Det er ikke lenge til

Som jeg nevnte tidligere i uken, er vi allerede langt inn i mars. For ett år siden på denne tiden hadde vi nettopp bestemt oss for å flytte. Nå, ett år senere, sitter vi med et kjempefint nytt hus. Om fire måneder, bor jeg ikke lenger i Bærum. Jeg har ikke lenger busser som går hvert kvarter og en utsikt over resten av dalen. Jeg slutter på ungdomsskolen. Jeg er blitt en videregående elev, på en vilt fremmed skole, med vilt fremmede elever. Jeg kjenner ikke et eneste ansikt. Ingen er en gang kjente jeg kan si jeg har sett noen ganger før. Det er nå når jeg satte meg ned og beskrev litt av situasjonen, at jeg faktisk forstår hva jeg har foran meg om under tre måneder.

Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen, kan ikke sammenliknes med hvordan overgangen fra ungdomsskolen til videregående vil bli. Det skal bli tøft. Jævlig tøft for å si det rett ut. Jeg sier ikke bare hadet til mine medelever og noen venner gjennom tre år, men jeg sier også hadet til stedet jeg har vokst opp og kjenner til i blinde. Vennene mine og jeg har begynt å snakke om det. "Tenk siste skoledag!" Sier vi og snakker det bort. Ingen vil inn på det. Jeg får tårer i øynene bare av tanken på hvor mye jeg faktisk vil gråte. Jeg tror det er den stunden jeg vil tenke hva i alle dager jeg har rotet meg bort i. Hvorfor i alle dager jeg var med på å flytte. Jeg må bare tenke at jeg flytter nesten to timer bort, ikke en hel klode.


11 kommentarer

Ida-Lovise

20.mar.2011 kl.12:08

Fint skrevet! Skjønner at du både gleder og gruer deg! Det går nok bra med skolen :)

Vilde Gupta

20.mar.2011 kl.12:10

Sykt bra skrevet! Men jeg tror det går bra :-D Du må bare se på det positivet, du får jo starte helt på nytt! Jeg tror at hvis man bare er seg selv så går det nok bra. Du får ha lykke til!! :)

Catharina // cattadans

20.mar.2011 kl.12:15

Skjønner deg veldig godt. Kommer nok til å bli vanskelig i en periode - men jeg tror også at du kommer til å få det helt supert på et nytt sted, og med nye folk. Alle har godt av forandringer i blandt ;)

odaphotos

20.mar.2011 kl.12:16

kjempebra skrevet! til vgs skal jeg og flytte.. ;s

Kotryna - håndballstjerne

20.mar.2011 kl.12:17

kjempebra skrevet! Jeg tror det kommer til og gå bra med deg, så koselig og snill jente som du er. Men det er selfølgelig ikke lett, jeg som begynte i 8 i år gruer meg allerede nå til videregående.. jeg føler at jeg blir lei meg når jeg tenker på det, mister de gode og snille vennene osv. Håper det går bra med deg, og lykke til :) tenk positivt så går det vell kjempebra :D

Katrine Naas

20.mar.2011 kl.12:23

bra skrevet! jeg trodde også at det å gå på skole, 40 minutter fra hjemstedet mitt, helt alene, skulle bli tøft.. ingen av mine venner skulle gå der, og jeg følte meg ganske alene. men det at jeg begynte på videregående, og på den skolen, er noe av det beste valget jeg har tatt i mitt liv. jeg har nå snart fullført to år på den skolen, og jeg trives som bare det! jeg har fått meg utrolig mange nye venner, og det er jeg utrolig glad for :-)

kallie

20.mar.2011 kl.12:32

Sykt bra skrevet!

Madina

20.mar.2011 kl.12:47

Dritt bra skrevet! Det er en tøf periode du kommer til å ha når du begynner på vgs! Men ikke negativt, jallefall når jeg begynte på den nye skulen, så var alle blitt mer voksenere enn barneskulen og folk er mer positive, så jeg tror nokk dette kommer til å gå kjempe bra med deg, så positiv som du er : )

♥ Maja

20.mar.2011 kl.14:54

det går nok helt fint! :) det er utrolig enkelt å finne venner på videregående i forhold til ungdomsskolen, alle er mye mer voksne og i tillegg er det nok veldig mange som er i samme situasjon som deg også :)

Eirin

20.mar.2011 kl.15:59

Jeg skjønner deg veldig godt, bare det at jeg SKAL faktisk flytte nesten en hel klode bort :P :P :P HEHE

thao

20.mar.2011 kl.16:30

men du må vite at du har masse å se frem til :D & du må håpe på det beste.

Skriv en ny kommentar

hits