oppsummering av fjoråret, del en

Hadde tenkt å lage det detaljerte innlegget om mitt år som gikk, men ga opp før jeg hadde startet. Jeg fant fort ut at 2011 var et år der veldig lite spennende skjedde. Men noe var det så klart, så jeg oppsummerer heller på enklere vis!

Januar: 

Jeg blogget bra, tok en del bilder i forbindelse med bloggen og hadde veldig mye inspirasjon vil jeg si. Startet måneden med en håndballcup i Tromsø. Spennende med andre lag og som alltid veldig gøy. Snakket og tenkte masse på å skaffe meg hund, hadde en liten spørsmålsrunde på bloggen og naboen vår døde (les innlegget jeg skrev om det her). Januar ellers gikk stort sett med å glede seg til en spesiell helg, da både ball, limmotur og sekstenårsdagen min skulle feires. Jeg fikk så klart tidenes forkjølelse akkurat samme helg, men klarte å gjennomføre. En forglemmelig helg!

Februar:

Fikk en forsinket bursdagsgave - objektivet 35mm f/1.8. Tok derfor mye bilder og også denne måneden hadde jeg kreativitet og inspirasjon så det holdt. Jeg dro en kveld inn til Oslo for å få med medaljesermonien, hadde en spørsmålsrunde om flyttingen på bloggen, dro til Beitostølen med håndballjentene, der jeg også kjørte hundespann for første gang, vi overtok huset og det ble derfor en del turer ned dit. Ellers skjedde det ikke så mye denne måneden, men jeg var inne i en godgod bloggperiode.
Mars:

Jeg gjorde mye lekser, jobbet med skolearbeid fordi det tross alt var siste halvår i tiende. Det var slalomdag sammmen med skolen, vi dro flere turer til Hvaler og jeg begynte å tenke på flyttingen for fullt. Jeg mistet også mye av inspirasjonen min, fikk tre nye kamerafilter i posten og skrev mye på bloggen at jeg var trøtt/sliten som resulterte i noen dagers pause. Jeg skrev også et innlegg med litt tanker om flyttingen. (Les her). Hadde også noen kvelder ute med venner.
April:

Fikk litt sommerklær i posten, det ble bestemt at jeg skulle få en liten valp (dette innlegget, hehe), jeg skrev et innlegg på bloggen om det å bo i Bærum, tok med kameraet på skolen. I påskeferien dro vi til Hvaler, og jeg fikk lille Leon til meg! Denne måneden tok jeg også en del bilder, dro på Stabækkamp, koste meg i den varme luften og avsluttet med cup i Tønsberg! Mye som skjedde denne måneden.Mai:

Koste meg med lille gutten min, var i konfirmasjon i Tønsberg, jeg spiste mat, feiret syttende mai med de fine vennene mine, shoppet litt, hadde besøk av fotograf som tok bilder av huset vårt, huset ble lagt ut for salg, var i bursdag, ble sene chillekvelder med venner, spilte paintball med håndballjentene, dro til Hvaler, kom opp i spansk muntlig eksamen (haha, les innlegget jeg skrev her) og trodde med det at livet mitt var over. Men jeg overlevde og fortsatte livet med å ta bilder.

 

Juni:

Knallvær i starten og jeg koste meg masse i sola. Hadde så langt hår jeg aldri har hatt før, dro til frisøren og jeg var i konfirmasjon i fine Harstad. Hadde masse fridager, og benyttet en av dagene til å spise en frokost med jentene i klassen. Fikk et brev i posten at jeg var nr. fire på ventelisten på Noroff og dro i bursdagen til Thea. Var også denne måneden mye på Hvaler, tok bilder av alt og ingenting og avsluttet skoleåret med klassetur. Jeg fikk mail om at en person ville bruket et av bildene mine i en bok (innlegg her). Jeg ble kjempeforkjølet igjen med bihulebetennelse, men hadde uansett en finfin avslutning for å "feire" tre ferdige år på ungdomsskolen. Måneden ble avsluttet spesielt, vi flyttet. Det skjedde altså veldig mye på en og samme tid; avslutning, bihulebetennelse, flytting, bursdag (som jeg måtte si net til pga betennelsen) så jeg tok en liten pause fra bloggen.

 


Juli:

Da jeg kom tilbake til den ordentlige meg igjen, etter en pencilinkur, innså jeg at vi hadde flyttet. Jeg følte meg tom, skjønte ikke at jeg hadde sluttet på ungdomsskolen og nå satt på et veldig ukjent sted med ikke et eneste bekjentskap, sett bort i fra onkel og dem. Jeg hjalp til mye i det nye huset, solte meg og styrte med mitt. Mamma hadde bursdag, så vi dro til Første Reis på Skjærhalden og spise god mat. Vi ble med tante og dem på tur til Sverige, jeg satt en hel dag på skjærhalden sammen med kusinen og presterte å bli solbrent. Jeg fikk også dene måneden på en måte bekreftet at jeg ikke kom inn på Nororff og startet dermed å manne meg opp til å starte på en studiespesialiserende på Fredrik II. Juli gikk og vi dro til NordNorge! Det skulle visst bli en av de beste turene opp dit på lenge, vi skulle blant annet på lokalfest der en kveld, men alle planene våre ble stoppet av bomben og massakren tjueandre juli, da en fra bygda der omkom på Utøya (en slektning av meg)
og alle var i sorg. Så klart vi også. Senere i Juli kom Kristine til meg en tur og vi hadde det fantastisk i varmen.

 

Del to kommer senere.

Hvordan var deres 2011?


4 kommentarer

danian

08.jan.2012 kl.15:23

jempe fine bilder

Julie Helene

08.jan.2012 kl.15:58

så koselig!

> johanne

08.jan.2012 kl.16:34

nydelig innlegg! jeg var blant annet på språkkurs i frankrike med fransklassen, i italia med familien og masse annet ;)

phowto

08.jan.2012 kl.17:49

Fin blogg! :):)

Skriv en ny kommentar

hits