Vacation eyes see more than everyday eyes


Nikon D3000 18-55mm 1:3.5-5.6 G

Kan vel kalle dette en liten arkivsnok.

Svar 001

Sorry folkens, ble ikke video.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
- Slappe av med kameraet i hendene (dvs. ta bilder) og være med venner. I blant er det deilig med trening også, men for øyeblikket er jeg veldig lei håndball.

Hva heter favorittbutikken din hvor du kjøper klær?
- Jeg er veldig glad i Vero Moda, muligens det er favoritten..

Hva er ditt MUST i sminkepungen?
- Mascara og pudder.

Hvilke blogger leser du på topplisten?
-
Andrea Badendyck, Haawt, Mammasilje, Nora Alba, HeddainUsa, Malin657, Caroline Maria, Ida Wiik, Ingrrrid, Mne, Mommylicious, Klovh0lt, Missborstad... tror det var alle, haha :-)

Hvor mye tid bruker du på skole?
- Bruker egentlig litt lite med tanke på lekser, jeg bruker heller en del tid på innleveringer, prøver og fremføringer, det er jo derfra karakteren settes.

Hvor mye tid bruker du med kameraet?
- Jeg har dager jeg bruker mye mer tid enn andre, i det siste har det blitt lite.

Skal du søke medier og kommunikasjon til høsten?
- Har søkt faktisk.

Visst du kunne velge mellom tre ting og ta med deg til den øde øy, hva hadde du valgt da?
- Båt, drikke og mobil.

Nevn tre steder du vil reise i løpet av livet ditt.
- Australia, USA og Lofoten.

Har du vært i USA?
- Nei.

Vil du prøve å hoppe fallskjerm en gang?
- Om noen hadde dratt meg med, ja.

Har du sett Hamlet?
- Haha, nei, men vi har nettopp hatt om Shakespeare på skolen.

Hvorfor er du så vakker?
- Har en vakker familie :-) Hihi, tar det som et kompliment jeg!

Drømmen din?
- En av mine drømmer må vel være å lykkes innen arbeidslivet og livet som voksen. Jobben min er jo noe jeg skal gå til hver dag, og jeg vil derfor trives med det jeg driver med. Har jo en drøm om å bli noe innen media eller kommunikasjon.

Har du noen stilikoner?
- Er veldig fan av Ashley Olsen og Miley Cyrus sin stil.

Tumblr_lfj6ekk2c91qzh73lo1_500_large Tumblr_lea4c1dydv1qc1ok9o1_500_large

weheartit.com

Hvilke blogger leser du?

- Utrolig mange, nevnt de blant annet her.

Hva inspierer deg?
- Har ikke noen spesielle kilder, men blir jo påvirket av mennesker jeg ser på gaten eller i blad/på nettet. Weheartit er jo også noe.

Hvor handler du klær?
- Har klær fra over alt tror jeg, en del fra Vero Moda og BikBok.

Hva er drømmejobben?
- Noe innen media eller kommunikasjon.

Beste bilde du har tatt?
- Veldig (!!) vanskelig spørsmål. Har ikke noen jeg har plukket ut som beste bilder, men her er to jeg liker veldig godt.

Privat

Beste dagen du har hatt?
- Ojjj, det aner jeg rett og slett ikke!

Hva slaks sminke bruker du?
- Mascara, foundation og pudder til hverdags.

Hva liker du best med å blogge?
- Positive tilbakemeldinger jeg får på det jeg skriver eller på bildene mine. Også det å "bli kjent" med noen v

Hvorfor startet du å blogge?
- Ettersom det er så lenge siden, husker jeg faktisk ikke hva som var grunnen fra bunnen av, men jeg ville vel teste det ut, følte at det var veldig meg. Hadde nettopp sluttet med piczosider...

Har du mange gode venner?
- Tja, anser de jeg har som gode venner - er der jo for meg om det skal være noe :-) Men er jo ikke sånne jeg er med på fritiden!

Hva gjør du på fritiden?
- Tre enkle stikkord; trening, lekser og data. Venner i blant.

Hvor masse penger bruker du på klær osv. i måneden?
- Ikke mye, men når jeg først drar ut og shopper går det av en del.

Drikker du?
- Eh, eh... er det nå jeg skal si..... nei? HAHA.

Hvem liker du best på Hotel Cæsar og hvorfor?
- Godt spørsmål. Likte Dagny skikkelig godt, men tror jeg må si Runa nå. Hun er så søt, også så jordnær!

Har du noen dyr?
- Ikke at the moment, men regner med en slik en er min til høsten.

Tumblr_lbsqnezvgm1qcslzuo1_400_large 4198279600_9f025f5d26_z_large
weheartit.com

Hva føler du om flyttingen?
- Utrolig mange følelser på spill der. Nå overtar vi snart huset og derfor gleder jeg meg ekstra for tiden, men dagen vi flytter vil jeg neppe klare og holde tårene borte. For å ikke snakke om siste skoledag. Får tårer allerede.

Hva er forlaringen bak bloggnavnet - fotobyme?
-
Tenkte egentlig at dette skulle være en fotoblogg, der jeg la ut bildene mine. Det var liksom det beste innen "foto" jeg fant på da, haha.

21 Mine dårlige sider

Reagerte veldig på at det var tatt fra den negative siden - å finne dårlige sider ved seg selv. Hvorfor ikke finne bra sider ved seg selv?! Men jeg følger dagen, og har en rekke dårlige sider jeg gjerne kunne sett meg bort fra.

◊ Jeg er først og fremst sta. Veldig sta, har jeg bestemt meg for noe, står jeg på det. Det er ikke alltid det er positivt, og i de tilfellene jeg tenker på, er det ikke positivt. I de fleste hendelser skal det mye til for å få overtatt meg.

◊ Jeg er rappkjeftet. Jeg har i utrolig mange år vært nokså frekk i kjeften. Kommer med spydige kommentarer som ofte kan tolkes feil, og jeg merker fort om jeg sa noe jeg kanskje ikke burde sagt, men det er alltid for sent. Dette prøver jeg å bli bedre på, og har merket med meg selv at jeg flere ganger har holdt munnen lukket, i tilfeller der jeg heller kunne kommet med slike spydige kommentarer.

◊ Jeg banner. Utrolig mye. Det har blitt verre de siste årene, og jeg prøver virkelig og forbedre meg, selvom jeg føler det blir et litt mer fjortisspråk ut av det. Men det å banne er kanksje ikke bedre...... Som pappa sier "du banner som en gammel nord-norsk fisker!" Han har så rett.

◊ Sist, men ikke minst, jeg er negativ. Jeg ser alltid det negative i ting, tror det må være et eller annet hodet mitt er instilt med, for med en gang noen kommer med noe positivt, slenger jeg med leppen igjen - og finner det negative. En samtale kan høres slik ut: Person: åå, gleder meg til helgen! Jeg: ja, men først må vi gjennom denne drittuken.

Hjemmedag

Jeg hadde planer om null sykefravær denne terminen, men i dag sprakk det. Jeg har vært i dårlig form siden onsdag, og når de siste dagene har vært veldig hektiske blir jeg utslitt til det høyeste nivå. Men jeg må en tur på skolen rundt halv 2 uansett, for å få gjennomført en engelskfremføring som har vært utsatt i evigheter.
Haha, sjekk kinnene og dere ser at jeg er syk. Nå må jeg øve engelsk! Noen andre som er hjemme?

Look out the window


Nikon D3000 Sigma 70-300mm F4-5.6

Jeg gleder meg til det nye objektivet kommer, nå er jeg lei altså! Har også fått en del penger i gave, så endelig skal familien Fotoutstyret forstørres.

Little darlin'

I dag våknet jeg opp med et gigantisk og hovent lår. Har pådratt meg et stort blåmerke, uten at jeg egetlig aner hvor det kommer fra. Senere kjenner jeg det kuttet i overleppen, kan ikke husker hvor det heller kommer fra, men jeg tror jeg klagde veldig over det i går, haha. Men nå er familien her, ha en fin søndagskveld!

Ved sykesengen

Holder forresten på med en ny header, men det funker liksom ikke helt. Som jeg vil at det skal hvertfall, har en i hodet, men ja, kommer ikke så langt. Jeg får vel konsentrere meg om et litt større problem - hva jeg skal kle på meg. Er det fler som er syke?

20 'Forbilder'

Jeg har egentlig ingen spesielle forbilder, men jeg må si jeg liker stilen til Ashley Olsen og Miley Cyrus!

http://images.starlounge.com/2010/08/26/style_trend_miley_cyrus.jpg
Photos flickr / google

Ditt 'forbilde'?

Sånn går no dagan

God morgen! Jesus og halleluja. Vet ikke hva jeg skal si, klager egentlig bare over at jeg er syk for tiden..... Burde få svart på spørsmålsrunden også, men jeg har tenkt på video så jeg må vente til jeg har tid og blir frisk. Bestilte forresten objektiv i går, weeeee!

Tre bilder det er naturlig å legge ut. De to siste er lånt av Kristine. Hei Kristine ♥ Ja stemmer det, jeg feiret bursdagen min i går! Det var vel koselig med masse folk :-) Hva skal dere i dag?

Tonight gonna be a good night

Jeg som trodde jeg kom til å stresse...... jadda!Folkene kommer om to timer, haha!

19 Noe jeg angrer på

Jeg har gjort utrolig mye dumt i livet, som jeg angrer på i ettertid. Enkelte hendelser er større enn andre, og det er en stor hendelse som også pågikk en stund, som jeg angrer kolosalt på at jeg gjorde nå når jeg har blitt eldre. Jeg innser hva jeg faktisk har gjort, jeg var så utrolig ekkel mot henne. Jeg var en ordentlig drittsekk. Vil faktisk ikke skrive her hva jeg har gjort, men en ting jeg hvertfall ser nå i ettertid, er at jenta er sterk! Som på en eller annen måte klarte og heve seg over det og komme seg videre. Jeg blir rett og slett flau over meg selv, over alt jeg gjorde og ikkeminst sa. Vi jenter bruker kjeften mye og dette tilfellet er et sterkt bevis på det. Ord sårer ekstremt blant oss jenter.

Tumblr_lfriuwjcmv1qf429qo1_500_large Tumblr_lfqyl02jr51qfco4do1_400_large

Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver?

Sick and tired

God morgen! I dag går det meste av dagen til forberedelser til i kveld og jeg er egentlig veldig forkjølet, men jeg velger å fullføre det og jeg  satser på at jeg ikke omkommer når kvelden er omme, hehe. Jeg prøver hvertfall å kurere halsen med en kopp te med honning, selvom man egentlig ikke skal drikke så varmt....

Var lokalkjendis i går, heheheh. Hva skal dere i dag?

Promnight

God kveldsann. Jeg jobber for harde livet med å bli frisk til i morgen, og håper en god natts søvn skal hjelpe hvertfall litt. Jeg skulle også få den siste bursdagsgaven fra mamma og pappa i kveld, men det viste seg at den var utsolgt over hele østlandet!!! FML, ellers hadde jeg sittet med et heerlig 35mm objektiv i hendene akkurat nå. Men vi skal bestille fra en nettside der de har (!!!!!!!!!), så da har jeg det forhåpentligvis snart :-) Oh, can't wait!

Her er noe bilder fra ballet, velger å ikke legge ut så mange av hensyn til andre.Siste er lånt av Kristine. Good night!

18 Ett pinlig øyeblikk

Klarer ikke tenke over og finne frem alle pinlige øyenbligg i løpet av mine 16 år, men noe jeg ikke glemmer med det første er da jeg klarte å tryne ut av stolheisen på Beitostølen, slik at hele heisen stoppet, mens jeg brukte evigheter på å få meg opp derfra. Sekunder senere stod jeg midt oppå et hopp, og var grunn til tryn blant tre gutter, som ikke var spesielt blide etterpå.

From_the_mist_by_blue_melody_large 20090729193605
Photos by weheartit.com

Si et pinlig øyenblikk du har hatt!

Ballets antrekk

Det er en del som har lyst å se ballantrekket mitt, tenkte derfor å legge det ut.Om jeg skal legge ut bilder fra ballet er jeg veldig usikker, så jeg får tenke på det.

Happy birthday to me

Okei, hvor skal jeg starte? Kan jo starte med at jeg fyller 16 i dag, tjohei! Dagen i dag har vel vært en utrolig underholdende dag, og dere skjønner vel når jeg sier vi hadde ball i går med limousine etterpå? HEHEHE. Har også klart og blitt skikkelig syk!!! Men jeg har ledd utrolig mye i dag av alt og alle, og bursdagsfølelse har jeg vel egentlig ikke.

Som dere ser, gårdagens hår og sminke, ooh.... elsker det. Kos dere folkens, det er helg!

I morgen er årets stressdag

20090406054610 Tumblr_ldxrafon2q1qdfpl6_large

Da var egentlig det meste klart til i morgen, og morgendagen vil gå i ett! Skal få presset inn et innlegg i morgen, om jeg klarer. Fyker RETT til frisøren etter skolen og etter det.. tjoheisann og fyr og hei. Jeg gleder meg! God natt. Når har/hadde dere ball?

Still spørsmål i innlegget under!

Spørsmålsrunde

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Spør om alt fra klær, balldagen, flyttingen, om meg og egentlig det meste! Og btw, jeg er smålei "hvorfor startet du å blogge?" spørsmål.

17 BarndomsminneDette er faktisk et minne jeg husker utrolig godt. Det er altså meg til venstre og kusinen min til høyre, og vi elsket og bade sammen. Her skulle hun overnatte hos oss og selvfølgelig måtte vi bade! Den tiden hadde hun en fetisj for de små figurene hun har i hånden, og jeg husker enda hvor mye hun styrte med de. Aner ikke hvorfor, men akkurat dette er noe jeg husker svært godt. At mamma bare måtte ha med bilde av oss. Både kusinen min og jeg elsker det bildet. Har du et barndomsminne du husker ekstra god?

I did it!

Hei hei dere! Jeg har blitt akkurat det jeg fryktet.... det jeg overhodet ikke vil bli. Er på vei til å bli syk. Selvfølgelig, må jo bli smittet av pappa, i en travel tid med ball, bursdag, feiringer og hele pakken. Jeg er helt slapp, har vond hals og vondt hode, skulle bare mangle!!!!! Men dette er jo femte gang med forkjølelse på et halvt år, så hvorfor klage.

Nå skal jeg vente i.... 5-6 timer til mamma kommer med halspastiller til meg! Glemte selvfølgelig å kjøpe det i stad, jadda. Haha, neida folkens! Ellers er jeg i supert humør, bare mye å tenke på :-) Hva gjør dere i dag?

Kaldt

Haha, et haiku (søk på google!) dikt jeg lagde i stad. Ble egentlig litt fornøyd, selvom det for dere som ikke aner hva haikudikt er, sikekrt er helt på trynet.

Hvitt ansikt

Fullmånen lyser
Iskaldt

362/365 | Flickr: Intercambio de fotos Tumblr Mano nuotraukos

Nørdy.

16 Første kyss

firework The icons you love and adore :) a new york doll.

Mitt første kyss var også med min første kjæreste, for snart tre år siden. Dette er noe jeg husker som om det skulle skjedd for kun fem minutter siden. Det har egentlig veldig mye med hvordan vi ble sammen, noe som i og for seg er en lang historie jeg egentlig ikke vil gå inn på. Men ja, det skjedde i Danmark, i en seng - that's it. Tror det er noe jeg ikke vil glemme med det samme, hehe. Husker dere deres første kyss? Haha

Jeg er bare et menneskeHeisann alle sammen! Ballkjolebildene tok nesten av i går, fikk bortimot 40 kommentarer! Det er mer enn jeg fikk da jeg vant kjolen hos Annais, det.

Nå sitter jeg midt i limerick, haikudikt og femradersdikt. Med andre ord, jeg gjør norsklekser. Og jeg må igjen komme med mine stae og irriterende, hva-skal-vi-med-dette-kommentarer. Nei, nå må jeg tilbake til arbeidet! Kos dere.

Titt på kjolen

Dette var faktisk i overkant av hva jeg hadde planer om å legge ut av kjolen min, men dere får jo se den snart uansett, heh! Jeg er hvertfall utrooolig fornøyd, akkurat passe størrelse!

Edit: mange reagerte på overskriften, så jeg endret den, haha!

15 Mine drømmer


En av mine største drømmer, er og dra til Australia. Jeg har etterhvert begynt å tenke på studiemulighetene der nede, slik at jeg i løpet av de to-tre årene etter videregående kan få med meg en venninne eller to, og dra ned for å studere, lære livet og rett og slett ha det gøy et helt annet sted enn Europa. Det tror jeg hadde blitt utrolig gøy og ikke minst lærerikt.

Keely Barrons Photos - Profile Pictures INSPIRED BY THIS FEELING With Freckles


Hahaha, dette ble nesten litt dumt. Men akkurat nå, savner jeg virkelig og ha den gutten som trøster meg når jeg er nede, som kommer med roser på døren kun for å vise hvor glad han er i meg, eller som gir jeg meg jakken hans fordi jeg fryser.

Tumblr_lfcnssh5hy1qdrm2so1_500_large - thrilld.com This is me Captured Beautifully


Mitt drømmehjem har ikke femten etasjer, en sjøutsikt uten like, med tjenere i hvert rom og basseng i hver etasje, eller i hagen for den saks skyld. Mitt drømmehjem er et akkurat passe hus tilpasset størrelsen på familien og jeg skal trives. Jeg skal kunne innrede alle rom som jeg vil, uten at det skal koste meg en hel årslønn. Det skal ha minst èn ordentlig peis og rommene til barna skal være gjennomtenkt.

Jenna Fifi Jenna Fifi We missed, you hissed.Haha, jada, planlagt det også jeg. Har veldig lyst på tre barn, fordi to er så originalt. Sier ikke nei til to jenter og en gutt, men det kan jeg selvfølgelig ikke bestemme selv og jeg blir nok glad uansett kjønn! Barn er noe av det søteste jeg vet om.

daisies are like sunshine to the ground ☀ daisies are like sunshine to the ground ☀ VK | BilderSist, men ikke minst, og lykkes i livet! Sier selvfølgelig ikke at jeg ikke vil møte på noen nedturer, men om man møter flere oppturer enn nedturer, blir gjerne nedtruene brutt ned av oppturene. Hittil har jeg alt i alt, hatt et fantastisk liv og håper resten vil bli likedan!

Living Life In Peace Benedicte - Confraria

Har mange smådrømmer, men de er det ikke verdt å skrive opp. Hva er dine store (realistiske) drømmer?

Hard day

I dag er jeg sinnsykt sliten etter en kort natt ettersom jeg lå og vrei meg halve natten. Hadde altfor mye å tenke på, og da tanken om det ene problemet var over, kom tanken om det andre problemet. Høres ut som at jeg har det problematiske livet, hehe, men sanneheten er vel at det kun er småproblemer som er veldig viktig at går akkurat etter planen. Og jeg regner med at det skal ordne seg på best mulig måte!


Nikon D3000 Sigma 70-300mm f/4-5,6


I kveld skal jeg prøve ballkjolen for.... tiende gang. Haha, nesten lei den før ballet. Men maybe it will come some pictures!! Hva sier dere til det?

14 Favorittband

Altså jeg er ikke en person som hører på så veldig mye bandmusikk, men er det ett jeg rett og slett elsker, er det Linkin Park. Haha, husker når kusinen min og jeg kjørte rundt med fetteren vår (jaaa, haha i Nord-Norge...) så skulle han sette på en cd og spør "hørt om disse?" så ser jeg Linkin Park og bare "JAAAAA! DIGGER DE!" Han fikk nesten bakoversveis, haha.

Tumblr_ldqfr9qejr1qa84bdo1_500_large Tumblr_lce6lfpeix1qb08x4o1_400_large
Foto: weheartit

"I've become so numb, i cant feel you here"

Linkin Park - det beste bandet. Over og ut. Enig?

Den tjuetredje


Jeg sier bare... sjekk bollekinnene på det nederste bildet, haha! Født bolle, dør bolle.

Three picturesHvilket likte dere best? Savner høsten skikkelig ved å se tilbake på alle bildene jeg tok da. Som blant annet turen til Frognerparken og hytteturen til Nesbyen. Vinteren er liksom så.... død.

Søndag igjen

God morgen! Nå kommer snart (eh...?) Kristine ned, og vi skal gjøre oss ferdige med Shakespeare fremføringen vi skal ha i morgen. Etter det stikker vi på kino og ser Love and other drugs, haha jeg gleder meg. Men ellers må jeg bare beklage for at det har blitt veldig mye i-dag-skal-jeg, i-dag-har-jeg-gjort, åh-livet-mitt-suger innlegg for tiden, men jeg finner ingen fine motiver og ta bilder av ute for tiden. En dødtid med andre ord. Gleder meg til våren!Ellers må jeg få kontroll over ting som skjer neste uke, jeg tuller virkelig ikke når jeg sier at ting kommer til å gå i ett. Heldigvis (bank i bordet!) har vi ingen prøver til uken, men det skulle bare mangle! Hva skal dere denne søndagen?

Bik Bok loves

 


Bikbok har fått inn så utrolig mye bra, og det irrterer meg at den i Sandvika er så dårlig at jeg enkelte ganger dropper den. Blæ.

Huleboeren

I kveld er det kun pappa og meg hjemme, men ettersom han er syk, velger jeg og holde meg for meg selv i min egne lille hule. Syk er faktisk noe av det siste jeg kan bli nå, skal prøve og ikke ha èn syke-fraværsdag denne terminen. Jeg er døøødslei av å sitte inne på lørdager nå, skulle gjerne fått beveget meg litt. Greit, jeg sparer penger på å være hjemme, men det blir døøøødskjedelig i lengden. Men jeg har lastet ned et par filmer, mulig jeg ser noen av de.Ellers fikk jeg endelig kjøpt noe jeg har lett etter lenge i dag!Minnekortleser. Var aavhengig av minnekortleseren på pc'en og når jeg derfor fikk Macbook som ikke har det, måtte jeg ty til det nærmeste; minnekortleser. Jaokei, fint å vite. En film og anbefale?

13 Vanlig dag hos meg

Okei, jeg aner ikke hvordan jeg skal formidle dette via bilder. Det er jo ikke akkurat det jeg gjør hele dagen, altså tar bilder av hva jeg gjør for hver time. Dette er tatt ut i fra en hverdag, helgene har jeg ikke helt rutiner i.

- Starter dagen med en brødskive og et glass melk. Om dere er en av de som drikker vann til frokost tidlig om morgenen, så har dere ALL creds fra meg. Det smaker.......grusomt. Jeg foretrekker melk, kakao eller te. Yum.

