Flytting 02

Kan du legge ut bilder av hele huset når dere har fått flytta inn? Jeg skal tenke litt på det, så foreløpig er svaret kanskje.

Blir det mye sykling på deg eller skal du ta bussen for å komme deg til et bestemt sted? Hehe, jeg blir nok å kjøre en del moped :-) Til lengere strekninger må nok mamma/pappa trå til med bil. Bussforholdene der er vel ikke så store, hehe.

Hvor langt er det fra dit du bor nå, til dit du skal flytte? Ca. 1 time og 40 min.

Hva kommer du til å savne mest og hva kommer du ikke til å savne i det hele tatt? Mest må vel være huset og venner. (?!) Også det at det er her i Bærum jeg har røttene mine, her jeg har lært og både gå og sykle. Okei, siste setningen var bare teit.. Vil jo ikke savne det merkverdig.. Det jeg vil savne minst må være følelsen av å føle meg så... enestøing, om det blir riktig og si. Men jeg aner jo ikke hva som venter meg heller.

Hva slags forventninger har du til folkene du skal gå på skole med, tror du de er annerledes en de i Bærum? Jeg har egentlig også her litt forventinger med tanke på skolen. Tror det vil bli en merkbar "overgang" for å si det sånn, og det kanskje da positivt. Føler nå det er VELDIG viktig å prestere bra, og det er så utrolig viktig og være best. Sier man feil, hører man det.

Tror du skolen der er lettere eller vanskligere?
Nå starter jeg jo på videregående, så litt vanskelig å svare. Men jeg er nesten sikker på at den er en smule lettere der. Skolen jeg går på er kjent for å ha høye krav og å være strenge med karakterer. Er blant Norges beste, så det burde jo si litt.

Tumblr_lh1mxq9ntn1qedawqo1_500_large Tumblr_lh6i0bedfa1qag9zdo1_500_large Tumblr_lhb2fqb7wd1qh7tl9o1_500_large

Tror du du kommer til å få miljø sjokk, i hensyn med klær, alkohol, snus/røyk og sånn? Miljøsjokk... kanskje. Eller sjokk og sjokk, men jeg vil nok merke noe - kanskje klær, ja? HEHE. Her skal det også lite til før noe blir sett ned på, men snus/røyk/alkohol er vel ikke noe jeg vil merke så forskjell på. Kanskje mindre røyk og snus?

Føler du at det vil bli lettere å få venner på et lite sted i forhold til der du bor nå? Nå vet jeg jo ikke hvor mange venner jeg vil få som bor på Hvaler, der jeg skal bo, i og med at jeg vil gå på skole i Fredrikstad, men jeg håper hvertfall det ikke er så vanskelig, hehe.

Når skal dere flytte? I sommer, for godt.

Gleder du deg like mye som før? Tja... ja. Hvertfall nå som vi har fått huset! Hihi.

Skal du ta med deg alle møblene fra rommet ditt eller skal du kjøpe mye nytt? Blir nok å ta med alt, bortsett fra to hyller og klesskapet, men skal ha litt nytt også.

Er det langt fra det nye huset til skolen? Ca. 40 minutter med buss, så ja det er en bit.

Føler jeg åpnet meg veldig med disse svarene, og dette er fort noe det kan bli diskusjoner av, men jeg er åpen og det er vel viktig med slike spørsmål :-)

sources: weheartit.com/linket

En kveld med våte øyne

Hei! Det har vært en kald kveld, hvertfall på tærne der jeg valgte Hunter (heheheh), men det var absolutt verdt kulden. Petter var litt søt, da tårene rant under nasjonalsangen like etter han fikk medaljen. Men ja, det var en liten opplevelse i seg selv bare det å være på medaljesermonien. Masse folk!Halla søta, du var fin.......... eh.

Nå koser jeg meg med te og varme tøfler. Deilig. Sykt deilig.

Oslo og medaljeneNå skal vi inn til Oslo for å få med oss medaljesermonien. Gleder meg litt jeg altså, skal bli liv :-)

Spm om flyttingenTenkte dere kunne stille meg spørsmål som handler om flyttingen, så svarer jeg på det senere i dag. Jeg har hatt en slik "runde" før, men får stadig vekk spørsmål, så om du lurer på noe, ikke vær redd med å spørre! :-)

As far as your self-control goes, as far goes your freedom

Good morning! I dag er det endelig mulig og se over til andre siden av dalen, og jeg ser solen vil gjennom det metertykke skylaget.

Nå nyter jeg siste morgen i ferien med et rundstykke mens jeg leser gamle Cosmopolitanblader fra den tiden jeg abonnerte. På tv'en durer, selvfølgelig, vm. Men tro på Northug, det har jeg ikke. Bare for å utrykke noe som i disse dager blir sett på som en sterk mening. edit: hehehehe, trekker det tilbake, hehee

Skjer det noe hos dere i dag da?

"New" header

God kveld! Flere av dere har sikkert sett den nye headeren min før, i og med at jeg har hatt den tidligere. Har redigert den til svart/hvitt, og bruker den igjen. Har strevd svetten av meg for å få til en, på flere dager, men jeg bruker Gimp, som er et utrolig vanskelig program å lage header i, i mine øyne hvertfall. Headeren er laget av Mathilde.Jeg ville egentlig ha en av disse, men det ville ikke Gimp. Kan noen si meg hvordan jeg får bloggen til å ikke ha den liggende scrolleren? Vet at det er noe med bredden, haha, men jeg får det fortsatt ikke til.

Dark night


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Ikke så mye å skryte av, men jeg likte at stjernene kom såpass godt med.

