LoveBlir litt lite ord fra meg for tiden, hehehe. I dag har jeg trent for første gang på to uker, nå durer Paradise på TV og etter det må jeg ordne litt til nynorsktentamen i morgen - sånn står ståa til her hvertfall! :-) Hva skjer hos dere i kveld?

Eyes say more than feelings

Jeg stod å skiftet i stad, da jeg begynte å tenke på det med bloggingen. Jeg føler liksom ingenting for det legner. Tenker ikke over det og det er akkurat som at jeg ikke vil innse det, for jeg liker virkelig å blogge. Den siste tiden føler jeg det har blitt så mye klageblogging, som jeg overhodet ikke liker. Jeg har store humørsvigninger og dårlige dager som så sklart går utover det jeg skriver. Jeg gleder meg til å blogge om flyttingen, tanker rundt det, om hvordan jeg har det og eventuelt vil få det på Hvaler. Vil heller ikke ta en langvarig pause, for det vet jeg at jeg ikke klarer og har samvittighet til.Jeg gjentar gang på gang - motivasjonen til å fotografere. Jeg har ikke tatt noen bilder på flere dager, hvilket er veldig ulikt meg. Naturen ute nå er så mye som død og jeg tror det er det som også påvirker lysten og interessen min. Dere skal vite at jeg hovedsaklig er tilbake, men at jeg ikke vil blogge fullt så mye som før den kommende uken/ukene. Hvem vet, plutselig er jeg sterkere tilbake?

Blomster, da

Heihei! I dag har vi hatt tentamen, og derfor er jeg hjemme såpas tidlig, føler meg ikke helt bra heller... men grunnkurs må jeg på senere i dag uansett! Ellers brenner det kraftig like ved her og jeg kjente faktisk røkylukt på skolen i stad, men tenkte ikke mer over det til jeg ser nyheter på nettet nå og ser at det faktisk er en kraftig brann.

Noen inspirasjonsfulle og kreative bilder fra min kreative sjel! Eller ikke. Blæ. Hva skal du i dag?

Søren altså


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Skylight filter

God kveld! Jeg tenkt meg om, og funnet ut at jeg ikke skjønner hvorfor jeg skrev at jeg var tilbake igjen, for jeg har en nokså travel uke foran meg. Eller innholdsrik om du vil kalle det det. Grunnkursene er litt lengere enn hva jeg hadde forutsatt og det dukker stadig opp ting å gjøre.... men jeg får prøve! Nå skal jeg drikke te og se litt rundt på nettet. Ha en fin tirsdagskveld!

Ett lite hei

Hei! I går var jeg på trafikalt grunnkurs i nesten syv (!!!!!!!!!!) timer og når jeg sier at jeg var så sliten da jeg kom hjem at jeg ikke orket synet av macen en gang, burde det si hvor sliten jeg var. Hadde hodepine, magesmerte og frøys - alt på en gang. Nå er jeg vel bare en svipptur hjemom før jeg drar på grunnkurs igjen. I morgen er heldigvis siste dagen...

 

Er ferdig rundt åtte tiden tror jeg (fml) så er det rett hjem og forberede tentamen som jeg har i morgen! Travelt med andre ord, men jeg klager faktisk ikke. Er bare litt sliten, men.. klager ikke :-) Har du tatt trafikalt grunnkurs?

Hvaler idyll #2


Bollapinsvin chillern i ny sofa da..


Tante er flink å hjelpe til hvertfall!


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Skylight filter på bildene tatt ute

 

Grunnen til den lille turen vår ut var at vi skulle gå ned til havet... men kom altså ikke helt ned, selvom vi kunne se det... Fant liksom ikke helt veien. Og ja, det er tydeligvis mulig når man er på Hvaler - en øy omgitt med vann.

Jeg er vel tilbake

Heisann! Det ble visst en liten og "uventet" pause og det var veldig deilig. Så har det har skjedd litt siden sist....

♥ På torsdag var jeg og mamma i Oslo og koste oss. Avsluttet dagen med en fantastisk bra Queenmusikal. Positivt overrasket!

♥ På fredag hadde jeg en litt tung dag, men mer enn det trenger vi ikke gå inn på.

♥ I helgen var jeg på Hvaler og dere kan jo gjette? Jeg koste meg enda mer enn tidligere, fordi vi nå har fått litt mer møbler ned.

♥ I dag spilte jeg min siste seriekamp som vi vant 35-12 og jeg har kun cupen igjen av min håndballkarriere.// To bilder fra de siste dagene. Skjer i kveld?

Gir opp?

Jeg gir snart opp blogging. Motivasjonen er verre enn noen gang. Vurderer hvertfall en pause, for jeg er ganske lei egentlig. Har heller ingenting og ta bilder av....Natta.

Small lipsSom dere ser, jeg har ikke overleppe!!!! Jaja, jeg klager faktisk ikke. Har andre større komplekser.. Har du små eller store lepper?

Livløst

Jeg har hatt en god nattesøvn i natt, litt lenger enn vanlig også og når jeg da sover fra halv ett til nå, viser det bare at kroppen er utslitt. Hadde ikke en gang planer om å sove. Bare for å få meg litt luft gikk jeg ut en tur og tok noen livløse og kjedelige bilder.
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + CloseUp+10 på bilde 2 og 4

Ja, ikke veldig spennende ser dere!

Jeg er lettet, men fortsatt på bakken

I dag har jeg vært hos en spesialist (altså, i form av lege) og dro hjem igjen etter det fordi jeg ikke føler meg i form til en lang skoledag. Jeg har strevd i fire lange og tunge år med halsen og har aldri blitt tatt på alvor etter verken laser eller mandeloperasjon hjalp. I dag derimot, var jeg endelig hos en lege som faktisk visste hva han snakket om og jeg fikk høre mye smart noen aldri har sagt til meg før. Det er en ren lettelse.

Nå slapper jeg av med mat etter en varm og humpete busstur. Har blitt helt hekta etter ostesmørbrød for tiden!!!

Haha, på det nederste bildet trykket jeg kameraet oppi maten, det jeg ikke tenkte over var at den var varm slik at hele linsen dugget. Noen andre hjemme i dag?

Arkivsnok

Sitter på min gamle data, fordi nettet på macen er så utrolig tregt uten at jeg egentlig vet hvorfor. Bladde gjennom en del gamle bilder, eller gamle og gamle, bladde hvertfall gjennom bilder jeg ikke har på macen.Kanskje ikke de beste bildene jeg har tatt, men det var morsomt uansett. Føler jeg har utviklet meg mye bare siden etter jul. Så begynte jeg og se på noen jeg helst ikke burde sett på....Bilder av meg selv en tid der jeg var brun!!! Og hadde lyst lyst hår. Nå er jeg nærmest en brunette, fml.

Tattovering

Jeg faller bare mer og mer for tattoveringer. Når jeg sier tattoveringer, mener jeg ikke slike som dekker hele armen, har masse farger i seg og ikke har spesiell betydning. Jeg vil ha en tekst i form av noe betydningsfullt i og med at den skal være på kroppen resten av livet. Plassering av tattoveringen har jeg også tenkt mye over og synes det er dødsstilig i nakken, på håndleddet, fingeren eller ankelen.

Tumblr_lhe4linf7p1qecmmto1_500_large Tumblr_ldvvqlksor1qebvseo1_500_large Tumblr_li9xmnosvg1qfy780o1_500_large

Jeg har tenkt meg om, og er ganske sikker på at dette er noe jeg vil gjøre. Jeg har falt av navelpiercing og gått over til tattovering. Det vil bli mye finere på min kropp. Har du tattovering? Lyst på?

Travel tirsdag

I dag har jeg det litt travelt med konferansetime og ting som må gjøres, men jeg regner med å få inn et par innlegg selvom :-) Nå må jeg bli ferdig med artikkelen om kjønnssykdommer. Og dæven steike døtte, nå fant jeg ut at Kristine har artikkelen på sin minnepenn, og hun er bortreist til søndag......... jeg er død.Fler som er travle?

Red nailsFørste gang jeg har på denne neglelakken og jeg likte den skikkelig godt. Begynner å gå litt lei den klassiske rødfargen, derfor likte jeg denne med litt rosaskjær i seg veldig godt. Er fra Elf og om jeg ikke tar feil er det en av de vanlige rødfargene, som muligens ser litt sterk ut, men ut i fra erfaringer fra Elf, lyver bildene deres en del på farger.

Unbelievable!

Fort Lauderdale Fort Lauderdale Ft Lauderdale beach, looking north from cruise ship (5-2009) Earl Lifshey Ocean Park II, Fort Lauderdale; FL
sources: panoramio.com/linket

Kan virkelig ikke tro det. Hvertfall ikke før jeg er der! En av reisedrømmene mine kommer mest sannsynelig til å gå i oppfyllelse og jeg håper alt går i boks. Heaven.

Er ikke dette rørende....

