Hjerter
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8


En eller to

Hvilket var finest?

Feeling free

Tumblr_lcruz9fbsk1qeyuo7o1_500_large Beach,carefree,dock,girl,happy,photography-758d53f8700d448231ec26fbfbfa6b3c_h_large
weheartit.com/linket

Herregud. Er ferdig med spansk muntlig. Det må være en bedre følelse enn det å vinne i lotto, det er jeg ganske sikker på. Jeg føler meg fri for første gang på flere måneder. Det må feires på en eller annen måte, enten det er paintball i kveld eller frisøren i morgen. Eller ingen av delene. Det skal hvertfall feires!

By med sjarm


Nikon D3000 18-55mm F3.5-5.6 G

Jeg kjenner jeg blir mer og mer rastløs. Jeg vil bevege meg. Bevege meg over til en annen landegrense. Til et annet språk og til en annen by. Sier heller ikke nei til Stockholm. En nydelig by ♥

Sólo hablan español
Jeg valgte å gjøre eksamensøvingen litt koselig med lys og en kopp te. Samtidig har jeg også innsett at det og komme opp i spansk egentlig ikke var såå ille. Nettopp fordi vi får så konkrete oppgaver, i forhold til hva de fleste andre gjør. Det eneste er at jeg ikke er så veldig flink i språket. Men men, jeg overlever jo. Ha en fin kveld!

Hjemme

Jeg er hjemme, selvom vi dro hjem mot min vilje. Liker ikke og dra hjem fra et sted som Hvaler, for og gå ut og kjenne den friske havluften slå mot meg når jeg går ut er så deilig.


arkivbilder

Nå derimot, ventes en intens jobbing med spansken frem til tirsdag. Jeg har allerede åpnet bøkene, og må få fingerne ut og komme ordentlig i gang. Da er jeg på vei. Etter tirsdag, har jeg etterlengtet "ferie". No more work.

Livets gang

Jeg må ærlig innrømme at jeg har møtt en del motstand i livet for tiden, som jeg ikke har nevnt for dere. Det kan kanskje hat gått litt utover bloggen og jeg beklager virkelig det. Negativiteten har tatt overhånd i det siste. Det er noe jeg ikke liker. Jeg vil prøve og endre det over til noe mer positivt, så det kommer en konkurranse i løpet av de nærmeste dagene.

I helgen skal jeg til Hvaler uten internettet og det er kanskje det beste for meg i denne tilstanden. Jeg har også andre ting og drive med der. Så da håper jeg dere får en super helg og har et litt bedre liv enn meg for tiden, hehe!

Hadet liv, hadet blogg

Hvis dagen i går var ille, kan du gange det med tusen, om ikke døden. Og komme opp i spansk muntlig er død for en som meg. Snakkes når jeg føler jeg lever igjen, ergo aldri.

Shoelove

Er ikke bare disse skoene nydelige, vet ikke jeg. Ser de for meg sammen med en hvit sommerkjole eller til mørke jeans. Ah, herlig. 399,- fra H&M.

Prikk og punktum

 

For en dritt dag.

 

Sliten, sliten, sliten

Det var først når jeg satte meg ned i sofaen nå, at jeg virkelig kjenner hvor sliten jeg faktisk er. Bokmål og sidemål eksamen er overstått, og jeg nyter det. Nå gjenstår bare muntlig og jeg ber til alt som er og be til at jeg kommer opp på fredag. Jeg vil bli ferdig med det. Nå skal jeg sette meg godt til rette med jordbær og kjeks mens jeg leser mopedboken. I morgen tidlig skal jeg ta teorien, og jeg er innstilt på å klare det, selvom noe sier meg at den er dødsvanskelig.Noen som har tatt teorien som vil si noe om den?

En av to

I dag har jeg hatt eksamen, og føler meg derfor ganske så ufresh. Skvatt da jeg så meg i speilet i stad, for håret stod til alle kanter. Nå må jeg egentlig tenke litt nynorsk og forberede meg til i morgen, men jeg er sliten i både hodet og fingre etter og ha skrevet i fire timer.
Ikke nok med det, men jeg er også nødt til å lese mopedboken til torsdag. Jeg er utrolig nervøs for prøven, gruer meg mer til den enn eksamen.

Just another Monday

Fader. Det er mandag i dag, ny uke med andre ord. Det skjer så mye viktig denne uken. Eksamen, i både norsk og nynorsk. Valpekursstart med Leon. Teoriprøven for scooter. Musikkfremføring. Jeg gleder meg allerede til fredag, da alt dette er overstått, i tillegg til at jeg muligens sitter med scooterlappen i hendene. Hjelp.
Det nederste bildet må man bare le av. Fokuset er feil, men jeg ble bitt i øret av noen ordentlig skarpe valpetenner. Det svei.

Dystert


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Regn

Ute regner det, men jeg sitter inne under tak med en tekopp og koser meg. Vi har hatt visning på huset i dag, og det var hjerteskjærende og se totalt fremmede mennesker gå inn i det som er mitt hus. Valgte derfor å komme oss ut og til Kalvøya for å vandre litt før vi satte oss på Kanel. Så, hva har dere gjort i dag?

Å være travel
putetrekk princess, genser dorothea, postkasse dorothea

I går fikk jeg det plutselig veldig travelt. Jeg var ute med mamma en tur og fikk kjøpt meg litt småtteri blant annet nye sko. Er så fornøyd med alt sammen. Klokken går jo alltid fortere enn det man egentlig forventer, så jeg fikk plutselig en del å gjøre på under to timer. Så ble jeg invitert i en bursdag og det merkes på kroppen i dag.

FridaayI kveld, en fredagskveld med andre ord, må jeg vaske rommet mitt. I helgen skal det være visning, og om under en uke kan huset vårt være solgt. Det er en ekkel tanke. Veldig ekkel tanke. På en annen side, vet jeg hvor mye spennende jeg har i vente. Jeg er lei av å leve et a4 liv, og tror en forandring i miljø og omgivelser er på sin plass nå. Det trengs.

This is freedom

225936_223530444339317_120175014674861_894482_2438566_n_large Tumblr_lhf3b77nh01qhc2mro1_500_large
weheartit.com

Ble ikke så lett det der, å komme med noen ord de dagene jeg ikke gjør andre ting en å gå i pysjen hele dagen. So long.

"This is our world"

Det har vært en fin dag med sol stort sett hele dagen. Nå er det kveld og jeg sitter igjen med en tom følelse. Akkurat som at noe mangler. Syttende mai er over, russetiden er over. Eksamen neste. Noe mangler.
I morgen har jeg fri. Hvordan har deres dag vært?


Syttende maiGod morgen! En liten hilsen fra oss. Ønsker alle en super 17. mai!

Rastløshet

Jeg er rastløs. Vil ut og reise.

2740791893_a217595b93_z_large Tumblr_ldgmbarjyz1qa7l5ro1_500_large 4585201491_16fe526dcf_z_large

Jeg vil oppleve noe nytt. Ta bilder. Kose meg i varmen.

Tumblr_ll7fo1gmxr1qaedipo1_500_large Cuba-indes_large Tumblr_lkga43e5lq1qbi9c5o1_500_large

Jeg vil møte nye folk. En annen kultur.

Tumblr_ljv8e9eqld1qe1qr5o1_500_large Tumblr_lkk3k3xake1qi9p2zo1_500_large Philliplim7_large
weheartit.com

Glemte linker, men har brukt søkeordene: Hellas, Bali, London, New York, Cuba, palms, Mykonos.

Three muffins


I dag sluttet vi halv 12 på skolen, veldig deilig. Nå slapper jeg av med BoligPluss mens Leon sover. Er som en liten baby, utnytter tiden han sover sterkt ved å slappe av selv, hehe. Hva gjør dere denne 16. mai da?

Typisk søndag

I går/natt var jeg servitør i et stort selskap og er minst like sliten idag. Hodet dunker. Jeg vil slappe av med te og rundstykke før det braker løs i kveld.

Det vil tiden viseI går ble huset vårt lagt ut på finn.no. Nok en gang innser jeg hva som vil skje om ikke lenger enn seks uker. Tanken er selvfølgelig like skummel. Jeg har allerede tatt et stort steg, nemlig steget å slutte på håndball etter 7 fantastiske år med fantastiske jenter. Jeg er så spent. Hva tiden bringer. Hvordan jeg vil få det. Vennekretsen. Det er så mye å ta stilling til, at jeg rett og slett får en gigantisk mageknipe av tanken. Bildet over er fra den tiden jeg så vidt visste hva bekymringer var. Det er en annen tid nå.

Edit: JEG ELSKER Å SKRIVE TIL EN VEGG.

New stuff

I dag kom pappa hjem fra butikken med en finfin pakke til meg. En supersøt topp og en bikini jeg har vært i tvil om lenge, ikke fordi jeg ikke liker utseende, men fordi jeg føler halve norge har den. Nå er jeg også med i den halvparten. Alt fra H&M.

Noe fintNå har jeg gjort noe fint jeg har utsatt og utsatt en god stund. Jeg har gjort docken fra stygg til superfin. Dette anbefaler jeg alle med Mac til å gjøre! Det var lett og lite komplisert. Jeg fant en enkel fremgangsmåte hos Sarah. Hva synes dere?

FML? RightJeg er ikke en av de som klager over hva jeg kom opp i til eksamen, men jeg er dermed en som klager på alt annet. Dagen i dag er virkelig ikke min dag, og jeg vil egentlig bare forsvinne fra virkeligheten. Skyt meg.

Du vet det går mot sommer..

 

.. når gresset blir grønt.
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Tre ordSyk. Legen. Kos. Tre ord som beskriver dagen min. Tre ord som beskriver dagen din?

Vårfnis
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

I dag kunne jeg virkelig kjenne duften av vår. Ikke bare luktet jeg det, jeg så det også. Det er grønne trær som slår mot deg uansett hvilken vei du ser. Dalen tetter seg. Av en forfriskende grønnfarge. Det er vår. Og det er deilig.

Joda jodaI dag hadde vi musikkprøve. I morgen er det årsprøve i rle, derfor er det det som opptar min oppmerksomhet i dag, hvert fall for øyeblikket. Har dere prøver for tiden?

TomhetJeg føler meg litt sånn i dag. Stresset og tom. Uklar.

Two pictures.. says more than two words.

If we had no winter, the spring would not be so pleasant


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Closeup filter +10 på bilde nr. to

Ikke i det mest spennende laget, men det er det jeg har å by på for tiden. Kreativiteten og inspirasjonen er borte.

A girl worldImage and video hosting by TinyPic
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Close-up+10 filter på bilde nr en og to

Sunny day
I dag er det søndag. Denne søndagen har vært over all forventning. Jeg våknet opp i nitiden av en sprudlende hund og hadde ingen planer for dagen. Jeg tok morgenen helt med ro. Noen timer senere gikk mamma og jeg opp til tante. Der satt vi tre timer og skravlet i solveggen med god drikke. Hva har dere gjort i dag?

Jeg koste meg

I går var det en veldig fin dag. Jeg var i konfirmasjon i Tønsberg i knall vær. Det var ikke for varmt og ikke for kaldt, akkurat slikt det skal være når man er i kledd en varm bunad.
To bilder i svart hvitt, tatt med mammas kamera. Ikke akkurat et speilrefleks, men brukbart. Jeg vil ikke legge ut fler bilder i og med at det ikke var min familie. Jeg ønsker alle konfirmanter som konfirmeres i dag en fin dag!

Det er fredagHeisann! Og god fredag, det er helg. Deilig. Jeg har klart å surre bort minnekortet og minnekortleseren, så jeg er egentlig ganske lost. Det er altså slikt som skjer når jeg skal rydde, det er alltid noe som forsvinner, og det ingen sjokk at det går ut over kameraet. Hva skal dere i helgen da?

Faktisk ganske utrolig

Rommet mitt har faktisk aldri vært så ryddig som det er nå. Det er virkelig strøkent.


I går ryddet jeg i ringene og satte alle jeg har på fingerne, tror jeg kom frem til at jeg hadde nærmere 35 til 40 ringer.

 

Jada jada

Jeg får det ikke til. Har virkelig ikke interesse for det, det er bortglemt. Jeg mener selvfølgelig bloggingen. Jeg blir ikke lenger småstresset fordi jeg ikke får skrevet noe. Tenker vel egentlig at jeg får ta det som det kommer og poste noe da jeg føler for det i denne perioden. Jeg vil ikke slutte.

I dag har det vært en fotograf og tatt bilder av huset og jeg fant ut at det såvidt er seks uker til sommerferien. Hvor ble det av våren? Så mye jeg skal gjennom de neste ukene, vil gjøre at ferien kommer brått på, men jeg klager ikke. Det blir godt.

Nei

Gud. jeg gir opp

Still spørsmålEr det noe dere lurer på? Eller noe dere vil at jeg skal skrive om/ta opp? Tenker å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde om ting som omhandler bloggen og meg/mitt liv, ettersom jeg står i still om hva jeg skal skirve om i disse dager. Spør i vei :-)

Et snev av rosa

I dag følte jeg meg virkelig ikke bra da jeg våknet og holdt meg derfor hjemme. Nå skal jeg kjøre et lite HC-maraton frem til jeg starter med naturfagpugging. Ikke egentlig det jeg vil gjøre i dag, men jeg vil gjerne ha et brukbart resultat på en årsprøve, hehe. Hva gjør dere i dag?

Pust utI dag har jeg aldri kommet såpas langt at jeg kunne sette meg ned og skrive et innlegg. Har en viktig årsprøve å øve mye til, så bloggen kommer litt i andre rekke. I morgen skal jeg øve hele dagen etter skolen, så regner med at det blir litt bedre blogging da i og med at jeg trenger noen småpauser i blant, hehe. Har dere prøver for tiden?

Made my day

Å komme hjem til denne krabaten er fantastisk.

Hei på dere


Søndag. Og jeg er tilbake! I helgen har jeg vært i Tønsberg og kost meg med håndballjentene og masse håndball. Det har vært et nydelig vær og himmelen var like fin både fredagen og lørdagen. Nå slapper jeg av, noe jeg merker kroppen trenger. Ha en fin kveld!

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits