litt julegaver


Denne genseren har jeg sett på lenge og ble derfor superglad da jeg fikk den i julegave. Fra Gina Tricot.

Denne er lik en rosa jeg har fra før, som dere sikkert har sett her inne før. Men jeg elsker de og ønsket meg dermed en til i en annen farge. Er fra merket Tina Wodstrup.


En veldig søt mappe og en gjennomsiktig boks. Har tenkt litt på å skaffe meg en slik gjennomsiktig boks, men aldri kommet så langt. Perfekt!


Øredobber fra Snö. Elsker ting fra Snö, og disse var supersøte!
Den nederste boken har jeg tre av, hehe. Men de to andre gleder jeg meg til å lese!

Fikk mye annet fint også, som dette objektivetmen jeg orker ikke ta bilder av alt. 

gjester, hva er det...

I kveld får vi gjester igjen, men det er alltid like koselig. Jeg gleder meg veldig til maten, i og med at det er en supergod svinegryte med banan- og mandarinbiter i en veldig god saus. Hadde lagt ut oppskriften om jeg var av den typen som orket det, men det er jeg dessverre ikke. Men nå må jeg løpe å ordne meg, før jeg vet ordet av det står de her! 

den ferien, altså

Dagene går så utrolig fort og jeg klarer snart ikke henge med lenger! Det var akkurat det jeg hadde regnet med også, for før jeg vet ordet av det sitter jeg vel på skolen igjen. 

Jeg storkoser meg hvertfall og regner med at dagene fremover mot nyttårsaften blir litt roligere med mindre folk. I dag var vi som sagt på Skjærhalden, men jeg tok ikke mange bilder.Nå burde jeg krype under dynen, skal på trening allerede klokken elleve i morgen tidlig. Grøss!

andre juledagGod morgen! Nå har vi fått enda fler gjester, så skal ta oss en tur til Skjærhalden fordi de aldri har vært her på Hvaler før. Hva gjør dere denne andre juledag?

litt mett bare

Tre lunchporsjoner, masse sjokolade og julekaker senere er jeg helt proppet. Skal virkelig ikke klage, for det å spise seg stappmett er jo en del av julen, hvertfall i denne familien.


"Nå får jeg ikke dobbelthake!" Haha, søta

Kan jo avsløre en julegave ettersom jeg har lagt ut disse bildene. Fikk et nytt objektiv! Kan kanskje skrive litt mer om gavene senere.

første juledag

God morgen alle sammen, her i huset stod alle opp halv tolv, selvom enkelte hadde planer om å stå opp "tidlig". Jeg koste meg masse i går og fikk mye fint. Spiste meg stappmett på pinnekjøtt, as always. Elsker det pinnekjøtt, virkelig!I dag skal vi spise den årlige julelunsjen, og jeg skal igjen sitte som en forstappet gris. 

Hva fikk dere i går?

denne kvelden
Nå er jeg pyntet og klar for kvelden! Men så lurer jeg på en ting, hvordan fungerer det med pakkeåpningen hos dere? Tar dere en og en, henter alle deres og pakker opp eller en kanskje en annen måte? Håper dere koser dere masse i kveld :-)

julemorgen

Julemorgenen, en av de koseligste morgenene i året med julestrømpe og en rekke julefilmer. Fikk en kjempefin klokke av mamma, og Love & Other Drugs + et tegneserieblad av tante. Nå durer tre nøtter til Askepott på tv´en i stua, men jeg klarer virkelig ikke det programmet, så tror jeg går opp og setter på en julefilm - en jeg har noe tradisjoner med. Er litt rart å feire jul i det nye huset, har liksom ingen tradisjoner, så må presse de frem. Hva skal dere i dag da? Kirken, slappe av..? Ønsker dere alle sammen en riktig god jul!

The polarexpress

Blir litt dårlig med blogging, men får aldri satt meg ned med macen. I morgen blir en slækk dag frem til kvelden, og jeg bare elsker julemorgenene så skal nok oppdatere bedre da! :-) nå koser vi oss med polarekspressen, herlig film!

jul innabords

Da var store deler av huset pyntet! Juletrepyntingen ble litt utsatt fordi lysene bestemte seg for og ikke fungere. Skulle bare mangle da de ble kjøpt i 1984, så jeg og pappa måtte til byen igjen for å kjøpe lys. Men nå er treet pyntet og gavene lagt under! 


Kan vise bilder av juletreet og rommet mitt i morgen! :-) 

it's january!

Heisann! Gårdagen feiret jeg som sagt med familie først og så venner. Kvelden i seg selv med venner var egentlig bare kaos, og jeg har innsett at jeg liker å feire nyttårsaften med familie istedetfor. Fikk ikke tatt noen bilder av fyrverkeriet heller, noe jeg hadde sett frem til kjempelenge ettersom jeg endelig hadde fått dreisen på hvordan man gjør det. Tar det igjen neste nyttårsaften.

Dere merker sikkert også at bloggingen min har blitt både dårligere og mindre interessant etter jeg fikk mac? Isåfall merker jeg det godt selv. Det tar litt tid å sette meg ordentlig inn i de nye programmene/innstillingene og hvertfall det å legge inn bilder osv. i innleggene. Jeg blir forvirret av iPhoto rett og slett, haha. Om det er mulighet for å hive programmet i papirkurven tror jeg at jeg gjør det snart.


merry x-mas 2009


Photos by me @ nikon D3000 18-55mm.

Det er fullstendig kaos i alle bildene mine i det nye systemet på mac og jeg frustrerer meg enda over at jeg ikke får Photoscape!!!! Så nå lastes Gimp ned, så får jeg bare sette meg ned å lære det :-)  Det vil si at bildene over her er uredigerte.

under juletreet


Photos by me @ nikon D3000 18-55mm.

Blir egentlig ikke så fornøyd med bildene jeg tar for tiden, ettersom jeg ikke har andre redigeringsprogram enn iPhoto, noe jeg ser på som.. ikke så bra. Skal få knødd meg til å laste ned noe litt mer komplisert! Er hvertfall bullshit til de som sier at 18-55mm ikke kan ta bra bilder. Men jeg har bursdag om fire uker, dvs. nytt hverdagsobjektiv og utstyr!!! Det skal bli godt.

morning

Haha, jeg opplever stadig nye ting på mac, og denne gangen er det alle de merkverdige lydene som plutselig popper opp og lager de rareste tonene. Om noen har lyst å si meg hva disse lydene vil frem til, blir jeg utrolig glad. Nå sitter jeg vel egentlig her kun for å bli ferdig med overføringen av minst 10.000 bilder og 4000 sanger. Ikke det at det er gøy, men heller nødvendig. Hva skal dere i dag?

tredje juledag

God morgen dere! Vekkerklokken funket ikke i dag heller, dermed sov jeg altfor lenge igjen. Sukk. I dag er dagen jeg tenkte "yes, ingen planer!" helt til mamma sier "i kveld skal vi spise restemat hos tante!" Julen er her ja. Men jeg klager ikke (hehehe) for det er pinnekjøtt, følte ikke jeg spiste nok av det på julaften. Akkurat nå laster jeg over bilder og diverse til den eksterne hardisken, så må jeg føre det videre over igjen på macen. Elsker slikt arbeid.

Slenger inn noen bilder fra i går.Andre enn meg som har en travel jul?

den 26. desember

Som jeg skrev i går, er julen i denne familien like travel hvert år - ettersom vi har samme tradisjoner hvert år. I kveld kommer noen venner av oss hit på kveite (eh..) Men de har barn som er et par år eldre enn meg, det vil si - ikke så interessant for meg. Det jeg gleder meg masse til, er og se om lille Tiffy blir med, en utrolig underholdende og ikke minst søt hund. Det er akkurat en slik hund jeg vil ha - ikke rasen, men personligheten.Grafikken på noen av bildene er ikke noe å skryte av, fordi jeg hadde satt på høy ISO av en eller annen merkelig grunn. Kos dere i kveld folkens, antrekk kommer senere!

http://www.formspring.me/celinedg

julegavene

God morgen! Jeg la meg veldig sent i natt, mobilen ringte ikke da den skulle i dag formiddag, noe som resulterte i at jeg sov altfor lenge. Jeg har herved snudd døgnet tre ganger på hodet. Så nå sitter jeg her innpakket i en varm og deilig morgenkåpe dere kan se bilde av lenger ned. Må vel hoppe i dusjen senere, føler jeg stinker. Får gjester også, så ja.+ boken Perfekt Kjemi og et forkle.

http://www.formspring.me/celinedg

julebrunch

I dag er den dagen i julen jeg tror jeg spiser mest mat, enten det er sunt eller ikke. Jeg føler meg hvertfall som en fyllt bombe som går av for sprening snart. Vi har hatt julebrunch med tante og familien, med masse god mat - en tradisjon som til! Senere var det kaker av alle slag og pappa satte også frem all konfekt vi fikk i går. Herre, jeg gruer meg til treningstart utpå nyåret.

Nå er det Notting Hill på skjermen, folkene har nettopp dratt hjem og jeg kan endelig slappe av litt. Julen i denne familien er lagt opp fra punkt til prikke og det er allerede noe som kolliderer.Jeg må fortsatt innrømme at det ikke går så fort på macen, og at jeg gruer meg til å begynne og overføre både bilder, musikk og litt av hvert. Jeg lurer også på hvilke program går ikke å laste ned på mac? Eller hva går an..?

strålende humør

God morgen folkens! Håper dere hadde en fantastisk kveld i går, det hadde hvertfall jeg. Jeg ble altfor fort mett på pinnkjøttet, og kvelden gikk unødvendig fort. Jeg fikk kjempemange fine gaver, blant annet en herlig etterlengtet Macbook. Endelig. Fikk også ting som parfyme, ting til det nye rommet, penger, gavekort, skjerf, armbånd, neglesett osvosv.Må bare si det, her hadde jeg altså nettopp kastet et gavekort i ansiktet på mormor. Det bestemte seg å skifte retning helt, og landet perfekt midt på nesen hennes. Vi satt der og lo oss ihjel begge to, mens ingen brydde seg og fikk med seg hva som faktisk skjedde.Ah, baby<3

Nå kommer tante og dem hit om en time, så jeg må sminke meg og rydde rommet mitt litt. Er småkaos her etter alle gavene. Hadde dere en fin kveld i går? Lyst å dele noe dere fikk?

ønsker dere god jul

I dag er dagen her, dagen vi alle har ventet på i hvertfall i desember. Advent er over og vi går nå inn i julen og romjulen, med andre farger og andre forventninger enn kalenderen som venter hver morgen. Nå har jeg funnet frem julesukken og sitter og gumler i meg mens det går julefilmer på TV. Nei, ikke noe Tre Nøtter til Askepott her i huset. Unnskyld meg, men jeg har virkelig ikke tålmodighet til å sitte å se på den filmen spilt inn fra jesu tid med en mann som snakker ca. hele tiden. Veldig irriterende og ikke en film for meg.Mamma bommet litt med søndagene før jul, så jeg fikk en gave i dag også. Denne skal jeg pakke godt ned og ta opp igjen på det nye rommet. Hva gjør dere før kvelden kommer?

rommet pyntet

Da var rommet mitt også ferdig pyntet, orket ikke fylle det helt med masse tull. Tante var også nedom en liten tur i kveld, mens vi satt og lo oss skakk i hjel av hovmesteren, og kunne fortelle at det var nokså fullt med pakker under juletreet. Som jeg gleder meg!!

bildedryss fra lillejulaften
Irriterer meg at bildene har forskjellig lys og ikkeminst at den ene stjernen på det nederste bildet har det glinset i seg! Ser ut som at det er tatt med blits.

I kveld har jeg utrolig julestemning! Føler alle snakker om det, enten de har det eller ikke. Men jeg elsker stemningen, jeg elsker hvordan spenningen for morgendagen siger seg oppover i kroppen. Jeg har blitt ganske sikker på hva jeg får i julegave av mamma og pappa, om det stemmer eller ikke får jeg se i morgen kveld. Vi (jeg) har nettopp pyntet juletreet ferdig, før det spiste vi sild og juleskinke med masse godt tilbehør. Jeg kan ikke fordra sild, så spiste selvfølgelig ikke det. Men det er kos, tradisjonen vår de siste to årene har blitt å spise sild lille julaften. Nå durer Flåklypa på tv'en og jeg skal fortsette med julepyntingen på rommet mitt. Ute snør det og oppe kan jeg høre klassiske julesanger og gnist fra peisen. Ja, det er jul folkens! Og jula er herlig, eller hva?

day before christmas

God morgen! Jeg har egentlig ingenting å si i dag, fordi det ikke skjer noen ting i dette huset...... gleder meg bare til i kveld når vi skal pynte juletreet, elsker det. Får heller sitte og irritere meg over statusoppdateringer på facebook fra de som ikke har noe julestemning. Jaokeigreit, da vet vi det liksom. Kan jo benytte sjansen til å takke dere for kommentarene jeg fikk både til dette og dette innlegget. Det er koselig og se at dere bryr dere :-)

Ellers har det snødd i natt, akkurat så mye at det er hvitt ute og at jeg får ekstra julestemning.Nå kom jeg også på at jeg planla i går at jeg skal dusje, ordne neglene mine og ta selvbruning i dag. That's my day! Hva gjør dere på lille julaften?

little christmastree

I kveld satte jeg på listen med julemusikk på iTunes og pyntet det lille juletreet jeg har hvert år på rommet mitt. Treet betyr faktisk noe for meg, jeg fikk det av onkelen min da jeg var liten. Han døde da jeg var fire år gammel og jeg husker faktisk ingen stunder jeg hadde sammen med han. Men jeg må uansett si at jeg savner han veldig, han var, etter det jeg har hørt fra andre i pappas familie, en utrolig bra mann med et stort, stort hjerte - akkurat som datteren. Resten av pyntingen på rommet tar jeg i morgen, har jo ingen andre planer så.

Er det ikke søtt? Hihi. Nå skal jeg gjøre litt andre småting før jeg finner sengen, mulig jeg blir med ho gamle mor og mamma ut en liten tur i morgen, bare for å fylle dagen med noe.

juletradisjoner

Det er alltid spennende og høre hvordan andre feirer julaften! Derfor lurer jeg på hvor og med hvem dere feirer julaften med og hva dere spiser og slike ting? :-)


flickr-linket.

Selv feirer jeg med mamma, pappa, søsteren til mamma, onkel, kusine og fetter i tillegg til onkelen til pappa som alltid har feiret med oss. Han er litt spesiell og har ingen rundt seg, andre enn oss. Ettersom tante og de og vi alltid har vært nesten naboer har det blitt sånn at vi har julaften annen hvert år, og i år skal vi opp til dem. Det vil si at vi da har julefrokosten 1. juledag. I år er også mormor her, og broren (?) til onkelen min og hans samboer kommer også fordi... ja, det er ikke så viktig. Jeg gleder meg hvertfall kjempemasse, det skal bli så koselig, nå er mormor her og :-)

nypyntet pepperkakehus

I kveld satte jeg meg endelig ned med pepperkakehuset som stod nesten nedstøvet, urørt i nå.... to uker?! Jeg har bare ikke hatt ork nok til å starte på det, men om jeg hadde fortsatt i dette tempoet hadde jeg sikkert satt meg ned dagen før nyttårsaften ellernoe. Jeg fikk ikke helt de bildene jeg ville ha av det, og fant heller ikke bomullen som skulle ligge under huset (som snø) så mamma skal kjøpe i morgen, det vil si - nye bilder senere.Hva synes dere? Har dere pepperkakehus?

ønskeliste #3
inspirasjon Daria Klovholt.

Jeg har allerede lagt ut to ønskelister med mye av det samme, men jeg ble inspirert til å gjøre det på en annen mer oversiktlig måte. Ønskelisten er selvfølgelig lenger, selvom jeg må innrømme jeg blir glad for alt :-)

Om dere skal si èn ting dere ønsker dere mest, hva er det?

christmas is welcome

10 gode ting ved jula

1. Den herlige snøen

One Love. the tea drinking english rose Milly

2. All kosen

Inspiration anotherdreamwasted_onyou on Xanga That Girl ❤

3. Julegodten/baksten

fight off your demons Satisfy your cookie craving | Life and style | The Guardian It starts with a sexy little secret.

4. Gaver

re:gine - { whimsicalities } Everything Fabulous

5. Pynte juletre og det å ha det i huset. Lukten.

cory is a pirate! ?allie Its that time of year. | Flickr - Photo Sharing!

6. Alle de koselige gatene

fight off your demons Facebook | Ana Corellas Photos - DISNEYLAND! [Tháng 12] Christmas dont be late? | [Thang 12] Christmas dont be late? - Yeah1.com Forum

7. Ferie

Gryffindors A blog full of nothing Style and Skinny

8. Julefilmene

The Holiday | Flickr - Photo Sharing! Even angels have their wicked schemes Even angels have their wicked schemes

9. Pyntingen

DSC_1165 | Flickr - Photo Sharing! Christmas by ~kiiw on deviantART » 月姫 Moonprincess ♥ -

10. Julemorgenen

Botas de Navidad para decorar tu casa | Decora Ilumina Never Grow Up  Styletastic

photo_weheartit.com

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits