Elsker, elsker ikke


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Er ikke helt fornøyd med redigeringen jeg bruker. Til høsten får jeg Photoshop pga. skolen, så det blir bra!

To fine dager

Torsdag og fredag hadde jeg to superfine dager med Kristine. Vi koste oss i varmen og nøyt sommerferien til det fulle.
Om kvelden på torsdag gikk vi ned til vannet. Det var en ordentlig varm kveld.


Fredagen dro vi til et av de fineste stedene jeg har vært på her på Hvaler. Vi gikk opp på bergtoppen og så utover nesten hele fjorden. Fantastisk.

Jeg har mange fler bilder og vise dere, tar det puljevis!

Videre i hverdagen


kilde: http://www.dagbladet.no/2011/07/29/nyheter/utoya/terrorangrep_i_oslo/terrorangrepet/twitter/17492934/

På onsdag kom jeg hjem igjen, og det var godt om jeg skal være helt ærlig. På mandag var vi med i fakkeltoget i den lille bygda jeg var i, i Nord-Norge. Det var veldig sterkt. Jeg strevde med og holde tårene inne, men da jeg så hvor knust enkelte var, klarte jeg ikke mer. Jeg skjønte at de var nære venner av han. Da jeg for to dager siden så at han var bekreftet omkommet, ble det enda sterkere. Hørte bare positivt om gutten, som faktisk omkom fordi han reddet en annen. Jeg tenker på alle de som mistet en av sine nære, om ikke flere. Hvil i fred til dere alle syttisyv som omkom så altfor, altfor tidlig. 

Videre velger jeg og ikke blogge så mye om denne tragiske hendelsen. Det betyr for all del ikke at jeg ikke bryr meg, men jeg har godt av det. Dere skal vite at jeg, som sikkert ganske mange andre, tenker svært mye på det som har skjedd.

Overgrodd bedd


"En himmel full av stjerner"Det er noen dystre dager og uker Norge har fremover nå. Flere minnesermonier og begravelser for ungdommer som hadde så mye foran seg. Jeg vil plutselig ikke være her oppe lenger. Det er en liten bygd og alle kjenner alle. Derfor går det innpå en hver og alle når en herfra er omkommet. Han var en herlig gutt har jeg hørt. Dette her går sånn inn på meg, har virkelig ikke ord.

Hva sier man?

Jeg er i sjokk enda. Føler ikke jeg gjør noe annet enn å lese aviser på nettet, sjekke facebookoppdateringer og høre på radio. Vi har ikke en gang tv, så må følge med på nett. En jeg vet veldig godt hvem er, er savnet. Ingen vet noenting om henne. I dag tidlig fikk vi vite at en slektning av oss er savnet. Ingen vet noenting om han heller.

Falleferdig låveHer er noen av bildene jeg tok i går. Ellers er jeg målløs. Hårene over hele kroppen står. Hva er det neste?

De gode dagene er de hvor du er uthvilt

I går og i dag har ikke vært så innholdsrike dager, sammenliknet med tirsdagen, men vi koser oss fordet. Mulig vi drar ut i kveld, hehe. I går var jeg ute og tok cirka hundre bilder, ble faktisk fornøyd med en del av de, får se om jeg rekker å redigere de i løpet av de nærmeste dagene.


Jeg fant en effektiv tørkemåte. I og med at vi er ved sjøen er det også litt vind.


Jeg går ofte rundt med kameraet her oppe. Her har jeg tatt bilde i et gammelt, gammelt speil.


Gamle vinduer.

Natteranglerne

Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg dere. Fikk ikke kjøpt meg i og med at de bare hade en farge og en størrelse, så bestiller fra nettet senere.

Det blir ikke tid til så veldig mye blogging når vi er her oppe.


Magisk.


Likte veldig godt bruen som ble med til høyre. Fine Nord Norge.


Jeg elsker lysekronen til mormor. Den er ikke stor, men jeg liker den supergodt selvom.


Fine utsikten vi har.

Nå ser jeg solen i fjellene. Klokken er tre og solen er på vei opp. Vi har snudd døgnet helt.

Ray Ban. Hvilken farge?

AVIATOR RB 3025 / 003/58 A (POLARIZED)AVIATOR RB 3025 / 001/58 (POLARIZED)

AVIATOR RB 3025 / 001/51 A AVIATOR RB 3025 / W3277

Trenger deres hjelp. Hvilket av disse er finest? Mulig jeg kjøper et par på flyplassen i dag, men aner ikke hvilket jeg liker best. Er inne på tanken om et av de i gull, men igjen - hvilket? TAKK på forhånd!

Rømmer øya
I dag skal jeg småpakke ferdig, rydde litt, så tar jeg kursen nordover. Gleder meg til lyse netter. Sol i fjellene. Vakker natur og ikke minst til å møte kjære mormor igjen.

Ellers i går fikk jeg en ekstremt godnyhet, som hadde med dette innlegget å gjøre. Den kvelden fikk jeg nemlig beskjed om at snittet jeg fikk på vitnemålet gjorde at jeg rykket en plass opp på ventelisten, der stod jeg alene. Der jeg stod fra før, var det også to andre som stod slik at det ble loddtrekning mellom oss, dette var derfor en lettelse. I går kveld fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn på skolen. Rant to gledesestårer da, hehe. Da var det ute av bekymringene. Ingen studiespesialiserende på meg alikevel, jippi.

Black and whiteLitt småsvett etter pakking. Jeg har det med og alltid bli svett når jeg pakker, uansett hvor mye eller hvor jeg skal. Jeg merker også at den gode bloggingen min har forsvunnet etter dager, uker og timer der jeg ikke gjør noen ting dukket opp, bah... Blir spennende og se hvor bra blogging det blir de neste mange dagene, har ikke helt oversikt.

Feel the rain
Hurra for regn. I dag trosset vi regnet og dro vi helt til Korshavn, ytterst på nordsiden av Kirkøy, på loppemarked. Ble litt skuffet da det bare bestod av fire-fem bord med ikke så veldig mye interessant. Hadde sett for meg noe litt større for å si det sånn. Vi dro også en tur innom tante og onkel, men det var bare en snartur. Grei søndag. Hva har dere gjort i dag?

Tenk gultTakket nei til en overraskelses-sammenkomst til en venn som kom hjem fra et år i Afrika i dag, fordi vi skulle få besøk. Besøket vårt kom ikke likevel, så det ble og bli nok en lite innholdsrik dag for meg. Jeg går seriøst på veggen snart.

Fifteen of July

I stad fikk jeg meg litt av en fin opptur som fikk meg til å smile et tre ganger så bredt smil enn det jeg hadde fra før. Selvom oppturen ikke trenger å vare forgjeves, gir det meg håp. Det kribler i magen. Forteller senere når jeg vet mer.

I morgen får vi gjester. Lenge før vi flyttet lovte jeg mamma at jeg skulle ta ansvar for store deler av andre etasje, hvilket betyr at jeg må rydde litt. Hehe, fem minutter over halv tolv.

Måkeskrik og grå himmel

Jeg har ikke stort å tilby om dagene ser dere, hehe. Sånn blir det fordi jeg bare går hjemme og egentlig holder på å gå på veggen. Denne sommeren står i stor kontrast med ferien i fjor, for på denne tiden var jeg i Spania, klar for to uker på stranden. Nå er jeg i Norge og det regner. Hvor er dere i verden for tiden?

 

Ikke alle dager er like gode

I dag er ikke en like fin dag som i går, men jeg orker ikke tenke på det og vil bare legge det i glemmekassen.

Fikk kjøpt meg to fine ting i Sverige da jeg var der i helgen.


Fra en søt butikk som heter Lilla Ting, lå i Mariestad.

BikBok på Nordby

Nå tror jeg at jeg henter meg en iskald cola og spiller sims tre. Have a nice day!

Nice sunny day

Veldig deilig og sitte på macen igjen, for nå er jeg ganske lei av skrapet av en Acer. Pappa har nemlig fått opp nettet vårt, superraskt og veldig stabilt, i forhold til det vi hadde i det gamle huset.....Ah, i dag har jeg kost meg massemasse og nå er helt varm over hele kroppen. Har klart og bli solbrent på ryggen med det tydelige skillet, det bare av å sitte fire-fem timer på bryggen på Skjærhalden med solen stekende på bakpartiet. Har hatt en finfin dag med kusinen min som bor her på Hvaler, ettersom hun jobber så mye er det ikke mye tid vi får sammen. Men dette skal vi helt klart gjenta.

Nå har jeg sittet en time, minst, og lett frustrert som en hane etter opplysninger om hvilken skole jeg har kommet inn på, men er fortsatt like blank. God natt.

Sverige og glade svensker

I helgen har jeg vært på en skikkelig roadtrid.

Jeg har kjørt ekstremt mye bil. Virker det som, hvertfall med tanke på at jeg kan si at jeg har kjørt rundt cirka hele Vänern, en ganske stor innsjø i Sverige. Kjørt til sammen noe rundt 20 timer bil, og det på fire dager.


Dette er hva jeg har sett på bilturene. Skog, skog, vann og vann.


Etter noen timers kjøring på fredag, havnet vi ved en havn. Lenger gikk ikke veien. Vi måtte ta ferge og jeg hadde forventet den lange turen over vannet. Turen varte i fem minutter.


Fine kusine og fine Leon som venter på at fergen skal komme.


Så var det mer bilkjøring i en del timer. Det fører til kjedefotografering.


Første ordentlige stopp var Åmål. Et ordentlig lite harryhull, hehe.


I Åmål hadde vi en liten spisepause. Koselig.


Rundt oss var det flotte omgivelser med en liten kanal og mange fine blomster.En sommerglad jente.

Fetter og Leon.

Like etterpå ankom vi endelig campinghytten i Karlstad. Da kom det også et kraftig tordenvær og skremte vekk både fugler og barn.Gatene ble som en foss på bare sekunder.


Lørdag våknet vi til sol og blå himmel. Ganske deilig når man lever et campingliv.


Klar for nok en dag med bilkjøring. Først til Mariestad for en spisepause, så videre til Lidköping der vi skulle sove en natt. Vi fant ingen sted som godtok hund, så vi kjørt to timer til med bil, til hytten til min tante og onkel og campet der den natten.


Været gikk sakte, men sikkert over til noe som ikke så så veldig bra ut.Helgen ble avsluttet på vakre, vakre Tanum Strand. Som jeg elsker den plassen! Heldige som vi var fikk vi booket oss inn på en superkoselig hvit liten hytte for natten, en av de du ser på det bildet over dette bildet.Mamma som snakker i telefonen mens hun nyter den fine utsikten.
Ordentlig sommerparadis.


En litt sliten hund som ble hevet ut av buret sitt til fordel for et par fem-seks matposer fra Nordby.


Så var det Hvaler neste. Hjem kjære hjem.

Jeg kjenner nå at jeg er ganske så sliten etter en koselig, men også slitsom helg. De to siste nettene ble nokså spontane, da vi begge gangene var "forberedt" på å dra hjem. Dette ble et langt oppsummeringsinnlegg, men sånn må det bli de gangene jeg ikke har tilgang til nett.

See you later, alligator

I dag har jeg malt. Og malt. Og malt litt mer. Så jeg ser ut som et malingsspann selv. Men jeg liker det. Jeg liker nemlig og holde på med ting som kan pusses opp og bli til noe helt annet enn det var fra før. Nå har jeg bare malt om fra svart til hvit, men alikevel. Det er gøy.Jeg ble også stående noen minutter og studere rotet vårt på det som skal bli pappas kontor, når "småtteriet" som står der blir plassert der skal plasseres der det skal stå. At det er mulig og ha så mye som oss, visste jeg ikke en gang.

Så for øyeblikket kan jeg endelig sette meg ned, langflat i sengen, klar for en omgang med One tree hill. Om ikke lenge kommer tante, onkel og søskenbarnene mine som bodde bare noen meter fra oss i Bærum. Så dette blir nok det siste dere hører fra meg før søndag regner jeg med. Skal en tur over til Sverige i helgen, skriblerier her blir det derfor lite av. Ha en fin helg!

Det er lov i blant

To-tre timer etter jeg våknet i dag, fant jeg ut at jeg ville spille sims tre. Det har jeg gjort kun èn gang tidligere, fordi interessen for treern aldri var slik jeg trodde den ville bli. I dag har jeg spilt i flere timer i strekk.Jeg har også sett noen timer på tv. Den syvende himmel, One tree hill og Veronica Mars er noen slagere jeg ser på de dagene jeg surrer hjemme.

Nattkjolen har også vært på i hele dag. Luftig og deilig.

I går plukket jeg en liten blomsterbukett. Den ble kanskje litt simpel, men jeg elsker hjemmeplukkete buketter, så det gjør ingenting. Synes den ble søt.Mamma kom også hjem med en fin pakke. One tree hill og Sex and the city 2. Dagen i dag er en ordentlig sløve dag. En ordentlig sommerferie-i-norge-dag.

Femte juli

Kjedelig og måtte vente helt til klokken fem for å kunne bruke internettet, men sånn er det bare foreløpig. I kveld får vi besøk av noen familiemedlemmer, og vi skal kose oss med vafler og hjemmelaget jordbærterte, tror jeg det var. Jeg som har laget begge delene, hehe. Hva gjør dere i kveld?

KosekoseDette har vært en fantastisk deilig kveld. Temperaturen er perfekt, med tanke på at vi bor på en øy. Skeiet skikkelig ut med maten i kveld, for en ekstra liten feiring for mamma. Jeg spiste røye med godt tilbehør, som blant annet agurksalat. De som kjenner meg godt vet at jeg elsker det. Til dessert spiste jeg jordbær dyppet i sjokolade. Yum. Utsikten vår var sjøutsikt og båthavn, flottflott!

Til slutt må jeg få takket for alle de fine kommentarene jeg får om dagene. Dere aner ikke hvor mye det varmer!

Mommys dayDet er i disse dager jeg er takknemmelig for at vi bor på en øy, for å ligge i solen i nærmere tretti grader er varmt. Derfor er det veldig deilig og kjenne en bris sakte, men sikkert stryke over den glovarme kroppen.

I dag har min gode mamma bursdag, så vi skal kose oss ekstra i kveld. Vi skal til Skjærhalden og spise på en kjempefin restaurant. Det skal bli koselig.Også sviktet bildeopplasteren. Håper dere alle får en fin sommerdag!

Hvem er jeg

Jeg har noe jeg sliter veldig med. Det er såklart noe jeg ikke er alene om, men derimot noe av det vanligste for jenter på min alder. Jeg eier ikke selvtillit og har et forferdelig dårlig selvbilde. Dette har jeg slitt med lenge. Helt siden sjette klasse, selvom det helt klart er noe som har forverret seg med tiden, i og med at jeg aldri har følt meg mer forferdelig enn det jeg gjør nå. Det er kanskje på toppen ettersom jeg faktisk ikke har noen venner her jeg bor nå. Men det er bare noe av det. Jeg kan se meg i speilet daglig og få tårer i øynene. Føler virkelig at jeg ikke har noen verdier kroppsmessig, der ligger det verste. I andre og tredje rekke ligger det sosiale og klesstilen, som til tider er sårbare temaer det også.Jeg vil virkelig ikke ha det sånn. Det er sommer, været nærmer seg godkjent og jeg bor på et nydelig sted. Men akkurat nå føler jeg meg fæl. Føler meg langt i fra bra nok. Jeg vil bare grave meg ned.

Hello summerday

I dag har vært en varm og fin dag.


Jeg har slikket sol.


Snikfotografert naboens selvplukkete blomster. Disse er så fine.


Knipset litt bilder ut av det blå.


Studert og funnet to små blomster i den jordete hagen vår.

Jeg styrt både med det ene og det andre i dag. Over ser dere noen blinkskudd fra noe av det. Da jeg hadde rigget meg ordentlig til rette i malingsklær og med radio i garasjeboden, forteller mamma at pappa har malingen i bilen. Jippi, for i det øyeblikket var han i Bærum for å overrekke huset til de nye beboerne. Like etterpå kom solen frem bak de tykke, tykke skyene og himmelen ble lyseblå. Straks ble temperaturen noen grader høyere så jeg la meg ned i solen i stedet med kameraet mellom hendene. Koskos. Hva har dere gjort denne søndagen?

Den hvite veggen
Selvom jeg må slutte og være så misunnelig av meg, har jeg bare lyst å krepere når jeg leser blogger hvor bloggeren er både i det ene og det andre landet. Skal til Nord-Norge i ferien jeg, og må sikkert pakke åtte ullgensere og kanskje en shorts om jeg er heldig. For og ikke glemme sommerluen og sommervottene. Og finlandshetten. Det at vi har flyttet er i mine øyne ingen god grunn til å se i en hvit vegg hele sommeren. Jeg vil på utforsking av nye steder med annerledes mat og kultur!

En to tre skritt

I går kveld da jeg gikk min siste lille tur et par meter med hårdotten av en hund fordi han er mørkredd, kjente jeg en varm bris stryke over de bare armene mine. I dag er det samme bris, men den er litt kaldere. Det er faktisk ganske deilig, jeg har vært så varm de siste dagene. 

By the way, etter min få minutters korte tur i går, kunne jeg endelig sette meg ned for dagen, sammenkrøpet i sengen min. Endelig er den oppe. Endelig. Nå er det bare noe småtteri som mangler på rommet, så begynner det og nærme seg ganske fiks ferdig.Klesstativet mitt er oppe. Det var vel det første som kom opp, men ettersom klesskapet til min mor og far ikke er på plass enda, må mamma låne halvparten. Det merkes. Kjolene mine er fortsatt nedpakket. Ops.


Denne planten står i vinduskarmen min, men er bare en foreløpig løsning. Jeg skal satse på en ekte en, så får vi se hvor lenge den holder seg. Hehe.Lysekronen. Mer vil jeg ikke si eller vise, hihi. Skulle gjerne vist rommet mitt så fort som mulig, men alt er ikke på plass, så dere må bare smøre dere med tålmodighet, noe jeg såvidt klarer selv.

Litt nytt

Like før jeg ble syk fikk jeg kjøpt meg noen småting, og selvfølgelig en liten godbit til rommet mitt.Kappahl
Gina Tricot
Fargen på denne lyver litt på bildene, er egentlig ganske så knæsj av seg.


Gina Tricot
.. Litt mer sånn som denne tubetoppen.Din Sko


Åhlens

Nå er det tid for hjemmelaget pizza!

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits