ja, jeg sliter

Når det er juleferie og pustevanskene mine dukker opp, er det bare tegn til en ting, nemlig at pustevanskene utvikler seg. Jeg har funnet ut at kroppen min hyperventilerer, og dette er noe som har kommet i det siste. Det har faktisk blitt så alvorlig at det går utover hverdagen min. Her om dagen skulle jeg støvsuge, men jeg løftet støvsugeren opp trappen og det var nok til at jeg ikke orket å støvsuge. Jeg blir totalt utslitt fordi jeg ikke får pustet slik jeg skal. Det er ikke bare pustevanskene som er et problem i denne situasjonen, men det at jeg sliter med pusten, gjør at jeg anspenner brystet noe som igjen fører med seg spenningshodepine og vond hals. Jeg sliter hver kveld med å sove, nettopp pga. dette. Vet ikke en gang om jeg klarer å gjennomføre skolen om det skal være slik. Det er dødstungt.Jeg hater egentlig og "åpne" meg slikt, men da vet dere det. Det er en av grunnene til at jeg er så sliten for tiden. 


12 kommentarer

Kristine Broens fotoblogg

04.jan.2012 kl.13:52

Uff, håper det går bedre med deg :-(

ronjagra

04.jan.2012 kl.14:47

det hørtes ikke bra ut :((

Stine Beate Arstad

04.jan.2012 kl.15:22

Det hørtes ikke særlig bra ut :-( Minner litt om da jeg hadde kyssesyken og en lang periode etterpå. Ble sliten av den minste ting! Håper du finner ut hva det er, og blir frisk igjen så fort som mulig :-)

bysarahaugan

04.jan.2012 kl.15:26

oi, det hørtes ikke bra ut :( krysser fingrene for at det går an å gjøre noe med det, så du slipper å slite med det for lenge!
oj,krysser alt jeg har av fingrer og tær for at du skal bli bra igjen ! :)

Elise N

04.jan.2012 kl.16:22

Hørtes ikke bra ut! :( Håper du blir bedre og finner ut hva det kan være!

:)

thao

04.jan.2012 kl.16:32

åh, så forferdelig :o
Huff, det hørtes virkelig ikke bra ut! :( Håper det blir bedre etterhvert!! :)

Marianne Monsen

04.jan.2012 kl.17:45

oi.. så forferdelig ekkelt :s har du vært til legen med dette?? har du astma fra før eller noe?

Cathrine Nesset - fotografi

04.jan.2012 kl.18:16

Det er noe av det verste. Man bli psykisk nedbrutt av det. Brystsmerter er veldig skremmende, jeg har det mye selv. Og hver gang er jeg overbevist om at det er hjerteinfarkt og at jeg kommer til å dø. Det skjer som regel bare om kvelden, så det er sikkert angst eller noe sånn. Uansett blir jeg livredd, og er klar til å ringe 113. Heldigvis har jeg ikke trengt det enda. Skjønner godt hvor fælt du har det når det blir slik.

Pernille Merethe

04.jan.2012 kl.23:49

Kjære deg, det hørtes ikke noe godt ut. Har selv hatt litt pusteproblemer, og det var i en periode jeg slet litt ekstra psykisk. Jeg vet ikke på hvilken måte du sliter, om det er en grunn til hyperventileringen, men jeg gir deg i hvert fall et råd om å søke hjelp. Det fikk jeg, og ting er bare supert nå for min del! Det er ikke meningen at det skal være sånn for deg, at du kan risikere å miste et skoleår.. God bedring videre, uansett hvor tøft det er <3

Noraidiot

05.jan.2012 kl.14:57

Huff, jeg håper du finner ut av det snart så det slipper å være en del av hverdagen din over lenger tid. Har du sjekket deg for kyssesyken? Minner litt om da jeg fikk det, ble sliten av alt og klarte ikke en gang å komme meg opp trappen. Minner også om at du spør legen din om det med pustemaskin på natten, vet at det hjelper så man får fylt lungene skikkelig opp, og at det gir et overskudd. Håper det ordner seg for deg snart <3

Skriv en ny kommentar

hits