Den trettiende juni

De siste dagene har vært lange og travle. Jeg har ikke kunnet gjøre så veldig mye, men dagene har sust avgårde selvom.

Vi lever bokstavlig talt i pappesker. Jeg går i de samme klærene dag ut og dag inn. Klesskapet mitt begynner heldigvis å forme seg til et klesskap. Men rommet mitt generelt er et kaos i seg selv og jeg liker det virkelig ikke.Før jeg dro tok jeg noen bilder like etter det hadde regnet. Jeg ble fornøyd med mange av de. Fantastisk følelse.

Også en liten hilsen fra hårdotten som er nyvasket og nyklippet i ansiktet.Etter en ukes opphold har jeg nå finfin motivasjon til blogging. Det kan bare ikke skje før klokken fem om ettermiddagen, frem til pappa har fått opp nettet vårt. Er dere hjemme selvom det er ferie da?

Hello there

Avsluttet forkjølelsen med en kraftig bihulebetennelse, men jeg går på pencillin nå så er på bedringens vei. Takk for det! Puh, er mye som skjer for tiden, lite tid til data. Er tilbake onsdag-torsdag!

Tomorrow is the day

Jeg lever jeg altså. Men jeg er bare ikke et gram friskere, fire dager etter jeg ble syk. De fire dagene har føltes ut som flere år, har nok fortsatt noen dager igjen før jeg blir helt frisk. Ellers lever vi i et kaos om dagene, i morgen går flyttelasset. Klarte ikke holde tårene inne da nabojenta kom med kort og gave i stad. "Dere har hvert nydelige naboer..." Noe så skjønt.
I´m gonna miss this people.

Går ikke opp....En: jeg har fullført ungdomsskolen. To: jeg har sommerferie. Tre: jeg flytter om tre dager. Fire: det er nå jeg innser hvor fantastiske mennesker jeg har vært sammen med hver dag i tre år. Fem: jeg er så forkjølet at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Seks: jeg er forvirret.

Det er mye og tenke på for tiden, og når jeg i tillegg er syk blir jeg helt utslitt. Orker ikke en gang og tenke på blogging, så tror vi snakkes når jeg er friskere og i en litt mer positiv tilstand.

Et av bildene mine i et forlag

For litt siden fikk jeg en veldig hyggelig mail. Den var fra en dame som jobbet i et bokforlag, og hun var interessert i å bruke et av bildene mine, som hun selv elsket. Bildet hun ville bruke var et jeg tok i Nesbyen i høst og hun skal bruke det i en bok om Nesbyen om jeg forstod det rikitg. Når sant skal sies, er jeg veldig fornøyd med bildet selv.


Nikon D3000 + Sigma 70-300 F4-5,6 DG Macro @ Eksponering: 1/250 F-nummer: 9

Har aldri opplevd noe liknende før, så dette var veldig gøy :-)

Det måtte komme

Jeg klarte og pakke ned dvd´ene mine, så var det noe som bydde meg i mot. Føler jeg bare blir verre og verre, veldig lite gøy i og med at jeg har en ganske så fullstappet uke med mange gjøremål. Nå skal jeg hoppe under dynen med et iskaldt glass med iste og en varm kopp med four red fruits te. Min nye favoritt te, med en fantastisk smak, til og med uten honning.

Så må jeg bare dere som kommer med så gode kommentarer. Setter så utrolig pris på de, selvom jeg ikke er så flink til å vise det, men dere skulle bare visst! :-)

Yellow and green, everywhere

Nikon D3000 + Nikkor f/1.8

Noen bilder jeg tok i farten i helgen. Har klart og bli skikkelig forkjøla, så jeg føler meg ikke spesielt bra i dag. Hva gjør dere?

Fin helg

På fredag like etter skolen dro jeg med klassen min på hyttetur. Vet ikke helt hvor vi var egentlig, men fikk med meg at det var i Buskerud. Etter to ganske så søvnløse netter, er jeg nå hjemme - trøtt og småforkjølet. Men jeg vil egentlig oppsummere helgen som fin, full av latter/kortspill og koselige samtaler. Jeg har fått i oppgave og lage en liten bilde/filmfremvisning med bilder fra hytteturen til avslutningen på tirsdag. Med over tusen bilder og velge mellom blir det en hard jobb.Wants for this summerDette er noe jeg sikler etter i sommer. Ray Ban brillene, TOMS skoene og Triwa klokken er noe jeg er ganske så sikker på at jeg skal skaffe meg etter hvert. Vesken er det noe annet med derimot, hehe, selvom jeg har mine nettsider..

Som et jetfly

Det meste og verste av hodepinenen har heldigvis gitt seg litt utover ettermiddagen etter litt søvn og diverse, men jeg har uansett måttet avlyse grillkvelden med jentene i klassen. Veldig, veldig kjipt, men lite sjokkerende at noe selvfølgelig måtte komme i veien. Det er ikke mer enn en uke til vi flytter, så jeg ville gjøre noe koselig for og få enda mer tid sammen med en gjeng så gode jenter. Jeg får heller rydde, småpakke til hyttetur og pakke ned litt greier i stedetfor.

I´m alive

Vært litt borte om dagen, og i dag har jeg klart og få migrene, så vi snakkes senere.

All these days

Hei dere. Livet i helgen ble brått et liv uten internett. Da også uten Mac, hehe. Er vel egentlig ingen andre enn meg selv og takke der, i og med at jeg har klart og rote bort det mobile bredbåndet. Icenettet vi skal ha på Hvaler hadde ikke pappa anledning til å montere heller, så da ble det en datafri helg. Utrolig deilig, savnet ikke macen et sekund.

Jeg har gjort mye i helgen. Blant annet har jeg montert både postkasse og gardingstang, og jeg har fått opp klesskapet mitt.Jeg har gått fine turer med Leon. Jeg har også tatt bilder av naturen på Hvaler og sett solnedgangen fra et høyt punkt.


Jeg har kjøpt nytt skjerf og jeg har spist en god, god softis i solen på bryggen på Skjærhalden.Det at jeg ikke blogger på noen dager, innebærer også at jeg ikke har tatt så fryktelig mye bilder, men jeg har heldigvis knipset noen små øyeblikk. Hva har dere gjort denne langhelgen?

Niende juni antrekk

Du vet det går mot slutten av skoleåret når du ikke bryr deg om leggetid. Jeg har vært sløv i det siste. Fridager er skummelt. Jeg må tenke meg lenge om for hvilken dag det er, og da jeg ble spurt hva jeg har gjort i det siste, måtte jeg tenke meg godt om. Vi har fri i morgen også. Fikk forresten en litt gladmelding i dag. Jeg er nummer fire på ventelisten til Noroff, så det betyr mest sannsynelig at jeg har ganske stor sjangse for å komme inn. Jippi. I kveld skal jeg i bursdag, så nå må jeg løpe! Hva skal dere i kveld da søtinger?

Det var det livet

Det begynner og nærme seg datoen for flytting, og det vil også si at jeg stadig vekk går rundt med tanker. En dag er det uvirkelig at jeg skal flytte, mens en annen dag kan jeg tenke "jess!" Jeg må ærlig innrømme at jeg har tatt mye bedre på det med visningen og solgt hus enn hva jeg hadde forventet. Med andre ord, jeg er klar for flytting. Jeg har vært lenge forberedt og derfor blir det en smule lettere. Livet skal få en totalvending, og da til det positive. Jeg kan ikke vente!

New in


Jumpsuit fra H&M.Shorts fra H&M.Jakke fra Vila.


Cardigan fra Bik Bok.


Skjerf fra Vila/Pieces.


Knotter til det nye skapet mitt, fra en "ukjent" butikk. (Husker ikke navnet, med andre ord)


Fyrstikkeske fra Tante Thea.

Pyntehjerte til og ha rundt kubbelys fra Tante Thea.

Kan si meg veldig fornøyd med alt sammen!

"The rain plays a little sleep song on our roof at night"

I natt våknet jeg av min største frykt. Først et brak, så en intens blinking. Jeg hater lyn og torden, og det topper seg når det er om nettene. Holdt meg over øynene, og jeg må ha sovnet i det jeg følte at det forsvant bortover. Men i dag skal jeg hjelpe mamma med loftet. Er en del skrot der. Hva skal du i dag?

Voksenes veiGårsdagen var en utrolig flott dag. Mitt søskenbarn stod til konfirmasjon og det ble feiret med god mat og gode kaker. Jeg ble så mett at alt holdt på å komme opp igjen. Dagen ble brått avsluttet da vi måtte fyke avgårde til flyplassen, kunne gjerne tenkt å vært der lenger. Tross alt familie jeg ikke møter hver dag.Jeg koste meg masse!

Lovely days

Det er superdeilig med fri. Nå skal jeg på frokost med jentene i klassen.

 

Say hello to the winter

Hei. Allerede ti minutter etter vi ankom hotellet i går (fredag), innså jeg at det og få blogget i helgen ble et lite problem. Det har gått i ett siden vi kom. Har vært så stresset at jeg ikke en gang så at det stod med store bokstaver hva internett-brukernavnet og passordet til hotellets gjester var. Men nå er jeg her. Sliten. Trøtt.

Vi lettet fra et vær som så slik utOg landet til detteDet er kanskje ikke så vanskelig å gjette seg til hvor jeg befinner meg. Nord-Norge. Men jeg koser meg, til tross for at graderstokken viser mellom åtte og ti. Varmegrader, heldigvis.

Siden sist har jeg gjort mye.Blant annet sittet en time og tretti minutter i fly og sett på skyene som sakte, men sikkert hopet seg sammen.Har også nytt utsikten fra hotellrommet med sjokoladedonut og en varm kopp med earl grey te. I dag var det marinetreff i byen og det var vi vitner til.Fått kjøpt noe som fornyer det slitte klesskapet har jeg selvfølgelig fått gort. Og mye, mye mer som jeg dessverre ikke har på bilder. I morgen er det nok en lang dag. Vi snakkes når jeg ankommer sommeren/østlandet igjen. Ha en fin helg videre!

See you

Et tidlig morgeninnlegg fra meg. Fyker snart avgårde til flyplassen. Jeg elsker og fly. Det er alltid like gøy og ta bilder fra flyvinduet, selvom det også alltid er en nedtur de gangene man ikke får vindusplassen. Skal snart sveve jeg, flere hundre meter over bakken og skylaget. For jeg er sikker på at vi møter på flere skylag. Ha en super dag!

Green and blue


Nikon D3000 + nikkor 35mm f/1.8

For to dager siden var jeg ute like etter det hadde regnet, og over ligger tre av bildene. Jeg liker regndråper, det skaper sin egen sjarm.

Som dere ser har jeg endret litt på designet. Er ikke helt ferdig, men nesten. Derfor lurer jeg på hvilken fil dere pleier å laste opp headeren i? Har prøvd JPG og BMP, sistnevnte er det jeg har på den nye headeren, men den er nokså uklar dersom du ser litt ekstra etter. Trenger litt hjelp på den fronten, hehe.

Og være åpen

Noen har kanskje lagt merke til det, jeg har i såfall lagt merke til det selv. Nettopp det at jeg skriver så lite i innleggene mine. Jeg vil ikke dele for mange detaljer av livet mitt/hverdagen min, samtidig som at jeg vil ha en interessant blogg. Noe sier meg at jeg må åpne meg mer, men hvor går grensen? Hvor mye informasjon vil dere ha? Nøyaktig hvor jeg skal vs. at jeg skal bort?

Minner om at jeg er med i giwe-awayen til Renate. Direktelink finner dere her.

Nå er jeg fin

I dag har jeg tatt en etterlengtet klipp på håret. Ikke bare ble det klipp, men striping også. Utrolig deilig. Friskt.


Ble det ikke fint? Hihi.

Det er første juni


Etter cirka to timer på skolen sitter jeg godt plassert på verandaen. Greien er bare det at det selvfølgelig måtte snike seg inn noen ekle skyer, hvilket sier at solen er forsvunnet. Søren. Det begynner også å nærme seg flyttedatoen for  godt. Rare greier.

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits