hadetbra bloggen

Da flytter jeg over til cdg.blogg.no igjen! Dette er noe jeg har tenkt på en god stund, så jeg har samlet litt mot og bestemt meg for at jeg endelig vil gjøre det. Legg meg gjerne til som venn der, eller følg meg på bloglovin - trykk her.

Håper så mange som mulig fortsetter å følge meg! 

me, myself and iHvertfall en som kjeder seg litt her ja. Det jeg har pleid å gjøre tidligere når jeg har vært syk, funker ikke nå fordi Johanne har byttet passord til sumoen og The Sims får jeg ikke til å fungere. 

sick

I dag er jeg hjemme fra skolen. Sovnet veldig sent i natt og følte meg absolutt ikke i form da jeg våknet. Så nå har jeg stjålet litt godteri som egentlig er til helgen, og satt meg ned i senga igjen. Burde kanskje jobbe litt med grafisk ettersom det er det vi har på skolen hele onsdagen. Tenker jeg blir hengende litt etter der.

Tror forresten at jeg har bestemt meg og flytter over til den gamle bloggen min igjen. Dette er noe jeg har tenkt på lenge. 

bloggdilemmaJeg har tenkt litt det med bloggen. At jeg vil gå litt mer over til vanlig hverdagsblogging fremfor fotoblogging. Ikke det at jeg har vært så flink til å ta bilder det siste året, og ikke minst poste de her. Men jeg er virkelig ikke like fotointeressert lenger. Så jeg har tenkt på å gå over til den gamle bloggen, cdg.blogg.no. Er ikke spesielt fan av fotobyme som bloggnavn. 

Det som egentlig stopper meg nå er dere lesere. Om dere vil følge meg på cdg.blogg.no dersom jeg bytter over til den igjen. For gjennom tiden har jeg byttet en del blogger, og vet at jeg alltid har mistet noen på veien. Samtidig har jeg jo også fått nye og med cdg har jeg til og med ligget på topplisten en gang. 

31 januar

Å slutte tidligere slik at jeg rekker en tidligere buss hjem er noe som brått kan gjøre dagen min mye bedre. Det skjedde i dag. I kveld skal jeg planlegge litt videre til feiringen på lørdag, i og med at jeg ikke trener enda. Det er dødskjedelig og ikke trene... Hva er deres planer i kveld?

 

vendingenDu føler deg sikkert veldig kul for det du gjorde. At du nå har grunn til å gå med strak rygg og hevet hode. At du gjorde en mandig avgjørelse. Og vant. Men jeg må ærlig talt og si at du har bomma helt. Du var verken mandig eller smart. Verken der og da eller nå i ettertid. Det er jeg som nå går med strak rygg og hevet hode. Det er jeg som ler. Det er jeg som synes synd på deg, for at du er så feig. Det har vendt helt om. Og jeg koser meg med tilværelsen. 

made my day

I dag var jeg hos legen og fikk konstantert at det ikke var brudd! Herlig. Mamma nektet meg å dra til Dublin om det var det, i tillegg til at jeg har veldig mange planer fremover, så det var bra. Nå skal jeg ha en treningsfri uke og starter på igjen neste mandag.

Deilig mandag, for jeg er kjempetrøtt.. 

celineda på instagramEr ganske aktiv på Instagram, så følg meg gjerne der dersom dere også har det, heter celineda.

pink roses

Fikk kjempefine roser av tante i går! Var delvis til meg og delvis til mamma. Hadde passet perfekt inn på rommet mitt, men mamma ville ha de i stuen, så klart.søndager er fine

God morgen, eller ettermiddag. Har tatt morgendagen helt med ro og kost meg med god fellesfrokost. Tante, onkel og fetteren sov over til i dag, og nå har alle rømt huset til fordel for en tur ut. Jeg kan jo ikke være med pga. foten, som onkel mener jeg muligens har brukket en brusk i. Så derfor koser jeg meg hjemme i senga med et glass cola.

Hva gjør dere denne søndagen?

finfin bursdag

Har hatt en fin dag i dag, med god familie :-) Gleder meg til neste helg nå, for da blir det feiring med jentene!I morgen må jeg øve til prøve, aner ikke hvilket kapittel det er en gang. Hehe, godt forberedt er jeg hvertfall ikke, men jeg har faktisk ikke hatt tid til å øve til prøven.

personlig almanack

I dag kom min persoinlige almanack i posten! God timing, en ekstra "bursdagsgave", hehe.Den er genial og vil nok hjelpe meg med å huske diverse. Er ikke så stor heller, så jeg får den med meg i vesker. Har du en sånn?

i dag fyller jeg 17 år

I dag fyller jeg 17 år. Ikke verst. Merker jeg begynner å bli gammel, har virkelig ikke samme glede av bursdager lenger, hvertfall ikke når den er i en helg! Ble vekket med sang og kaker/kakao på sengen, så åpnet jeg litt gaver. Fin start på dagen!

Senere i dag kommer litt familie så skal vi spise god mat. Feirer med jentene neste helg og det gleder jeg meg veldig til, for da kommer også noen Bærumsjenter ned!

svar på spørsmål

Har du noen bra tips til å ta bra bilder?
Bruk manuelle instillinger. Det gjør at bildene blir akkurat slik du har lyst å ha de. Dersom du vil ta bilde av en bil i fart, funker det veldig dårlig med autoinnstillinger, i og med at kameraet ikke skjønner hva du tenker. Hvis du ikke klarer de manuelle innstillingene og å få samsvar med blenderen og lukkeren, anbefaler jeg å bruke A´en eller S´en.Da stiller blenderen/lukkeren seg selv ut i fra hva du stiller lukkeren/blenderen på. Om dette var forståelig, haha.

Hvorfor blogger du?
Lurer på det selv i blant. Synes det er gøy å vise bilder, er glad i å skrive og setter så pris på gode ord fra dere lesere. Er vel litt sånn som alle andre, hehe.

Hva gir deg inspirasjon?
Ingenting i grunn. Eneste må vel være andre bloggere. Bare skriver og tar bilder av det som faller meg inn egentlig, er ikke så flink med sånn inspirasjon også videre. 

Hva liker du best å ta bilder av?
Natur, helt klart.  Er ikke så veldig god til det å dirigere andre mennesker, slik jeg må gjøre når jeg tar portrett. Er også glad i macro.

Når begynte du og interessere deg for foto?
Husker ikke akkurat når. Men da jeg var ganske liten var jeg veldig opptatt av å ta bilder med mammas kamera, og fikk etterhvert mine egne engangskameraer. Videre førte det til at jeg fikk digitalkamera og da jeg hadde brukt det en stund, følte jeg at jeg trengte en oppgradering og da speilrefleks.  Hva er det verste du vet?
Det er mye. Internett som ikke funker, smaken av tabletter, overlegne drittunger, folk som ikke skjønner at de er dumme som brød eller at de har gjort noe dumt,  bli ditchet, rødpepper (fyfaen!), få harde baller i magen/brystet/trynet, plusspluss mye mer.

Hvorfor begynte du å blogge?
Det er fire år siden jeg startet tror jeg, så jeg husker virkelig ikke. Var vel noe sånt at jeg synes det virket spennende, så har jeg jo alltid likt å skrive.

Hvilket kamera har du?
Nikon D3000. 

Har du søsken?
Nei.

Hva er det beste du vet?
Å være i syden, å ha god familie og gode venner rundt meg, mat, få gode karakterer, vinne håndballkamper, få komplimenter, lakris, at hunden min hører på meg og mye mye mer.

Kan du ha et lite "fotokurs" på bloggen din? Siden du er så flink til å ta bilder? Skrive litt tips og hvordan du redigerer osv?
Det kan jeg sikkert gjøre når jeg rekker! Minn meg på det om det går veldig lang tid.

Føler du at du har funnet deg til rette på Hvaler eller synes du det er vanskelig etter flyttingen?
Har ikke kommet meg helt til rette her nede enda, føler fortsatt at folk stirrer litt og tenker hva i alle dager jeg gjør på øyene. Det er vanskelig i perioder, samtidig som at det også er lettere i andre perioder.

Det er bare å spørre dersom dere lurer på noe, svarer med glede :-)

fine fredagen

Hei hei dere, endelig fredag! Sluttet tidlig i dag og dagen har sust avgårde, selvom jeg hinker rundt på krykker. Er nok på bedringens vei, men den er veeldig hoven og blå. Huff. På skolen i dag fikk vi tilbake karakterkortet og jeg fikk bare firere og femmere pluss en sekser, det er jeg veldig fornøyd med. Cathrine kom også med gave til meg, siden jeg har bursdag i morgen, så at jeg har en ubehagelig fot har jeg ikke klart å tenke så mye over i dag!I går fikk jeg ny seng og jeg fant ut hvordan jeg skal ha rommet. ENDELIG. Så fort jeg får tvbordet og tv på rommet skal jeg handle inn siste rest og vise dere bilder. Det skal bli deilig å bli ferdig! Regner med at dere vil se bilder? Hehe.

det er ikke alltid så lett..

... livet altså. I går hadde jeg en greit dårlig kveld. Endte med å ligge superdeprimert i sengen og bare furte. Er ikke noe sånn jeg går så veldig inn på, er forsåvidt ikke noe spesifikt heller. Bare ting som hoper seg litt opp og jeg er litt misfornøyd med ting og enkelte tilværelser. Men jeg er veldig glad for at jeg går i den klassen jeg går i, for det går ikke en dag uten at jeg ler med og av folkene i den, selvom ikke alt annet i livet er supert. Jeg er også veldig glad jeg har Cathrine og Kristine, utrolig hvor godt kjent man kan bli på så kort tid, vi er alle tre superlike, men også ganske forskjellige. Det at jeg vrikket foten skikkelig da jeg gikk tur med hunden istad gjør ingenting lettere. Nå klarer jeg nesten ikke gå. Så i kveld blir det ingen trening på meg, og det vet jeg ikke om det blir fremover heller.  Skal derimot slappe av litt og gjøre litt skolearbeid i grafisk og foto. Har dere det bra for tiden?

drit og dra, kamera

God kveld god kveld! For øyeblikket sitter jeg i senga, hører på fin musikk og drikker te. Egentlig littt sent for meg å drikke te om jeg vil sovne tidligere enn halv to i natt, men jeg orker ikke bry meg akkurat nå. Trøstedrikker fordi jeg nettopp har innsett at objektivet jeg fikk til jul er så og si helt ødelagt. Det gjør meg jævlig deprimert om jeg får være helt ærlig. Elsker at det skjer mens vi har masse fotoprosjekter på gang på skolen. Livet er herlig.

NATTA

On my way to Sweden

Er på vei til Sverige nå for å handle litt inn til bursdagen min og se etter slalomjakke. Blir en lang dag, er hjemme i kveld en gang.

er jo litt fint det også

Gallery_hotel_6796_i_0177506_large Dsc05392_large Dsc062011_large385909_2338049462502_1587864547_31682668_1250106141_n_large 747737664_cmzum-xl_large Travel-blog-magazine-289_3_large Tumblr_lxj717v7aa1r8x7mjo1_500_large Tumblr_lx9tp4oqfl1r8x7mjo1_500_large Bhm_ocean_villa_large Å drømme altså. For det er det jeg gjør. Jeg drømmer, drømmer, drømmer. Og drømmer. 

gatevandrerenI dag har jeg ikke vært på skolen, men har uansett vært i byen for å ta litt bilder til prosjektet vi driver med i foto. Det var jo grunnen til at jeg sist tirsdag var i Oslo, så da jeg stod der som en forlatt hane nesten alene i byen innså jeg at det skjer liiiitt mer i Oslo. Før noen spør, jeg kommer ikke til å legge ut bildene, for temaet er streetphotography med mennesker. Så nå skal jeg finjustere redigeringen på de litt og lage en presentasjon. Hva gjør dere i kveld?

litt mer fakta om meg

♥ Jeg bor på et sted (går busser til Hvaler, men ikke opp hit jeg bor) der det ikke går busser i helgene. H-å-p-l-ø-s-t.

♥ Jeg er elendig med digitalklokke og har flere ganger forsovet meg fordi jeg har bommet med med klokken.

♥ Jeg synes hunden min er så søt at jeg bare vil spise han opp, haha.

♥ Jeg er dødsfrustrert over å være singel og det har gått såpass langt at det er blitt en intern greie mellom meg og Cathrine.

♥ Jeg er veldig opptatt av at riktig skal være riktig, hvis jeg f.eks blir anklaget for noe som ikke stemmer,  jeg rydde opp i det. ♥ Jeg spiller wordfeud mot randoms hver kveld før jeg sovner.

♥ Jeg er ikke den smarteste personen du finner og det tror jeg min nye klasse har erfart.

♥ Jeg har blitt veldig mye flinkere med tanke på aggresiviteten min. Har blitt roligere på den fronten.

♥ Jeg har fortsatt elendig selvtillitt. 

♥ Jeg er avhengig av å høre på musikk/radio når jeg er på badet. Uansett om jeg bare skal på do. 

♥ Jeg føler at flyttingen, å starte på nytt håndballag, komme meg til rette i en helt ny by og på et helt nytt sted samt. det som skjedde tidligere i høst har gjort meg til en mye sterkere person. 

♥ Jeg er helt avhengig av både iPhone og internett. Blir veldig irritert dersom det ikke er der for meg.

nattinattNå har jeg lagt meg under dyna etter og ha sett The Proposal med mamma og gått en forferdelig kald tur med hunden, uten jakke. Holdt på å fryse ihjel. I morgen er en veldig travel dag for meg, rekker såvidt å dra hjem og spise middag før jeg må tilbake til byen igjen.

fyker i bursdag!Nå fyker jeg avgårde til Sarpsborg i bursdag, har ikke så veldig god tid på meg akkurat... ha en fin kveld! 

happy morning
Nikon D3000 + Sigma 70-300mm

Nå gjør jeg som de fleste andre lørdagsmorninger, koser meg med te og nyter at jeg kan sove lenger enn til klokken seks. Setter så mye mer pris på helgen når man må opp så tidlig som seks ellers i ukedagene. Ellers har det snødd masse her i natt, og snør enda. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, hadde liksom blitt så vant til snøfrie sletter og alt det slitet med snø. 

den følelsen

internettet funker plutselig igjen, hehe

Selv om jeg har smilt og vist tegn til at jeg har hatt det bra gjennom tre tunge og lange år på ungdomsskolen, er sannheten den at jeg egentlig aldri har følt meg hundre prosent lykkelig. Jeg kan innrømme at jeg aldri har vært den med flest venner, hvis vi ser bort fra barndommen der jeg lekte med alt og alle. På barneskolen holdt jeg meg til fire-fem stykker og følte meg egentlig ganske vel med de i og med at vi stod så sterkt sammen. Den ene av de "mistet" jeg i slutten av syvende.

Forandringen skjedde i starten på ungdomsskolen. Ikke det at det kom som et stort sjokk, jeg var jo delvis forberedt på at man ville skli fra hverandre, men jeg var jo også da forberedt på at jeg selv ville finne nye venner. Plutselig mistet jeg to andre av min nærmeste og det skjedde nokså fort. Jeg slet med å komme meg ordenltig inn på ungdomsskolen, på samme måte som en del andre gjorde. Den tredje gode vennen min følte jeg etterhvert skled fra meg sakte, men sikkert, selvom forskjellen her er at vi fortsatt er gode venner.

B219622406_large Bae39b3900047cc14d601422_large

Det verste året var vel i niende klasse. Jeg hadde veldig mange deprisjoner, hvor jeg gråt meg i søvn flere kvelder. Jeg følte meg så utenfor. Jeg hadde ingen å dele tankene mine med og jeg var veldig mye alene. Det var stadig vekk gjengen (se lenger ned) var samlet og jeg ikke hadde hørt noen ting om at de skulle samles. Da kan jeg jo heller ikke ha vært savnet. Jeg opplevde veldig sjeldent at noen spurte om vi skulle gjøre noe sammen. Det førte etterhvert til at jeg ga opp å spørre om vi skulle gjøre noe, slikt må da også komme fra andre part. Dette var kanskje tåplig og ikke minst barnslig gjort av meg, men jeg var dødslei.

Når jeg sier jeg følte meg utenfor, er det i det fleste tilfeller ikke snakk om i friminuttene. Jeg var jo med i en gjeng på rundt femten stykker. Vi var som regel sammen i friminuttene og om noen skulle feire bursdagen sin/ha fest, that's it - fra mitt syn. Men jeg følte meg sjeldent sett. Jeg sa ikke så veldig ofte noe, fordi jeg følte at det alltid ble for dumt og at jeg ikke fikk så mye respons. Jeg følte ikke jeg kunne være helt meg selv.

Tumblr_le0361ho4j1qcbtufo1_500_large Tumblr_ldu6q3ghhy1qepr2do1_500_large

Håndballjentene, var derfor en veldig viktig gjeng for meg. Med de kunne jeg være helt meg selv, drite meg ut og fortelle alt til, selvom vi ikke var en gjeng som var sammen på skolen. Men det var en slik gjeng jeg savnet. Jeg hadde det helt fantastisk de gangene vi var samlet, enten på cup eller når vi følte for å samles en kveld. Jeg lover dere, finere og mer forståelsesfulle folk en disse finnes ikke.

Derfor jeg ville bort. Som dere kanskje har skjønt, ble ungdomsskoletiden en helt annen tid en det jeg hadde sett for meg. Det var både tøft og tungt. Jeg var på nære nippet flere ganger til å starte med selvskading, men jeg gjorde det aldri. Jeg kunne ikke, tenkte jeg. Da ville jeg gått i fellen, og slitt med å stoppe. Jeg ville som dere sikkert skjønner etter hvert mer og mer bort fra Bærum. Var også veldig flink til å finne negative sider med stedet, og var derfor så frampå i det vi fant byggeprosjektet på Hvaler. Det første som slo meg var "en ny start!". Forventninger var dermed noe jeg satt mye med. Selvom det også kan skjære seg totalt her nede også, har jeg på følelsen at disse tre årene på videregående vil bli de årene jeg har lett etter. De jeg har savnet. 

Til slutt må jeg bare si at dette er et svært, svært åpent innlegg fra meg, hvor jeg har skrevet ned en del jeg aldri hadde trodd jeg ville dele med noen. Har tenkt lenge om jeg virkelig ville poste det eller ikke og følte at om det skulle postes var det rikitige å gjøre det etter jeg flyttet.

Ingen nett...

Har ikke Internett!!!!! Har ikke hatt det i hele dag og vi finner ikke problemet, yes....... Så nå skriver jeg fra 3G på iphonen.

Aner ikke hvor mange bilder jeg har tatt av meg selv i dag, i mangel på noe å gjøre..

oppsummering av fjoråret, del to

August

I August skjedde det mye, når jeg ser tilbake. Pappa feiret bursdag, vi dro til Gamlebyen med familie, spise dødsgod sjømat i forbindelse med bursdagen hans, jeg blogget ikke så veldig bra, vi hadde vår første nabofest, jeg skrev et innlegg på bloggen om eventuelt kamera- og merkebytte, fikk en gladmelding om at jeg ble tilbudt plass ved Noroff, savnet Bærumsjentene mer og mer, mamma kjøpte ny bil, dro en liten tur til Bærum, fetteren var på besøk noen dager, vi gikk en lang tur til Guttormsvauen, jeg shoppet litt, fikk besøk av håndballjentene to døgn, startet på videregående og fikk kjenne på hvordan det var å gå på skole i byen ved litt shopping etter skoletid, fikk ny macbook pro til skolepc, tok masse bilder på skolen, bestemte meg for å starte på håndball igjen og smilte til livet som en videregåendeelev.

http://bloggfiler.no/fotobyme.blogg.no/images/905539-9-1314798669737.jpg

September

Jeg fortsatte med å ta en del bilder på skolen, skrev et innlegg om favorittbloggene mine, begynte å få litt skolearbeid, jeg var i konfirmasjonen til fetteren min i Bærum, shoppet i byen igjen etter skoletid, dro på kino med Cathrine, skrev veldig lite interessante innlegg, jobbet mye med innspilling av et selvportrett, tok bilder til en fotooppgave, solgte ballkjolen min, var litt dårlig, lagde reportasje om unge mødre sammen med Cathrine og fikk 6, slet mye med pusten og levde livet veldig lite sosal.

Oktober

Startet måneden med en kosedag med kusinen min, klippet meg, hadde det veldig bra (bare å lese dette innlegget), dro til Oslo med Cathrine, vi kom ble intervjuet av TV2, koste meg en helg i Bærum, hadde nok en spørsmålsrunde, noe skjedde og jeg ble en periode veldig, veldig nedenfor og lei meg, bestilte tur til Madrid i vinterferien, tok noen bilder jeg ble veldig fornøyd med, besilte tur til London, var litt i fotostudio på skolen, dro til Bærum, skrev et litt oppklarende innlegg, var på Peppes Pizza med Kristine og Silje og jeg farget håret.

 

November

Vi var hver tirsdag i mørkerommet på St. Croix, hadde mange morosmme oppgaver på skolen, skrev dette innlegget om 22. juli, fikk helgebesøk av kusinen og fetteren min, hadde veldig lite inspirasjon ang. bloggen, tok litt bilder med closeup filteret, prøvde å kose meg så mye som mulig de kveldene det lot seg gjøre, fikk 5+ på en journalistikkprøve, ble i stadig bedre humør, kom på tv, gledet meg mer og mer til jul, et familiemedlem døde, fikk gardiner til rommet, dro på kino med Cathrine, lagde video til et skoleprosjekt, var syk med bihulebetennelse,

Desember

Jeg så frem til en måned med mye spennende som skulle skje. Det første snøfallet kom, jeg bestile en nydelig kjole fra nelly.com som jeg skulle bruke i jula, fikk fine kalendergaver av mamma, fikk iPhone 4s, fikk besøk av Inger, Kristine, Julie og Johanne en helg, hadde veldig problemer med pusten, tok bilder i Utgårdskilen, levde slække dager på skolen før jul, dro til London, shoppet mye fint, var på koselig avslutning med håndballaget, hadde en kjempefin jul med familien, fikk nytt objektiv og dro til Bærum for å feire nyttårsaften der.

 

happy day

Happy day. Vært en grei dag i daaag, ble ferdig med en artikkel jeg liksom har brukt fire uker på. Litt av en lettelse!To bilder fra skoledagen. Til høyre ble jeg stylet av Martin og Frikk og ble dermed medlem av Ku Klux-klanen. Aner ikke hva det er en gang..? Jeg er hvertfall greit sliten etter en lang dag med tekst, så skal kose meg foran tv´en resten av kvelden.

another day at.... school

Åh, jeg har egentlig fryktelig lyst å blogge. Bra, vel og merke. Blir så flau over meg selv når jeg ser hvor bra enkelte blogger.. min har jo vært hel elendig egentlig siden jeg startet på videregående, men jeg tror ikke jeg får gjort så mye med det foreløpig heller.

I dag har jeg hvertfall vært i Oslo med Cathrine og Kristine og tatt litt gatebilder til et fotoprosjekt. Stresset hjem igjen for å rekke kamp i kveld. Tok en to timers pause på Fridays, hehe. 

Så vandret vi lenge i Slottsparken. Var så utrolig fint lys, synd det ikke var så mange mennesker slik at jeg fikk noen fine bilder jeg kan bruke til fotoprosjektet.
Nikon D3000 + Sigma 17-70mm

God natt!

snakkes

Det jeg skrev i forrige innlegg var altså ikke helt uten mening. Jeg er innsert inne utrolig lei alt som har med blogg å gjøre. Er nok egentlig ikke bare bloggen jeg er lei av, men jeg er lei det meste så da blir det bare sånn. Tviler jeg kommer til å slutte, tar bare en "midlertidlig" pause til jeg er i bedre humør. Er så lei, sliten og har det ikke så bra med meg selv fortiden, derfor holder jeg meg litt unna så dere slipper all sutringen, for jeg er ekspert på det området. Når jeg er tilbake vil jeg svare på spørsmålsrunden, svare på noen spørsmål Nora har kommet med (så du vet det, hehe) og også komme med siste halvår fra 2011. 

Snakkes.

..

For en dritdag. Snakkes når jeg er i bedre humør enten det er i morgen eller om ett år. 

ikke helt som planlagt

I skrivende øyeblikk sitter jeg på gulvet og aner ikke hva jeg skal i dag. Alle her i huset har forsvunnet ut, mens jeg da bare sitter her. Fremover skal jeg kun dra hit dersom det skjer noe spesielt, ikke bare for å dra. Det konkluderte jeg med meg selv i går. Like før jeg hiver meg på et tog hjem igjen liksom..

Jaja, savner jo stedet da..... skal ikke legge skjul på det!Minner om spørsmålsrunden her.

spørsmålsrunde!Kjører i gang med spørsmålsrunde og er åpnet for de fleste spørsmål :-) Mulig jeg svarer på video!

bærumshelg!

 

Sluttet halv tolv i dag, men blir hentet straks så drar vi til Bærum. Skal nyte helgen alt jeg kan, men skal prøve å få til litt blogging! Planer for helgen?

den tolvte januar

Hei hei! Kjapt innom, har mange gjøremål i dag. Nå skal jeg f.eks sette meg ned med litt matte.... Er dødssliten, men matteprøven i morgen er viktig for å sikre firern! 

Prøvde en ny vri i dag, skjorte under vesten. Vet ikke helt om jeg likte det eller ikke. 

Hva er dine planer i dag?

jeg er lettet

I går var jeg fryktelig sliten. Hodepine. Trøtt. Var også hos fysioterapaut og fant mest sannsynlig ut hva pusteproblemene mine er. Jeg har en stor jobb foran meg for å bli kvitt problemene. Jeg vil nok klare det med tiden, det er bare vanskelig og krevende. Jeg er lettet. 


Er heldigvis ikke bare jeg som er trøtt da.... I dag har vært en ok dag. Lang, men grei. Jeg liiker på en måte onsdager. Onsdag er eneste dagen i uken (sett bort fra fredag) det ikke er trening, som gjør at jeg slipper stresset. Er jo hjemme så sent, så føler alltid at jeg bare hiver i meg middagen før jeg fyker avgårde på trening. Men på onsdager slipper jeg det. Og misforstå meg rett, jeg liker treningen, er absolutt ikke der det ligger.

Jeg er elendig med bloggingen. Har dere noe dere vil jeg skal blogge om? Setter pris på ALT :-)

sååååå spennende

Nå har jeg akkurat dusjet og lagt meg under dynen med en varm kopp kakao. Er veldig sliten av og egentlig ikke ha gjort noe mer og unormalt enn jeg pleier, i tillegg til at jeg har sovet i underkant av syv timer  i natt. Utrolig.

Nå skal jeg se Hotel Cæsar-episoder jeg har gått glipp av, ettersom jeg ikke gjorde det i går, hehe. Jaja, spennende hverdag jeg har.. 

God natt :-)

What a day

Sitter i en dævkjedelig time nå og skriver fra iphonen. Slutter om 30 minutter og må vente i byen i 40 minutter på mamma før jeg kan dra hjem. (Busser her i byen vokser ikke på trær nei...) Er hjemme fem og skal på trening seks, så i dag er litt av en stressdag! Men det snøøøør og det gjør dagen veldig mye bedre.

Haha søta!

Morsom mattetime ;););)

perfekt søndag

Denne søndagen har vært akkurat som jeg vil ha alle andre søndager også. Ingenting å tenke på og jeg gjør ting akkurat som jeg vil. Lå lenge å dro meg i senga, spiste en god frokost og drakk te. Videre ryddet jeg julen ut av rommet mitt, samtidig som at jeg ryddet det andre rotet og tilslutt vasket rommet. Har så lyst å vaske rommet hver søndag, men pga håndballkamper funker det nesten aldri. Har ikke energi til å gjøre dette etter en kamp. 

 
Tatt med iPhonen, redigert i Instagram.

Nå skal jeg spise laksemiddag, så skal jeg dusje og litt episoder av Hotel Cæsar.

oppsummering av fjoråret, del en

Hadde tenkt å lage det detaljerte innlegget om mitt år som gikk, men ga opp før jeg hadde startet. Jeg fant fort ut at 2011 var et år der veldig lite spennende skjedde. Men noe var det så klart, så jeg oppsummerer heller på enklere vis!

Januar: 

Jeg blogget bra, tok en del bilder i forbindelse med bloggen og hadde veldig mye inspirasjon vil jeg si. Startet måneden med en håndballcup i Tromsø. Spennende med andre lag og som alltid veldig gøy. Snakket og tenkte masse på å skaffe meg hund, hadde en liten spørsmålsrunde på bloggen og naboen vår døde (les innlegget jeg skrev om det her). Januar ellers gikk stort sett med å glede seg til en spesiell helg, da både ball, limmotur og sekstenårsdagen min skulle feires. Jeg fikk så klart tidenes forkjølelse akkurat samme helg, men klarte å gjennomføre. En forglemmelig helg!

Februar:

Fikk en forsinket bursdagsgave - objektivet 35mm f/1.8. Tok derfor mye bilder og også denne måneden hadde jeg kreativitet og inspirasjon så det holdt. Jeg dro en kveld inn til Oslo for å få med medaljesermonien, hadde en spørsmålsrunde om flyttingen på bloggen, dro til Beitostølen med håndballjentene, der jeg også kjørte hundespann for første gang, vi overtok huset og det ble derfor en del turer ned dit. Ellers skjedde det ikke så mye denne måneden, men jeg var inne i en godgod bloggperiode.
Mars:

Jeg gjorde mye lekser, jobbet med skolearbeid fordi det tross alt var siste halvår i tiende. Det var slalomdag sammmen med skolen, vi dro flere turer til Hvaler og jeg begynte å tenke på flyttingen for fullt. Jeg mistet også mye av inspirasjonen min, fikk tre nye kamerafilter i posten og skrev mye på bloggen at jeg var trøtt/sliten som resulterte i noen dagers pause. Jeg skrev også et innlegg med litt tanker om flyttingen. (Les her). Hadde også noen kvelder ute med venner.
April:

Fikk litt sommerklær i posten, det ble bestemt at jeg skulle få en liten valp (dette innlegget, hehe), jeg skrev et innlegg på bloggen om det å bo i Bærum, tok med kameraet på skolen. I påskeferien dro vi til Hvaler, og jeg fikk lille Leon til meg! Denne måneden tok jeg også en del bilder, dro på Stabækkamp, koste meg i den varme luften og avsluttet med cup i Tønsberg! Mye som skjedde denne måneden.Mai:

Koste meg med lille gutten min, var i konfirmasjon i Tønsberg, jeg spiste mat, feiret syttende mai med de fine vennene mine, shoppet litt, hadde besøk av fotograf som tok bilder av huset vårt, huset ble lagt ut for salg, var i bursdag, ble sene chillekvelder med venner, spilte paintball med håndballjentene, dro til Hvaler, kom opp i spansk muntlig eksamen (haha, les innlegget jeg skrev her) og trodde med det at livet mitt var over. Men jeg overlevde og fortsatte livet med å ta bilder.

 

Juni:

Knallvær i starten og jeg koste meg masse i sola. Hadde så langt hår jeg aldri har hatt før, dro til frisøren og jeg var i konfirmasjon i fine Harstad. Hadde masse fridager, og benyttet en av dagene til å spise en frokost med jentene i klassen. Fikk et brev i posten at jeg var nr. fire på ventelisten på Noroff og dro i bursdagen til Thea. Var også denne måneden mye på Hvaler, tok bilder av alt og ingenting og avsluttet skoleåret med klassetur. Jeg fikk mail om at en person ville bruket et av bildene mine i en bok (innlegg her). Jeg ble kjempeforkjølet igjen med bihulebetennelse, men hadde uansett en finfin avslutning for å "feire" tre ferdige år på ungdomsskolen. Måneden ble avsluttet spesielt, vi flyttet. Det skjedde altså veldig mye på en og samme tid; avslutning, bihulebetennelse, flytting, bursdag (som jeg måtte si net til pga betennelsen) så jeg tok en liten pause fra bloggen.

 


Juli:

Da jeg kom tilbake til den ordentlige meg igjen, etter en pencilinkur, innså jeg at vi hadde flyttet. Jeg følte meg tom, skjønte ikke at jeg hadde sluttet på ungdomsskolen og nå satt på et veldig ukjent sted med ikke et eneste bekjentskap, sett bort i fra onkel og dem. Jeg hjalp til mye i det nye huset, solte meg og styrte med mitt. Mamma hadde bursdag, så vi dro til Første Reis på Skjærhalden og spise god mat. Vi ble med tante og dem på tur til Sverige, jeg satt en hel dag på skjærhalden sammen med kusinen og presterte å bli solbrent. Jeg fikk også dene måneden på en måte bekreftet at jeg ikke kom inn på Nororff og startet dermed å manne meg opp til å starte på en studiespesialiserende på Fredrik II. Juli gikk og vi dro til NordNorge! Det skulle visst bli en av de beste turene opp dit på lenge, vi skulle blant annet på lokalfest der en kveld, men alle planene våre ble stoppet av bomben og massakren tjueandre juli, da en fra bygda der omkom på Utøya (en slektning av meg)
og alle var i sorg. Så klart vi også. Senere i Juli kom Kristine til meg en tur og vi hadde det fantastisk i varmen.

 

Del to kommer senere.

Hvordan var deres 2011?

frisøndagHei og god morgen! :-)  Ettersom jeg spilte kamp i går, er det frisøndag i dag. Deilig. Jeg har ikke så mange planer, annet enn å rydde julen ut av rommet mitt og rydde det andre rotet som ligger her også. Har ikke orket å gjøre dette tidligere... Ute er det som dere ser, grått og ingen snø. Passe lei halvgrønt gress og gråe bakker. Jeg vil ha vinter!

Hva er deres planer for denne søndagen?

birthdaywishlist
Siden jeg har bursdag i denne fine måneden vi er kommet inn i nå, tenkte jeg å legge ut ønskelisten min!

 

world go boom

Når jeg hører denne sangen dukker haugevis av minner fra 2011 opp. Så mange fine minner. Sitter igjen med det store savnet merker jeg. Men savnet er med på å gjøre meg sterkere. Forandringen gjør meg sterkere. Kanskje 2012 blir året for meg, kanskje ikke. En ting er hvertfall sikkert, og det er at 2011 var et veldig veldig fint år med akkurat passe mengde innhold. 

Er med i en giwe-away hos Renate! Trykk her og bli med du også!

skole igjen, neiSkole igjen da. Som cirka alle Norges bloggere har skrevet før meg - forferdelig lite gøy. Følte meg lite fresh i dag for å si det sånn. Er virkelig ikke meningen å klage, men jeg merker jeg er inne i en mørk periode nå. Negativ til alt, både skole og trening. Det gjør det f... ikke bedre at dag to på skolen i det nye året, inneholder naturfagsprøve. Vil bare sove og gleder meg maks til vår og sommer.  

ja, jeg sliter

Når det er juleferie og pustevanskene mine dukker opp, er det bare tegn til en ting, nemlig at pustevanskene utvikler seg. Jeg har funnet ut at kroppen min hyperventilerer, og dette er noe som har kommet i det siste. Det har faktisk blitt så alvorlig at det går utover hverdagen min. Her om dagen skulle jeg støvsuge, men jeg løftet støvsugeren opp trappen og det var nok til at jeg ikke orket å støvsuge. Jeg blir totalt utslitt fordi jeg ikke får pustet slik jeg skal. Det er ikke bare pustevanskene som er et problem i denne situasjonen, men det at jeg sliter med pusten, gjør at jeg anspenner brystet noe som igjen fører med seg spenningshodepine og vond hals. Jeg sliter hver kveld med å sove, nettopp pga. dette. Vet ikke en gang om jeg klarer å gjennomføre skolen om det skal være slik. Det er dødstungt.Jeg hater egentlig og "åpne" meg slikt, men da vet dere det. Det er en av grunnene til at jeg er så sliten for tiden. 

det blir bra

Det er så mye jeg gleder meg til. Har ikke så forferdelig mange planer dette året, men jeg har allerede noen og alle er fine. Det er en litt spesiell happening som foregår i slutten av februrar. Det er hemmelig foreløpig, men jeg gleder meg veldig. Det blir spennende.

Bursdag. Jeg har jo bursdag i slutten av januar. Jeg vet ikke helt hvordan den skal utnyttes, men det får jeg finne ut av litt senere.

Tumblr_lx4hq6fj9s1qmsqtyo1_400_large Tumblr_lmp036fyzo1qfsj2do1_500_large 74.365 - Party Time! (explore) no Flickr â?? Compartilhamento de fotos!

Dublin. I starten av februar drar jeg til Dublin med kusinen og fetteren min.

Dublin1_large Tumblr_lh53hbudn21qhvu3to1_500_large Tumblr_l46iglvlzb1qc4b4io1_500_large

Madrid. I vinterferien skal jeg til madrid med den fine gjengen vi nesten alltid reiser til utlandet med. Denne gangen blir også en annen familie med og vi skal noe veldig, veldig fint. Gud, som jeg gleder meg!

๋٠·Hєrє cσmєs тнє sun๋ ٠· flashes. se achas que já és perfeito,então nunca vai ser

Sommer. Jeg gleder meg veldig til sommer nå som jeg bor her nede. Det er jo sommeren som gjelder her! Da blir det båtturer, soling, sene kvelder og kos rundt om på øyene her. Vi jobber også en gjeng med å få til Spaniatur.

1218603-12-1314437048707_large Tumblr_lx15eeixbr1qj5p00o1_500_large 36800_419106681682_619896682_4656999_6927929_n_large

Jeg skal nok mer enn det her, som for eksempel på håndballcuper. Jeg regner med dette året blir rimelig levbart det også!

Har dere noen planer dette året?

dumme følelse

Jeg hater den følelsen jeg sitter med i det jeg skal starte på lekser jeg henger litt etter i, så kommer jeg meg liksom ingen vei. Bare sitter der, ser ut i luften og tenker om jeg i det hele tatt blir ferdig. Det skjer ofte, og skjedde i dag. 

Så da satte jeg meg ned med te og tv istedetfor. Klassiker. Men det er ferie og jeg skal nyte de siste dagene. I dag sov jeg lenger enn jeg har gjort denne ferien, og det var godt.

Når starter dere på skolen igjen?

godt nyttår

Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk helg. Koste meg i Oslo og på nm-finalene på fredag med håndballjentene. På nyttårsaften hadde jeg det supert med kjempefine jenter. Startet kvelden hos Julie før vi dro videre. Savner jentene utrolig mye nå merker jeg. Skulle gjerne tilbringt mye mye mer tid med de, bli flinkere til å dra til Bærum! Er jo faktisk der jeg innerst inne hører hjemme, hihi.

Med tanke på at jeg var ganske varm i trøya da klokken slo tolv, var dette det beste bildet som ble tatt av rakettene. Så da trenger jeg ikke legge ut de andre en gang, hehe. 

Hadde dere en fin nyttårsaften?

den søte daSå var jeg her igjen. Midt på natten. Uvane det der, men det er da jeg setter meg ned og henter opp macen. I kveld har jeg flydd rundt som en forvirret flue etter gjestene dro. Drar til Oslo halv ni i morgen tidlig, for å se nm-finalene i spektrum og slikt. Blir en lang dag, men jeg er heldig og skal ikke hjemover igjen på kvelden, for da drar jeg til Bærum. Der blir jeg til søndag, og tar ikke med macen. Verdens fineste bluse. Jeg elsker den søte sløyfen på lommen på brystet, for og ikke snakke om den søte kragen. Denne vil jeg bruke mye fremover, det er jeg sikker på.

heyho

Nå drar jeg til byen for å ordne noen småting, på en ellers så gråå dag. Ha en fin dag :-)

innholdsrik dag

I dag har jeg hatt forferdelig vondt i hodet. Startet smått på treningen og utviklet seg egentlig bare utover dagen. Så da jeg kom hjem fra trening, slo jeg på tven og sovnet. I et par timer. Våknet opp til en iPhone som tydelig hadde vært i andre hender aka fetterene mine sine. Hodepinene har enda ikke gitt seg, så jeg er rimelig frustrert. Drit. 

Hva har dere gjort i dag?

enda mer julSå søte rommet mitt da:Har ikke pyntet rommet mitt så voldsomt fordi rødt og rosa kræsjer totalt. Ble hvertfall fornøyd med juletreet mitt! Propper bloggen med innlegg om jul nå, kun for å prøve å få julestemning. 

innkjøp fra London
Hunterstøvler. UGGs fra Office.


Veske fra River Island.
Bluse fra Forever 21.
Skjorte fra Forever 21.


Cardigan fra Topshop.


Genser fra Topshop.

Skjorte fra Bershka.
Belte fra Bershka.Ray-Ban fra Sunglasses Hut.


iPhonedeksel fra Accesorize på flyplassen.

Det ble ikke kjøpt veldig mye, men jeg fikk de fire tingene, og mer enn det, jeg var ute etter og er storfornøyd! Skal prøve å få tatt outfitbilder da jeg har på meg noe av dette.

det blir vel jul i år også da

Good morning! I dag er det bare småplaner som står på programmet. Skal ut å kjøpe juletre med pappa, tradisjon siden jeg var liten, hehe. Så skal vi pynte det i kveld, forhåpentligvis før "besøket" kommer, de vi skal feire jul med altså, som vi har feiret med i alle år. Dette blir en annerledes jul pga flyttingen, alle tradisjoner må legges om, ikke bare det sosiale, men også pyntingen i huset. Rart, rart, rart. 

Så skal jeg ta bilder av innkjøpene mine fra London! Så stay tuned :-)Hvem feirer du jul med?

faen hellerJeg er helt dæv på bloggingen fortiden. Aner ikke hva det kommer av, men jeg har bare ikke orket å sette meg ned å blogge. Nå har jeg hvertfall ferie, men det betyr egentlig ikke at bloggingen vil bli noe bedre av den grunn, for i morgen får vi besøk og de skal være her hele jula.

Akkurat nå har jeg andre ting å gjøre, skulle egentlig bare ta opp macen for å sette på en julecd. Lar bildet tale for seg.Så var det innkjøpene fra London da. Det kommer, det kommer. Har du ferie?

20 desember

I går fikk jeg en liten pakke i posten! Den var fra søte Thea.

Har hørt mye bra om denne håndkremen, og den passet meg perfekt :-) Ned i skolebaggen med en gang, hehe!

Ellers lurer jeg på - vil dere se innkjøpene fra London? Spør dere i og med at jeg faktisk ikke gidder å legge mye tid i å ta bilder dersom dere ikke er interesserte i det hele tatt.

da sier jeg hei til London

I morgen tidlig drar jeg til London. Altfor lenge siden jeg var der sist, så dette blir braa. Gleder meg til å vandre gatelangs i Londons gater som er pyntet til jul og ikke minst til å shoppe. Har gått i noen uker/måneder nå og siklet etter masse, men hatt London i bakhodet hele tiden. Macen er med om noen måtte lure, men jeg lover ingenting med tanke på bloggen, vet ikke helt hvordan det er med nett og sånt på hotellet. Edit: tar ikke med macen likevel, men har jo iphonen, hehe.

 

To bilder fra en nokså normal dag på skolen. I dag presterte jeg å sovne midt i norsktimen, klarte virkelig ikke holde øynene oppe og skalv av trøtthe. Våkner opp og innbiller meg at det er jordskjelv..... trenger mer søvn kanskje?

Men nå må jeg hive meg rundt og pakke og diverse ting, så snakkes vi sikkert! :-)

it's such a wonderful life

X_967db109_large X_ee96a56d_large Tumblr_lum18sviet1qei95oo1_500_large Tumblr_lt0okweyyp1qei95oo1_500_large Tumblr_lu3gfdwi5o1qei95oo1_500_large Tumblr_ltl1t7ugyk1qei95oo1_500_large

Elsker denne sangen og går aldri lei. Finfin.

denne onsdagen da

Onsdag jaaa. Eller, nei. Tekst all fuckings day. Tekst er morsomt når det er morsomme oppgaver, DRITkjedelig når det er kjedelige oppgaver. Vi har fått utdelt en kjedelig en = kjedelig. Ganske så utrolig egentlig, at en kjedelig oppgave er kjedelig å gjennomføre. Fullføre, whatever. 

Kom hjem til herlig kakelukt! Mamma baker for harde livet for tiden, noe som faktisk får meg i litt julestemning. Har dere julestemning?

give me some energy

Jeg er i grunn veldig glad vi ikke har mye lekser på media, for når jeg kommer hjem fra skolen rekker ikke energien min til noenting som helst. Legger meg rett ned i sengen og slapper av de få timene jeg har før jeg drar på trening. Ikke noe halv ni til to skoledager lenger nei, langt i fra.

Fine sengetøyet. Elsker blomstersengetøy. Ute er det nærmest storm og jeg må ha musikken noen hakk høyere for å overdøve regnet som slår ned på taket. Fin vinter.

shopping i london

Om ikke mer enn fire dager drar jeg til London og har allerede en liten liste over noe jeg skal kjøpe. Det jeg foreløpig har planlagt er grå UGG's, Ray-Ban Aviator og enten Røde Hunter støvler eller røde sokker til Hunterne jeg har fra før. Ellers er jeg veldig på utkikk etter gode gensere, bukser og selvfølgelig skjerf og ringer. Er grenser på hvor mye jeg faktisk kan presse i den lille kofferten, selvom jeg er sikker på at tomhendt er noe av det siste jeg vil være på hjemreisen. Jeg har jo vært i London en gang før, men da gikk jeg i åttende klasse, var uviten om alt som het klesbutikk og shoppet ingenting.

Img_0506_large 

Det jeg altså vil frem til, hvilke butikker burde jeg dra innom og hva bør jeg bare få med meg av markeder/gater o.l? Føler meg egentlig som verdens største taper med tanke på at jeg tross alt har vært i byen før, og ja, jeg har så klart hørt om Oxford Street! Hehe.

skoleflink og skolesliten

I dag tar jeg treningsfri, fordi jeg rett og slett ikke har energi. Har veldig pusteproblemer fortiden, av forskjellige grunner, så det sliter meg ut. Sov heller ikke mer enn fire timer i natt, så er ganske død nå egentlig. Sett bort fra det, har jeg det bra og blir ekstra lykkelig da jeg får tilbake prøver med godt resultat. Forrige uke fikk jeg som sagt 4 på mattetentamen, og i dag fikk jeg tilbake journalistikkprøven som viste 5+! Det får meg til å smiile.Driver jo som dere kanskje ser med designet. Ble veldig lei det jeg hadde og ville ha en stor forandring.  Er en del justeringer igjen, vet ikke om jeg orker å endre på det i kveld. Skal kose meg med vårruller, jul i blåfjell minimaraton og starte på Hotel Cæsar episoder jeg ikke har sett. Er så sliteeeeeeeen, er du?

...

HOLDER PÅ MED DESIGNET!!!!!

jentekos

Jentene dro like før halv tre i dag, og etter det måtte jeg sette meg ned med julegaven til fetteren min fordi den må bestilles før i morgen. Har jobbet med den i flere timer nå. Puh. 

Har hvertfall kost meg veldig det siste døgnet! Godt å få pratet ut om absolutt alt og ingenting, savner virkelig å gå i klasse med de jentene. 


 

Nå er det bare å lade opp til en ny skoleuke, og fredag drar jeg til London. Wii.

lørdagskos

Heihei! Idag har vi laget pepperkaker og spist taco. Nå sitter vi egentlig bare å snakker, dypt, haha. Kos dere masse i kveld!

shame on meEleeeendig blogging i det siste, med enda verre bilder. Jeg har såvidt rørt kameraet og det synes. Om under to timer kommer jentene og jeg har masse å gjøre innen den tid. Vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

follow me

Twitter: celinedahlberg

Instagram: celineda

Eller si hva du heter så kan jeg followe deg! :-)

iphonee

I går hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Etter skolen kjøpte jeg julegave til mamma og en liten ting til mamma og pappa som de kan ha på rommet sitt, hihi. Så kjøpte jeg iPhone! Og da ble jeg sånn her

Var en haltvime hjemme før jeg dro på trening og satt med iPhonen resten av kvelden tror jeg. Ladet den i natt og har allerede brukt opp batteriet.. 


Nå må jeg nesten sette i gang med alt jeg skal i dag, og i morgen får jeg besøk av fire søte jenter det er kjempelenge siden jeg har sett! Wii.

07.12.11

I går kveld gikk strømmen. Midt i en spennende håndballkamp mellom Kina og Tyskland. Det var bekmørkt, helt svart, så jeg måtte dusje i mørket. Da har jeg gjort det også liksom.

I dag er det treningsfri og at the moment ser jeg håndballkampen. Etterpå skal jeg vaske rommet tror jeg, lenge siden sist.

julekjolen

Var noen som ville se kjolen jeg skal bruke på julaften. Nå må jeg bare si at jeg skal ta selvbruning til jula, for jeg hater å gå i kjoler når jeg er såpas blek som jeg er nå. Til nyttår regner jeg med at jeg begynner å ta sol, for det trengs.

Fargen på bildene over lyver, så for å få frem den ordentlige fargen bedre, tok jeg et bilde med blits.


Nelly.com, 449,-

Den satt perfekt og jeg gleder meg til å bruke den!

snowy day

Tidenes kleineste busstur hjem i dag. Stappfull buss, bokstavlig talt og jeg måtte presse meg selv og baggen min mellom folk som ikke ville flytte seg, i tillegg til at jeg så ut som en snømann med sleik. Og ja, det snødde i dag! Så jo ut som noen idioter da snøen kom, gikk ut og danset og tok bilder. Nå regner det da, så snøen lå ikke lenge. Men jeg fikk et snev av julefølelse i de minuttene snøen dalet ned.Om ikke så lenge skal jeg avgårde til hallen for å spille kamp mot damelaget. Men nå skal kose meg med gårdagens episode av blåfjell fordi jeg ikke orket i går.

Har det snødd hos dere i dag?

mandagsstress

Mandagene er egentlig bare stress. Har trening klokken seks og rekker såvidt å snu i døren før jeg må ut igjen. I dag presterte jeg også i å sovne, noe jeg ikke har tid til på mandager. Våknet et kvarter før treningen startet og uten mat i magen, hehe. Flink.

Over er to bilder fra skolen i dag, bildet til høyre (meg og Cathrine) vil jeg helst ikke si noe om. Syvende klasse, that's it. Herre. Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage meg litt varm te og se jul i blåfjell!

dagens kalendergave

Fikk verdens søtese kjole i kalendergaven i dag. Får gave hver søndag frem til jul, hehe.Tenkte å bruke denne på nyttårsaften, ettersom julekjolen kom i posten for noen dager siden (kan vise den i løpet av neste uke om dere er interesserte). Så bedre bilder av kjolen får dere eventuelt se da, haha.

fjerde desember

Heiheiheihei og god morgen. I dag skal jeg.... litt av hvert egentlig, blant annet til Utgårdskilen og ta litt bilder. Må også få hengt opp julestjernen på rommet mitt og rydde litt. Har ting strøtt utover hele huset.....

Hva skal dere denne andre søndagen i advent? Fy som tiden flyr!

da var det i boks

I dag har jeg ærlig og oppriktig ikke orka å blogge, selvom jeg egentlig ikke har hatt så mye tid heller. Har fått kjøpt inn årets julegaver. Veldig deilig å være ferdig. Fikk kjøpt småtteri til meg selv også, svart tube-bh, to strømpebukser og to dvd'er - Bad Teacher og Letters To Juliet. Måtte holde meg unna fler ting til meg selv ettersom vi skal til London om to uker, selvom det var ekstremt vanskelig da vi var på Dorothea. 

det handler bare om å prioritere

Desember måned har det med å bli travel. Arrangement etter arrangement og noe som skjer hele tiden. Jeg har allerede fullstappede helger fremover, og har også måttet takke nei til tre-fire invitasjoner rett og slett fordi jeg har andre planer. Til helgen hadde jeg planer om å dra til Bærum for å få meg en siste tur før jul, men måtte prioritere og velger å bli hjemme for å få gjort en del som har hengt over meg i det siste. Neste helg for jeg besøk, forhåpentligvis, av fire søte fra Bærum, og helgen etter der drar jeg til London. Selvfølgelig er det mye smått som skjer innimellom. Og så var det plutselig jul.

Men til tross for det, har jeg bestemt meg for å prøve å komme tilbake med et-to innlegg hvertfall hver dag. Det er jo i slike perioder det faktisk blir innholdsrike blogginnlegg! I dag har jeg bare sovet og vært på trening etter at jeg kom hjem fra tentamen rundt totiden. Er greit sliten for tiden!

Har dere mange planer i desember?

dream as if you'll live forever, live as if you'll die todayI dag har jeg fri. Jeg liker å kalle det fri, selvom et par naturfagsoppgaver venter på meg. Det er på en måte ikke bare skolen i seg selv jeg er glad for å slippe, men tanken jeg la meg med i går - at jeg ikke skulle opp klokkek seks, var befriende deilig. Har allerede vært ute og tatt litt bilder med kameraet fra steinalderen, til et fotoprosjekt på skolen.

Hva skal dere i helgen da?

den klumpen


Det gjør så utrolig vondt å se tilbake. Jeg hadde det så bra, alt gikk med meg. Jeg skrev blant annet et innlegg på bloggen at jeg smilte døgnet rundt og bare ville hoppe av glede. Det var den gang da. Gleden som varte i et par uker, brukte under en dag på å forsvinne. Det skjedde så plutselig og uventet. Selvom jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke gjorde noe galt og at det ikke er min feil. Men det endrer ingenting. Det har skjedd, og jeg sitter igjen med en tomhet. Jeg føler meg så verdiløs, så alene, selvom jeg vet jeg ikke er det. Det er ekstra hardt å se lykkelige kjærestepar og forelskelsen mellom dem. Musinnelsen stiger og jeg vil egentlig slutte å se, men jeg klarer ikke. Jeg blir så dratt inn i minnene og de lykkelige ukene jeg hadde for litt siden. Det letter ikke på situasjonen når jeg i ettertid blir anklaget for noe usant, som ingen andre enn jeg selv vet at ikke stemmer. Det er tungt - å være "hun nye", når så mye unødvendig dritt skal skje. Jeg går hver dag med en klump i magen. Hver dag. Men jeg skal vinne dette. Jeg skal komme over det, vise at jeg er sterk og vise at jeg på en måte gir faen.

i´ll be okay tomorrow

Tentamensdag i dag og jeg er hjemme før halv tolv. Utrolige greier med tanke på at det tar en halvtime å kjøre også. Sov kun fire timer i natt, så er rimelig trøtt. Skal legge meg ordentlig til rette under pleddet nå og se forrige ukes episode av trekant. Det er forresten sol i dag, og det gjør både humøret og kroppen ti ganger lettere.

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan ligger dere an med tentamener?

22:09

Til tross for fri fra skolen, har jeg nesten ikke vært hjemme i dag. Nå skal jeg lage gløgg, sette på litt julemusikk og ordne litt greier til norsktentamen i morgen. Med tanke på at jeg ikke får åpnet skolemacen (og problemet oppstod på fredag...) er jeg en smule dårlig forberedt fordi jeg har potensielle dokumenter til tentamenen i morgen på den, men får ikke gjort noe med det.

 

Mye å gjøre, må løpe. God natt!

si et lite piip

Vil bare gi et lite tegn fra meg. Aner ikke når jeg kommer tilbake for fullt, for dagene flyr avgårde, klarer såvidt å henge med og jeg aner ikke en gang når jeg skal få rukket å kjøpe julegaver.

Håper dere koser dere i adventstiden hvertfall, det gjør jeg! Prøver hvertfall.

redrum

I dag har jeg og noen jenter i klassen spilt inn noen scener til en film vi driver med på skolen. Veldig gøy, og jeg tror resultatet blir vellykket. Navnet på hva vi skal kalle filmen står i overskriften. Les det bakvendt og du vil skjønne litt mer.

we cannot learn without pain

Jeg merker jeg er så utrolig sliten for tiden. Jeg er utmattet. Får for lite søvn og har en del å tenke over. Både skole og privat. I tillegg er jeg enda ikke helt frisk, men så fort mamma kommer fra Nord-Norge skal jeg til legen. Mistenker nemlig kyssesyken.

Jeg er veldig skolelei og gjør virkelig ikke annet enn å se frem til juleferien. Det er hardt og stå opp seks hver dag, være hjemme mellom halv fem og fem for å så dra på trening fra rundt halv syv til halv ni. Jeg har så lyst å bare grave meg ned, gråte, få alt ut og våkne igjen tre dager før julaften. 

time for a break

De siste dagene har jeg tenkt lite på bloggen og det har vært ufattelig deilig. Det betyr også at jeg har gått i tankeboksen om å ha en pause, nettopp fordi jeg vet at jeg ikke vil klare å slutte. Jeg har utrolig lite interessant å komme med, det går jo bare i det samme og jeg oppfyller jo heller ikke kravene med tanke på hva bloggnavnet mitt tilsier. Kommer hjem fra skolen mellom halv fem og fem, det er bekkmørkt da og den grusomme tåken vil aldri forsvinne. Jeg har treninger, er i en travel periode på skolen og har heller ikke den samme lysten til å blogge. Mulig det at jeg oppretter ny blogg kan gjøre susen, men jeg vet ikke. Kommer med innlegg når jeg føler for det fremover. 

footlooseJeg dytter innpå med saltvannspray, så er ikke fullt så dårlig som jeg var i går. Nå skal jeg til byen!

vondt

Jeg har ekstreme smerter i bihulene, så kommer tilbake når jeg er bedre! Ha en fin helg videre.

trenger en bloggforandring

Jeg har i det siste tenkt mye på bloggen min. Skal jeg fortsette å blogge her eller starte på ny? Jeg er dødslei designet/bloggnavnet og vil ha noe helt annerledes. Jeg vil blogge annerledes. Jeg vil teknisk sett ha noe litt "proffere" også, men det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal få til. Jeg trenger desperat en forandring!!!

Skal jeg bytte blogg eller hva synes dere?! Jeg er smålig desperat.

14:43

"Presset" meg tilbake på skolebenken igjen i dag og etter en skoledag til 12, er jeg faktisk så og si utslitt. Etter smerten rundt bihulene og dømme, er det nok en bihulebetennelse på vei igjen, og dersom jeg får det vil jeg bare krepere.

Jaja, over til noe positivt. Mamma kom nemlig hjem med noen supersøte gardiner til meg i går. 

Mangler bare 81247126412741295674 andre småting til rommet, så begynner det å nærme seg. Hehe, ja akkurat. Hva skal dere i dag daaa?

elendig blogger

Lite søvn og sykdom er en veldig dårlig kombinasjon. Jeg har vært helt vrak i hele dag.Elendelig blogging fra meg de siste dagene, men håper dere forstår! I morgen skal jeg forhåpentligvis på skolen, så da starter "hverdagen" igjen. Yey.

Jeg savner....

Jeg savner mye. Hele tiden. Men akkurat nå er det fire ting.

# Det lange håret mitt. Bare se lengden på det julen 2010. Tror jeg aldri har hatt så langt hår tidligere.

# Da Leon var lille bebi.

# Det gamle rommet mitt. Og ikke minst huset. Tror ikke jeg har lagt ut finn.no-bildene, kan sikkert gjøre det senere.


# Jentegjengen i gamleklassen. Atomkjernen ♥

Hva savner dere?

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
hits