svaar


Vil du ha nytt kamera? 
Ja, vil det. Det jeg har nå nærmer seg to år, og det kan ikke filme - noe jeg i ettertid ser at jeg kan få mye ut av, ettersom jeg elsker å filme og lage videoer ut av det for minnenes skyld. Jeg føler heller ikke at jeg kan gjøre så veldig mye mer med det.

Hvis det var en ting du kunne fått, uansett hva den kosta. Hva ville du valgt?
Ojojoj, dette var vanskelig. Kanskje en superstilig bil? Så teit jeg er...

Hvordan mobil har du?
En dritdårlig HTC. Lyst å bare hive den ut i Glomma. 

Hvor mange land har du vært i? Hvem?
Har ikke helt tellingen. Syv? Hellas, Spania, Sverige, Danmark, England, Tyskland, Frankrike, selvom de to sistnevnte kun er mellomlandinger. Tror jeg har vært i et land til, men husker ikke hvilket.

Har du fått deg kjæreste? 
For å være helt ærlig - nei.

Hvordan er det med nye skole, nytt, sted, nye venner osv?
Det er ganske spesielt, egentlig. I og med at jeg aldri har flyttet før og at vi bor på et nokså lite sted der det er naturlig for andre å legge litt ekstra merke til en ny en. Skolen ble jo nytt for alle, så det er ikke noe jeg legger så veldig mye merke til, bortsett fra at jeg ikke kan delta i samtalene om den personen som kjenner hun som kjenner han, om dere ser tegningen. Nye venner har gått litt i det sakteste laget, men jeg merker at det sakte, men sikkert kommer seg.

Har du flest venner på Hvaler, eller i Fredrikstad, siden du går på skole der?
Godt spørsmål... må vel si Hvaler da, i og med at det er veldig få i klassen/paralellklassen som faktisk kommer fra Fredrikstad. 
 

Hva er ditt favorittsted på Hvaler?
Det var et vanskelig spørsmål. Synes Guttormsvauen er helt nydelig, også liker jeg Skjærhalden veldig godt også. 

Hvordan er det å dra fra et sted med busser sikkert hele tiden, til hvaler, med sånn en buss i timen? haha
Heheheh, det merkes! Jeg tror jeg har blitt hentet fler ganger etter vi flyttet ned hit, enn det jeg ble på ett år i Bærum. Stresser flere ganger i uken for å rekke busser og det er for å si det sånn ikke noe jeg er veldig fan av. Her kan man ikke akkurat tenke "shit happends, kommer en om femten minutter", om bussen går foran nesen på deg, slik jeg kunne i Bærum.

Hva er din favorittmusikk?
Hører på det meste en vanlig jente på min alder hører på. Alt fra house musikk til fine ballader. Er også veldig glad i Linkin Park og Eminem.

Beste minne?
Har så mange gode minner! Danmarkferien i 2008 var veldig bra, for og ikke nevne alle håndballcupene jeg har vært på! Av de er det Partille i 2010 som skilte seg mest ut. Fantastisk.

3 ting du vil gjøre før du dør?
Dra til Australia, ta tattovering og dra på konsert med en artist/ et band jeg liker veldig godt.
 

Hvem er puuuusen?
Heheh, liten overdrivelse da jeg skrev det. Men det er en veldig god venn av meg.

Fortell om puuuusen!
Føler egentlig ikke for å si så veldig mye om han enda. Vi er veldig gode venner og utrolig like, så jeg koser meg veldig når jeg er med han. Kan sikkert fortelle mer senere.

Hvordan er livet ditt nå? På en positiv eller negativ måte?
For å være helt ærlig var jeg inne i en periode da jeg så mørkt på alt her nede. Følte meg ikke helt vel og var bare gretten. Men i det siste har jeg følt at flere ting går min vei når det gjelder alt, og det er en veldig deilig følelse. Så livet mitt for tiden er veldig bra. Det gjorde også virkelig susen da jeg fikk 6 på en reportasje i lydmodulen nå i dag.

Hvem er ditt forbilde?
Har egentlig aldri hatt et forbilde jeg på en måte har sett opp til veldig lenge, men i farten svarer jeg farmor. Hun var en som godtok alle, enten de var høye eller lave, mørke eller lyse. Hun inviterte barnehagebarn som var på tur inn på boller og saft og smilte til alt og alle. Jeg savner henne. 

Fortell om bissevovven din!
Ja, okei? han er en blanding mellom 25% Shih Tzu, 25% Bichon Frisè og 50% Lhasa Apso. En liten hårdott med andre ord. Han elsker oppmerksomhet og er utrolig sosial av seg. Kan være litt bråkjekk til tider ved å boffe litt (ikke bjeffe, men varsle..) på mennesker han ikke kjenner, men så fort man gir han kos er man elsket. Han hater å være alene hjemme og følger oss i huset hele tiden, noe som faktisk er ganske slitsomt. Men ellers er han en nydelig liten dott som kan få meg til å smile selv den dagen bussjåføren ikke vil ta meg på.


en kommentar

Birgitte

14.okt.2011 kl.09:47

Hahha, bikkja mi er også sånn, hu takler ikke å være aleine hjemme ! Satte faktisk opp videokamera en gang hu var aleine, og den filmen var jo.. interessang, hahah :-) Og så følger a etter oss i huset også ja, spesielt meg. Jeg både snubler i a og tråkker på a, men hu lærer aldri :-)

Skriv en ny kommentar

hits