tre ord

Jeg elsker deg.

fjellfarger


Nikon D3000 + Sigma 70-300mm

Det er høstferie og en innestengt jubel jubler i meg. Vi har lenge hatt planer om å gjøre noe denne ferien. Startet med Florida, gikk over til Nesbyen, fra Nesbyen til Praha og fra Praha til ikke noe. Over ser dere noen bilder fra høstferien i Nesbyen i fjor. Jeg elsker å være på fjellet om høsten, så det var veldig synd at det ikke ble noe av den fine turen i år også. Jeg får heller se fram til en weekend i London i desember, det blir hvertfall bra! Hva skal du i høstferien?

Jeg....

◊ Jeg smelter av og se gutter som sover på bussen. Synes bare at det er søtt tvers i gjennom.

◊ Jeg elsker lyden av at noe går gjennom støvsugerrøret. Ikke spør hvorfor...

◊ Jeg er veldig lei langt hår, men tør ikke gjøre så mye med det. Håret betyr mye. 

◊ Jeg har store tendenser til å fryse på nesen og høyre hånd.

◊ Jeg har forfrøset det ene øret mitt, så det er konstant varmt og rødt.

◊ Jeg elsker Ikea, virkelig. 

interiør: inngangsparti

Inngangspartiet er vel så godt som ferdig, selvom det også her er noen småting til som skal gjøres. Lampen skal etterhvert byttes ut og rekkverket skal selvfølgelig males hvitt - blir vel min oppgave til våren, for da har impregneringen godt ordentlig inn. Jeg liker inngangspariet vårt veldig godt. hei hei, ja

 
 

I dag har det vært en mindre innholdsrik dag på skolen. Blitt ferdige med reportasjen vår hvertfall.. Ellers er dette en dag hvor det ikke står noen ting på planen og jeg kan faktisk sette meg ned litt uten og måtte tenke på å skulle et eller annet. Jeg skal slappe av. Deilig. Hvilke dager er minst stress for deg?

snufsa

I dag har jeg vært supertravel. Dro hjem for å spise middag, så var det tilbake til byen igjen for kamp. I tillegg er jeg fortsatt ganske forkjølet, så kommer tilbake i morgen. God natt! 

 

monday blog

Mandagens blogg er definitivt Bianca sin. En fjorten år gammel jente som for tiden er bosatt i Spania.Bianca er en fantastisk fotograf. Jeg elsker bildene hennes, enten det er av en flue eller en solnedgang. Hun trenger og høre hvor flink hun faktisk er, og det er en av grunnene til at bloggen hennes er mandagens blogg.

 

Trenger jeg si mer? Tror ikke det. Sannheten er, hun har talent.

it is autumn

Tok meg en liten luftetur med hunden, kameraet og 18-55mm linsen jeg ikke kan huske sist jeg brukte, egentlig for å ta litt fler bilder til fotooppgaven som skal være ferdig til i morgen. Jeg elsker høsten. Ikke bare er vi omringet av fine farger, men det gir også et fint lys, spesielt de dagene det er overskyet. Fargene reflekteres til de hvite skyene og skaper et lys hvertfall jeg synes gjør seg bra på bilder.

Selvom mange av bildene blir sånn,

fordi jeg har med en stk. utålmodig hund, så fikk jeg en del brukbare bilder.Nikon D3000 + Nikkor 18-55mm (æsj)

happy sick life

Holder meg hjemme i dag, sår hals, tett nese og antydninger til bihulebetennelse (!!!!!) gjør meg sløv.  Tror jeg skal legge meg under dynen og se forrige ukes HC, har nemlig ikke rukket å se èn av de.

S to the avn

Selvom jeg trives godt her på øyene (noe kunne vært litt bedre, så klart...), må jeg innrømme at jeg savner Bærum. Savner, tro det eller ei, Sandvika. Gamle, gode Sandvika. Savner de grønne bussene. Savner det lille røde huset vårt. Savner busser som går hvert kvarter. Savner å høre en-endingene. Savner å kunne gå de fine rundene mine med Leon. Savner gamle klassen min. Savner jentegjengen. Savner de røde håndballdraktene.Savner å kunne gå til håndballtreningene. Savner å høre "heei" istedet for "hællæ". Savner å si Helsethagan. Savner å skrive Bærums Verk under "bosted". Savner å se kjente ansikter. Savner å være kjent der jeg bor. Savner å se Martha Louise eller Ari Behn. Savner å ha utsikten vi hadde. 

Jeg savner Bærum. Hva savner du?

tre bilder på en lørdag

Jeg har blitt superforkjølet, selvfølgelig. Jeg får alt av sykdommer som går, er liksom ingen grenser. Startet jo sommerferien med en ukes forkjølelse etterfulgt av en uke til med bihulebetennelse - min største frykt.

Over ser dere tre bilder jeg tok på tirsdag. Er fortsatt litt stuck med foto oppgaven og fremføringen til tirsdag. Setter derfor veldig pris på om dere kommer med tips til noe jeg kan ta bilde av, med en gjennomtenkt komposisjon. Burde egentlig ikke være så vanskelig, men ingen komposisjoner skal være like. Puh.

svart inspirasjon

Dagene fyker avgårde og det samme gjør inspirasjonen min. Inspirasjonen til både og ta bilder og å blogge. Den er rett og slett borte. Ganske synd når høsten er så fin og at jeg har ti bilder og ta til tirsdag. I morgen skal jeg opp klokken halv seks. Happy life. Hva gjør dere i helgen?

for en daag

I dag startet dagen med en femten minutter for sen buss, en grusom buss tur og en veldig fin gymtime på fire timer - i skogen. Skogen i Fredrikstad er altså et stykke unna byen, og vi måtte gå en halvtime til og fra i tillegg til at vi løp 2 km. Videre dro Cathrine og jeg til Gressvik for å intervjue en til reportasjoen vår og i kveld var det hard trening med nok en gang mye løping. Åh, skyt meg. Er død i bena. 

ballkjole selges

 Det er med tungt hjerte jeg selger den nydelige ballkjolen min.Selger den for 1500,- og om du er interessert, trykk her for å komme inn til Finn annonsen.

alone i look out the sea

(...) Alone i lay on a wooden raft
Alone i stay in the dark
Alone i pray to survive
Alone i may not survive (..)

huttemeitu
Så var det meg og den klassiske utfordringen min. Skovalget.


Nikon D3000 + Nikkor 35mm. Redigert i Photoshop.

For en dag. Har nesten ikke sittet stille annet enn på bussen. Har fått en krevende foto oppgave (ti bilder..), så etter skolen dro jeg og Cathrine i skogen og tok bilder. I kveld har jeg hatt en krevende trening med intervaller på tjukkas. Puh. Tror det skal bli godt å legge seg i den kalde sengen med den fine boken. Sleep well.

a long dayI dag dro jeg til Cathrine etter skolen. Vi spiste taco og drev litt med selvportrettet som skal være ferdig til i morgen. Fin følelse og føle at jeg ligger godt an. Jeg merker at jeg driver med noe jeg interesserer meg for på skolen, det gjør at jeg faktisk bruker tiden effektivt og får resultater jeg blir fornøyd med. I motsetning til oppgaver om 2. verdenskrig eller om en forfatter fra sekstitallet som vi drev med på ungdomsskolen, eller ville drevet med på studiespesialisering. Flotters.

monday blogDagens fine blogg (vet det ikke ble postet en mandagsblogg forrige mandag) er flinke Kaja. Jeg sier ikke nå at fjorten år gamle jenter ikke kan ta bilder, for det er så mange flinke fjortenåringer der ute, men Kaja har noe helt speselt. Ikke bare har hun fine bilder jeg smiler bredt av å se, men hun har også videoblogger som er til å smile av. Hun skriver bra og jeg nyter rett og slett de minuttene jeg er på bloggen hennes. 


bildene er tatt av Kaja.

not so fun


to bilder av meg og bebien min

Nå er jeg lei av å høre min egen stemme. Har jobbet med selvportrettsoppgaven i hele dag og er så godt som ferdig, nesten. Egentlig er jeg tom for de fine idèene jeg har hatt i hodet tidligere, derfor setter jeg pris på om det er noe dere vil jeg skal skrive om. 

lakkerte ringerFor å ta en pause i lydjobbingen, lakkerte jeg de nye ringene mine pluss noen få til med blank neglelakk. Mange av ringene mine er så fæle fordi jeg bruker ringer hver dag. Anbefaler å gjøre det så fort du kjøper nye ringer, du får så igjen for det senere. Må også bli flinkere til å smøre rundte nummer to på, for det hjelper ikke bare en gang. Gjør du det med dine ringer?

hei, jeg heter..I dag. Søndag. Klassiske sløvedagen. Jeg må spille inn et selvportrett og redigere det så mye som mulig, tror dette krever mye av min søndag. Kunne brukt den på noe litt morsommere, ettersom jeg ikke er så veldig interessert i faget lyd. Hva skal dere?

cha cha cha

Noen som nevnte at filmen ikke var så veldig bra, hehe, må si meg ganske enig der. Hadde forventet bedre. Ellers spiste vi på Peppes og bare koste oss!Nå har jeg falt ned i godsofaen oppe i tøflene mine med en kald ramlösa. Går så lite på tv i kveld at det er til å sovne av, så nå ser jeg på skal vi danse. Får se hva jeg finner på resten av kvelden.

fåmegpå


Har dårlig tid nå, skal til byen med Cathrine. Skal se Fåmegpå for faen og spise litt. Ha en fin dag!

en god start på dagen

I dag blir en fin dag. 

Jeg dro meg lenge i sengen før jeg satte meg til et frokost bord med stekt bacon og egg. Og te selvfølgelig. Nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg til låven med mamma og mormor. Håper de har fått inn noe nytt. Hva skal dere i dag da?

purchasing 16/9
Cubus


H&MH&M

Sluttet tidlig på skolen i dag og fikk med meg noen småting hjem. Fornøyd. I kveld skal jeg nyte fredagen til det fulle med pizza, sjokoladepudding og gullrekke av tvprogrammer. 

utgårdskilen #1
Nikon D3000 + Sigma 70-300mm. Redigert i Photoshop.

Fine Hvaler. Jeg er en stolt Hvalerboer, hvertfall når det er på sitt beste. Da er det så fint her at det kribler i magen og kameraet går varmt.

innholdsrikt

Jeg har så ekstremt lite interessant liv, og hverdagen blir en helt annen så fort jeg får lekser. Har liksom noe å gjøre etter skolen da. Kommer hjem alt i fra fire til fem og etter det er jeg enten på trening, sover eller bare suller hjemme. Tror jeg skal lage en film om livet mitt. 

 
Meg etter trening og meg i sofaen da.

kosekoseI kveld følte jeg for og ha en skikkelig kosekveld for meg selv. Det er ikke langt i fra storm ute, så jeg følte at et halvmørkt rom med litt telys passer til omgivelsene utenfor. Nå skal jeg fortsette på reprise av Hotel Cæsar, vært litt travelt i det siste, så har ikke fått sett så mye av det.

så var det mandag

Ojda, har ikke vært så flink blogger i det siste. I dag var jeg såvidt hjemme fra skolen før jeg måtte tilbake til byen igjen på mental trening med håndballen. Men det var verdt det, veldig veldig deilig. Ellers har jeg litt lekser å gjøre, og de jeg får i mediefagene tar som regel litt tid, men prøver å få blogget når jeg har anledning til det!

konfirmasjonshelgI helgen har jeg vært i Bærum. Jeg har vært i konfirmasjon til fetteren min og jeg har kost meg med en herlig familie og ikke minst god mat. Dette har vært en fin helg med fint vær, til tross for mobbingen av ørene mine. Har dere hatt en fin helg?

lykken er å komme hjem til iskald cola

I dag er en litt småstresset dag, men jeg kommer vel gjennom den. 

Dette er hva jeg skal før jeg drar på trening. Hva skal dere i dag?

pust ut, pust innJeg har syke pusteproblemer i kveld, lyst å begynne å grine egentlig, litt for mye å tenke på på kort tid. Dere får ha god natt!

hjelp meg


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + CloseUp+10 filter

Over ser dere fortsettelsen på det ene bildet jeg la ut i går. Nå trenger jeg sært deres hjelp: har fått en fotooppgave til i morgen, og kan ta bilder av hva som helst. Der ligger vel problemet, jeg har ingen anelse hvor jeg skal starte. Har dere noen tips til hva jeg skal fotografere? (Komposisjonen skal være god.) Tusen takk på forhånd!

uvær

Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8+ CloseUp+10 filter


Nå kjenner jeg at jeg er sliten og gleder meg til å krype under dynen med den fine, men også rørende, boken min søsters vokter. Har sett filmen så vet litt hva jeg har i vente. Ellers har det vært storm i hele kveld og med en liten bekk, regn og en vind som uler og drar med seg ting utenfor vinduet blir det spennende og se når jeg sovner. God natt.

orange sweater


genser cubus bukse bikbok ringer h&m

I dag er det tirsdag og min første håndballtrening her nede. Starter med halvtimes jogging, jeg har ikke trent siden april. Fint.

"mitt beste sommerbilde"

Jeg er med i en fotokonkurranse som holdes av flinke Merete! Temaet er sommer og jeg har utrolig mange bilder å velge mellom, men kunne bare delta med ett bilde.
 Nikon D3000 + 18-55mm, objektivet jeg aldri bruker lenger. 

Premien er et close-up filter fra www.tvspelsweb.se og dersom jeg vinner vil jeg ha dette close-up filteret. Delta du også!

monday blogs

Det er så mange fine blogger man blir glad fra tærne og opp av å lese. Det er så mange dyktige fotografer at det kribler i magen hver gang man ser bildene. I dag har jeg plukket ut tre av de. Videre hver mandag vil jeg skrive om èn blogg jeg liker.
Helene Kristiansen
er definitivt en av mine favoritter når det gjelder fotografer. Hun har det virkelig i seg og skaper sitt eget. 

Ida Marie. En jente med helt spesielle egenskaper til både det og fotografere og å redigere. Jeg elsker bildene hennes.

Greece 2011

Hanna. Søte, Hanna. Blir like glad hver gang jeg ser hun har kommet med noe nytt, selvom det ikke er så ofte. Men det gjør ikke noe, for de gangene hun kommer med noe, er det gjennomtenkt og bra. Bildene hennes? Nydelige.

mandagstur

Like etter at jeg kom hjem svett og ekkel fra en slitsom hjemreise fra skolen, ble jeg med mamma og hunden ut på en liten tur. Litt utslitt nå, hehe. Men det var deilig med litt frisk luft og få kjenne litt på havbrisen. By the way, innlegget i går er ingen problem lenger, fikk tatt noen greie bilder i dag. Hatt en fin dag?

this problem


Nikon D3000 + Nikkor 35mm

Jeg har et ganske stort problem som henger over meg. Det har hengt over meg i underkant av en uke, for det å finne de to bildene jeg er mest fornøyd med av x-antall bilder, er en gigantisk jobb. Det skal vises til klassen pluss fotolæreren min, så jeg føler jeg må ha noe bra. Hm.

strøk treJippi. Til tross for en dårlig start på søndagen, har den endt godt. Fant både det ene og det andre jeg var ute etter, i tillegg til et brabra minnekort. Over ser dere bilder av det jeg skal fortsette på nå. Hva gjør dere i dag?

fin søndagsmorgen

Fin start på søndagen, veldig fin. Minnekortet mitt ble ødelagt. Og da blir jeg sånn:

 

Nå skal jeg til Sverige, regner med jeg kommer hjem med et nytt minnekort da, ellers blir ikke fotolæreren min blid.

et lite hjørne

Nå kommer noen etterlengtede bilder for noen, fire bilder av en liten del av rommet mitt. Så må jeg også bare si at mye ikke er hundre prosent ferdig enda. Skal blant annet skaffe meg ny seng etterhvert, fler puter i sengen og kurvstolen er egentlig en hagemøbel, men bruker den til jeg finner den jeg egentlig skal ha. Dette er en liten del av rommet mitt, da andre siden er litt rotete enda og ikke helt på stell.

Bildene ble tatt i dårlig lys, på ettermiddagen da det begynte å bli mørkere, så de kunne vel vært bedre.

colour or black and white

En
To
TreNikon D3000 + Nikkor 35mm

Her ser dere seks bilder. Tre uten farger og tre med farger. Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg for om jeg liker bildene i svart hvitt bedre enn de med farger. Hva mener dere?

hello september


laget av meg

Vi er nå tre dager inn i den første høstmåneden. Fine fine høsten. Jeg har ikke så forferdelig mange planer denne måneden, men jeg tror at den skal bli fin selvom. Neste helg skal jeg i konfirmasjon til fetter i Bærum og møte masse familie, samt. mitt gamle hjemsted. Gleder meg. Har du planer denne måneden?

fffredagI dag er jeg utrolig sliten. Jeg pleier å være det på fredager. Nå skal jeg fortsette videre med portofolioen min som i første omgang ikke er veldig store greiene. Deres planer for kvelden?

converse
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 * ISO 100 * 1/600

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
hits