oppsummering av fjoråret, del to

August

I August skjedde det mye, når jeg ser tilbake. Pappa feiret bursdag, vi dro til Gamlebyen med familie, spise dødsgod sjømat i forbindelse med bursdagen hans, jeg blogget ikke så veldig bra, vi hadde vår første nabofest, jeg skrev et innlegg på bloggen om eventuelt kamera- og merkebytte, fikk en gladmelding om at jeg ble tilbudt plass ved Noroff, savnet Bærumsjentene mer og mer, mamma kjøpte ny bil, dro en liten tur til Bærum, fetteren var på besøk noen dager, vi gikk en lang tur til Guttormsvauen, jeg shoppet litt, fikk besøk av håndballjentene to døgn, startet på videregående og fikk kjenne på hvordan det var å gå på skole i byen ved litt shopping etter skoletid, fikk ny macbook pro til skolepc, tok masse bilder på skolen, bestemte meg for å starte på håndball igjen og smilte til livet som en videregåendeelev.

http://bloggfiler.no/fotobyme.blogg.no/images/905539-9-1314798669737.jpg

September

Jeg fortsatte med å ta en del bilder på skolen, skrev et innlegg om favorittbloggene mine, begynte å få litt skolearbeid, jeg var i konfirmasjonen til fetteren min i Bærum, shoppet i byen igjen etter skoletid, dro på kino med Cathrine, skrev veldig lite interessante innlegg, jobbet mye med innspilling av et selvportrett, tok bilder til en fotooppgave, solgte ballkjolen min, var litt dårlig, lagde reportasje om unge mødre sammen med Cathrine og fikk 6, slet mye med pusten og levde livet veldig lite sosal.

Oktober

Startet måneden med en kosedag med kusinen min, klippet meg, hadde det veldig bra (bare å lese dette innlegget), dro til Oslo med Cathrine, vi kom ble intervjuet av TV2, koste meg en helg i Bærum, hadde nok en spørsmålsrunde, noe skjedde og jeg ble en periode veldig, veldig nedenfor og lei meg, bestilte tur til Madrid i vinterferien, tok noen bilder jeg ble veldig fornøyd med, besilte tur til London, var litt i fotostudio på skolen, dro til Bærum, skrev et litt oppklarende innlegg, var på Peppes Pizza med Kristine og Silje og jeg farget håret.

 

November

Vi var hver tirsdag i mørkerommet på St. Croix, hadde mange morosmme oppgaver på skolen, skrev dette innlegget om 22. juli, fikk helgebesøk av kusinen og fetteren min, hadde veldig lite inspirasjon ang. bloggen, tok litt bilder med closeup filteret, prøvde å kose meg så mye som mulig de kveldene det lot seg gjøre, fikk 5+ på en journalistikkprøve, ble i stadig bedre humør, kom på tv, gledet meg mer og mer til jul, et familiemedlem døde, fikk gardiner til rommet, dro på kino med Cathrine, lagde video til et skoleprosjekt, var syk med bihulebetennelse,

Desember

Jeg så frem til en måned med mye spennende som skulle skje. Det første snøfallet kom, jeg bestile en nydelig kjole fra nelly.com som jeg skulle bruke i jula, fikk fine kalendergaver av mamma, fikk iPhone 4s, fikk besøk av Inger, Kristine, Julie og Johanne en helg, hadde veldig problemer med pusten, tok bilder i Utgårdskilen, levde slække dager på skolen før jul, dro til London, shoppet mye fint, var på koselig avslutning med håndballaget, hadde en kjempefin jul med familien, fikk nytt objektiv og dro til Bærum for å feire nyttårsaften der.

 


4 kommentarer

saaej

18.jan.2012 kl.21:11

Fine bilder!:D

SILJE EMINE

18.jan.2012 kl.21:17

Fine minner!

Noraidiot

19.jan.2012 kl.10:35

Såå glad for at du er tilbake :-D elsker oppsummeringsinnleggene dine :)

Marianned

20.jan.2012 kl.13:44

Fin oppsummering :) Og må bare si det igjen, du er så flink til å ta bilder!

Skriv en ny kommentar

hits