det handler bare om å prioritere

Desember måned har det med å bli travel. Arrangement etter arrangement og noe som skjer hele tiden. Jeg har allerede fullstappede helger fremover, og har også måttet takke nei til tre-fire invitasjoner rett og slett fordi jeg har andre planer. Til helgen hadde jeg planer om å dra til Bærum for å få meg en siste tur før jul, men måtte prioritere og velger å bli hjemme for å få gjort en del som har hengt over meg i det siste. Neste helg for jeg besøk, forhåpentligvis, av fire søte fra Bærum, og helgen etter der drar jeg til London. Selvfølgelig er det mye smått som skjer innimellom. Og så var det plutselig jul.

Men til tross for det, har jeg bestemt meg for å prøve å komme tilbake med et-to innlegg hvertfall hver dag. Det er jo i slike perioder det faktisk blir innholdsrike blogginnlegg! I dag har jeg bare sovet og vært på trening etter at jeg kom hjem fra tentamen rundt totiden. Er greit sliten for tiden!

Har dere mange planer i desember?


6 kommentarer

Emilie

02.des.2011 kl.17:52

nei, egentlig ikke.. skal bake pepperkaker neste lørdag, det er vel det eneste :)

Elise N

02.des.2011 kl.18:37

Har en del ja :)

Marianne Monsen

03.des.2011 kl.08:29

SV: Hehe, ja tror på at det er deilig! men jeg har helg helt til onsdag, altså, skal ikke på jobb igjen før på torsdag :D wiii
Tar ting som det kommer, men er så klart noen ting jeg må få gjort :)

Kristina og Kristine - beside

03.des.2011 kl.19:06

ja!

Louise

04.des.2011 kl.01:34

Nyydelig blogg! Og elsket designet ditt;o

<3

Skriv en ny kommentar

hits