innkjøp: parajumper

Sluttet litt tidligere på skolen i dag, så jeg dro for å titte på jakke, og flaks som jeg hadde var det salg på nesten hele Ferner Jacobsen! Endelig er jeg eier av en Parajumper. Har hatt lyst på en slik i snart to år. 


dagens lille innkjøp

Tights og bh fra cubus lykt fra princess mascara h&m

20th october buys

Noen etterlyser pris på innkjøpene. Selv er ikke jeg så interessert i å vite dette ved andres innkjøp, men ettersom jeg stadig vekk får spørsmål om hva genseren eller vesken koster, er det vel en grunn til at spørsmålene dukker opp.

Brukte skoene i dag, derfor de ikke ser helt nye ut, hehe! Boots fra Eurosko, 699,-


Shorts fra Cubus, 149,-

Votter, Kappahl, 149,-


(Kjøpte tre truser btw, har den ene på meg i dag, haha!)

Undertøy, hårspray og sokker er vel egentlig ikke så interresant. Nå skal jeg ikke kjøpe mer før Londonturen i desember, det vil jeg nok klare. 

new in


Cubus


Bikbok/Cubus


The Body Shop


Søstrene Grene

Neste innkjøp er definitivt et par UGG's og svarte boots. Vet akkurat hva jeg er ute etter, og det gjør det så mye enklere.

purchasing 16/9
Cubus


H&MH&M

Sluttet tidlig på skolen i dag og fikk med meg noen småting hjem. Fornøyd. I kveld skal jeg nyte fredagen til det fulle med pizza, sjokoladepudding og gullrekke av tvprogrammer. 

first day

Dag en over. Den verste dagen er over. Magen min vrengte seg i dag tidlig, men jeg overlevde og sitter igjen med en godfølelse. Etter en kort og spesiell skoledag hadde jeg litt dødtid før bussen gikk og fikk kjøpt meg to ting jeg har sett på lenge. Det er deilig det.
H&M
H&M

New in 18.08
Lindex

Cubus, satt ned fra 199,- til 20,-
Bikbok

Fint som blomster

I dag har jeg vært utenfor min lille gjennomsiktige boble jeg har levd i, stort sett hele denne sommeren. Det var deilig, veldig deilig. En hel dag i byen med min gode mor. Det var sol og sydenvarme. Rundt meg så jeg glade mennesker, enten de var yngre enn meg, på min alder eller eldre enn meg. Det fineste av alt var kjæresteparene som så lykkelig leide hverandre i sommervarmen, som gjør en enda mer forelsket.En får som regel alltid med seg noe fint når det er salg. I dag fikk jeg meg en skjorte (syttifem kroner, bikbok) jeg har sett på lenge, samtidig som at det ble et spontankjøp av en deilig high-waist bukse (nittini kroner, bikbok). Fikk meg også et stilig skjerf (hundreognittini kroner, b-young) som jeg er sikker på at vil bli brukt mye i høst. Herlig,

Litt nytt

Like før jeg ble syk fikk jeg kjøpt meg noen småting, og selvfølgelig en liten godbit til rommet mitt.Kappahl
Gina Tricot
Fargen på denne lyver litt på bildene, er egentlig ganske så knæsj av seg.


Gina Tricot
.. Litt mer sånn som denne tubetoppen.Din Sko


Åhlens

Nå er det tid for hjemmelaget pizza!

New in


Jumpsuit fra H&M.Shorts fra H&M.Jakke fra Vila.


Cardigan fra Bik Bok.


Skjerf fra Vila/Pieces.


Knotter til det nye skapet mitt, fra en "ukjent" butikk. (Husker ikke navnet, med andre ord)


Fyrstikkeske fra Tante Thea.

Pyntehjerte til og ha rundt kubbelys fra Tante Thea.

Kan si meg veldig fornøyd med alt sammen!

New stuff

I dag kom pappa hjem fra butikken med en finfin pakke til meg. En supersøt topp og en bikini jeg har vært i tvil om lenge, ikke fordi jeg ikke liker utseende, men fordi jeg føler halve norge har den. Nå er jeg også med i den halvparten. Alt fra H&M.

Innkjøp

I går var jeg ute med mamma. Egentlig for å kjøpe hundeutstyr, men hadde shopping til meg selv litt i bakhodet, noe det også ble litt av. Har fått kjøpt blant annet tre vakre ting jeg har tenkt på lenge. Den deilige følelsen man sitter igjen med etter et sånt kjøp. Lettet.

Olajakke, fra H&M.

Converse, fra Nilsson Shoes.
Pelsvest fra Lace.
Skjørt, fra H&M.
Skjerf, fra Gina Tricot.
Skjorte, fra Gina Tricot.

Ballerinasko, fra H&M.


To basic topper, fra Gina Tricot.

Søt t-skjorte, fra H&M.Utrolig og måtte si det, men jeg kom hjem uten ringer.

 

Last buys

For litt siden bestilte jeg noe fra H&M og tanken om å vise dere det har aldri slått meg... før nå. Har i tillegg plukket ut litt mer, som jeg har grublet lenge på om jeg skal bestille. Ble bare litt mye penger, hehehehe.Dette er altså ett sett.


Dette er også ett sett.


Denne er lik som den jeg har i gull, med brun stein. Liker de veldig godt.Jeg er veldig fornøyd med alt og gleder meg masse til å bruke vesken og slippersene om sommeren! :-) Hva synes du?

Nytt i klesskapet


// H&M


// Cubus


// Lindex, BikBok, H&M

innkjøp

Heisann! Da var jeg noen klesplagg rikere enn det jeg var tidligere i dag. Jeg har egentlig alltid problemer med å finne noe jeg faktisk liker på salg, men noe fant jeg og godt var det :-) Blant annet julekjolen min til halve prisen.... fml. Ellers må jeg bare si at jeg elsker når bussen ikke kommer til tiden, eller i dette tilfellet dropper ruten her oppe og vi får som svar "jeg ikke vite, jeg er i rute!"  Altså, det var ikke det vi spurte om.....


cubus


cubus/gina tricot

indiska/h&m

dagens lille innkjøp

Hei! Jeg har veldig dårlig tid, stikker bare innom og viser dere dagens lille innkjøp. Resten av det jeg har kjøpt i dag er gaver. Nå skal jeg på trening!
Ring gina tricot krus søstrene grene pappbilde mols

Jeg elsker alt! Har planer om det lille pappbildet på det nye rommet (inspirasjon fra Mols, hihi) og den søte lille koppen skal jeg bruke flittig i vinter! Ringen er også noe for seg selv.

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits