Klarer ikke

Jeg må ta en kortvarig pause, ikke at jeg vil, men det sier seg selv at jeg ikke har overskudd denne uken. Skal se om jeg får inn et tegn fra meg på fredag før jeg drar. Ha en super uke! :-)

Nytt langt semester

Hei dere! Nå er snart påsken over og jeg har med andre ord mye å gjøre fremover. Det og ha en liten valp er veldig krevende, og Leon krever mye fra meg stort sett hele dagen. Jeg har også skole og tenke på, og nå begynner de viktige årsprøvene i andre fag å komme. På toppen av det hele, holder jeg på med mopedlappen med kurs og kjøretimer. Om ikke mange ukene er det eksamen, noe som også vil suge en del energi og oppmerksomhet. Nå gjelder det å holde hodet kaldt, ikke tenke for mye og ikke stresse, så skal jeg nok komme meg gjennom denne innholdsrike perioden også.Jeg har sett og tenkt og kommet frem til at tiden nå er inne. Jeg slutter på håndball etter helgen. Trist, men jeg ser ikke helt vitsen med å fortsette når jeg uansett skal slutte før sommeren og jeg har mye annet som opptar mye tid. Har ikke skrevet så mye om det, men jeg sliter veldig med pusteproblemer for tiden - et tegn på at jeg stresser. Jeg har innøvd feil pusteteknikk og det er derfor veldig vanskelig og få endret den tilbake til normalt igjen. Går stadig rundt og gisper etter pust. Det er veldig ubehagelig.

Heia heia

Nå drar jeg til Telenor Arena for å se Stabæk-FFK.Hva skal dere i kveld?

Det spirer


Nikon D3000 + Sigma 70-300mm f/4-5.6

MandagJeg startet like godt dagen med planleggingsboken. Er en del som skal skje nå fremover og det stresser meg. I dag tok solen påskeferie. Ikke veldig populært fra min side, men det gjør bare at jeg får jobbet med forberedelser til årsprøven vi har i samfunnsfag. Jeg har en travel uke, så jeg må utnytte den tiden jeg har til overs. Når starter dere på skolen/jobb igjen?

Highwaist
Følte bare for å småpynte meg litt i kveld, jeg. Er kledd et skjørt og en kjempesøt t-skjorte fra H&M. Nå ser vi på lange flate baller to, jeg ser den for andre gang selvom jeg trygt jan si at jeg ikke husker så mye..

Første påskedag..

.. bildedryss.Nikon D3000 + Sigma 70-300mm f/4-5.6

Ikke de mest kreative, men jeg ble fornøyd med mange av de, blant annet de jeg la ut her. Det har vært en herlig dag i dag og jeg har fått en fin farge på kroppen. Skille fra shortsen til og med. Herlig.

AnonymtKjedelig. Derfor skal det bli fint med fargerike blomster og grønne sletter og trær. For og ikke snakke om en kropp i annen farge enn hvit, og jeg er godt på vei.

Sunny, sunny dayI dag er jeg imponert over været, det må jeg si. Har allerede slikket en halvtimes sol og nå skal jeg fortsette. Jeg er ikke en av de som sitter i april og sier at sommeren er her, for det er den så absolutt ikke. Varmen er her, det kan man trygt si! Livet er herlig dere, eller hva?

Fantastisk kveld

I kveld har kusinen min vært her og spist litt, og vi har vært vitne til en spinnvill hund. Vi avsluttet kvelden på terrassen med is, jordbær og honningmelom i solnedgangen. Varmt var det også. Det er vår.


Nå kjenner jeg at jeg er sliten. God natt!

Det blomstrer
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + CloseUp+10 filter

FlowerprintDagene går virkelig i nitti, det har de også gjort siden Leon kom i hus. I dag er det to dager igjen av ferien, og de skal nytes til det fulle. I kveld skal vi ha verdens beste kyllingrett til middag og dessert - jordbær, honningmelon og vaniljeis ♥

En bortglemt lykke

Etter jeg postet det forrige innlegget måtte deprisjonen selvfølgelig komme. Det fikk meg til å innse at jeg har så mye jeg vil og ikke minst ønsker. Mitt største ønske er noe jeg har drømt om i tre år. Jeg ser for meg livet mitt som en travel person med gjøremål dag ut og dag inn. Livet der jeg gleder meg over å ha en kveld til å puste uten noen rundt meg. Nå lever jeg det motsatte liv. Jeg savner å føle meg lykkelig.

Jeg vil noe

Det er så mye jeg har lyst til. Jeg vil ut i det frie, fotografere mange bilder. Bilder som har øyne, nese, armer og ben i seg. Bilder som kan gi andre inspirasjon. Jeg er lei av blomster, trær og ikke minst slike bilder vi finner andre steder.

Tumblr_lk264omwkz1qd8vzuo1_500_large Tumblr_lhe501mzlw1qdvyhjo1_500_large Tumblr_lh5dnlajve1qh94jyo1_400_large

Jeg får så mye inspirasjon. Mathilde og Daria er to kilder jeg med glede kan oppgi. De kan det! Tingen som får oss seere til å smile og gi dem komplimanger. De har talent.

Tumblr_lh975qk7xo1qdbhv8o1_500_large Tumblr_liy15949rg1qbb92eo1_400_large Tumblr_ljr7o4ojyg1qzlm4uo1_500_large
alle bildene er linket

Under dynen

Nå sitter jeg i en luftig playsuit med et silkemykt hår og en nydusjet kropp under dynen. Tok en etterlengtet hårkur, det må jeg gjøre oftere. Kroppen ser ikke ut etter en tung vinter. På pcskjermen durer andre episode av Petter Elsker Mari og i flasken vedsiden av meg er det ramlösa med smak av mango. Yum. Jeg merker jeg er sliten. Det har vært en småtøff uke. Hva går din påske ut på?

Fire bokstaver..

 

Love.

Blomster all way
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + CloseUp +10filter på bilde nummer to og tre

More than thousand wordsBilder sier mer enn tusen ord. Her er to bilder som forteller morgenen min. Det er sol og bikinien er på, men en dott av en hund gjør at jeg ikke kommer meg noen vei. Jeg må rive meg løs. Jeg skal ut, ut og male. Hva skal dere i dag da?

Fra gull til sølv


Førbildene av englene kan dere se her. De ble kjempestilige i sølv. Gleder meg til å innrede det nye rommet, ah! Og dere skal selvfølgelig få bilder når den tid kommer, gleder meg minst like mye til å vise det frem, hihi.

I see blue..Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + CloseUp+10 filter

Har ikke orket å tenke på bloggen i dag. Nå er jeg i Bærum igjen og det kan virke som at en tsunamivarsel har gått, med tanke på at jeg ikke har sett et eneste menneske siden vi kom hjem. Kan trøste meg med at vi endelig har både tv og komfyr igjen, for vi lever et campingliv i det nye huset foreløpig, hehe.

Vind i håretI dag var det fint vær igjen, så vi måtte ut en tur. Gikk ned til vannet og sniffet inn litt herlig havlukt. Luften er en helt annen her enn hjemme. Deiligere. Var litt vind, så at håret står til alle kanter er selvsagt et must.

Mitt lille verk

Før:Etter:
Dette er mitt lille verk, hihi. Har sprayet med sølvspray. Glemte å ta førbilde av den nederste rammen da, hehe. Bilder av de andre englene kan dere få senere :-) Hihi!

My little project


Nikon D3000 + Nikon 18-55mm, tatt i sommer.

Nå skal jeg starte på et lite prosjekt jeg har gnålt om i noen dager nå! Skal vise bilder senere :-) Dere kan jo gjette hva det er i mens?

Tjuende april ja

I går kom jeg meg aldri så langt at jeg fikk skrevet et innlegg. Og i dag kom jeg på enda en fantastisk fin ting å irritere seg for. "Du trener ikke, hvordan er du så tynn da?" Altså, forbrenning? Anyone? Jeg er et prakteksempel på en med en forferdelig dårlig forbrenning og legger på meg av den minste lille ting. Beklager, måtte bare. Nå nyter jeg den stille tiden mens jeg kan. Hva gjør dere?

Edit: håper ikke dere misforstod det jeg mente med forbrenningen. Jeg irriterer meg over folk som spør hvordan andre klarer å holde kroppen bra selvom de ikke trener. Da var det oppklart, hehe!

Amazing

Puh. Jeg er sliten. Startet like godt dagen halv 7 i dag tidlig, tidligere enn når jeg står opp i hverdagen. Da startet nemlig Leon dagen, og det skulle vi høre da han nærmest jådde i stua. Det og ha en liten og utrygg valp tar på, det skal jeg ærlig innrømme. Nå er vi på Hvaler og nyter første ordentlige feriedag.Klager ikke på vært vi har hvertfall! Nå skal jeg ut i solveggen med et glass kald Cola. Hva gjør dere denne solfylte dagen?

Spennende tid i vente

Dagen i dag har vært innholdsrik. Den har også vært rar, om det blir riktig ord å bruke. Tanken om hva jeg har gjort slår meg stadig vekk. Jeg sitter her som sekstenåring og vet at jeg som trettiåring fortsatt kan ha Leon. Jeg merker at jeg har vært litt psykisk tilbake i dag, delvis fordi jeg synes synd på lille gutten som ble revet bort fra foreldre og søsken, og delvis fordi jeg nå har innsett hva jeg har foran meg.


Det er ingen ting annet å gjøre enn å ta en dag av gangen som ellers i livet. Jeg regner med at det ikke tar så veldig lang tid før Leon blir tryggere på oss, og vi blir tryggere på han - da skal også rutiner og litt mer dressur sitte bedre. Han har ikke pepet veldig mye nå de siste timene, så nå har vi den første natten framfor oss. Noen med hund som kjenner seg litt igjen i hva jeg vil fram til?

Jeg smiler fordi..

- det er påskeferie og jeg har fri i over en uke
- det blomstrer ute
- det er ikke bare sol, men varmt

M E G A P I X L A R - lite galnare, lite bättre - all that glitters isn't gold f a s h i o n i s t h a

- en drøm har gått i oppfyllelse
- drømmen ligger ved siden av meg nå
- vi drar til Hvaler i morgen

Been Beat Down. Black&Blue

- jeg har en fin bok som venter på å bli lest
- det holder å gå i tynne jakker ute
- jeg er endelig eier av vakre converse sko

- unspoken  Untitled

- årets første blomster skal kjøpes inn til uken
- jeg skal gjøre noe mindre fint om til noe finere
- jeg har nok med inspirasjon til bloggen

Untitled seriouslife - If our eyes were diamonds, wed be rich. Your voice makes my heart skip beats so keep quiet before it quits on me.

bilder som ikke er tatt av meg, er linket

Velkommen

Klokken nærmer seg nå halv to og vi har vært og hentet den vakre skapningen som er avbildet over. Dette blir en spennende dag. Både for meg, mamma, pappa og lille Leon. Kanskje mest for sistnevnte. Han har pepet i en god stund nå, og jeg må innrømme at jeg får ganske vondt av å se han sånn, men det går over hvert fall på tirsdag regner jeg med. Nå la han seg under benken og sovnet tvert.

Det ubesvarte spørsmål

I morgen er den fine dagen jeg har sett frem til i to uker. Jeg får endelig Leon i armene mine, og nå kan jeg kose med han så lenge jeg vil. For han blir min. Jeg tror det skal bli bra å få en liten en som hopper av glede i det han ser jeg komme hjem. Jeg trenger en slik gledespreder. Som får meg til å smile, og det hver dag.

Det er mye for tiden. Jeg føler meg ikke spesielt lykkelig, men jeg vil ikke klage på bloggen, dere fortjener ikke lese det. Det er i slike perioder jeg skulle ønske jeg hadde en å snakke med. En som forstår og støtter. En jeg kan sette meg ned med en kveld og bare snakke med. Om alt. Hvor blir det av? Et stort og ubesvart spørsmål. Jeg vil ha svaret.

Hagetid

I dag er det nydelig vær og kjempevarmt, så jeg har vært ute i flere timer, og fått fingerne mine ekstra grønne. Lærer stadig noe om hagen av mamma, hehe. Ellers er det fantastisk at jeg hvertfall har to lesere! :-)


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Closeup+10 filter
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Star filter 8

Håper dere også er ute og nyter det fine været dersom dere har det! :-) Hvordan vært har dere?

Typisk meg...

♣ Jeg står opp 20 minutter før jeg skal gå til skolen. Med andre ord har jeg forferdelig dårlig tid om morgenen. Etter påsken må jeg skjerpe meg kraftig, da jeg har en hund som må luftes og pleies.

♣ Jeg går utrolig fort. "Sammen med Kristine utgjør de en kapp-gang duo ingen klarer å følge," står det om meg i årboken. Vi er kjent for å gå fort til skolen. Og når vi legger sammen dårlig tid om morgenen og "kappgang" gåing til skolen gjør det at jeg er helt utslit når jeg setter meg ned på skolen, "klar" til første time.

♣ Jeg skriver overskrifter og underoverskrifter i skolebøkene mine i fargene rødt og grønt. Har fått det som en vane, og uten fargene føler jeg at boken blir tom. Dermed er det også de eneste fargene jeg har i pennalet mitt. Must.

♣ Jeg er forferdelig klønete med matlaging. Jeg er flink og får som regel gode resultater, men klønete er jeg med understreking og store bokstaver. Kan svi ting, glemme ting, ofte glemmer jeg å sette på ovnen før jeg starter slik at jeg må vente i 10 min på at den skal varme seg, jeg kan glemme ting som står i oppskriften og er spesielt god til å søle.

♣ Jeg kan vaske og rydde rommet en dag - dagen etter ser det ut som et bombet område. Klarer ikke holde det ryddig. Klær ligger strødd på gulvet, for øyeblikket har jeg en av to tøfler på pulten (?) og nattbordet mitt ser ikke ut. Jeg er vel egentlig flink til å rote i resten av huset også.

♣ I butikker der det er smykkestativ er det alltid det første stedet jeg går. Jeg tiltrekkes av slike stativ og kan ikke tenke tanken at jeg kan ha gått innom en butikk uten og oppdage en nydelig ring. Tør ikke tenke på hvor mye jeg har brukt på ringer.

 

Hva er typisk deg?

Et hjerte av gull

God kveld! Jeg sliter veldig med nettet for tiden, så det har vært litt vanskelig å få blogget i dag. Jeg har, som dere ser, teste ut designet Kaja Helene har laget, men jeg føler egentlig ikke at det er helt meg. Kanskje jeg tar vare på det jeg har endret på og tar det til bruk senere igjen. I kveld har jeg også ryddet litt i klesskapet og i veskene mine. Da dukket en ring jeg har savnet i snart ett år opp. Min gamle favorittring.
Nå skal jeg fortsette å rydde litt. Ha en fin fredag!

Innkjøp

I går var jeg ute med mamma. Egentlig for å kjøpe hundeutstyr, men hadde shopping til meg selv litt i bakhodet, noe det også ble litt av. Har fått kjøpt blant annet tre vakre ting jeg har tenkt på lenge. Den deilige følelsen man sitter igjen med etter et sånt kjøp. Lettet.

Olajakke, fra H&M.

Converse, fra Nilsson Shoes.
Pelsvest fra Lace.
Skjørt, fra H&M.
Skjerf, fra Gina Tricot.
Skjorte, fra Gina Tricot.

Ballerinasko, fra H&M.


To basic topper, fra Gina Tricot.

Søt t-skjorte, fra H&M.Utrolig og måtte si det, men jeg kom hjem uten ringer.

 

See you

Kommer sterkere tilbake i morgen!

BrownHei! I dag har vært en "småtravel" dag, noe morgendagen også blir. Nå er det snart trening, og uff.. har lite lyst. Motivasjonssvikt på høyt nivå. En en fin onsdag da!

Detaljer

Jeg har kommet videre i fotokunkurransen jeg meldte meg på for litt siden, hadde dermed blitt veldig glad for stemmer! :-)

Trykk her for å stemme, jeg er altså nummer 5 og dette er bildet jeg deltar med.

Tusen takk på forhånd! :-)

Regn all dayHej! I dag har det regnet hele dagen. Det er vår dere. Gikk fra 20 grader og sol i går, til 4 grader og regn i dag. Jeg har følt meg som en slask i hele dag og har egentlig lyst å hoppe i dusjen så fort som mulig. I dag er det hundekurs som står på planen! Deres planer?

Gåseunger
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

If I have a bad day..

Hei dere! I dag har jeg hatt en litt dårlig ettermiddag, altså etter jeg kom hjem fra skolen. Er vel ingen grunn sånn egentlig, føler bare alt går mot meg. I går mistet jeg hele fremføringen jeg skulle hatt i dag, og det er altså hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Humøret mitt er egentlig ikke godt nok til at det blir et bra arbeid, men jeg har ingen valg. Om dere har vært i nærheten av en unge med vond mage eller noe, så har dere meg i dag. Grinete.

Oj, et kamera!


Ha en fin kveld da! :-)


It seems to be spring


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 - 1/2 500 iso: 100

SpeilbildeNikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 ikke mye redigert

kom jeg på at jeg for utrolig lenge siden sa ja til å skrive lukkertid og sånne interessante ting under bildene mine, men jeg har aldri hatt det som en vane, derfor ble det aldri startet med heller. Skal prøve å bli flinkere til det! :-) Så til bildene over, er det rart jeg gleder meg til å flytte? Say no more.

Home, dear home

 

Nå skal vi hjem igjen. Jeg vil, men samtidig vil jeg ikke. Liker meg her jeg. På veien stopper vi for å besøke lille Leon, wihi.

Klokkeknotter
Kjøpte disse utrolig stilige klokkeknottene til å ha på skapet på gjesterommet i går. De gjorde skapet til et helt annet. 49,- pr stk fra Skeidar.

And then it's SundayMornings! I dag er det søndag og nok en helg er over. Nok en helg der jeg ikke har sovet lenger enn 9 hver dag. Rart det der, at jeg ikke sover lenger enn 9 når vi er i det nye huset. I dag har vi ingenting å stresse hjem til, men jeg håper vi får tatt en tur innom Leongutten. Kjøpte de første tingene til han i går! Hva skal dere i dag?

Vinger, små vinger

Skrev jo i stad at jeg skulle vise dere noe jeg kjøpte i dag, og da må jeg jammen meg gjøre det også.Jeg har lett etter slike vinger i en lang stund, derfor var det ingen tvil om at de også skulle bli med meg hjem når jeg endelig fant noen. Også til en så billig penge. Herlig. I morgen tenker jeg å vise dere noe annet, som jeg ikke skal ha på mitt rom. Hugs!

En travel vår

Selvom vi har utrolig mye å gjøre for tiden, med hus, visning, flytting osv. har jeg innsett at jeg til tross for det, har en del å se frem til. Det går slag i slag hver uke og helg i lang tid fremover og jeg har mye å se frem til.

° Til uken ser jeg for meg en helt grei uke. Skal på hunde"kurs" og litt annet småtteri. På fredag tar jeg påskeferie.

° På lørdag i neste uke drar vi til Hvaler igjen, og blir i fem dager. Da får vi også tvsignaler der/her. Woho. Jeg skal nyte påsken til de grader.

° I slutten av påsken, får jeg forhåpentligvis (får nok vite det i morgen) lille vovven min. Gleder meg så utrolig mye, klarer ikke slutte å tenke på han.

 

° Onsdagen etter påske skal jeg starte med moped/scooterkurs.

° Helgen etter påske skal jeg på cup i Tønsberg, en av de koseligste byene jeg vet om ♥

° Helgen etter cupen, skal jeg tilbake til Tønsberg og i konfirmasjon. Så videre til Hvaler.

° Da er vi allerede langt ut i mai, med veldig mye som skjer. Det kan jeg komme tilbake til da :-)

Som dere ser, bare mange fine ting. Og jeg gleder meg

Har dere mye fint å se frem til?

A sunny day

I dag har vi vært i Fredrikstad og ordnet noen småting (småting, haha) og ellers bare gjort ting jeg egentlig ikke har helt kontroll over når jeg ser tilbake... Været ute er helt fantastisk og vi storkoser oss.

Nå hiver mamma meg i arbeid, blæ! Er alt for sliten... Senere skal jeg vise dere en liten ting jeg kjøpte i dag.

Rosa blomsterGod kveld dere! I kveld er jeg ordentlig trøtt, noe jeg egentlig alltid er på fredager. Vi har kost oss med pizza fordi ovnen enda ikke er koblet opp og ellers bare gjort småting. Regner med at jeg legger meg snart, i morgen blir en ny og "lang" dag :-) God natt! Planer for helgen?

Time to change

Helg!!! Og solen skinner, kunne ikke blitt bedre. Fra nå har jeg herved inngått en avtale med meg selv, som går på at bloggingen skal forbedres. Kanskje ikke innholdet, men antall innlegg. Senere i dag drar vi til Hvaler og blir der hele helgen. I og med at vi fortsatt ikke har parabol der nede og heller ikke så mye som må gjøres (?), håper jeg at jeg får litt mer tid til pc da.
Ellers ønsker jeg dere alle en fin fredag, så snakkes vi senere i kveld!

Flettefin

Hei! Nå er jeg litt stresset, har ikke mer enn under en og en halv time på meg for å gjøre ferdig en vrien norskpresentasjon jeg ligger veldig dårlig an med. Håper dere forstår! Hva skal dere i dag?

En dag med heisann og hoppsann

Hei! Jeg hadde egentlig tenkt å blogge mer i dag altså, lover.. Men så har jeg mattetentamen i morgen, så har jeg trent, så har jeg vært litt med Kristine, og vi bakte, så... bare rakk jeg det aldri, men nå er jeg her! Sent eller ei.

Litt bilder fra dagen, med mine spesielle venner:


Elsker hvor brune vi er ♥
Så skulle jeg og Kristine bake litt da...


ingen av bildene er redigerte, orket ikke, gadd ikke, hadde ikke tid.

Joda heisann og hoppsann! Nå skal det soves, lover litt bedre blogging i morgen :-)

Nok en heavy dag

God kveld folkens. I dag har jeg vært utroolig sliten, egentlig litt uten grunn - det er bare noe jeg er om dagene, så jeg har ikke orket å blogge noe. Nå har jeg hvertfall vært på trening trent av meg litt tentamensfett, deilig!

Dere har sikkert også merket at det ikke er så spesielt mange bilder av meg selv annet enn useriøse photoboothbilder, og det kommer rett og slett av at jeg har veldig lav selvtillit for tiden. Av flere grunner. Har faktisk ikke selvtillit nok til å ta bilder av meg selv for tiden... Men sånn er det. Ha en fin kveld videre :-)

Det å bo i Bærum

Myspace ♥ ♥ ♥ Destroy what destroys you.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette for at ingenting skal komme feil ut. Men dette er noe jeg har tenkt på lenge og tenker en del på. Det er nemlig det at det faktisk skal bli litt deilig å flytte fra Bærum til et helt annet sted med (tror jeg da) mye mindre press og mindre forventninger. Jeg har hørt om mange som har flyttet herfra, og sier at det er det beste valget de noen gang har tatt. Datteren til en venn av mamma, fikk etterhvert store problemer med seg selv fordi hun følte hun ikke betydde noe og ikke klarte noen ting mens de bodde i Bærum. Senere flyttet de til et annet sted, og da følte hun seg plutselig som en som faktisk betydde noe - fordi hun klarte ting og følte seg sett og hørt fra spesielt lærere. Hun fikk kjempegode karakterer og lærerene/trenerne hjalp henne og ville det beste for henne, noe hun sa var langt fra sånn som folk optredde i Bærum. Så flyttet de nedover hit igjen og hun fikk de samme problemene. Hun begynte å slite på skolen og ville ikke bo her lenger.

Jeg leste i avisen for litt siden, om en psykolog som skrev om et syndrom. Et syndrom bare Bærumsfolk har. Syndromet om å være best, komme fram i samfunnet og få høye karakterer. Jeg er ikke et eksempel på en slik person, og må vende til meg at jeg kan komme videre i livet med 4'ere. Snittet på skolen jeg går på er høyt, folk er generelt gode og jeg hører stadig vekk "pappa DREPER meg om jeg får fire!" Men dette var ikke poenget. Poenget er at det er et stort press her. Press om å kle seg bra, press om å ha penger, press om ha fine ting, så må jeg jo ikke glemme; presset om å være best i alt.

Flyttingen. Det å flytte fra Bærum der en tomannsbolig kan koste opp til 5 millioner kroner, og ned til Østfold der en gigantisk enebolig med badebasseng og dobbel garasje kan koste 2-3 millioner, vil nok bli en veldig stor forandring når vi tenker på stempel og press. Østfold er mer "harry", eller blodharry for Bærumsfolk, mens Bærum er mer fint. Folk fra Bærum har som regel (legg merke til de to ordene..) litt mer penger enn andre steder i Norge, i gjennomsnittet, og det vil jeg også si at jeg legger veldig godt merke til. Jeg kommer fra en familie som aldri har badet i penger og hele tiden har måttet tenke økonomisk, derfor legger jeg også kanskje ekstra merke til det. Ikke vet jeg.. Men jeg gleder meg til å se om jeg legger merke til en forskjell mellom miljøene og jeg kan slippe meg litt mer løs. Jeg er på en side veldigveldig fin av meg, men på en annen side gjør jeg ofte ting andre her ser på som døøøds-harry, men som for meg ikke er spesielt harry. Jeg tror jeg bare akkurat nå har fått litt nok av dette stedet, men straks jeg har flyttet begynner jeg å tenke på Bærum.

Jeg trodde aldri jeg skulle ta opp dette her, og hvertfall ikke skrive om det på bloggen min, men jeg følte for å dele det med dere og se og høre hva dere mener. Dere skal vite at jeg ikke skrev dette innlegget for å få oppmerksomhet og for å få dere andre til å syntes synd på meg, men jeg skrev det rett og slett som en liten tankevekker, eller hva jeg skal si. Det er ikke allitd like enkelt å bo et sted der status og penger har så mye å si i samfunnet. Vær enig eller ikke, dette er mine tanker og mine meninger.

Snart helg....

I går kveld kom jeg meg rett og slett ikke inn på blogg.no, og det resulterte i en tom blogg resten av dagen. Ja... i går fikk jeg heller ikke sove, sovnet vel rundt halv tre, så jeg er dødssliten i dag både etter en kort natt og turbulens dag på skolen..... Og da skjer dette! Kjedefotografering av meg selv midt på natten.

Nå skal slappe HELT av og prøve å roe tankene litt ned. De siste dagene har jeg tenkt utrolig mye og jeg blir dermed veldig stresset. Flere som hadde problemer med innlogging på blogg.no i går?

En liten valp

Nå har jeg nettopp vært og sett på seks nydelige valper og jeg klarer ikke stoppe å smile. Om to uker er jeg hundeier!! Herregud, vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive nå..Lille Leongutten ♥

Time for blue summerNikon D3000 + 35mm f/1.8 + Close Up+10filter på bilde nr. 2

3th of April

I dag er en typisk søndag, der litt av hvert skal gjøres. Jeg har en ting jeg setter desidert på gledingstoppen ikke bare for i dag, men over lang tid, og når jeg nå ramser opp hva jeg skal vil dere fort skjønne hva det er.

♥ Gjøre litt matte pga. mattetentamen neste uke

♥ Dra og se på og vurdere en nydelig liten hund

♥ Lese litt av engelskheftet til engelsktentamen

 

Jeg kjedet meg litt i natt, heh.

Red, red is the rose
God kveld! Nå har jeg nettopp spist en god entrecotè middag med bakt potet. Har også vurdert lenge om jeg skal ut i kveld (ironisk å skrive det etter innlegget under... orker ikke forklare), men jeg føler meg ikke så bra etter en hodepine som har herjet i hele dag, så jeg tror jeg dropper det. Savner de koselige filmkveldene, haha. Tror heller jeg skal rydde litt i saker og ting, om jeg gidder. I morgen gleder jeg meg til å fortelle dere hva jeg skal! Hva gjør dere i kveld?

I min egen boble

Helgene er alltid en stor opptur for meg som for mange andre, men det er ingen annen grunn enn at jeg kan sove lenge og leve etter mitt eget skjema. Greien er det at jeg som regel alltid er litt nedenfor i helgene, med mindre vi skal til Hvaler. Jeg gjør nemlig veldig sjeldent noe i helgene, annet enn å kope hjemme. Jeg innrømmer at jeg rett og slett er drit misunnelige på de som faktsik har en så hektisk helg at de såvidt rekker å puste. Slik har jeg det nemlig aldri selv. Det ender alltid opp med at jeg blir sittende inne og nesten deppe, tenke og da gå inn i min lille svarte boble. Jeg liker det ikke, virkelig. Men det blir sånn av seg selv og jeg har etterhvert tilvendt meg tilværelsen jeg nå har levd med i over to år.


// postet før

Jeg har så mange forventinger og forhåpninger til vi flytter, at det nesten er litt skummelt. Jeg begynner å innse at jeg mest sannsynlig vil bli skuffet, samtidig som at jeg nesten er sikker på at jeg vil få et bedre liv. Alle spør og graver, men jeg vil ikke svare det jeg sitter inne med innerst inne, har ikke behov for det enda.

Something about me

Jeg spiser hele tiden fordi jeg alltid har vondt i halsen.

Jeg er utrolig lite motivert til skolen.

Jeg savner å ha kjæreste, føler meg så alene.

Elsker avocado og sjokolade.

Jeg er kristen, men ikke sånn som går i kirken hver søndag osv.

Jeg har et humør som følger været.

Har aldri likt Disney spesielt godt, men elsker Disney Channel.

Jeg er så lei av håndballen at jeg har begynt å finne dårlige unnskyldninger på å ikke dra på treningen.

Elsker shopping, men sist jeg shoppet var i starten av januar.

HATER edderkopper og generelt andre småkryp. 

Får frysninger av å se folk nyse i hendene eller bite negler.Noe du ikke visste?

Last buys

For litt siden bestilte jeg noe fra H&M og tanken om å vise dere det har aldri slått meg... før nå. Har i tillegg plukket ut litt mer, som jeg har grublet lenge på om jeg skal bestille. Ble bare litt mye penger, hehehehe.Dette er altså ett sett.


Dette er også ett sett.


Denne er lik som den jeg har i gull, med brun stein. Liker de veldig godt.Jeg er veldig fornøyd med alt og gleder meg masse til å bruke vesken og slippersene om sommeren! :-) Hva synes du?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits