svar på spørsmål

Har du noen bra tips til å ta bra bilder?
Bruk manuelle instillinger. Det gjør at bildene blir akkurat slik du har lyst å ha de. Dersom du vil ta bilde av en bil i fart, funker det veldig dårlig med autoinnstillinger, i og med at kameraet ikke skjønner hva du tenker. Hvis du ikke klarer de manuelle innstillingene og å få samsvar med blenderen og lukkeren, anbefaler jeg å bruke A´en eller S´en.Da stiller blenderen/lukkeren seg selv ut i fra hva du stiller lukkeren/blenderen på. Om dette var forståelig, haha.

Hvorfor blogger du?
Lurer på det selv i blant. Synes det er gøy å vise bilder, er glad i å skrive og setter så pris på gode ord fra dere lesere. Er vel litt sånn som alle andre, hehe.

Hva gir deg inspirasjon?
Ingenting i grunn. Eneste må vel være andre bloggere. Bare skriver og tar bilder av det som faller meg inn egentlig, er ikke så flink med sånn inspirasjon også videre. 

Hva liker du best å ta bilder av?
Natur, helt klart.  Er ikke så veldig god til det å dirigere andre mennesker, slik jeg må gjøre når jeg tar portrett. Er også glad i macro.

Når begynte du og interessere deg for foto?
Husker ikke akkurat når. Men da jeg var ganske liten var jeg veldig opptatt av å ta bilder med mammas kamera, og fikk etterhvert mine egne engangskameraer. Videre førte det til at jeg fikk digitalkamera og da jeg hadde brukt det en stund, følte jeg at jeg trengte en oppgradering og da speilrefleks.  Hva er det verste du vet?
Det er mye. Internett som ikke funker, smaken av tabletter, overlegne drittunger, folk som ikke skjønner at de er dumme som brød eller at de har gjort noe dumt,  bli ditchet, rødpepper (fyfaen!), få harde baller i magen/brystet/trynet, plusspluss mye mer.

Hvorfor begynte du å blogge?
Det er fire år siden jeg startet tror jeg, så jeg husker virkelig ikke. Var vel noe sånt at jeg synes det virket spennende, så har jeg jo alltid likt å skrive.

Hvilket kamera har du?
Nikon D3000. 

Har du søsken?
Nei.

Hva er det beste du vet?
Å være i syden, å ha god familie og gode venner rundt meg, mat, få gode karakterer, vinne håndballkamper, få komplimenter, lakris, at hunden min hører på meg og mye mye mer.

Kan du ha et lite "fotokurs" på bloggen din? Siden du er så flink til å ta bilder? Skrive litt tips og hvordan du redigerer osv?
Det kan jeg sikkert gjøre når jeg rekker! Minn meg på det om det går veldig lang tid.

Føler du at du har funnet deg til rette på Hvaler eller synes du det er vanskelig etter flyttingen?
Har ikke kommet meg helt til rette her nede enda, føler fortsatt at folk stirrer litt og tenker hva i alle dager jeg gjør på øyene. Det er vanskelig i perioder, samtidig som at det også er lettere i andre perioder.

Det er bare å spørre dersom dere lurer på noe, svarer med glede :-)


en kommentar

marika

27.jan.2012 kl.21:47

bra svar:) god helg:)

Skriv en ny kommentar

hits