Jeg har vært travel

I dag har jeg vært på farten igjen, og siste dag i ferien er dagen jeg innser at jeg faktisk ikke har hatt tid til å trene. Hadde egentlig planer om det, men tro det eller ei, tiden rakk ikke til. Og det er meg det er snakk om. Så for meg tidenes kjedeligste ferie.

Anyways, jeg har fått kjøpt litt til det nye rommet i dag - til dere spesielt interesserte, og gleder meg til å dra nedover igjen neste helg.En liten smakebit på noe av det jeg kjøpte.

Nå koser jeg meg med dette, og jeg gjentar, siste feriedagen. Ah, det har vært deilig ♥Hva har dere gjort i dag?

Welcome friends

Dette var en av tingene som ble kjøpt i dag, og jeg er ikke helt sikker på om jeg skal ha den på rommet eller loftstuen, men vennene er hvertfall velkommen begge steder, hehe! Søt, eller hva?

Et lite antrekk

Nå er jeg sliten. Puh. Dagen fyker avgårde når to surrehuer som meg og mamma befinner seg i interiørbutikker og ikke minst en butikk som Dorothea, kunne gått der tre dager i strekk..... De har herlige klær og utrolig mye fin interiør.
cardigan bikbok skjerf h&m ringer h&m og lindex

Lite gjennomførte bilder, men jeg har liksom ikke noen fine steder og ja... stå, hehehe. Har noen andre enn meg forresten lagt merke til tidens farge i designet på bloggene? Lysrosa/beige osv.

A day with my mom

Nå skal jeg ut med mamma, vi skal i en del interiørbutikker og drømme oss bort, hehehe. Header får komme senere i dag!

Hva skjer hos dere i dag?

Rot over alt

Ja, sannheten er den at jeg ikke har kommet frem til én fornuftig header blant de to timene jeg har prøvd meg frem. Det går bare ikke. Åh, irriterende. Har også planer om en bakgrunnsfarge på bloggen, men fikk det ikke helt til. Så ja, at jeg er fornøyd sånn som den er nå kan jeg ikke si jeg er.

Nå skal jeg ta en ryddings på rommet og se om jeg ikke finner noe jeg kan pakke ned, eller forhåpentligvis kaste. Har ikke plass til alt det jeg har nå på det nye rommet, selvom det er noen mikrometer større.Flere som har rot?

Under arbeid

Som dere kanskje ser, holder jeg på med designet mitt for fullt nå og det tar sin tid. Er så mye småprik, men det kommer seg vel etterhvert. Største problemet kommer til slutt, som jeg også nevnte - en header.I kveld håper jeg også frustrerte fruer er ferdig nedlastet. De som kjenner meg vet at jeg ikke følger med på det, men nå har jeg lastet ned en del sesonger og skal starte fra scretch. Om jeg vil klare det er noe annet. Hva skal dere i kveld?

Inspiration by routes


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Morning glory is the best name, it always refreshes me to see it
Hey! Ny dag og nå kan jeg nyte ferien hjemme ♥ I dag hadde jeg tenkt å kanskje ordne litt på designet, men problemet null-inspirasjon står litt i veien. Jeg er forferdelig dårlig på headere også, fordi jeg ikke mestrer noen av programmene mine så godt at jeg får laget noe ut av det. Så om du kjeder deg og er flink med headere, sier jeg ikke nei til en!

Anyways...... jeg våknet for lenge siden, men ble sittende og se på vm fra kvart over 12.... til nå. Altså, hallo? Nolifer.

Har dere noe tips til design?

 

Searching cute

Love without Boundaries Tumblr_lfo5r41ywe1qfg7p7o1_500_large Tumblr_lgnjpcdkkp1qc1d5do1_500_large
Tumblr_le5fuwxi2z1qcesovo1_500_large Tumblr_lgxdxqnlyv1qe42eqo1_500_large 5461789481_e2b5a53cf6_z_large

Tumblr_lh1byuhq2y1qeec94o1_500_large
Tumblr_lh1761kchh1qh1472o1_500_large Tumblr_lh0u0bjtme1qaf4xho1_400_large
Tumblr_lgq5adynub1qzcoajo1_500_large Tumblr_lh0mfizraf1qhphdoo1_500_large
5468529443_050765eae1_large
Tumblr_lh18dvlgkx1qb23r6o1_500_large Tumblr_lh1fndyhxr1qbjscko1_500_large Tumblr_lfo5ynf8p81qgz70po1_500_large
Tumblr_ld6tmwzzbo1qcbtufo1_500_large Tumblr_lh0wpmdopw1qbjt25o1_500_large Tumblr_lfky6jgagy1qbu6z1o1_500_large

sources: linket

And a lot of inspiration... i'm talking about weheartit.com!

 

Fotokonkurranse hos CM
Nikon D3000. Privat.

Jeg er med i fotokonkurrasen som holdes av Caroline Maria! Temaet er sol, og premien er heder og ære. Man kan delta med to bilder, og jeg deltar med de over her.

Nytt i klesskapet


// H&M


// Cubus


// Lindex, BikBok, H&M

Noen ringer rikere

God kveld. I dag har vi vært i byen, altså Fredrikstad. Kjøpte med meg noen småting, pluss to ting til det nye rommet mitt som jeg la igjen i huset. Kan vise resten da jeg kommer hjem i morgen, da blir det også bedre blogging! :-)

Nå skal vi snart spise hjemmelaget pizza, og senere blir det film! Kusinen-glad-i-film har tatt turen nedover hit, skjønner dere....

Beklager arkivbilder.... Skal dere i kveld?

En tid jeg savner

'
'

The beginning


Nikon D3000 + 35mm f/1.8

The true way to render ourselves happy is to love our work and find in it our pleasure

Hei! Kanskje ikke alle som har fått det med seg, men jeg er hos kusinen min frem til onsdag, som altså bor på Hvaler, så det er derfor bloggingen blir lagt litt til side. Akkurat nå sitter vi på hver vår data og koper.

Hva gjør dere i ferien?

Bare for å se det positive med vinteren......

- Fin hvit natur, i blant

- Å sitte foran peisen med varm kakao

- Mange fine bildemotiver

Tumblr_lgvlh6isci1qeo70qo1_500_large Tumblr_lciplrtpyo1qbzevyo1_400_large Snowy_by_kackac147-d38bnnc_large

- Jeg har bursdag

- Stå i slalombakken

- Fine soldager

Tumblr_lghgefsedr1qg43gto1_500_large Tumblr_lfwxo7tapu1qbaskjo1_500_large 5360711260_957ce95ebb_z_large

- Stå på skøyter

- Ake

- Hytteturer på fjellet

167414_1658728022945_1079460096_31764870_667295_n_large Tumblr_lcb5ufijej1qadar8o1_500_large 5183494826_ecde426dfd_large

- Det er jul

- Og se snøen smelte!!

Tumblr_ldy6xtslvp1qe41xyo1_500_large Img_8130png_126186887_large
weheartit.com

Noen punkter jeg har glemt?

Jomfrunatt

Hei og god morgen! Nå hadde jeg nettopp skrevet et langt innlegg med en del bilder, så detter mobile nettet ut og alt blir borte. Jippi. Jeg hadde ikke mulighet til å blogge i går, for vi kom oss ganske tidlig ut av huset og etter det gikk dagen i ett og det ble sent før vi la oss. Vi har sovet vår første natt i det nye huset og jeg endte opp på luftmadrass :-) Spennende!

Dette var hva som møtte oss da vi kjørte utover Hvalerøyene.

Rommet mitt daa, før alt rotet kom. Ja, jeg har klart å rote allerede.Og dette våknet vi opp til i dag..Vet ikke helt hvor tilgjengelig jeg blir de neste tre dagene, men får håpe jeg ikke forsvinner helt :-) Hva gjør dere i dag?

Nå kan sommeren komme altså

Satt i en time i går kveld og så på klær på nettet. Både BikBok og H&M har fått utrolig mye fint!

If you find it in your heart to care for somebody else, you will have succeeded


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Nå skal jeg snart ut og gå tur med kusinen og en liten hund de har på besøk. Ha en fin fredagskveld!

When the smile is false

I dag har det vært en dag der små ting har blåst seg oppover og sprunget på slutten av skoledagen, ja, som en ballong. Og det er på slike dager flyttingen er noe jeg virkelig ser fram til. Jeg har lyst og gå i detaljer, men samtidig ikke for jeg aner ikke hvem som leser dette. Det dreier seg om noe som stadig påvirker meg og spesielt humøret mitt og har gjort det i lengere tid, så det kommer nok et innlegg om det, en gang. Må bare få tid.Men nå er det vinterferie og den skal nytes! Drar bort allerede i morgen og blir borte noen dager. Har dere vinterferie?

Noe jeg manlger, jeg vet

Jeg har veldig lite inspirasjon til blogging for tiden, både når det gjelder fotografering og skriving. Jeg vil virkelig få gjort noe med det, men... får det ikke helt til. Prøver å gå ut å ta bilder, men ingenting funker der heller. Tenker i evigheter på å komme på et eller annet interessant og skrive som faktisk fenger dere lesere, men det eneste jeg kommer på er klassikeren om hva jeg spiser og om hvor lei jeg er av treningene.

Tumblr_l5qnhyzlzb1qbnrxmo1_500_large
weheartit.com Det er så mye jeg vil. Jeg vil ha vår, en fargerik natur. Jeg vil ut å reise og ta bilder. Ta bilder som bærer minner lenge.

Anywas, i dag har mamma og pappa vært og overtatthuset, så huset er herved vårt. Skal ned dit til helgen, så skal jeg være videre hos kusinen min noen dager. Det blir bra! Noe dere savner på bloggen? Noen har nevnt outfits, får ikke til det heller... Skulle gjøre det i dag, så stoppet et eller annet meg.

Vil du hjelpe meg?

Har meldt meg på konkurransen som holdes på Noroff sin nettside, bidraget mitt finner du her.

Hadde blitt så takknemmelig for din stemme :-) Klarte forresten å skrive feil under beskrivelsen av bildet, står dyr og venner, skal egentlig stå dyr og mennesker.

Stop snowing!


Nikon D3000 + 35mm f/1.8

All grunn til å være lei når det har snødd i to dager. I strekk.

Det kribler..Nå er det ikke lenge til jeg skal i ilden, som mamma sier, men før det må jeg lese litt på vildanden av Ibsen! Ønsk meg lykke til!

My night

Min kveld. En blanding av nervøsitet og stress. Tissatrengt. Ukonsentrert. Deres kveld?

In the flower bed, the yellow flower bed, a little blonde girl sit with the biggest smile everEn epoke i livet der jeg ikke visste bedre. Det å plukke blomster var gøy. Det å gå i et hjemmelaget smykke var stas og det var deilig at det lå klær jeg skulle kle på meg og ventet i enden av sengen når jeg våknet. "Pass deg for veien!" var det siste som ble sagt, og ut løp jeg. Ti timer senere var jeg inne igjen, trøtt og uviten om at jeg sekunder senere kom til å sovne.Epoken i livet som aldri vil oppleves igjen.

The feeling to be trapped inside of something terrible
Nikon D3000 + 35mm f/1.8

Å ha tankene et helt annet sted

Jeg klarer ikke konsentrere meg. Sa til meg selv at jeg skal vike unna klagingen, for det gjør ikke ting bedre. Men nå er jeg faktisk døds lei. Å komme opp i norsk er omfattende og abstrakt. Det er så mye å lese, mye å tolke og analysere. Jeg skal kunne mye. På rams. Det er ikke så lett som enkelte skal ha det til, tvert i mot. Men å klage, hjelper ikke.
Nikon D3000 + 35mm f/1.8

For tiden...

Har jeg det faktisk ganske bra!

♥ Har ikke så mye skole

Tumblr_l67ftthijd1qakzrno1_500_large

♥ Kom opp i norsk prøvemuntlig

Tumblr_lg46u58fws1qdbbywo1_500_large

♥ Overtar huset på torsdag (skulle egentlig gjøre det på fredag som var, men bilen måtte på reprasjon)

Tumblr_lgjpxu3hve1qcsjc7o1_500_large

♥ Skal tilbringe fire dager på Hvaler

Big_54e27e49fb4e22d63a9425bd8c4f4ce130_large

♥ Vi er snart i mars måned, som vil si vår

Tumblr_lfvdsujj6f1qbzwu2o1_500_large

♥ Det er vinterferie neste uke

Tumblr_lghkq1uebx1qc5q83o1_500_large

♥ Vi snakker om Floridatur til høsten!!!!! Pappa var positiv til det

Sans-titre-0001_large

Har du det bra for tiden?

It makes me feel happy

Jeg skal prøve og ikke ha forventinger. Det er vanskelig, ting er ikke sikkert. Det er ikke lett å gi slipp på forhåpningene til en slik ferie, men jeg skal prøve. Virkelig hardt.

Beach3_large 25068_381719309343_761944343_3583067_1332770_n_large Sans-titre-0001_large
Tumblr_l2vrc4aoj91qzvx7mo1_500_large 5021507458_75e7148f19_z_large Tumblr_l8i8lhozrs1qdsydjo1_500_large'
Tumblr_l4517lwp7w1qbdh2bo1_500_large 4761441410_f6fa4af330_large3770349343_00a5eae468_large
weheartit.com

Noen som ser hvor det er?

At the moment, 13:23

I og med at jeg satt og frøys på hendene, og ikke fikk varmen i meg, fyrte jeg i peisen. Spiser også varme hjemmelagde boller med brunost og appelsinmarmelade, og ute daler snøen ned. Altså en koselig setting, hvis vi ikke tenker på arbeidet jeg har foran meg. Sliter med konsentrasjonen.Hva gjør dere?

Sterkere tilbake

Denne uken har jeg prøvemuntlig og vil derfor legge bloggen litt til side disse to dagene jeg forbereder meg. Det er ikke snakk om å forsvinne helt, men bare være litt tilbaketrukket. Dette er noe som vil henge over meg både i dag og i morgen, så et "press" om å blogge vil ikke gjøre det noe bedre, men det håper jeg dere forstår og respekterer også! :-)

Nå sitter jeg vel egentlig druknet i norskbøker og noveller.Noen andre som har prøvemuntlig?

Anbefaling?

Tenkte å starte smått med jevnlige anbefalinger fremover! Så om du vil ha bloggen din anbefalt av meg, skriv bloggadressen din i kommentarfeltet :-)

Oj, en elg

God kveld! Har ikke meldt fra til dere at jeg holdt på å miste livet på vei hjem fra skolen i dag, da en elg kom løpende over jordet. Det var bare snakk om sekunder etter at jeg hadde gått på veien før den fant ut at den ville teste hvordan det var å være fotgjenger. Jeg løp som f. til huset og inn da jeg så den var på vei oppover bakken til nabolaget, glemte til og med å ta med posten, og følte meg passe dum fremfor andre forbipasserende helt til jeg ser de også begynner å løpe.... "Herregud en elg!!!"Nå skal jeg kose meg med kakao og hjemmelaget krem foran Hotel Cæsar. Har dere mye elg der dere bor?

It is winter, baby


Nikon D3000 35mm f/1.8

Back to town

Hei dere! Godt å være hjemme igjen etter en herlig helg på Beito. Har kost meg skikkelig i nydelig vær begge dagene og med en gjeng jeg aldri går lei.

På fredag spiste vi på peppes, på lørdag stod vi i bakken hele dagen og på søndag kjørte vi hundespann - utrolig morsomt! Ellers har vi bare kost oss i hverandres selskap og spist...... og spist. Ruller nok fremover om jeg fortsetter slik.

Det siste bildet skal symbolisere at vi møtte Thomas Trekant som vi kalte han, Thomas fra serien trekant til dere uvitende.. de ba oss slå seg ned med de, sier ikke mer :-) Haha.

Hatt en fin helg folkens? Nå skal jeg ta det med ro etter og ha brukt en time på dette innlegget......

Beitostølen, se opp

Hei! Nå drar jeg straks til Beitostølen med ni andre herlige jenter jeg spiller håndball med. Og jeg har brukt rekord tid på å dusje, ca. ett minutt!! Creds til meg, jo takk! Nå har jeg sinnsykt dårlig tid.

Vi snakkes på søndag, ha en fin helg :-)

Good night


Nikon D3000 + 35mm f/1.8

I want

For to år siden, ble jeg helt forelsket i ankeltattovering og snakket hull i hodet til mamma på hvor lyst jeg hadde på det. Det gikk litt over en stund, men nå har jeg begynt å se på det igjen. Har også fått kjempelyst på en på fingeren også!

Tumblr_lgamrvnpky1qbjrdeo1_500_large Tumblr_lgclok5wsl1qd6p3co1_500_largeFreedom_by_thaaa-d394mxn_large Tumblr_lgbzd6qktu1qd646ho1_500_large

Over er noen tattoveringer jeg ikke hadde sagt nei til! Har du lyst på tattovering, eller har for den del?

I think I love you


Nikon D3000 + 35mm f/1.8

Working with my deepest skills

Nå er jeg straks ferdig med hele lyrikkeheftet, og analysen min ble jeg utrolig fornøyd med! Just nu strever jeg med å tegne en hund, tok meg derfor en liten pause. Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg hater å tegne!!!!

Jeg innrømmer at det blir veldig mye "nå-gjør-jeg", "i-dag-skal-jeg" blogging og bilder av hva jeg gjør/spiser/drikker, men dere er ikke så flinke til å si hva dere vil ha, det er bare å skrike det ut! Det kan være hva som helst, hehe. Planer for dagen?

I'm a pessimist because of intelligence, but an optimist because of willNikon D3000 + 35mm f.1/8

Morning! I dag er det, igjen (!!!) et kaos av snø og jeg brukte nærmest en halvtime hjem fra skolen. På bena altså. Har ikke sett snurten av èn brøytebil, og det er dårlig til at vi bor på landet. Har over åtte gårder og sikkert tjue jorder her, så jeg vil påstå at vi bor på landet.

I dag skal jeg gjøre ferdig lyrikkheftet i norsk og blant annet pakke. Nå må jeg sette i gang! Snøvær andre steder?

30 Meg om ti år

Hurra for siste dagen med 30 days!!! Haha, ble lei etter dag 10, så dette skal bli deilig. Ja, egentlig.

- Da trives med det jeg jobber som, forhåpentligvis innen media/journalistikk.

Tumblr_lg8v02titz1qgfjino1_500_large Kbscodvw_large Bilde8_large

- Jeg har forhåpentligvis funnet han jeg skal få barn med og dele livet med.

Tumblr_lgd0nob2ph1qf30uco1_500_large Tumblr_lg7k3wqnvh1qcdx96o1_500_large More than a picture

- Jeg skal ha et lyst hus, tilpasset familien min. Sengen skal være GOD!

Tumblr_lg85v67gux1qd6iafo1_400_large More dreamy natural light Fragile: Handle with care

- Jeg skal ha minst ett barn, av tre.

Tumblr_lg3mhpmhb71qf30uco1_500_large 5018766449_d253d13043_z_large Tumblr_ldar9xayj51qcuvv5o1_500_large

Planer om dyr også videre har jeg også.

Kjenner du deg litt igjen med fremtidsplanene?

I hide myself within my flower


Nikon D3000 + Sigma 70-300mm f/5.6

I'm obsessed

Jeg vet ikke når det startet, men jeg har hvertfall hatt helt dilla på kjoler i noen år nå. Jeg har ikke så utrolig mange, i følge meg selv hvertfall, men det er fordi mamma flere ganger må stoppe meg i å kjøpe noe jeg egentlig ikke har så bruk for, sammenliknet med gensere og sånne ting.

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/479487-0054_5?$productLarge$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/968010-0122_5?$productLarge$

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/631217-0001_5?$productPress$ http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/175168-0286_5?$productLarge$

 

Over har jeg plukket ut noen jeg ikke hadde sagt nei til. Gleder meg utrolig mye til sommerkjolene begynner å komme i butikkene! Fler som er helt obsessed etter kjoler?

Pølser er livets medisin..?

Etter fem minutter på skolen i dag, dro jeg til Amanda med noen andre av jentene i klassen og halv ti satt vi og gomlet i oss pølser :-) Så brant jeg meg på tungen, og lærte noe nytt som at Tracy Chapman er en dame. Eh, ja..

Så kom jeg hjem og spiste enda en pølse. Pølser er livet dere, håper fler er enige. Ja, fråtser i ketshup. Ketchup. Whatever....

Nå skal lage en pakkeliste for helgen! Blir bare fjernere og fjernere for hver dag som går, tviler på at jeg blir eldre enn 60, har vel gått utenfor en klippe eller noe før den tid. Hva pakker man til en fjelltur?!

Noen ord da

Heey how! Har ikke vært helt frempå med bloggingen i dag, men så er det jo også vanskelig å blogge midt i treningen. Merker det forresten godt i benene at jeg har løpt 3000meteren og trent styrke i dag, og det er deilig.

Nå må jeg vel egentlig fortsette med søknaden min, men det går sakte fremover... Pakke må jeg også. For et spennende innlegg! Hva gjør du i kveld?

Fra seks til en


f/6.3


f/1.8

Hvilket likte du best, det med høyest eller lavest blenderåpning?

29 Min fritidsaktivitet

Som de fleste av dere vet, har jeg spilt håndball siden jeg var rundt 8 år gammel, noe som tilsier at jeg har spilt håndball i syv år - i strekk. Og lenger blir det ikke. Jeg begynner å bli utrolig lei, og det å være keeper må vel egentlig være noe av det kjedeligste på hele banen, i mine øyne. Når treningene blir et ork, ikke fordi jeg må bevege meg (haha), men fordi jeg ikke synes det er gøy, innser jeg at jeg kanskje har vokst det litt fra meg. Selvom det på en annen side aldri var noe valg etter jeg flyttet.

Så er det de ni andre jentene jeg spiller håndball med, som gjør det så interessant. Noen har jeg spilt med helt siden vi startet, mens andre kom for tre år siden. Vi har det alltid like fantastisk sammen, og vet at vi har hverandre om det skal være noe - noe jeg ser på som veldig betryggende. Jeg vet at det jeg forteller de, ikke kommer seg videre derfra heller. Det at vi har et så bra samhold utenfor håndballbanen, vil nok også påvirke spillet vårt på den måten at vi føler oss tryggere på hverandre. Vi hadde for litt siden en turbulens periode, med mange neduterer der spillere byttet lag osv. men etter det ble rett og slett forholdet vårt stykret masse. Vi gikk så hardt inn for at vi ikke skulle la oss knekke av alt som skjedde, noe som førte til flere kvelder sammen, flere samtaler der vi alle ble mer åpne og vi fant også slagordet vårt. Dette er en gjeng der jeg kan være akkurat den jeg er, for vi er så utrolig forskjellige alle sammen, med hver vår sære mening og personlighet, så at jeg driter meg ut foran de, bryr jeg meg ingenting om. Helgen som kommer skal vi også tilbringe sammen på Beitostølen, og jeg kan ikke annet enn å glede meg. Det skal bli herlig!

In the depth of winter

...  I finally learned that there was within me an invincible summer
Nikon D3000 35mm f. 1/8

Denne uken har to av klassene prøvemuntlig, så vi har hjemmedager og oppgaver som må gjøres. Jeg er nå ferdig og har vært litt ute og tatt bilder i finværet, men om jeg ble fornøyd er en annen sak. Det har jo også snødd noe så grasalt i natt, og ja... no comment. Flere tiende klassinger med prøvemuntlig?

 

Blog delights

Etter og ha tenkt litt, har jeg funnet ut hvilke blogger som er av mine desiderte favoritter. Det finnes utrolig mange fantastiske bloggere, som både skriver og fotograferer som engler, men av de - har jeg nå funnet tre blogger jeg gleder meg over for hver oppdatering. Linken ligger i navnene deres.

Mathilde - mne.blogg.no

Regner med de fleste kjenner til denne jenta, som blogger om livet i Singapore. Med en bre kreativitet tar hun fantastiske bilder og vi får et innblikk i hvordan det er å leve som femtenåring på andre siden av jorden.

**

Daria - klovh0lt.blogg.no

Det er sikkert flere av dere som har hørt om Daria også, en femten år gammel jente fra Skien. Jeg ELSKER bildene hun tar, og man vet aldri hva hun kommer med til oss. Kreativiteten hos henne er også fantastisk og det gjør bildene ekstra spennende.

**

Hedda - heddainusa.blogg.no

Hedda, en jente jeg igjen er sikker på at flere har hørt om. Hun er jo utvekslingsstudent i USA, California, og på samme måte som med Mathilde, er det veldig spennende å lese om hverdagen hennes i USA. Det er spennende og lese om alle forskjellene mellom Amerika og Norge. Hedda skriver også utrolig bra, noe som gjør det enda mer spennende å lese.

Ukens plan

Hey, vil bare si at mandager er en problematisk dag og få blogget på. Er litt opptatt frem til åtte tiden :-) Nå sitter jeg vel egentlig helt oppslukt i Top Model, mens jeg skriver en liten plan for uken. Synes det funket ganske bra!

♥ Mandag: matte en time.
♥ Tirsdag: hjemmearbeid og håndballtrening.
♥ Onsdag: hjemmearbeid og håndballtrening.
♥ Torsdag: hjemmearbeid og håndballtrening.
♥ Fredag: levere inn lyrikkheftet og så beitostølen med håndballjentene!!Har dere en travel uke foran dere?

In my best cornerGud, for en god appelsin! Det er da jeg med hånden på hjertet kan si at appelsin er en av de beste fruktene, sammen med eple såklart ♥ Nå bør jeg snart sove, men jeg klarte å sovne i stad, så hehe, lykke til! God natt.

28 Savn

Jeg savner å være liten, uten bekymringer om skole. Uten presset om lekser. Jeg savner å løpe over i barnehagen mens mamma stod og tittet i vinduet og vinket. Jeg savner og alltid bli malt i ansiktet fordi mamma og pappa var litt sene med å hente meg. Jeg savner kranglene vi hadde om hvem som skulle sitte på steinen, eller hvem som fant opp leken med markene. For å ikke snakke om alle de kule barnehageassistentene, som hev oss opp i luften, konkurrerte om hvem som klarte og helle melk til oss høyest eller som stadig vekk måtte si at vi fikk mark i rumpen av å spise snø. Jeg savner gleden ved å vite at klokken slo 18.00 og spenningen om hva som kom. Var det Noddy, eller var det Mummidalen? Eller var det noe kjedligere som Thomas Toget?

Tumblr_lexx9r8maz1qg43gto1_500_large 7f0f36eb7c8a712ce3dc6d6638234220_large
photos by weheartit.com

Jeg savner gamledager. Hva savner du?

Don't postpone joy until you have learned all of your lessons. Joy is your lesson

Da var man hjemme igjen, og kampen var vel alt annet enn spennende. Haha, vi vant 29-4 til dere som lurer.

Nå skal jeg ta en dusj og kose meg resten av søndagen. Søndagskvelder er så koselige! Aner ikke hvorfor jeg synes det, men søndagskveldene er en tid jeg liker å tilbringe foran tven. Hva skal dere i kveld?

Sunday means handball

God morgen! I natt har jeg sovet i verdens søteste sengetøy, rosa med rosa blomster. Aw. I dag skal jeg spille kamp midt på dagen på andre siden av Oslo et sted, så det vil si at hele dagen går til... håndball og bilkjøring. Jaja, så lenge vi vinner kampen skal jeg ikke klage!

Nå får jeg vende ansiktet hjemover snart! Hva skal dere denne søndagen?

Det var denne kvelden....

Bordet til i kveld ble så utrolig fint pyntet, så jeg måtte bare ta bilder av det.

Også hadde de en fantastisk god forret.Og her sitter jeg da, hos tante og de i et helt tomt hus. Har sett på alt fra Melodi Grand Prix (lol) til The Voice, og nå bytter jeg mellom Freaky Friday, Gullfisken og Walk The Line, klarer ikke bestemme meg. Hva gjør dere i kveld?

Video: Mascarasnakk

Jeg er fullstendig klar over at kvaliteten er mer enn misslykket og at man kun ser halve ansiktet store deler av filmen... heheh, proff? Neppe. Anbefaler å skru opp lyden litt.


Original Video - More videos at TinyPic

Five of February

Jeg skal sette meg ned å redigere en video til dere nå! Hva gjør dere at the moment?

26 Favorittplasser

'
'
photos by me - nikon d3000 18-55mm

En plass jeg trives utrolig bra, er Nord-Norge. Jeg har jo vært der hver sommer i 15 år, og føler en god del av sjelen min ligger der, haha. Selvom mesteparten av været går i regn de ukene vi er der, trives jeg. For nor solen skinner, er det nydelig. Også dialekten, haha, love it ♥

**


photos by flickr.com//lenket

Også selvfølgelig Hvaler! ♥ Det er jo også hit jeg skal flytte, til de som enda ikke har fått det med seg. Så om trivselen blir på lik linje når jeg er beboer blir jo spennende og se, men jeg trives ekstremt godt her om sommeren. Er så herlig! Bilde nr. to er rett nedenfor huset vårt.

**

165533_1793360151472_1163727189_32104838_5258047_n_large 2727824889_2f10c0994d_z_large '7d946616724a38214e4e28bd06df6fbd_large Ymp_5872_large
photos by weheartit.com

En annen plass jeg også elsker, er Hellas. Dette er nok noe jeg har fått fra min far, haha. Jeg har vært på øyene Paros, Mykonos flere ganger, Thassos, Antiparos, Kos, Santorini og MANGE småøyer, blant annet på en hvor det bor tre mennesker ellernoe, haha. Jeg elsker kulturen, de hvite murhusene og vannet.

En plass du elsker?

The most important things are the hardest to say, because words diminish them.

God morgen! I Dag våknet jeg med ekstremt vond hals og klarte ikke få frem noen ord, så vondt gjorde det. Jeg har jo, som mange vet, konstante smerter i halsen - det har jeg hatt i over fire år. Med det mener jeg; jeg er overrasket de dagene/timene/minuttene/sekundene jeg ikke har vondt i halsen. Det er kjempe irriterende, og den vonde halsen drar ut all energien fra meg. Jeg er sliten av det.

Det er nydelig vær ute!! Så ha en fin lørdag :-)

25 Mine redsler

Det er to ting jeg er spesielt redd for, det å miste noen av mine nærmeste og døden. Dessverre er det to ting jeg må gjennom uansett, men jeg håper virkelig ikke dette er noe jeg må oppleve de nærmeste årene. Jeg må jo heller ikke glemme at jeg er dritredd for mørket og edderkopper også. Jeg lurer utrolig på hvordan det skal gå å flytte til et sted uten spesielt mange gatelykter og med en del skog rundt.

02b48c94a2e4e7cc3427c03477f6d245-d38rgcb_large 5268553148_7c89f7bcac_z_large
weheartit.com

Hva er du redd for?

Get inspired

about the near future

Tumblr_lfddjqxgii1qd6t8yo1_500_large Tumblr_lfag5akfsm1qd6t8yo1_400_large

Tumblr 23_123152446_large Project in progress-5 cushion covers done | Flickr - Photo Sharing!

20080603110406 Fotos de inspire me - ♥ ♥

ici cest maria Th_500_334_1295210109_tumblr_lewchp3ev31qce8qoo1_500_large Followthewind_large

Tumblr_lfs5waghfg1qcx28zo1_500_large Tumblr_lbxtm2kn8k1qbdi4so1_500_large_large The beautiful blue Aegean | Flickr - Photo Sharing!

- wild and free (: Tumblr_lag9kqkdef1qe0hneo1_500_large
weheartit.com

Alle bildene har forresten en baktanke, du trenger ikke skjønne alle, hehe!

And then it's friday

Hei dere! Jeg har lyst å unngå den fredagslige "I DAG ER DET HELG OMG" bloggingen, men sannheten er at det...... er deilig. Veldig deilig. I dag har egentlig vært en herlig dag, sett bort fra prøven og fremføringen. Solen har skint og jeg har vært i et ganske godt humør hele dagen!

Har vært med Kristine i dag, derfor den litt tilbaketrukne bloggingen. Det vil også si at jeg ikke har fått spilt inn videoen, men regner med og få tid i morgen! Hva skal dere i helgen?

So true, so true

I dag har jeg jobbet minst fem timer med lekser, så at jeg er sliten kan jeg trygt si at jeg er! Men stolt er jeg og, haha.Nå skal jeg vel snart legge meg, får se om jeg ikke får spilt inn en etterspurt video i morgen, må bare knak-tenke litt hvordan jeg skal gjøre det. God natt!

24 Noe å se frem til

◊ Beitostølen med håndballjentene

◊ Vi overtar huset neste uke!

◊ Mange Hvalerturer fremover


photo by me - nikon d3000 18-55mm

◊ Snøen smelter

◊ Vinterferie

◊ Slottsfjellcup

◊ Konfirmasjon i Harstad

◊ Flytte for første gang

◊ Nord-Norge i sommer


photo by me - nikon d3000 18-55mm

◊ Forhåpentligvis få min første sommerjobb!

◊ Dra på pomeranian-jakt

Og mye mer! Jeg har mye bra og se frem til :-) Noe du gleder deg spesielt mye til?

Freezing

I går hadde jeg med kameraet på skolen, og ettersom jeg gikk hjem tidligere var jeg alene på veien. Om vinteren har skoleveien utrolig mange fine motiver til bilder, og enda finere er det når solen skinner. Veien går like ved en elv, så det er alltid mye kaldere der nede enn den vanlige temperaturen ellers. Både trær og strå har hvit frost på seg, og bak de hvitkledde nakne træerne står det hester. Tenkte at dette var en perfekt anledning til å få noe bilder herfra.


Nikon D3000 35mm f/1.8

Jaja, ikke sånne wow-bilder, hadde planer om å ta minst 20 til å gjøre meg mer flid med de, men kamereaet gikk jo selvfølgelig tom for strøm etter kun fem bilder...... Søren.

Mom knows what makes me smile

Heisann! I dag hadde mamma laget deilig lunch til jeg kom fra skolen.

Men nå må jeg vende hodet i spansk -og engelskbøkene stort sett resten av dagen, men jeg sliter skikkelig med å konsentrere meg.Prøve om Cuba i morgen, som avgjør en stor del av karakteren til sommeren.... kan ikke spansk en gang. Er du god i fremmedspråk?

That feeling when he is around you...

When your stomach turn inside out, heat rises. You smile.

Tumblr_lfpgyf78t61qeqrvko1_500_large
Weheartit.com

23 Mitt hjem

Jeg må innrømme jeg egentlig ikke har så store behov for å vise dere bilder av huset mitt. Det blir lagt ut for salg på Finn etterhvert, så dere spesielt interesserte får jo finne det selv da, hehe. Kan heller vise dere noe i detalj :-)

Jeg kommer til å savne....... PEISEN vår. Egoistisk, men... jeg elsker usteendet! I det nye huset har vi en svart rund ovn?! Eh, ja, sier ikke mer.

Jeg er med videre i bloggvsblogg (finalen!) hos Sandra, hadde blitt superglad for stemme! Trykk her. Tusen takk for stemmene jeg fikk i den forrige "runden" :-)

Something new

Hadde jo bursdag på fredag, så tenkte å vise noen av tingene jeg fikk. Glemte forresten skjerfet, men dette er jo som sagt ikke alt :-)


Nikon D3000 + 35mm 1.8 Overredigerte....

Jeg er med videre i bloggvsblogg (finalen!) hos Sandra, hadde blitt superglad for stemme! Trykk her. Tusen takk for stemmene jeg fikk i den forrige "runden" :-)

Lunch

Gikk hjem litt tidligere fra skolen i dag, fordi jeg enda ikke er helt frisk. Orket ikke tanken på skole frem til nesten halv fire. Har kjent hodepine i så og si hele dag, og håper virkelig ikke det er bihulebetennelse på vei, igjen.

Jeg er også med videre i bloggvsblogg (finalen!) hos Sandra, hadde blitt superglad for stemme! Trykk her. Tusen takk for de jeg fikk i den forrige "runden" :-)

Hva skal dere i dag?

Stem på meg!

Hadde blitt utrolig glad om dere ga deres stemme til meg her. Er mot tre andre gode bloggere, så hadde satt pris på deres stemme :-)

Har du stemt? Hihi.

22 Mine gode sider

Dag 22, er egentlig hva jeg blir opprørt av, men jeg valgte å heller skrive om mine gode sider, ettersom jeg tok for meg de dårlige i går.

◊ Jeg er til å stole på. Sier du noe til meg og ber meg om å holde kjeft, så gjør jeg det også. Jeg får ekstremt dårlig samvittighet om jeg sier noe jeg ikke bør si, videre, og vil derfor ikke gjøre det heller. Jeg vil si jeg er 101% til å stole på.

◊ Elsker å overraske og gjøre noe ut av ting! Jeg elsker å f.eks bake muffins til en som har bursdag, imponere med en gave eller å gjøre noe jeg vet den andre personen vil like. Ingenting er bedre enn å se at en person blir glad for noe jeg har gjort.

◊ Jeg er romantisk. Elsker og ha det koselig, med levende lys og godterier. Føler dette punktet går litt inn i punkt nummer to, på samme måte som at jeg liker å overraske og kose meg, gjerne med en jeg er glad i, hihi.

◊ Jeg er her for vennene mine. Vil jeg hvertfall påstå selv. Jeg er en venn du kan gå til om du har noe du vil fortelle, og jeg vil gjerne hjelpe med det jeg kan. Elsker å stille opp for vennene mine!

◊ Jeg er lam-snill. Med det mener jeg at jeg i enkelte tilfeller kan være snill som et lam. Det skal lite til før jeg får dårlig samvittighet for at jeg enten har sagt nei, eller at jeg har gjort noe jeg følte ble feil, og kanskje da vil gjøre noe igjen for det.

Tumblr_ldczmkvany1qa9sawo1_500_large Tumblr_lfvtst0l8w1qf30uco1_500_large
weheartit.com

Babyen min er her!

Herregud, det hadde jeg ikke trodd! Pappa kom hjem med objektivet mitt i dag, tre dager etter vi bestilte det! Var forberedt på å vente minst fjorten dager jeg altså, hehehe.


Nikon D3000 + 35mm 1:1.8 G


Nikon D3000 + 18-55mm 1:3.5-5.6 G


Nikon D3000 + 35mm 1:1.8 G

Nå skal jeg snart bestille mer fotoutstyr også, gleder meg maks! Ta dere gjerne en titt innom fotoutstyret mitt og del erfaringer med meg :-) Setter jeg pris på.

1th February

Wow, februar allerede dere! Kun fire uker til første vårmåned. Det er litt mye å tenke på denne uken, så setter opp en liten liste

♥ Tirsdag: få kontroll over småting og øve matte.
♥ Onsdag: håndballtrening og lese ut ca. 150 sider av den engelske boken min, samle fakta/info om den.
♥ Torsdag: håndballtrening og øve til norsk.
♥ Fredag: ingen planer foreløpig.
Nikon D3000 18-55mm 1:3.5-5.6

Nei nå spilles alle Akon sangene nedover iTunes av, haha vi snakkes!

Har dere mye å gjøre denne uken?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits