snakkes

Det jeg skrev i forrige innlegg var altså ikke helt uten mening. Jeg er innsert inne utrolig lei alt som har med blogg å gjøre. Er nok egentlig ikke bare bloggen jeg er lei av, men jeg er lei det meste så da blir det bare sånn. Tviler jeg kommer til å slutte, tar bare en "midlertidlig" pause til jeg er i bedre humør. Er så lei, sliten og har det ikke så bra med meg selv fortiden, derfor holder jeg meg litt unna så dere slipper all sutringen, for jeg er ekspert på det området. Når jeg er tilbake vil jeg svare på spørsmålsrunden, svare på noen spørsmål Nora har kommet med (så du vet det, hehe) og også komme med siste halvår fra 2011. 

Snakkes.


8 kommentarer

Confiar

15.jan.2012 kl.16:56

sv: huff, livet blir ødelagt når du får iphone! når jeg og kjæresten skal ha en koslig kveld sammen, ender vi alltid opp med å sitte å spille i hver vår ende av sofaen - merkelig :p

Håper du kommer tilbake snart igjen :) har lovet meg selv å bli flinkere og lese, kommentere og blogge selv i 2012!

bysarahaugan

15.jan.2012 kl.18:41

nå ble jeg litt lei meg, men jeg skjønner at du trenger en pause! håper det går bra med deg, celine <3

Noraidiot

15.jan.2012 kl.18:48

Håper du finner ut hva som plager deg og Celine, og at du kommer deg ut av det! Man blir så utrolig sliten av å være lei seg og føle at ting ikke stemmer! Finn på masse gøy og lev livet, det unner jeg deg virkelig. Og når du kommer tilbake til bloggingen igjen skal jeg være her og følge deg :-D Synes det er såå spennende! <3
Håper ting blir bedre for deg! Kos deg med pause da :-)

Marianne Monsen

16.jan.2012 kl.22:06

Huff... Håper det hjelper med pause da! Jeg føler nå hvert fall med når du er tilbake igjen! :-) Håper du blir bedre snart!

Mathilde Walberg Hofseth

16.jan.2012 kl.22:59

har et stort problem med å finne kjole til ballet, og hadde satt pris på om du kunne ha hjulpet meg med det! har skrevet om det på bloggen :) ha en fin kveld!

Mathilde Walberg Hofseth

17.jan.2012 kl.10:26

Sv: takk for hjelpen :)

Marianned

17.jan.2012 kl.12:12

Det er godt med en pause innimellom! Håper det hjelper :)

Skriv en ny kommentar

hits