.. så vet ikke jeg. Som noen skriver i kommentarfeltet under, det skulle så absolutt ha fantes flere menn som Chris Medina.

Dere er herlige!Aw, tusen tusen takk for alle koselige kommentarer på forrige innlegg! Jeg er egentlig veldig positiv til selve flyttingen og jeg tror at jeg skal få det veldig fint på Hvaler, og ikke minst noen fantastiske år på videregående. Nervøsiteten og redslen tar bare noen ganger litt over, men sånn er det vel når man flytter også.

Nå er jeg veldig sliten. Jeg merker at jeg var ute i går og at jeg har sovet lite i natt. Resten av kvelden blir avslappende med tvkos. Liker søndagskvelder ♥

Det er ikke lenge til

Som jeg nevnte tidligere i uken, er vi allerede langt inn i mars. For ett år siden på denne tiden hadde vi nettopp bestemt oss for å flytte. Nå, ett år senere, sitter vi med et kjempefint nytt hus. Om fire måneder, bor jeg ikke lenger i Bærum. Jeg har ikke lenger busser som går hvert kvarter og en utsikt over resten av dalen. Jeg slutter på ungdomsskolen. Jeg er blitt en videregående elev, på en vilt fremmed skole, med vilt fremmede elever. Jeg kjenner ikke et eneste ansikt. Ingen er en gang kjente jeg kan si jeg har sett noen ganger før. Det er nå når jeg satte meg ned og beskrev litt av situasjonen, at jeg faktisk forstår hva jeg har foran meg om under tre måneder.

Overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen, kan ikke sammenliknes med hvordan overgangen fra ungdomsskolen til videregående vil bli. Det skal bli tøft. Jævlig tøft for å si det rett ut. Jeg sier ikke bare hadet til mine medelever og noen venner gjennom tre år, men jeg sier også hadet til stedet jeg har vokst opp og kjenner til i blinde. Vennene mine og jeg har begynt å snakke om det. "Tenk siste skoledag!" Sier vi og snakker det bort. Ingen vil inn på det. Jeg får tårer i øynene bare av tanken på hvor mye jeg faktisk vil gråte. Jeg tror det er den stunden jeg vil tenke hva i alle dager jeg har rotet meg bort i. Hvorfor i alle dager jeg var med på å flytte. Jeg må bare tenke at jeg flytter nesten to timer bort, ikke en hel klode.

Dagen etter..

Heisann! I dag våknet jeg faktisk enda tidligere enn i går og fikk sjokk da jeg innså hvor tidlig jeg våknet etter en kveld ute. Våknet med all sminke fra i går på og angret med en gang på at jeg ikke tok den av..... Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke tok den av, haha.

Nå sitter jeg under pledd og dyne i sengen og drikker te mens jeg koser meg med interiørblogger. Jeg har egentlig aldri klagd over de gangene jeg våkner tidlig, fordi det faktisk ikke er så ille. Jeg får jo noe av dagen med meg!

Beklager for at mange av bildene blir litt like for tiden, rommet mitt er bombet av andre ting i tillegg til mitt eget rot, klarer så vidt å gå her inne... Hva gjør dere i dag?

Have a good night!

Gira. Punktum.

Okei, det ene nærbildet må være noe av det styggeste jeg har sett, haha. Pose på badet ja, hehehehe. Have fun i kveld folkens!

Svart og hvitt

Jeg vet ikke helt om jeg rekker å legge ut antrekk for kvelden i og med at jeg som regel alltid stresser like mye rett før jeg skal dra. Legger derfor ut en liten smugtitt til dere nå.

Tenker en svart høylivsskjorts til en hvit t-skjorte med store puffermer. Litt irriterende at shortsen har gullknapper på seg når resten av accesorizet jeg skal ha er i sølv, men regner med ingen bryr seg. Har også et søtt lite pelsskjerf til. Spør om dere lurer på hvor ting er fra!

Et av mine favoritter

Dette er klarte et av favorittarmbåndene mine. Kjøpte det på Espirit for en billig penge, fordi mamma nesten tvang meg med inn der en gang, haha. Det passer til det meste og er dermed godt brukt også. Love it!

An apple..
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

En solfyllt lørdag

Good morgen! Morgentimene i dag suste unna og til å våkne så tidlig (i mine øyne) som jeg gjorde, har jeg ikke fått gjort noe fornuftig i dag, annet enn å hente noen klær fra loftet. Jeg skal starte denne lørdagen med å pleie meg selv, fordi jeg rett og slett føler at jeg har en råtten kropp. Sånn typisk vinterkropp, jeg er så sløv med den om vinteren.Det er nydelig vær ute og hadde det ikke vært for alt som må gjøres her hjemme, hadde vi selvfølgelig vært på Hvaler.Hva skal dere denne lørdagen?

Fredagskveld

Hey! I kveld er jeg alene hjemme og har kost meg med pizza. Var også så godtesyk at jeg gikk til Shell, hvilket skjer da........ en gang hvert syvende år? Burde si litt.

Jaja, bloggpiffen min er laaaaangt borte, ser at jeg har mistet lesere denne uken også - nokså forståelsesfullt. Nå er det norske talenter! Ha en fin kveld :-)

Chockolate friday

Finally fuckings friday! Og denne helgen skal bli bra!! Nå satt jeg i fem minutter og ventet på at et av bildene skulle laste opp, men jeg hadde aldri lastet opp noe bilde...... sliten jeg, heheh.

Har dere planer for helgen?

Smilet varer vel egentlig aldri lenge

Dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke har blogget så mye de siste to-tre siste dagene. Jeg nevnte jo at jeg ville sett mer skole fremfor blogging fremover, men det er ikke grunnen akkurat denne gangen. Jeg fikk vite noe på tirsdag som senere har preget humøret mitt en del og jeg tenker veldig mye på det nå i ettertid. Det handler om noen som står meg utrolig nær og jeg blir derfor ekstra tankefull og ikke minst redd.Jeg er flink til det. Det å smile og vise at jeg egentlig har det veldig bra, selvom det skjules masse bak smilet. Jeg har hatt to fine dager denne uken, hvor jeg har hatt det bra og ikke har hatt så mye å klage over. Har sett det positive og gått ut i fra det synet. Når jeg da får noe som gjør at humøret synker vet jeg ikke helt hva jeg skal tenke, eller hvor jeg skal gjøre av meg, men jeg må gjøre som tidligere i uken - se det positive og gå ut i fra det. Håper virkelig nederlaget bedrer seg, men det vil ta tid, det er jeg sikker på.

I want say goodbye to the winterHello Kitty on the feet

Heisann! Nå har jeg hoppet i kosebuksen og Hello Kitty sokkene og drikker te for å roe ned halsen min. Jeg har hatt så vondt i det siste at jeg har vært på nippet til å begynne å gråte flere ganger, men på onsdag skal jeg endelig til en flink lege som forhåpentligvis vil gjøre jobben sin. Hva gjør dere nå?

Testbilder

Nikkor 35mm f/18 + Close-up+10 filter ø52mm:Nikkor 35mm f/1.8 + Effektfilter 8x Star ø52mm:Jeg har ikke testet ut det tredje, altså skylightfilteret, og dette er absolutt ikke de beste bildene jeg har tatt, men det viser hvertfall litt hva de duger til, hehe. Gleder meg til å bruke de videre! Har du noen av disse filterne?

Filter x3

På søndag bestilte jeg tre filtre fra tvspelweb.se og i dag kom de i posten. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe noen slike filtre, og på søndag tok jeg altså meg selv i nakkeskinnet og gjorde det.Bestilte Close-up+10 filter ø52mm, Effektfilter 8x Star ø52mm og Skylight Filter ø52mm.

Nå ser jeg på Extrem Oppussing USA og det må være det mest rørende programmet som finnes. Sitter som regel og strigriner over og se hva de gjør for enkelte familier som ikke har hatt det så veldig bra eller som rett og slett fortjener det. Skulle hatt flere slike mennesker i verden!

Memories who never dies
Jeg ser stadig vekk over bildene fra Spania i fjorsommer. To uker der var heerlig! Take me back....

It's so.. boring


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Wearing greenBukse levis skjorte cubus jakke vero moda skjerf h&m

On the top of the world

Hey! I dag har jeg hatt en veldig bra dag egentlig uten grunn. Det gjør liksom dagen enda litt bedre, at humøret er på topp uten at det skal være noe som er årsaken. Jeg er egentlig bare innom for å gi lyd fra meg, for jeg har rle-lekser som venter!

Hvordan er ditt humør i dag?

Kveldskos

Har hatt søtsug siden fredag og var såklart i himmelen da mamma kom hjem med kjeks! Nå må jeg bestille noen greier, så skal jeg prøve å legge meg... skal bli morsomt i og med at jeg og Kristine sovnet i stad.. God natt! :-)

Fjortende mars

Vi er allerede to uker inn i mars, og jeg husker januar måned som om den var i går... For å ikke snakke om jula. Og når vi like godt er inne på det, har jeg noen harde og intense uker foran meg og vil med andre ord sett siste halvåret i tiende klasse fremfor data, bare så det er sagt. Dere har jo allerede idag fått smaken av det med tanke på at klokken nå er... halv ti og jeg skriver mitt første innlegg, hehe.
// Smykke og armbånd gaver

Hva har dere gjort i dag?

Deltar i fotokonkurranse

Jeg deltar i denne fotokonkurransen hos Emilie, med tema "detaljer":


Nikon D3000 + Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6 G

Satt lenge og tenkte over to alternative bilder, det ovenfor eller et annet med nærbildet av en flue, men jeg følte dette bildet fikk med fler detaljer.

A book reality is..


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Kos, noe for seg selv

Er det et sted jeg skal tilbake til, er det Kos! Var der en uke i sommeren 09 med mamma, tante og kusinen min, og det var knall. Herlig, rett og slett. Følte oss så absolutt ikke som de eneste nordmennene/skandinaviere!En uke var for lite og alderen for ung. Vi gikk gjennom bargaten hver dag, bare skandinaviere rundt oss, som nærmest datt ut av barene og vi ble stoppet for hver bar vi gikk forbi. "Hiv mødrene deres i seng, så stikker dere ut! Kom igjen'a!" Fikk vi etter oss. Det fristet. Sinnsykt. Glemmer aldri de gangene bartendere snakket til oss som om vi var 20 og ble helt stille da vi sa at vi var 15 og 17. "Oj, unnskyld, trodde dere var eldre! Men kom uansett da!" Eller han som spurte hvor vi var fra og vi svarte stolt Bærum. "Drammen her!" Sier han og det oppstår den diskusjonen om hvilket av stedene som er best. Såklart.Gratis solsenger hver dag fordi vi var fra Norge fikk vi også. Hyggelige svenske, danske og norske bartendere, som oftest gutter i bar overkropp, kom og spurte oss om vi ville ha noe og drikke eller spise, svarte vi ja tok det et par minutter så ble vi servert. Snakket spesielt mye med en norsk bartender, som fortalte oss litt om forskjellige ting på Kos, blant annet bartenderskolen som han hadde gått på.

Bartenderskolen gikk jo på TV3 for litt siden og man fikk et ganske så realt inntrykk av Kos og nattelivet. Nattelivet er jo bare sinnsykt og det sier jeg som ikke en gang opplevde det på den måten at jeg var ute og festet. Noen dager før vi dro hjem kom jo Charterfeber nedover og bartenderen vi snakket mye med hadde tatt helt av en kveld og danset på en bardisk med charter-Svein.


sources: google (burde vært mer persis her, men jeg lagde innlegget for over ett år siden... har ingen bilder selv fordi jeg mistet alle bildene mine samme sommer)

Har du vært på Kos før?

Much of inspiration

Jeg har nå blitt sittende og se på forskjellige blogger som skriver mye om interør og det gir utrolig mye inspirasjon! Jeg fikk jo et spørsmål om jeg ville legge ut bilder av det nye huset når det er innredet. Jeg har tvilt en stund, men nå har jeg tatt en vending - så ja, det vil jeg gjøre! Jeg vet jo selv hvor spennende det er og få inspirasjon, så da tenkte jeg at jeg like godt kan gi litt også :-) Jeg ble også himmelglad da jeg så at Fredrikstad hadde Kremmerhuset, men mindre glad da jeg innså at jeg må flytte fra både Mols og 2 Søstre.

Kuva+346m_large Tumblr_lhyliejl221qfzf1lo1_500_large
soruces: weheartit/linket

Jeg har blant annet vært innom Renate og Anne - begge to er flinke og inspirerende, hvertfall i mine øyne.

Flere som elsker interiør?

Jeg våknet og tenkte "søren"

I dag er det søndag og det passer meg egentlig ypperlig at vi spilte kamp i går istedetfor i dag. Jeg har et kunst og håndverkprosjket og jobbet litt med, i og med at jeg henger veldig etter med arbeid fordi det er så kjedelig at jeg ikke er det minste motivert.

Tips til å få meg motivert?!

Ut i kveld

Nå skal jeg ut! :-) For en gangs skyld, heheh!Hva gjør dere i kveld?

Noe forferdelig

Jeg føler meg veldig overfladisk av å ikke skrive noe om det forferdelige jordskjelvet og den grusomme tsunamien som førte til at store deler av Japan ser ut som en skraphaug uten like. Du blir jo ganske nådesløs når en bølge på opp til ti meter kommer mot deg i 900 km/t. Sannheten er den at jeg tenker utrolig mye over det forferdelige som har skjedd, jeg kunne liksom aldri forestilt meg at noe sånt skulle skjedd her! Og jeg håper virkelig dere nå setter ekstra pris på at vi lever i et land der slike kraftige naturkatastofer ikke er så vanlig. Jeg oppfordrer dere også til å ta en titt på videoen til Caroline Maria, veldig fint laget! Videoen kan dere finne her.

HARDT RAMMET: En beboer prøver å ta seg fram i de ødelagte områdene i byen Rikuzentakata. Her er det funnet mellom 300 og 400 omkomne. Foto: AP Photo/Kyodo News PÅ SYKKEL: En mann sykler langs ødelagte gater i byen Miyako. Foto: AP Photo/Kyodo News PÅ JAKT ETTER SAVNEDE: Soldater fra redningsstyrken leter i ruinene. Foto: REUTERS/Yomiuri
sources: bildene er linket

Hva er deres tanker rundt denne katastrofen som preger store deler av verdenen?

Happy Saturday

Blæ, nå begynner nettet å tulle igjen. Noe sier meg at det er utslitt i og meg at det går så trekt altfor ofte for tiden. Haha, tenk å være en internettboks som blir brukt store deler av dagen hver dag, må jo i grunn være slitsomt.

Jaja, min lørdag ser sånn ut foreløpig:

Ha en kjempefin dag!

Starter dagen med kamp

Good morning! i natt ble jeg sittende oppe og se på interiørsider, er derfor litt unødvendig trøtt nå. Senere i dag skal jeg og mamma bestille noe fra en av sidene, mulig at jeg bestiller meg noen godbiter fra H&M også :-)

Men før det........kamp! Ønsk oss lykke til, det har vi alltid godt av.

Hva skal dere i dag da?

Butterfly on my finger
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8


Men jeg sitter her jeg

Herregud, beklager for talentløs blogging i dag, men jeg har ikke hatt så mye overskudd til det. Som jeg nevnte i forrige innlegg, var jeg utslitt og det er noe jeg er hver fredag.

Anyways... nå kunne jeg sittet på Hvaler i det nye huset, men.. æh, skal ikke tenke på det. Daaamn, nå brakk jeg nettopp en negl fordi jeg skulle brekke av en sjokoladebit.

Hva skal dere i kveld?

Frihet

Hellu! Nå har jeg den klassiske hodepinen jeg hver fredag etter skoletid... er liksom helt utslitt selvom vi avsluttet siste time med nyhetsoppdateringer om jordskjelvet/tsunamien i Japan, hehe. Nå holder jeg faktisk på å sovne også..

Det er deilig med helg eller hva folkens? ♥

I mangel på inspirasjon...
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Haha, jeg blir nesten flau.

Blå striperBildene ble tatt like etter jeg kom inn døren, det tidspunktet jeg ser jævligs ut om dagen....

I dag er det den tiende mars

Som jeg har nevnt tidligere, elsker jeg fridagene til mamma hvor hun har ordnet en god lunsj til jeg er kommet hjem fra skolen! I dag gikk jeg hjem uten hette i våt og tung snø, derfor var det veldig deilig at en kopp varm te og god mat ventet meg :-)Anyways... i dag er det trening igjen, men før det må jeg pakke klart det pappa skal ha med seg til Hvaler i morgen! Jeg kan selvfølgelig ikke være med pga kamp tidlig lørdags morgen, søren og. Fler som skal trene i dag?

The purpose of a writer is to keep civilization from destroying itself
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

The time before death

Forresten, ta fire minutter av fritiden din til å lese hva som står i denne gruppen og åpne øynene når du er ute! Veldig trist og jeg håper jentene kommer til rette i god behold.

It was like a....... nightmare

I dag tidlig da jeg så ut av vinduet hadde jeg egentlig bare lyst å grine. Det snødde. Tung snø. Fint. Og nå skinner solen, så jeg skal ikke klage mer. Eller jo, jeg har vondt i hodet, men det har jeg hatt siden søndag såå.

Nå skal jeg bare slappe av etter noen intense dager med mye skolearbeid! Hva skal dere i dag?

An owl


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

About three months

Tumblr_lg0bm1y50l1qzwfwxo1_500_large Tumblr_lhq7s2pjin1qbr1zko1_400_large Tumblrlhlvi2pfkj1qh6jxfo1500_large Tumblr_lhm7c41c4u1qaa78oo1_400_large SILlyCAtsKEepTALKingSPITTingFLOWersSPITTingBLOod Tumblr_lg3g9cnk3u1qcpbopo1_400_large Tumblr_lg9r42hurt1qakm6lo1_400_large Beleza5_large ShandellAshlyn on Xanga
sources: weheartit/linket

Gleder meg så fantastisk mye til sommeren nå, tror jeg aldri har vært så lei vinter før. Selvom jeg ikke har så mye annet enn flyttingen og se frem til i sommer, må jeg prøve å tenke at jeg mest sannsynelig vil oppleve en fin sommer i Norge også. Krysser alt jeg kan for at det skal bli en sommer med sol og varme her i Norge. Skal du til utlandet i sommer, gled deg og nyt det!

Planer for sommeren?

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush

Det er rart det der... hvor orden jeg føler jeg får på enkelte ting i livet mitt etter jeg har vasket og ryddet rommet og vet at det er ryddig også. Jeg putter nå klær inn i skapet (revolusjon!!) og legger meg til rimelig tid (revolusjon!!).

Ute skinner solen av og på og snøen smelter (revolusjon!!). Selvom jeg gikk til skolen i 7 minusgrader, har jeg på følelsen at vi faktisk befinner oss i en vårmåned, til tross for de ekstreme snømengdene. Nå kjente jeg at jeg ble sinnsykt trøtt, men jeg har en naturfagsprøve å øve til. Skyt meg, har aldri fritid. Agreeed?!

At the momentNå sitter jeg i godkroken med choco pops og te! ♥

Everything looks better in black and white

Mandager er travle, som jeg har nevnt før!


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Herregud, dere aner ikke hvor vondt jeg har i ansiktet/hodet etter ballen jeg fikk i ansiktet i går!!!!! Har fått mange baller i ansiktet før, men denne smellen overgår alle.... Nå må jeg se Farmen, for første gang, liten oppladning til....you know! Flere som klistrer seg foran tven senere i kveld? hehehehe

Day before Monday

Hey! I dag har jeg vært litt travel, som dere kanskje har skjønt, hehehe! Er liksom ikke ferdig med rommet enda fordi det ballet litt på seg med ting som måtte gjøres... med andre ord: jeg og mamma fikk ryddekikk. Så bar det avgårde på håndballkamp der jeg orfrer alt som er av kroppsdeler og sitter igjen med en blå og hoven nese. Word...

Men nå må jeg hoppe tilbake til rommet som står på halv åtte! Går det noe bra på tv i kveld forresten?!

A day in the nature

Hadde jo skidag i forbindelse med skolen på fredag og jeg orket ikke alt styret med slalomsko og sånt, jeg foretrakk uggs og kamera, men så var jeg heller ikke den eneste! Hehe.
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Recipe for a good SundayGod morgen! Dagens gjøremål er altså

♥ Vaske rommet / pakke ned litt

♥ Se femmilen

♥ Betale to regninger

♥ Spille kamp

Og der var den søndagen i boks! Rommet mitt trenger en ordentlig vask nå, så må jeg også få pakket noen ting, i og med at det ikke er så alt for lenge til visning. Har dere planer for dagen?

The good times, end as memories...

Jeg savner å føle meg sett. Jeg savner vennen som spør om vi ikke skal gjøre noe ut av dagen sammen. Caféturer der samtalene aldri tar slutt. Jeg savner og være meg selv uten å føle meg dum som et brød. Vennegjengen. Den faste gjengen. Savner personen jeg vet at alltid er der for meg. Det å bli invitert med er svært betydningsfullt. Jeg savner det. Gjensidig vennskap, like viktig som gjensidig kjærlighet.


sources: private og weheartit.com/linket

Hvaler idyll

Da var jeg hjemme i snøgropen igjen..... Jeg har slitt med nettet siden jeg kom hjem og det er alltid like irriterende. Har vel egentlig bare kost oss med god mat og sett vm-kveld. Litt trist at vm er over i morgen! Wow, at jeg sa det, haha!

Hus nummer tre fra venstre er vårt hus.

Som dere kan se, snøsmelting av den lille snøen på Hvaler og jeg nyter synet!

Fastelaven på forskudd

Hey! Har nettopp proppet i oss fastelavensboller... eller jeg foretrakk en annen fordi det ikke var syltetøy i fastelavensbollene, mens vi så Johaug ta et fortjent gull. Nå skal vi komme oss litt ut og få sett litt av nærområdet. Det er jo strålende sol også!

Hva skal dere i dag?

Hope, happy, love and dream

Life is something to do when you can't get to sleep

God morgen folkens! I går fikk jeg rett og slett aldri satt meg ned med pc'en. Skjedde liksom noe hele tiden og da vi endelig skulle få hvitevarer som komfyr og kjøleskap, var det feil. Er så typisk vår flaks og det var så mye annet som skjedde i går at vi til slutt stod med latteranfall alle tre. Jeg har hvertfall fått satt opp klesstativet og har endelig funnet en løsning jeg føler meg vel med på rommet.Hvordan vær har dere i dag? Her er det sol og den lille snøen som ligger smelter! Gruer meg til å ta turen hjemover igjen......

Stolt nordmann ja

Kjapt innom for å si at... ja vi drar til Hvaler nå! Kommer nok innlegg i kveld :-) Har døøødsdårlig tid, stått og fønet håret/sminket meg foran tv'en mens radioen stod på full guffe mens jeg dusjet, haha! Elsker Norge ♥

Planer for helgen?

Cookie love

Hey people! I kveld har jeg trent og... sett på tv. Men jeg måtte bare ta fatt i rumpen og få meg opp fra sofaen for å dusje, og nå sitter jeg her med et glass melk og en halv cookie, klar til å betale en regning :-) Etterfulgt av ferdiskriving av jobbsøknad.

Nei nå må jeg få rumpen opp av sengen! Good night.

Stuck with my.... mac

Heisann! Dere kan gjette en gang hva jeg fordriver fritiden min med for tiden..The sims 3 havnet nemlig i postkassen min i går og det forklarer alt, mest sannsynlig hvorfor prøven gikk til en retning jeg ikke skal nevne i dag, selvom jeg også øvde meg sprø. Jaja, too much information for dere, hehe.

Så tar jeg såklart litt bilder! Håper jeg finner inspirasjonen snart, ligger nok godt negravd.

Hva skjer hos dere i dag?

En søt jente med en søt blogg

Dere har sikkert vært innom det jeg nå ser på som en av de søteste bloggene jeg har vært innom på lenge, jeg snakker nemlig om venninnen til Ida Wiik - Amalie Hatlevik! (Link)


Begge bildene er fra bloggen hennes.

Elsker bildene hun tar og rett og slett bloggen generelt. Hun bor nå i England og blogger dermed om hverdagen der, vil jeg påstå :-) Til dere med mac, så har Amalie også lagt ut en tourtial på bytting av dock'en.

Leser du bloggen hennes?

Hvor er fritiden

Nå må jeg bare innrømme at.......jeg er dødslei pugging. Hadet.

Crème Chérie

Hola! Stikker bare innom med en liten anbefaling før jeg må putte øynene et annet sted.....Dersom du aldri har smakt denne osten før, løp og kjøp! (Finnes blant annet på Meny) Den har svak smak av kirsebær og jeg var, som jeg alltid er når det gjelder ost, veldig skeptisk i starten. Men allerede ved første smak, smeltet den nesten på tungen. Den er fantastisk god og jeg anbefaler den på det sterkeste. Perfekt til kjeks, men også god på brødskive. Som tilbehør er druer veldig godt oppå, men eple er også like godt.

Smakt denne før?

Hvor ble den av...

Å, jeg blir så sur. Har virkelig ingen inspirasjon for tiden, ingen. Da hjelper det lite når jeg leser blogger til bloggere som tar knallbilder og faktisk klarer å oppdatere med interessante innlegg. Inspirasjonssvikten kan ha en sammenheng med at jeg er dødslei vinter, slaps, vinterklær og sånt dritt. Jeg er bare lei. Da mener jeg lei av alt. Men kom ikke med et innlegg for å klage... virkelig! :-)


noen arkivbilder jeg fant i farten

Dere skal vite at jeg forhåpentligvis kommer sterkere tilbake snart!

Nothing happens unless first we dream

Hey! Merker jeg ikke er helt i slaget når det gjelder bloggingen for tiden. Mandager er for meg alltid travle, forklaringen på gårdagens ene innlegg, og nå begynner også prøver og diverse komme, men jeg gir meg ikke! :-) Heheh.

Nå skal jeg sette meg ned med historiebøkene og selvfølgelig med en kopp te.


Svarene på spørsmålene om flyttingen ligger under her forresten.

Har dere prøøøøver for tiden?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits