home dear norway

Fantastisk. London var og er fantastisk. Røde busser, taxier som snur midt i veien, murhusene, stappfull Oxford Street, underground, musikal, stressede engelskmenn og trege turister er bare noe av sjarmen. Helgen har flydd og jeg føler vi har fått gjort så mye. Har storkost meg med verdens beste foreldre og selvfølgelig shoppet litt. 

Fredagskvelden dro vi på Thrillermusikalen, av Michael Jackon. Veldig bra, som jeg vil anbefale videre. Vi gikk i Oxford Street hele lørdagen, ble kjøpt en del.

Lørdag kveld dro vi til Hyde Park og winter wonderland. Hadde sett det for meg noen hakk mindre, så jeg følte at vi gikk og gikk og aldri kom ut derfra. 

Jeg kom ikke hjem før halv elleve i går, i og med at jeg dro rett fra flyplassen til avslutning med håndballjentene. Veldig koselig og jeg ble enda mettere enn jeg allerede var etter all den tunge engelske maten. Jeg var dødssliten og orket ikke blogge da jeg kom hjem. Det har jeg i grunnen ikke hatt ork til i dag heller, selvom mandager som sagt er stressdag. 


6 kommentarer

johanneandersson

19.des.2011 kl.22:32

fiine bilder!

Camilla

19.des.2011 kl.22:51

flotte bilder! Virker som om du har hatt det supert :-D

irmelindrage

19.des.2011 kl.23:12

Kjempe fine bilder! Høres ut som om det var veldig kjekt :-)

Shewit

20.des.2011 kl.11:16

ååh så fine bilder

Marianne Monsen

20.des.2011 kl.11:37

åå, så herlig! og kjempe flotte bilde :D bra du har kost deg!

thao

20.des.2011 kl.13:41

så gøy det ser ut. :) høres spennende også

Skriv en ny kommentar

hits