Klesproblemer og alt det der med pussing av tenner og morgenstress er dere ikke så interessert i.

4414524206_ab40266567_z_large Dsc_1284-copy-copy_116751947_large
foto: weheartit

- Så var det skolaaa. Bilde en er alle jentene i klassen minus en.


På skolen er jeg vel ca. mellom 5 og 7 timer hver dag og har det gøy med alle lærerne. Jada. Neida, klassen min er super. Digger de!

- Jeg er hjemme fra skolen rundt halv tre - tre, og fire en dag. Da er det som regel lekser som gjelder, med mindre jeg har gjort de på skolen eller ikke har så mye. ELLER at jeg ikke orker. Ja, dere skjønner - skolearbeid!- Så er det jo det hverdagene mine er lagt opp etter; trening. Trener tirsdag, onsdag og torsdag og det er også de dagene jeg stresser mest ettersom middagen også skal presses inn. Ja, vi spiser også middag hver dag sammen.

- Etter treningene er det hjem og dusje og... se på tv med macen på fanget. For å ikke glemme te'en, et must om kveldene.

Jeg følte dette ble i overkant av et litt....kjedelig innlegg. Noen som har så og si likedan hverdag?

Eh, ja it's Saturday again

God morgen! Jeg ble sittende her nydusjet og se på High School Musical med en herlig kakao, er ganske sikker på at det er treern? Det bringer hvertfall frem mange både gode og gamle minner. Jeg elsket det for to-tre år siden, haha.

Huff, as always har jeg ingen planer i dag, annet enn noen småærender med pappa. Flere som så på hsm som yngre?

Arkivsnoking
Nikon D3000 70-300mm. Location: Frognerparken.

Noen av dere har sikkert sett disse før.

12 Fine blogger

Ida Marie


foto: Ida Marie

Mathilde


Foto: Mathilde

Ida Wiik


Foto: Ida Wiik

Bianca


Foto: Bianca

Marlene Angell


Foto: Marlene Angell

Caroline Maria


Foto: Caroline Maria

Dette er en firedel av bloggene jeg følger, men jeg har ikke tid og tålmodighet til å ramse opp alle sammen. Daria Klovholt, Andrea Badendyck, Cawoline, Camilla Wolden, Martine Rødland +++ er bare noen til. Leser du noen av disse?

Jeg tror jeg er sliten

Som jeg nevnte i går, var gårdagen en dag som svingte i alle kanter. Mye som skjedde på en gang, og på kvelden satt jeg rett og slett og gråt. Hvorfor aner jeg faktisk ikke, men jeg tror det i perioder blir litt mye for meg og jeg kjenner jeg gruer meg til neste uke. Allerede. Før helgen. Burde være noe i det da. Fikk også vite at klassekameraten min som ble sendt til sykehuset i går, har fått kraniebrudd, så ja... er litt av hvert i hverdagen nå.

Men, at the moment:

Jeg vet heller ikke om jeg klarer å presse inn blogg mellom alt dette som skjer. Noen ganger blir glasset litt for fullt og det renner over. Men jeg får ta det som det kommer, og heller komme med oppdateringer da jeg føler for det. Jaja, det sier jeg alltid! Hva skal du i kveld?

11 Ti om meg

° Jeg har sett på Hotel Cæsar siden jeg var 10.
° Jeg kan ikke fordra snuslukt.
° Jeg får frysninger av å se på at noen biter negler.
° Jeg blir sur for en minste ting, men er aldri langvarig sur.
° Jeg er frekk i kjeften, men jeg er bare sånn.
° Jeg hadde mistet alle tennene mine da folk startet med sin første, haha.
° Jeg har på følelsen at jeg ender opp med en nordlending.
° Jeg har lagt på meg kraftig de siste månedene.
° Jeg har endelig lært meg hva "lim inn" er på tastaturet
° Jeg takler ikke se på dyr som dør, blir mishandlet eller ikke har det bra. Jeg begynner å grine tvert.

For en turbulens dag!

Huff, dagen i dag har vært utrolig turbulens, med mye som har skjedd. Startet dagen med en naturfagsprøve som gikk både her og der, før jeg skulle ta sprøyte, ikke like vond som svineinfluensasprøyten, men armen er dødstung nå. Det har vært masse frem og tilbake med limousiner, men vi har endelig fått det i boks! Så var det gym, og en får (mest sannsynlig) hjernrystelse og blir sendt til sykehuset. Så må vi jo ikke glemme Knut Olsen (link) sin begravelse, som sevlfølgelig går inn på meg. Jeg aner virkelig ikke hvorfor det går så utrolig inn på meg som det gjør, men det at han plutselig ikke blir å se lenger, går innpå. Jeg har ikke klart og holde tårene inne i dag. Hårene reiste seg over hele kroppen da kirkeklokkene ringte og det å se parkeringsplassen så full.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sandvika og skal straks på trening, sliten i hodet og kroppen, men.

Tumblr_lf6ontcigy1qcfytko1_500_large Tumblr_lf8sp1knhq1qd02spo1_500_large

Pink is the colour that girls likes


Nikon D3000 18-55mm.

Jeg har forresten søkt skoler nå!! Wiii, er litt sykt. Gjenstår bare og se hvor jeg ender opp! Hjeeelp.

10 Søsken

Dagens utfordring blir vansklig å fullføre, i og med at jeg er enebarn. Mamma hadde vanskligheter med å få barn og hun og pappa tenkte derfor mye på adoptering fra et land som Colombia før jeg ble født. Etterhvert fikk de meg og var superfornøyde med det lille nurket deres, jeg var uventet og de var derfor ekstra glade. Da jeg var fire år gammel skulle jeg egentlig få en liten bror eller søster, og jeg gledet meg masse. Som jeg nevnte, hadde mamma problemer, og min lillebror eller søster, døde dessverre noen måneder gammel i magen til mamma. Nurket hadde fått feil næring og levde derfor ikke så lenge som til fødsel. Jeg har alltid hatt kjempelyst på søsken, noe jeg faktisk har enda og mamma og pappa hadde selvfølgelig lyst på en til de også. En liten redning her, er at tante og onkel ikke har bodd lenger enn fem minutter fra oss helt siden mange år før jeg ble født. Jeg har siden dag 1 sett på kusinen min som min storesøster (var fire år da jeg ble født) og fetteren min som kom året etter meg, som min lillebror jeg og kusinen min alltid kranglet med som yngre. Vi har alltid vært og vil alltid være som ganske likt søsken. Vi blir lei av hverandre etter en lang sammenhengende stund i hverandres nærvær og oppfører oss ganske likt som om vi skulle vært søsken - alle tre. Jeg skal få barna mine til å se på de begge to som tante og onkel, og har også planer om at hvertfall kusinen min skal være fadder til et av barna mine.

Når vi har flyttet og kommet oss til rette har vi snakket om og kanskje skaffe oss et helgebarn på under fire år, som skal være hos oss en eller to helger i måneden. Vi har både hus, tid og kapasitet til det, så hvorfor ikke. Jeg gleder meg til å se hvordan det ender.


@ flickr, linket.
Har du søsken?

Så var det onsdagene, da

Hei. Nå ligger jeg helt død i sofaen, selvom jeg egentlig burde gjort noe annet, som å lese naturfag. Men jeg er bare helt utslitt etter en 7 timers skoledag og hodet er ikke i stand til naturfag nå... Jeg orker ikke en gang trening, men... ja.

Arkivbilder er fint på slike dager! Æh, hater slike innlegg. Flere som er slitne for tiden?

09 Favorittsangphoto; privat, Nikon D3000 70-300mm

Dagens vil jeg aldri klare. Tenk dere det da, det skal godt gjøres å finne èn favorittsang blant alle de milliarder av sanger som er i verden. Derfor legger jeg ut noen som for tiden spilles mye.

Akon - Just had sex

Tim Berg - Seek Seek Bromance

Baby Alice - Pina Colada BoyMadame Michelle - MP3

Iyaz - So Big

Auburn - Listen to my songTi ft. Christina Aguilera - Castle Walls, nydelig ♥Colbie Caillat - Here comes the sun

DJ Earworm - Like, OMG Baby summer 2010

Ah, men det er disse jeg kom på i farten. Nevn 1-3 sanger du liker godt.

Dagens antrekk


bluse vero moda bukse levis ringer h&m, gina, arvet strømper cubus sko hunter

TT = travel tirsdag

Hei dere! Nå sitter jeg med nesen i mattebøkene og skal prøve å gjøre noen geometrioppgaver, som jeg egentlig ikke har snøra peiling på. Greien er det at jeg aldri har interessert meg i å lære geometri fordi jeg mener det er unødvendig læring, derfor har jeg småproblemer når vi har om det i et helt kapittel fremover. Jeg er sånn, sta og står på mitt, så blir spennende og se hvor dette ender.

Ellers blir dette en lite innholdsrik bloggdag, fordi jeg ikke rekker annet. Men jeg skal prøve.

Litt klassisk arbeidsplass hos meg... er bare en feil der, det får dere finne ut av selv! Haha. Hva gjør dere nå?

Turn the lights on


photo: privat. Nikon D3000 70-300mm. Kun redigert svart/hvitt.

Jeg får dessverre ikke sett innstillingene jeg bruker når jeg tar bilder, med mindre jeg noterer meg mens jeg har bildene på kameraet - noe jeg alltid glemmer. Noen som vet hvordan jeg kan få se det med mac? Ville satt veldig pris på tilbakemeldinger på akkurat dette.

A couch without cushions are like a bed without mattress....For noen utrolig nydelige puter. Skulle gjerne hatt alle tre, men ettersom en pute koster rundt 300 tror jeg at det hadde holdt med en. Hvilken likte dere best? Selv tror jeg likte den til venstre best... Dere må forresten regne med en del interiør fremover, hvertfall når vi har overtatt huset.

Happy monday.......

I dag ble Kristine med meg hjem fordi vi måtte jobbe med engelskfremføringen om Shakespeare. Det er både utfordrende og kjedelig for oss begge, men vi har kommet et godt stykke, selvom vi ikke er ferdige er vi godt på vei.

Jeg fikk også bakoversveis da jeg så alt jeg har å gjøre fremover på lekseplanen. Jeg har derfor begynt å skrive ned hva som skjer i iCal på macen, ganske oversiktlig og greit om jeg sitter der og føler meg stresset av all skole i tillegg til andre ting.

Image and video hosting by TinyPic

Litt skrivefeil her og der ser jeg.

Ellers lånte jeg en engelsk random bok på skolebiblioteket i dag, så jeg har litt å lese fremover også! Tenkte dere lurte jeg......

Flere som har mye å gjøre?

08 Favorittsaker

Denne var teit.

' '


Bare for å nevne seks av mine "favorittsaker". Under Yves Saint Laurent leppestiften går også lepomader.

In the glory of our night


photo: me

Follow me

Jeg har en konto på weheartit.com, og henter mye inspirasjon derfra, i tillegg til at jeg legger ut egne bilder der også. Trykk her om du vil følge meg! Si gjerne hva du heter dersom du  også har konto der, jeg vil gjerne følge flere!

I tillegg til weheartit, har jeg også Bloglovin'. Blir utrolig glad for alle followers her også! Trykk her.

Følger du meg på noen av stedene?

07 Venner

Venner er jo, som de fleste vet med egne erfaringer, en veldig viktig del av et menneskets hverdag. Selv er jeg i en vennegjeng på rundt 20 stk, og vi har det utrolig morsomt når vi er sammen. Det er disse jeg er med i friminuttene, og også om det skjer noe i helger osv. Av de 20, er det kun 1 jeg som regel er med på fritiden, og det er også den eneste. Dermed er det ingen i denne gjengen jeg er sånn veldig god venn med, annet enn på skolen, i bursdager, på fester osv.På håndballbanen er jeg med 9 andre herlige jenter, vi har det også fantastisk sammen. What happens in the family, stays in the family. Vi støtter hverandre om det skal være noe og vi vet at vi har hverandre. Dette siste året har vi også kommet enda tettere, og jeg gruer, virkelig gruer, meg til å ta farvel med disse. Vi er så forskjellige med så mange forskjellige meninger, men klarer alikevel og fungere som en liten familie. Det er heller ingen av disse jeg er med på fritiden eller på skolen, kun på håndballbanen, cuper eller sammenkomster med håndballen.Men jeg må ærlig si at jeg savner å ha flere slike venner jeg er med på fritiden, kan snakke med om alt og kan gå til om det er noe. Jeg vil faktisk gjerne ha flere gode venner venner en èn god. Jeg er sikker på at noen som er i samme bås, kan si det samme. Så dere som kan skrive ned over ti dere vil kalle bestevenner, dere er heldige, ta godt vare på dem!

Sleep well, it's Sunday!

Aw, dere kommer med så mange hyggelige kommentarer at jeg nesten smelter. Takk for tilbakemeldigner på både veskedilemmaet og på det nye designet, har jobbet en del med det, så det er bra dere liker det :-)

I dag er planen å rydde rommet og rette mattetentamen ferdig. Det har snødd masse i natt også, så det kribler i fingerene etter og ta en tur ut for å ta bilder, vi får se!Elsker og ta meg en kopp te om morgenen, det er nesten som et grunnlag for en bra dag. Favoritten er eple og kanel, men etter og ha drukket den nesten hver dag i tre år, er jeg litt lei. Så nå har jeg gått over til Wild Berries, må ikke glemme honningen heller.

Jeg må ærlig innrømme jeg føler meg ganske så innestengt i all den snøen som ligger som tunge lag på trærene, nå kommer perioden jeg lengter etter sommer. Men jeg skal ikke klage, er litt lei all den "ååå savner sommer"-klagingen.
Hva gjør dere i dag?

Deilige endringer

Som dere ser, har jeg endelig fått meg en ny header. Likte den gamle (laget av Mathilde) veldig godt, så det var ikke akkurat med glede at jeg byttet, men jeg trengte det virkelig! Den er enkel og til tross for at den er så enkel som den er, har jeg brukt nesten hele kvelden. Orker ikke fortelle hele historien, den er lang. Men jeg har endelig (!!!) funnet ut av noe jeg har lurt på i over ett år på photoshop, så ikke se bort i fra at det kommer en ny header om... tja, ikke så lenge. Ellers driver jeg med småendringer i designet hele tiden, som utgjør en litt større forandring til sammen. Er ganske fornøyd nå :-)


Nikon D3000 Sigma 70-300mm, ukjente innstillinger.

Hva synes dere om designet mitt?

Hvilken er finest?

: :

Firework

På nyttårsaften klagde jeg litt over at jeg ikke fikk tatt bilder av fyrverkeriet da jeg endelig hadde fått dreisen på det. Jeg satt og bladde i litt bilder i stad og kom over fyrverkeribildene fra Spania i sommer. Er superfornyød med noen av bildene.Dette fyrverkerishowet er et av de sykeste jeg har vært på! De holdt dette showet fordi det var fiskernes dag eller noe og det var bare litt flaks at vi fikk det med oss og at vi fikk en såpas bra plass som vi fikk i havnegaten. Jeg synes det er så fint med fyrverkeri ved stranden, når fargene fra rakettene skinner i havet. Jeg knipset bilder omentrent hele tiden og det tok aldri stopp på fyrverkeriet! Og ettersom det var ekstremt med raketter, ble det også mye røyk noe som ødela bildene litt. Skrik ut om dere vil se fler bilder, jeg har over 200! Hva synes dere om bildene? Hehhe, nerd.

06 Fremtidsplaner

Jeg går nå i tiende klasse, og om under to måneder skal jeg ha søkt videregående skole, dette er et valg som har stor påvirkning for min fremtid. Vil jeg velge riktig retning? Eller jeg ender jeg opp med og måtte bytte linje og kanskje skole? Fremtiden er et stort tema i denne prosessen, og jeg er en av de som faktisk er så heldig at jeg for en god stund siden fant ut hva jeg vil gjøre. Hvor jeg ville søke. Muligens hva jeg vil bli.

♦ Søke på Noroff Mediegymnas (media), Glemmen (media) og Fredrik II (studiespesialiserende).
♦ Søke sommerjobb og deretter prøve å få fast jobb der.
♦ Fullføre tre år på videregående, går jeg media skal jeg ta påbygg tredje året.
♦ Gå et år på Folkehøyskole, kanskje i Drammen. Friår?
♦ Studere 3-4 måneder i Australia. Kanskje.
♦ Inn på meidahøyskolen på Volda. Kanskje.

Lenger har jeg ikke behov eller mulighet for å planlegge.

Bilde8_large Tumblr_l7wkejmyix1qbqg11_large

Hvor langt er du i utdanningen?

Sleep well in my ass

Å herreguuud. Sove lenge in my big big ass. Jeg sier bare klistervask i tre timer fra klokken ni i dag tidlig. Jeg bruker ikke klister en gang!!! Aner ikke hva planene er for i dag, men som jeg har sagt før og sier igjen - ingen sjokk at jeg ikke har planer - annet enn å ordne meg ferdig med designet. Tror jeg må finne meg litt mat snart, men jeg har ikke energi til å lage selv. Stakkars meg.Jeg har også blitt et hakk smartere innen Gimp, men prøvde å lage header i går og der gikk grensen. Det var nærmest umulig, men jeg finner vel ut av noe.

Hva skal dere i dag?

Drøm deg bort med en god film
ph: weheartit.com, red: me

Dette er fire filmer jeg kan se om og om igjen. Nødvendigvis ikke favorittene, men det er forsåvidt noe jeg ikke klarer og plukke ut heller, så disse er vel ikke langt fra. Nevn en film du liker!

Comments?

Jeg har brukt over to timer på filmen under her, men får null respons... gjør for å si det sånn at jeg ikke har lyst å bruke flere to timere på filmer!!

Nå skal jeg se håndballkampen (de kommer forresten ikke langt i vm med sånn spill, pådrar seg altfor mange tominuttere som de taper på...) ferdig før jeg skal prøve og endelig få sett Dear John ferdig etter det, sovnet av sist jeg prøvde, haha.

Tumblr_lema7igkid1qdtqkqo1_500_large Tumblr_ldfm4p3dkr1qd8r88o1_500_large

Video: Tromsø 7-9 januar

Anbefaler og skru opp lyden litt! Dette er også mitt første "verk" i iMovie, så at det er noe å skryte av vil jeg ikke si.

05 Kjærlighet

Acaso, destino, sorte, força do pensamento, atração universal, ‘os opostos se atraem’, desejo, livre arbítrio, o que quer que seja: tudo me leva à uma só pessoa. Você.

Kjærlighet for meg er...

♥ Når en gutt sier til meg at jeg er perfekt.

♥ Når venner stiller opp for hverandre.

♥ Når mamma eller pappa kommer kun for å gi meg nattaklem.

♥ Når mormor gir meg penger og hvisker til meg at jeg ikke skal si det til noen andre.

♥ Når jeg får noe jeg ønsker meg, for jeg vet at de kjøper det fordi de vil glede meg.

♥ Når noen sier at de elsker meg, og jeg vet at de mener det.

♥ Når jeg får et hjemmelaget kort.

♥ Når to søsken holder hverandre i hendene, går bortover og aldri slipper taket.

God helg

Hei dere! Akkurat i dette øyeblikk, vender jeg ansiktet ut av vinduet og ser noe grått bevege seg øverst i det gigantiske treet her, hva ser jeg... nabokatten. Han er vill når det gjelder fugler, og da hjelper det lite at pappa mater fuglene i hans territorium. Jeg er sikker på at katta har satt seg fast der oppe nå altså, brannbilen neste.

Nei, det er helg folkens - som til min glede betyr at jeg endelig kan sove ut! Har ikke fått sovet ordentlig ut etter forrige helg og jeg trenger det virkelig, føler jeg har lite kontroll over livet mitt right now.Jeg har forresten kjempelyst å lage en video til dere! Men problemet mitt er at jeg ikke får videoen fra iMovie til youtube eller et annet program, om noen vet noe om dette - help me!!! Og lol, jeg har visst bare 6 lesere i følge bloggurat.

04 Favorittmat

Dette er det jeg kan komme på i farten. Er spesielt glad i laks og taco.

Vårruller, tre typer kyllingretterTaco, laks

photo@flickr, linket


Pinnekjøtt, italiensk pizza
Hva er din favorittmat?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

It makes me feel happy

Hei dere! I dag hadde mamma laget varm te og en god lunsh da jeg kom hjem iskald fra skolen, så har vi sittet og snakket lenge om det nye huset mens vi har sett i interiørbladet Bolig Pluss. Vi fikk vite her om dagen av vi vil overta det nye huset i løpet av neste uke! Tenk det, for et år siden på denne tiden visste vi ikke at vi skulle flytte en gang. Så vi har blitt litt gira begge to, hihi. Som mor, så datter.

Litt mye lys, men det hører til en mørk vinterdag eller hva? Hehe.

Lights will guide you home

... and ignite your bones. And I will try to fix you.

03 Foreldrene mineForeldrene mine er i min verden de beste foreldrene. De gjør alt for at jeg skal ha det bra, og jeg setter utrolig pris på alt de gjør for meg, selvom jeg kanskje ikke alltid viser det så veldig godt. (Vi har bare ikke et sånt type klisjè forhold) Gjennom de har jeg først og fremst fått livet i gave, jeg har kunnet hatt bursdager, dåp, konfirmasjon, fått kamera, speilrefleks, pc, mac, klær, sko, omsorg, kjærlighet og alt det som hører til. De stiller opp om det skulle være noe, og krangler sjeldent. Hvertfall hører jeg aldri det. En ting jeg vil takke de for, er at de aldri har kjørt meg rundt, jeg er vant til å gå om jeg skal noe sted, eller i hvertfall ta buss. Jeg spør nesten aldri om de kan kjøre meg til en venninne om det er gå avstand. Jeg har heller aldri hatt en sinnsykt stor krangel med noen av de, bar da jeg var en liten sta, fjortis unge som nektet å være med enkelte steder. Men jeg har aldri gått sur over de lenger enn en dag.

Jeg er veldig glad i både mamma og pappa, og gruer meg til den dagen da jeg flytter ut og må bo for meg selv, uten en mor som har kontroll over det meste, eller en far som kan hjelpe meg med skolearbeidet.

I hate wednesday

Hei! Jeg er kjempesliten etter en lang dag, og skal slappe av med fortsettelsen av Dear John og en kopp te. Det er også sen trening i dag og onsdager er bare generelt slitsomme. I tillegg er jeg bare uggen i hele kroppen, you know.............

Har dere planer for dagen?

Leserspørsmål

"Hei hei, jeg vil gjerne bli bedre til å ta bilder :) Du kunne ikke lage et innleg hvor du forklarer ting veldig basic, hvis du skjønner? Folk babler om objerktiver osv, men jeg skjønner ikke helt :)"

Fikk dette spørsmålet for litt siden, men i det jeg skulle sette meg ned for å svare på det, fikk jeg problemer. Hadde ikke anelse om hva jeg skulle skrive, og trenger derfor detaljerte spørsmål om akkuart hva jeg skal forklare. Midlertidlig vil jeg derfor anbefale denne siden, en side for både proffe og mindre proffe. Her har du en bra side der alle begreper innen foto er forklart med gode ord. Her står det med objektiver enkelt forklart.

Tumblr_lduh6f8phs1qd36g8o1_500_large Jack and the werewolf

Hvil i fred

Jeg sitter her i fullstendig sjokk. Vår kjære kjendisnabo er død. Plutselig vil jeg aldri se han igjen, verken på bussen eller på Stabæk kamper og jeg vil heller aldri høre skrikene hans fra stuen når Stabæk scorer. Og ikke minst aldri mer på tv. Nei huff, dette er bare trist. Hvil i fred og kondolerer til familien og ikkeminst barna.

Tumblr amsterdam | pia jane bijkerk Tumblr

Nå må jeg rette nynorsktentamen, øve på nynorske verbbøyinger og dusje.... snakkes§

02 - Første kjærlighet

VK | Bilder IT MUST BE REAL. Heatherr(:

Min første kjærlighet oppstod for overraskende tre år siden. Det virker som at det var for en måned siden, men sannheten er tre år siden. Det var et kort (fjortis) forhold, som varte i akkurat fire uker, men følelser for hverandre hadde vi i litt under to år etter det ble slutt. Jeg hadde det fantastisk de firke ukene, og har sett i ettertid at jeg har lært av det og vet på meg selv at jeg har vokst og blitt eldre. Vet egentlig ikke hvor detaljert jeg vil skrive dette, ettersom det er såpas lenge siden og at vi ikke snakker sammen lenger. Jeg var ung, uerfaren og var derfor ikke veldig på. Dette var med en to år eldre gutt, noe jeg i perioder også kunne merke. Han var mer erfaren og var også derfor ute etter litt mer enn hva jeg turte. Vi opplevde utrolig mye sammen på de fire ukene, mange stunder sammen jeg ikke vil glemme.

Forsovelse

I dag har vi ikke skole annet enn en 15 minutter samtale med kontaktlæreren. Som jeg selvfølgelig klarte og forsove meg til. Skulle ha klokken 11 og våknet 10.59. Fikk helt panikk og finner ut at når jeg har ligget på mobilen, må det være et tegn til at jeg skrudde av alarmen og sov videre - kan ikke huske det en gang. Så nå stresser jeg meg selv ned med en kopp kakao mens jeg ser på Dear John.Venter også på Kristine, vi skal jobbe med en engelskpresentasjon om Shakespare og masse annet dritt. Ha en fin dag! Er du hjemme?

30 dager - About me

Ettersom bloggen er i det kjedeligste slaget for tiden, starter jeg med en ny 30 days, annerledes enn den jeg hadde sist. Jeg legger ikke ut hva alle 30 dagene innehiolder, sik at det skal bli mer spennende for dere.

DAG 1 - Presentere meg selv

Kom til verden den 28 januar i 1995, nøyaktig 18.08. Gråt ikke da jeg så verdens lys og legene trodde derfor det var noe galt med meg - noe de fort fant ut at det ikke var. Greia var bare det at det senere viste seg at jeg var svært unormal, fordi jeg ikke var normal. Jeg er helt Nord-Norsk innerst inne i blodet og er stolt av det. Jeg liker nordlendinger og er i Nord-Norge hvert år. Tok meg et par turer nedover trappen med hodet først da jeg var i min beste alder og dukker og støvler var mine beste venner. Helt til jeg fant Marthe, min beste bestevenn den tid, men også en person jeg kranglet så museflettene mine sto til vers. Jeg ble mobbet i barnehagen fordi jeg spiste makrell i tomat og røbetsalat, og på barneskolen var jeg for høy for mine medelever, noe jeg fikk høre flere ganger hver dag. Jeg var sjiraffen. Jeg er nå en femten år gammel jente, som fyller seksten om ikke mer enn 18 dager. Elsker fotografering og er svært aggresiv. Tåler ikke noen å dele med, er vant til å få viljen min og det kommer av at jeg er enebarn. Jeg har en ting i tankene, noe jeg har hatt i tankene i snart ett år. Til sommeren flytter jeg til Hvaler og skal delvis starte livet på nytt. Det blir spennende, men også tøft. Jeg har blogget i tre år og har hatt rundt fem forskjellige blogger. Har vært på mest aktive listen, og er veldig glad i alle som leser og kommenterer :-)Dette er meg. Jenta med de levende ansiktet, som mammas kolleger kalte meg som liten.

You move your bishop so the set up is right....

..... Silly little chess player you can't take my knight.


nikon D3000 18-55mm.

"endelig i norge!"

Heisann igjen dere, endelig i Norge igjen, som Amanda sa! Det ble ikke fullt så mye oppdatering som jeg hadde forventet i helgen, men det skjønner dere vel når jeg er på cup i Nord-Norge (<3) med 24 andre jenter :-) Hehe. Kom hjem sent i går kveld og var så sliten rett før jeg la meg at jeg ikke klarte å snakke ordentlig. Er forresten fortsatt sliten, om noen lurte. Sovet under 17 timer på tre døgn. Nå skal jeg sette meg ned og svare på kommentarer og legge inn bilder på facebook.Tre stressende jenter på samme rom går hardt utover badet.


Avslutter med et bilde av hodene til våre kjære trenere. Lovehh.

Nei, denne turen var rett og slett super! En tur med jentene jeg neppe vil glemme. 4. plass er heller ikke verst, selvom vi kunne spilt bedre kamper i går. Tapte begge, og jeg tror ærlig talt vi hvertfall kunne vunnet bronsefinalen, men spilt er spilt og vi er vel fornøyde.

I'm alive

Hei og god kveld! Jeg vil bare gi lyd fra meg mens jeg endelig har tid, og si at det ikke er jeg og håndballaget mitt som er involvert i den utrolig tragiske dødsulykken her oppe i Troms et sted, men det går inn på oss. Vi har det supert og spiller utrolig bra kamper, to seiere og en uavgjort! Er videre i A-sluttspill og har muligens to-tre kamper i morgen og :-)

Bilder fra kameraet legger jeg ut i morgen når jeg kommer hjem.Nå MÅ jeg løpe, vi skal ut om en halvtime og jeg må ha dusjet, kledd på meg og sminket meg på den tiden!

Take off

Hallo dere! Jeg er egentlig innom kun for å si at jeg drar til Tromsø nå, med verdens beste håndballjenter! Dette har vi alle sett frem til lenge, det skal bli så utrolig bra. Møte litt andre mennesker og lag enn det vi vanligvis gjør her på østlandet. Macen er selvfølgelig med, det er nett på hotellet, så oppdateringer får dere sikkert helt klart fra en ellers så..... normal gjeng.

Nå må jeg løpe og rette håret før jeg antagligvis blir hentet. Ha en fin dag! Vi høres neste gang fra Nordnorge :-)

Crap

God kveld! Jeg irriterer meg veldig nå, over at en video jeg har laget til dere ikke går an å laste opp noen steder! Har prøvd youtube (misslykket av ukjent feil) tinypic.com (står og "laster" i evigheter) og på blogg.no (laster i evigheter her også, flere timer..) Dermed ble innlegget jeg skulle komme med i kveld helt miss og jeg har egentlig ikke tid å sitte her å skrive masse crap til dere. Jeg må stikke hodet ned i bagen igjen og holde hodet kaldt.
photos @ me, Nikon D3000 70-300mm. Ukjente innstillinger.

Noen som tror de vet hvor jeg skal? Eller vil gjette?

Twinkle, twinkle

Heisann! Nå er musikken på fullt og jeg er iskald etter en halvtime med fotografering ute, men jeg er sikker på at jeg får igjen varmen idet jeg begynner å pakke nå. Magen vrenger seg og jeg har en fantastisk glede i kroppen!!


photo @ me, Nikon D3000 18-55mm. Innstillinger er ukjent.

Ojda, redigering i full fart er nok ikke helt tingen. Altfor kraftig rødfarge, heh! Er litt fornøyd da, men jeg har en del å gjøre/tenke på i dag, vi snakkes senere søte lesere :-) Skal dere i dag?

Like. Love.

Det er enkelte fotoblogger jeg får så utrolig mye inspirasjon fra og merker at fotoselvtilitten synker et hakk for hvert nydelige bilde tatt av en av de.. Jeg har så utrolig lyst å bli en flink fotograf, ikke på heldags, men som en hobby ved siden av. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er særlig kreativ av meg når det gjelder foto, og sliter veldig der - i tillegg til at fotoutstyret mitt er det dårligste du kan finne. Som noen av dere sikkert har fått med dere, skal det oppdateres kraftig etter bursdagen min, og ettersom jeg sier at jeg ikke ønsker meg annet enn objektiv av foreldrene mine, er jeg nokså sikker på at jeg får det. Om ikke det, så får jeg penger nok til å kjøpe meg det snart.

Ida. Caroline Maria. Caroline. Vilde. Emma. Synne. Bianca. Mathilde. Marlene. Birgithe. Birgitte. Sia (?)

Dette er kun noen av de mange jeg beundrer.

Searching For Inspiration - Page 1 of 29
Dream., Hoje comecei a perceber  que todos querem ser... ★! picture on VisualizeUs
photos @ weheartit.com - linket

Har dere noe fotoblogger dere er fast tilhenger av?

Colourful world


photo @ me, Nikon D3000 70-300mm. Innstillinger er ukjent.

Likte veldig godt "oppdelingen" av fargene her. Hvitt helt øverst, blått i midten og oransje nederst.

Snø i lange baner

Heihei. I dag har jeg vært sinnsykt trøtt og derfor er jeg også treg med bloggingen fordi jeg ikke har ork. Det har snødd i hele går, natt og dag noe som også merkes om man ser ut, eller for den del - er ute. kan det godt stoppe, livredd for at flyet ikke skal gå på fredag..... hehehe, neida. Tenkte meg forresten ut for og ta bilder av all den fine nysnøen, men jeg tenkte jo ikke på at det faktisk ble mørkt på ettermiddagen. Har dere mye snø?

ønskeliste #3

Julen er over tenker du. Snart bursdag tenker jeg. Og jeg har nå bestemt meg for hva jeg virkelig ønsker meg til bursdagen. Ikke mye, men noe jeg virkelig har lyst på og trenger.

http://www.gpsbuyer.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/u/_/u_02433530.jpg

 

http://img.gfx.no/259/259125/nikonsysbag.800x500.jpg http://www.netonnet.no/ItemImages/foto/tilbehor/fjernkontroll-foto/nikon-ml-l3(118171)-Large.jpg

 

 

 

 

 

I tillegg til One Tree Hill sesong 7 og Regines Bok.

FOR et rotete innlegg.... Btw, noen med erfaring til noe av dette?

At Hvalers rock

Som jeg gleder meg til å hive på meg en shorts, romslig topp, sandaler og slenge håndkle over skulderen for å dra ned til bergene og nyte en herlig og varm sommerdag! For å ikke snakke om å sitte der med en vennegjeng rundt med god drikke, under et pledd på en sen sommerdag og se solnedgangen.


photos @ flickr/linket.

Ikke så hardt

Heisann. Jeg er faktisk nesten i lykkerus her jeg sitter, klarte å sovne klokken 12 i går kveld, når jeg natt til i går ikke sovnet før fire og våknet halv ett - noe jeg forsåvidt har gjort hele ferien. Det er sykt og jeg hoppet opp som en blid solstråle halv åtte i dag tidlig, fem minutter etter mamma vekket meg. Jeg har nesten ikke gjespet i dag og er langt unna trøtt. Og dette etter en to ukers lang ferie, hihi.

Ellers.... ikke mye. Årets første trening i dag, jeg blir sliten bare av å gå opp en bakke, så jeg skal med ærlige ord si at det skal bli litt godt å starte på igjen.

Hvordan var din morgen?

nowhere sted

I morgen skal klassen på tur til et nowhere sted for å se på en utrolig lite interessant kraftstasjon. Det er akkurat dette jeg har lyst til første skoledag etter juleferien da jeg er uoplagt og gretten til hundre. Også kvart over åtte............ Også prøve om det litt senere så jeg faktisk følge med. Også så blid. God natt :-) 

Things about me

- Jeg liker kun tannkremen Zendium
- Jeg får høre at jeg er smart og at jeg må ha et bra snitt. Jadda.
- Jeg er ikke vant til å få kjeft
- Jeg er veldig aggresiv

Tumblr_lefap41vvd1qfww3ro1_500_large Tumblr_ledkdyzi9o1qf1hddo1_500_large with the silent melody of wind.

- Jeg har lyst på jobb
- Jeg har veldig dårlig selvtillit
- Jeg har planer for utdanningen min
- Jeg er et familiemenneske
- Jeg elsker dyr
- Jeg har vært i kun Danmark, Sverige, England, Spania, Hellas, Belgia (mellomlanding), Tyskland (mellomlanding)
-
Jeg elsker Hellas

Tumblr_lb59yier671qb0bzxo1_500_large En gresk øy.. 3046717618_01c2b05d06_z_large

- Jeg er veldig forvirret med tanke på videregående
- Jeg elsker interiør
- Jeg holder på med designet akkurat nå og er dypt konsentrert om det

bare nesten

IGÅR
pappa: i morgen må du stå opp ti!
jeg: hehehe

IDAG
Våknet som en forvirret laks og trodde jeg skulle på skolen. Den gang ei, i morgen er den dagen. At jeg våknet ti kan jeg vel ikke skryte på meg, men halv ett er ikke langt unna dere, eller hva? I dag er planene såpas at jeg skal endre litt på designet, vise bilder av livet mitt til mormor, kle på meg bunad + ballkjole og gå catwalk i stua. Eller ikke, bare nesten.

Ble ikke fornøyd med det nederste bildet i det hele tatt, om dere ser på macen ser dere mange merker/skygger av et eller annet. Det ble også altfor rosa. Men poenget er vel egentlig at jeg endelig har lært meg litt om Gimp! Fremgang. Når jeg har lært meg Gimp ordentlig kan jeg kanskje klare å lære meg photoshop litt fortere. Hva gjør dere i dag?

antrekk 2. januar

Nå drar vi til familien i Oslo! Ha en fin kveld og nyt den dere som skal på skolen i morgen, hehehehe det skal ikke jeg.skjørt cubus belte og topp ginatricot smykke snö of sweden

watch you sleep, dream and roll over avoid the monsters and the light

Sånn kan det gå når jeg våkner klokken 1. At det er skole på tirsdag igjen er ikke noe døgnrytmen min og jeg er særlig glad for, gruer meg allerede. Tviler på at jeg rekker å gjøre noe med designet i dag, får ta det i morgen. Har veldig lyst å lage en video mens jeg sminker meg etterpå, men...... eh. Jeg vet ikke helt.

Nå sitter jeg her, som dere kanskje skjønte, med varm og god gløgg. Om dere har noe dere har lyst at jeg skal blogge om, skrik ut!

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits