interiør: stua/sofakroken

Vi har endelig fått ny sofa, stol og pall! Det var veldig etterlengtet, for nå har stuen endelig tatt form slik vi vil ha det! Den lampen som står i hjørnet skal byttes ut etterhvert. Om vi ender opp med bordet vi har nå er ikke godt å vite fordi mamma er så usikker, men det blir ikke nytt med det første hvertfall.

Det jeg liker spesielt godt ved gruppen, er de stilige hjul-bena:Resten av stuen/stuen i helhelt får dere se en annen gang, når det er ryddig og rent.

interiør: badet nede

Badet nede er ikke veldig stort, men fungerer som et lite gjestebad de gangene vi har gjester ettersom det er dusj der også. Veldig greit med do oppe og nede, så slipper man og løpe opp/ned hver gang man må på do, noe jeg er vokst opp med, haha. 

sniktitt på stuaNoen få bilder fra stuen vår. Vi venter på ny sofa, stol og pall for tiden, når det er i hus skal dere få se stua i helhet. Hva sier dere til det?

interiør: detaljer mom and dad

Jeg har egentlig ikke tenkt å vise så veldig mange bilder fra mamma og pappa sitt rom, men det er noen småting der jeg liker veldig godt.


Min søte lille mamma er nummer fire nede fra høyre - med propell i håret sier hun.
Pappa dresset opp som konfirmant.


Speilet er ordentlig gammelt og er likedan det vi har i gangen nede, som vi har malt svart. 

interiør: inngangsparti

Inngangspartiet er vel så godt som ferdig, selvom det også her er noen småting til som skal gjøres. Lampen skal etterhvert byttes ut og rekkverket skal selvfølgelig males hvitt - blir vel min oppgave til våren, for da har impregneringen godt ordentlig inn. Jeg liker inngangspariet vårt veldig godt. detaljer fra loftstuen

En liten sniktitt fra loftstuen. Kommer aldri helt i gang med bildene fra huset, ingen rom er hundre prosent ferdige, haha. Som dere ser, er temaet maritimt til en viss grense. Bilder fra hele loftstuen kommer senere, begynner å komme seg!

Fra gull til sølv


Førbildene av englene kan dere se her. De ble kjempestilige i sølv. Gleder meg til å innrede det nye rommet, ah! Og dere skal selvfølgelig få bilder når den tid kommer, gleder meg minst like mye til å vise det frem, hihi.

Klokkeknotter
Kjøpte disse utrolig stilige klokkeknottene til å ha på skapet på gjesterommet i går. De gjorde skapet til et helt annet. 49,- pr stk fra Skeidar.

Vinger, små vinger

Skrev jo i stad at jeg skulle vise dere noe jeg kjøpte i dag, og da må jeg jammen meg gjøre det også.Jeg har lett etter slike vinger i en lang stund, derfor var det ingen tvil om at de også skulle bli med meg hjem når jeg endelig fant noen. Også til en så billig penge. Herlig. I morgen tenker jeg å vise dere noe annet, som jeg ikke skal ha på mitt rom. Hugs!

Much of inspiration

Jeg har nå blitt sittende og se på forskjellige blogger som skriver mye om interør og det gir utrolig mye inspirasjon! Jeg fikk jo et spørsmål om jeg ville legge ut bilder av det nye huset når det er innredet. Jeg har tvilt en stund, men nå har jeg tatt en vending - så ja, det vil jeg gjøre! Jeg vet jo selv hvor spennende det er og få inspirasjon, så da tenkte jeg at jeg like godt kan gi litt også :-) Jeg ble også himmelglad da jeg så at Fredrikstad hadde Kremmerhuset, men mindre glad da jeg innså at jeg må flytte fra både Mols og 2 Søstre.

Kuva+346m_large Tumblr_lhyliejl221qfzf1lo1_500_large
soruces: weheartit/linket

Jeg har blant annet vært innom Renate og Anne - begge to er flinke og inspirerende, hvertfall i mine øyne.

Flere som elsker interiør?

Hope, happy, love and dream

Welcome friends

Dette var en av tingene som ble kjøpt i dag, og jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ha den på rommet eller loftstuen, men vennene er hvertfall velkommen begge steder, hehe! Søt, eller hva?

A couch without cushions are like a bed without mattress....For noen utrolig nydelige puter. Skulle gjerne hatt alle tre, men ettersom en pute koster rundt 300 tror jeg at det hadde holdt med en. Hvilken likte dere best? Selv tror jeg likte den til venstre best... Dere må forresten regne med en del interiør fremover, hvertfall når vi har overtatt huset.

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits