jeg gjennomskuerDet er rart det der....hvor fort man oppdager om noen ikke liker deg. Måten de snakker til deg på, måten de gir deg kommentarer på, måten de gjør til stemmen og uttryket i ansiktet når de snakker til deg på, måten de ser på deg på og måten de behandler deg på. Jeg har opplevd dette så mange ganger i løpet av min barne - og ungdomstid, at det skal lite til før jeg skjønner det. Dere skal vite, jeg gjennomskuer personer sinnsykt lett! Jeg leser ofte tankegangen deres når de kommer med en kommentar eller setning. Jeg har ofte lyst å kommentere det, veldig ofte, men må bare klare og holde det inne. Jeg må kontrollere meg.

min (etterlengtede) toppliste

Herregud, dette vær nærmest umulig! Det var mange jeg ville ha med på topplisten, men jeg ser også litt på hvor ofte man oppdaterer, og om hvordan innleggene er innholdsmessig. Så om man da blogger litt uregelmessig ser jeg på innholdet i innleggene, er det bra innhold scorer bloggen bra.

1. Camilla Wolden

2. Maria

3. Daria

4. Kristine Broen

5. Ida Stenersen

6. Malene Lee

7. Shewit Ghirmay

8. Kristin Amalie

9. Bianca

10. Catharina

trykker du på navnene kommer du direkte inn på bloggene.

dag 9 - 10 veier til å vinne mitt hjerte

Kommer jo til å fortsdette med 25 days, og er på dag 9 -10 veier til å vinne hjertet mitt.

1. Vær sjarmerende, men med grenser.

2. Kle deg gjerne i en strikkagenser, eller hvertfall ha litt stil.

StockholmStreetStyle I Will Live.: (by MultiCurious) Good night, love. Flickr: ^ ^ Giuly s Photostream

3. Sier ikke nei til veltrent kropp!

4. Vær høyere enn meg.

5. Send gjerne nattameldinger og si at du tenker på meg.

6. Vis at du bryr deg om meg!

7. Vær romantisk.

coisas bonitas de casamento pouco Sem título | Flickr - Compartilhamento de fotos! crucifies my enemies.

8. Respekter mine valg og mine svar.

9. Ikke si "elsker deg" etter noen uker.

10. Gi komplimenter.

Noe du kjenner deg igjen i kanskje?

today's sunday is funday

Hei dere! I dag har jeg vært litt opptatt, gått en herlig tur i finværet (!) og skrevet på takkekort. Nå kan jeg endelig slappe av uten anstrengelse, hehe. Kommer med topplisten min i kveld, selvom mange av de påmeldte sikkert ikke er helt oppdaterte, så jeg har en jobb og gjøre.... huff.3 bilder jeg tok i går, kommer vel fler!

Hva gjør du i dag?

Om meg


Navn: Celine                      Alder: 16                      Oppvokst: Bærum, Akershus                      Bosted: Hvaler, Østfold

Jeg heter Celine og er født den 28 januar i 1995. Er født og oppvokst i Bærum, men flyttet til Hvaler for et halvt år siden. Har ingen søsken, men en mor, far og hund. Jeg er elev ved Noroff Videregående, en privatskole som ligger i Fredrikstad. På fritiden spiller jeg håndball på Hvaler IL. I og med at jeg kommer sent hjem fra skolen er det som regel kun trening og skolearbeid jeg rekker på fritiden. Ellers er jeg veldig interessert i interiør, klær og å ta bilder. Det er ikke noe jeg driver med veldig profosjonelt, men kun fordi interessen er såpass stor og det er noe jeg liker veldig godt.

følg meg her

Hei dere! Jeg beklager virkelig for alt mitt surr for tiden, cdg.blogg.no er nå nedlagt i lengere tid og jeg fortsetter på denne bloggen. Sånn må det bare bli, og om dere vil vite grunnen, send meg brev her på blogg.no eller mail på celine.blogg@gmail.com.

Nå føler jeg også at jeg starter litt på nytt, noe som er veldig deilig! Kan dere forresten se headeren min? Jeg ser den ikke her!

sunny day in stockholm

det er høst
photo_me Nikon D3000 18-55mm

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits