antrekk den tredje januar

God morgen. I dag skal jeg ut en tur med mamma, skal prøve å bytte en julegave, så skal vi ordne litt andre småting og selvfølgelig se litt på salg. 

Tenkte egentlig å la vær å skrive det, men etter å ha sett det postede inlegget, må jeg bare. Det er ikke kroppsformen min på bildet over, men genserformen. Ser ut som den blubba. Heh.


Bukse fra Levis, skjorte fra Forever21 og genser fra Gina Tricot.

antrekk trettiende november

Skulle for første gang på evigheter og mer enn det, ta bilder av antrekket mitt i stad. Det gikk alt annet enn bra.
bukse pieces skjorte h&m jakke lindex skjerf b-young

Lurer liksom litt på når denne vinden skal forsvinne. Ikke bare ødelegger den frisyren min før jeg har rukket å låse om morningene, men det går jo såvidt an å bevege seg ute. Venter egentlig bare på at et tre skal forsinke meg til skolen en vakker dag.

orange sweater


genser cubus bukse bikbok ringer h&m

I dag er det tirsdag og min første håndballtrening her nede. Starter med halvtimes jogging, jeg har ikke trent siden april. Fint.

Niende juni antrekk

Du vet det går mot slutten av skoleåret når du ikke bryr deg om leggetid. Jeg har vært sløv i det siste. Fridager er skummelt. Jeg må tenke meg lenge om for hvilken dag det er, og da jeg ble spurt hva jeg har gjort i det siste, måtte jeg tenke meg godt om. Vi har fri i morgen også. Fikk forresten en litt gladmelding i dag. Jeg er nummer fire på ventelisten til Noroff, så det betyr mest sannsynelig at jeg har ganske stor sjangse for å komme inn. Jippi. I kveld skal jeg i bursdag, så nå må jeg løpe! Hva skal dere i kveld da søtinger?

Highwaist
Følte bare for å småpynte meg litt i kveld, jeg. Er kledd et skjørt og en kjempesøt t-skjorte fra H&M. Nå ser vi på lange flate baller to, jeg ser den for andre gang selvom jeg trygt jan si at jeg ikke husker så mye..

Svart og hvitt

Jeg vet ikke helt om jeg rekker å legge ut antrekk for kvelden i og med at jeg som regel alltid stresser like mye rett før jeg skal dra. Legger derfor ut en liten smugtitt til dere nå.

Tenker en svart høylivsskjorts til en hvit t-skjorte med store puffermer. Litt irriterende at shortsen har gullknapper på seg når resten av accesorizet jeg skal ha er i sølv, men regner med ingen bryr seg. Har også et søtt lite pelsskjerf til. Spør om dere lurer på hvor ting er fra!

Wearing greenBukse levis skjorte cubus jakke vero moda skjerf h&m

Blå striperBildene ble tatt like etter jeg kom inn døren, det tidspunktet jeg ser jævligs ut om dagen....

Et lite antrekk

Nå er jeg sliten. Puh. Dagen fyker avgårde når to surrehuer som meg og mamma befinner seg i interiørbutikker og ikke minst en butikk som Dorothea, kunne gått der tre dager i strekk..... De har herlige klær og utrolig mye fin interiør.
cardigan bikbok skjerf h&m ringer h&m og lindex

Lite gjennomførte bilder, men jeg har liksom ikke noen fine steder og ja... stå, hehehe. Har noen andre enn meg forresten lagt merke til tidens farge i designet på bloggene? Lysrosa/beige osv.

Inspiration by routes


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Ballets antrekk

Det er en del som har lyst å se ballantrekket mitt, tenkte derfor å legge det ut.Om jeg skal legge ut bilder fra ballet er jeg veldig usikker, så jeg får tenke på det.

Dagens antrekk


bluse vero moda bukse levis ringer h&m, gina, arvet strømper cubus sko hunter

antrekk 2. januar

Nå drar vi til familien i Oslo! Ha en fin kveld og nyt den dere som skal på skolen i morgen, hehehehe det skal ikke jeg.skjørt cubus belte og topp ginatricot smykke snö of sweden

antrekk 28. desember

Nå drar vi snart til Slemmestad på besøk. Tradisjon er tradisjon. Her kommer kveldens antrekk! Rekker ikke å redigere de noe.kjole bikbok/jenny skavlan

antrekk 26. desemberbluse kappahl vest bikbok strømpebukse pieces

kveldens antrekkKjole vero moda

antrekk 24. desemberKjolen er fra Hennes & Mauritz.

Nå er det ikke lenge før klokken slår 17.00 og julen ringes inn. Vi beveger oss også oppover til tante og dem for å feire julaften der. Kos dere masse i kveld folkens! God jul.

restaurant antrekk

Ser det er flere som ikke får opp bildene mine og at det er et stort problem for mange, jeg selv har ikke det problemet, men jeg håpåer det blir rettet opp i snart.

Nå skal jeg til Oslo med mamma, pappa, tante, onkel, fetter og kusine for å feire kusinen min som fylte 18 år i går. Jeg gleder meg til og høre hvordan hun har hatt det i natt, byen for første gang!!!! HEHE.jakke cubus bukse levis bluse gina tricot

Kos dere denne søndagskvelden!

meg i dag

Bukse levis Belte ginatricot smykke snö

meg i kveldkjolen er fra nelly.com / rare fashion om jeg ikke husker feil. Vi snakkes senere, i kveld skal jeg ha det gøy!

antrekk

bukse levis bluse vero moda cardiganjakke bikbok

dagens antrekk

Lovet jo dagens antrekk, men jeg klarte å sovne i over en time......Bukse levis Pelsjakke Zara

Og jeg sier bare, for en herlig jakke! Den er kjempevarm og utrolig deilig. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne.

antrekk for i dag

Hei! I dag sluttet vi en time tidligere på skolen, noe jeg ser på som sinnsykt deilig. Har hatt et konsentrasjonsnivå på under 0 i hele dag. Nå skal jeg ikke gjøre så mye før jeg drar på Reikibehandling nummer 2, håper det gir bedre og tydeligere utslag denne gangen! Så har jeg jo norsktentamen i morgen.................eksamen om to uker om tiden fortsetter og gå så fort som den gjør nå. Det er første gang jeg har gruet meg til en norsktentamen, læreren min skremmer meg..
Jakke Vero Moda skjorte H&M vest Nelly.com sko Uggs armbånd Espirit

Var i humøret til antrekksbilder i dag.

Når begynner dere med tentamener?

dagens antrekk


Bukse pieces skjorte gina tricot skjerf h&m

Orker ikke kle meg spesielt for tiden, er så lei av alle klærene mine. Også er det kaldt og varmt om hverandre i tillegg.

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits