ROLIGI dag er det treningsfri. Veldig deilig, for det er ikke mange ukedager jeg kan sette meg ned og slappe ordentlig av. Skal ta meg tid til å ordne litt på rommet mitt, ettersom det trengs. Har enda ikke system over noe føler jeg, og er ganske lei av det. Er vel en del som venter på bilder også, og det kommer den vakre dagen da det meste er på plass. Hvordan er deres mandag?

THIS AFTERNOON

Kan vel ikke akkurat si at jeg koser meg her jeg sitter med eventyranalyse om Per, Pål og Espen Askeladd. Men jeg koser meg derimot med tanken om at jeg straks er ferdig med den og at det er en ny uke i vente. Ny uke, med ulike gjøremål som får meg til å ha tankene andre steder. Den lille boblen jeg lever i, er en boble som trenger tid på seg til sprekke, og tar jeg ikke helt feil heller, så er en dag etter en annen, det som skal til for at boblen sprekker. Men som sagt, det er ikke annet en tid som skal til. Hva gjør dere denne kvelden da?

THANK YOU FRIENDSHIPThank you for the friendship you have offered; rest assured that I'll treasure it in my heart and will always remember that once in my life, I've known someone like you. Jeg er så takknemmelig for at jeg har de vennene jeg har nå. 

SUNDAY

Hei hei og god morgen! Jeg sovnet så klart nesten ikke før seent i natt, og i dag starter jeg dagen ganske tidlig med å dra til Sarpsborg for å se jentene spille kamp. (Kan fortsatt ikke spille pga. tull med overgangen min.)I går måtte det selvfølgelig skje noe som gjør meg enda mer nedenfor enn det jeg er fra før. Livet svinger sånn for tiden at jeg blir helt utslitt. Egentlig vil jeg ikke skrive så mye om dette og hvor lei meg jeg er på bloggen. Men hvorfor ikke? Hvorfor skal jeg fremstille livet mitt som perfekt, når faktumet er det at perfekt er noe av det siste livet mitt er. Jeg kan ærlig innrømme at nedturer er det som for øyeblikket følger meg. Jeg er psykisk sliten, som også delvis kommer av søvnmangel, og jeg vil egentlig bare ligge under dyna hele dagen - hele uken. 

wishes 2011tre fine

Tumblr_lmszz8afzy1qcnxnao1_500_large

Daughtry - It's not over

Tumblr_lthn0rzh3j1qgxmc6o1_400_large

Gavin DeGraw - Soldier

Tumblr_lm6zyj99ju1qe1lf4o1_500_large

Bastille - Flaws

Hører på en del emosjonelle sanger for tiden, og dette er bare noen av de. Dersom dere vil at jeg skal komme med flere sanger, så gjør jeg det med glede. Bildene er linket.

denne oktoberdagenI dag er en sånn dag der jeg ikke føler for å gjøre noen ting. Har nettopp gått en deilig tur med hunden, men mer har jeg ikke energi til. Det er derfor så typisk at jeg fant ut i går kveld at jeg har to vanskelige lekser å gjøre i helgen. Jeg vil bare se på Hotel Cæsar hele dagen mens jeg drikker kakao, det er det som er fint på høsten. Hva gjør dere i dag da?

snakkes

Jeg orker egentlig ikke blogge i dag. Er sliten og ble brått i et veldig dårlig humør. Jeg må få gjort noe med dette, og det så snart som mulig. Takler det snart ikke mer. 

medier og kommunikasjon

Ettersom vi har hatt noen tiende klassinger på skolebesøk i det siste, tenkte jeg å skrive litt om hvordan det er å gå medier og kommunikasjon. Har jo skrevet i underkant av lite om det, annet enn at jeg trives veldig godt og at ukene flyr avgårde. Legg merke til at jeg går Noroff videregående. Dette er en privatskole og jeg betaler altså for å gå der. Derfor kan det jeg skriver nå være langt i fra sånn som det er på de offentlige skolene. Trykk deg inn her dersom du vil vite hvor Noroffskolene ligger.

Kan jo starte med at en helt klart bør like praktisk arbeid. Har kun engelsk, matte, naturfag, gym (er jo ikke akkurat så mye teori) og norsk som kjente fag fra ungdomsskolen. PS: Dette gjelder første året! Faget mediekommunikasjon er også et fag med mye teori, men det er jo et nytt fag på videregående. Ellers har vi noe vi kaller modultimer. Dette er enten lyd, foto, video eller grafisk, og går på rundgang gjennom hele skole året. Har alt fra 1-4 uker med et av de fagene, før vi går over til 1-4 uker med neste fag. Da går vi altså gjennom både lyd, foto, video eller grafisk slik at vi får prøvd oss på alt - selvom det ene kanskje ikke er interessant for deg i det hele tatt. Jeg vet at dette med modultimer er veldig variert fra skole til skole.Sett bort fra modultimene, er det noe som kalles PTF - Prosjekt til fordypning. Også her gjelder det fagene lyd, foto, video eller grafisk. Men det vi velger i PTF, er noe vi har hver tirsdag gjennom hele skoleåret. Det er der vi går mer i dybden på ting innenfor de fagene. I PTF har jeg foto.

Det store spørsmålet er om det er mye lekser. Nei, det er det ikke. De gangene vi får lekser er det som regel resten av det vi ikke rakk å gjøre i timen. Men dere skal vite at det er en del prosjektarbeid og arbeid vi må gjøre på fritiden, ettersom det krever litt mer. I neste uke skal jeg starte med et intervju og lage en-to avissider, så jeg regner med og måtte jobbe litt hjemme med det.

Jeg vet ikke så mye om andreåret. Tredjeåret inneholder veldig mye teori, og er et hardt år. Det må til for at vi skal få generell studiekompetanse, det man får etter tre år på vanlig studiespesialiserende. Så lenge man ikke faller av i starten, overlever man nok tredjeåret også. 

Spør gjerne om dere sitter med spørsmål! 

farget håret

I dag gjorde jeg det. Farget håret - bleket det altså.

Ble litt oransjeskjær, men det blir bedre etterhvert. Ble veldig fornøyd. Bla nedover bloggen om dere vil se hvordan det var før, så ser man en ganske tydelig forskjell.

i'm still alive

For en dårlig blogger jeg har vært de siste dagene. Har bare ikke hatt allverdens med tid eller ork.

Over kan dere se to negative bilder jeg tok med en pappkartong. Det beste bildet jeg fikk, klarte jeg selvfølgelig å glemme i mørkerommet, men regner med at det henger der til tirsdag. Å ta bilder med en pappkartong er ikke allitd like lett, ettersom den må være helt lystett, noe den ikke er på bildet til høyre. Den mørke kanten nede skal jeg rive av - det kommer av at jeg bretter kanten i åpningen av pappesken for å få arket til å sitte rett opp og ned, faila nemlig litt der første gangen.

I morgen skal jeg jobbe litt hjemme til od-dagen, så skal jeg noe annet veldig spennende også. Det får dere vite i morgen! 

god morgen

I dag blir en travel dag. Har som vanlig lang skoledag før jeg og Aas pluss kanskje noen fler, drar på Peppes for å slå ihjel litt tid. Så drar vi videre på OD-konserten noen på skolen har arrangert. Med andre ord er jeg ikke hjemme før sent i kveld!

Venter på at skolen skal starte daaa, forever alone i klasserommet er fint. Noen planer for dagen?

tusen takk

Takker for koselige kommentarer i forrige innlegg :-) Setter veldig pris på det!


Pjokken og meg før han ble klippet. Han er en av de som har lyst opp mine mørke dager. Koseklumpen min.

I kveld har jeg hatt en veldig, veldig hard trening og skal derfor slappe helt av nå. Skal drikke te, mens jeg hører på fine sanger. Det er så koselig.

all good things must come to an end, but all bad things can continue forever

Vi er mennesker, med en kropp og et hode, full av både tanker og følelser.  Vi har alle noen bedre dager og noen mindre gode dager. Det er bare ikke til å prøve å unnvike det en gang, for de er der uansett. De mindre gode dagene, altså. Jeg må ærlig innrømme at mine mindre gode dager har tatt litt over livet mitt for tiden.

For noen uker tilbake hadde jeg det veldig bra. Dagene lyste av glede og jeg skrev på bloggen at jeg bare ville hoppe rundt med et smil om munnen. For jeg ville faktisk det. Jeg var så glad. De gode dagene jeg hadde, ble brått til dager der jeg ville forsvinne i et sort hull og våkne opp igjen da jeg følte jeg kunne smile over noe. Det skjedde uventet, og ord jeg ble varm av å se, forsvant. Betydningen forsvant. 

Jeg har det bedre nå. Jeg er ikke lenger i den sorte perioden, men jeg har det ikke bra, og langt i fra så bra som jeg hadde det de ukene tilbake. I helgen var jeg ute med gamle venner, venner jeg vet lytter og venner jeg vet jeg har det bra med. Det var nettopp derfor jeg dro til Bærum i helgen, for jeg trengte det virkelig. Forrige helg satt jeg i sengen hele helgen. Jeg gjorde ingenting, for jeg hadde verken energi eller lyst. 

Jeg har skrevet om søvnproblemer i det siste. Søvnproblemer som kommer av at jeg ligger altfor lenge oppe og tenker. Jeg tenker tilbake på tiden da livet smilte til meg og jeg svarte ved å smile tilbake. Kvelden er den tiden jeg setter meg ned, setter på musikk jeg ikke burde sette på og tenker tanker jeg ikke burde tenke på. Men jeg klarer ikke la vær. De kommer, og klistrer seg fast til hjernen. Tanker drar også med seg tårer. Jeg sitter inne med mange av de, men jeg har også grått mye. For noen hjelper det, for andre ikke. For meg hjelper det. 

Jeg vil så gjerne ha svar. Hvorfor? Hvorfor gjør du dette? Hvorfor? Vær så snill. Svar meg.

redFordi rød neglelakk er så fint.

hungover

Hadde det veldig bra i går med gamle venner, sett bort fra at jeg trynte i gjørme på vei hjem. Haha, herregud. Et under at jeg faktisk kom unna med litt dritt på strømpebuksen og skoene, og ikke på verken rumpen eller jakken, for jeg bokstavlig talt lå nede. Hva gjør dere i dag?

home to bNå er jeg plutselig i Bærum, hehe. Dro til byen i dag tidlig for å se håndballkampen vi hadde, (har skjedd noe tull ang. overgangen/klubbyttet, så jeg må vente enda to uker til før jeg kan spille seriekamper..), så dro jeg videre til Bærum. He blir jeg over til i morgen, og har ikke like fullstappet program som turen hit for to-tre uker siden, selvom det selvfølgelig er noen planer.  

20th october buys

Noen etterlyser pris på innkjøpene. Selv er ikke jeg så interessert i å vite dette ved andres innkjøp, men ettersom jeg stadig vekk får spørsmål om hva genseren eller vesken koster, er det vel en grunn til at spørsmålene dukker opp.

Brukte skoene i dag, derfor de ikke ser helt nye ut, hehe! Boots fra Eurosko, 699,-


Shorts fra Cubus, 149,-

Votter, Kappahl, 149,-


(Kjøpte tre truser btw, har den ene på meg i dag, haha!)

Undertøy, hårspray og sokker er vel egentlig ikke så interresant. Nå skal jeg ikke kjøpe mer før Londonturen i desember, det vil jeg nok klare. 

cute dock

Ble så lei av docken og bakgrunnen min at jeg byttet det ut. Nå er den kjempesøt, elsker bakgrunnen.

de gode dagene

I dag er en av de fineste dagene i uken. Jeg elsker fredager, etter skolen vel og merke. Selvom dagen i dag har vært ganske chill. Fredager er fine fordi det er starten på to dager jeg slipper og stå opp seks for å rekke en buss. I kveld må jeg pakke litt, for i morgen drar jeg til Bærum! Drar av to grunner, kommer meg i en bursdag, i tillegg til at jeg vil være med de søte jentene etter det som har skjedd i det siste. 

Jeg skrev i går at jeg skulle noe spennende på skolen i dag, ble nemlig intervjuet og tatt bilder av, av to gutter som holder på med katalogen for Noroffskolene. Om jeg ikke husker feil, lovet de meg resultatet, så jeg kan sikkert poste det her. 

man is free at the moment he wishes to be

Travel dag. Dro hjemmefra syv i dag tidlig og var hjemme litt før ni nå i kveld. Fikk kjøpt meg noen småting i dag, viser bilder i morgen.


Nok et bilde fra skolen i dag. Det er så klart ikke jeg som er fotografen, da jeg er en av personene på bildet (haha). Fotografen heter Kristine.

Nå er det natta. Skal noe spennende på skolen i morgen som jeg selv ikke vet så mye om, så det blir spennende! Forteller mer siden.

travel piketatt på skolen i dag i forbindelse med et prosjekt

Har en utrolig travel dag i dag, spørs om det blir flere innlegg enn dette. Ha en fin dag dag!

i did it!

Jeg klarer virkelig det meste. Hadde ordnet nøtter, mandarin og god te klar, så skulle jeg kose meg med dagens epiosde av Hotel Cæsar. Og der sovnet jeg, med macen på fanget. Våkner nå, to timer senere! Det blir ikke en morsom natt, eller for å snakke om dagen i morgen. Noen som kjenner seg igjen i slike kvelder, hvor du bare sovner tvert?

heavy day


Nikon D3000 + Nikkor 35mm

Hei hei dere. I dag startet jeg dagen med en halv time forsovelse, og selvom morgenene mine på ungdomsskolen bestod av å stresse, takler jeg ikke dette nå. Sliter med å sovne om nettene så det resulterer i dager med hodepine. I dag er ingen unttak. Klokken er snart to, hvilket betyr en og en halv time igjen før vi kan gåå. Fint tiden hvertfall går litt fremover....... skoledagen i dag har vært laang.

i can't wait

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg ser frem til å tusle rundt i Londons julegater.

215137_10150288024767188_735437187_7702402_3053319_n_large_large Christmas-tours-in-london1_large

Til å ta turer på Starbucks, og få servert varm drikke en julepreget kopp.

Tumblr_lt5fogpqhv1r1qkgio1_500_large Tumblr_lt683qxkxf1qc144qo1_500_large

Til å føle den fine stemningen blant glade engelskmenn som er ute etter julegaver til familie eller venner.

5096558624_712066fea4_z_large Http%253a%252f%252fmeme.zenfs.com%252fu%252f04106980ed91de091c78d8a11e6a44c371f09f5a_large

Til å se den engelske offentlige transporten.

Tumblr_lofwzuggea1qlv4q7o1_500_large Tumblr_lp8vxajuvc1qisamdo1_500_large

Til, sist - men ikke minst, å shoppe!

Tumblr_lo3k5iepx51qfvzi2o1_500_large 5067466521_81a030f9f5_z_large

Det skal også bli veldig deilig å gå rundt i London uten og måtte tenke på et forhold som henger i tynn tråd. Det rett og slett ødela den forrige og første Londonturen min. Ikke nok med det, men alle bildene jeg tok da, har jeg selvfølgelig mistet. Denne turen blir herlig. 

white dream


Nikon D3000 + Nikkor 35mm

tirsdag daa

I dag startet vi klokken ti på skolen, noe som var veldig deilig etter den nokså korte natten jeg hadde natt til i går. Klokken halv ett "avsluttet" jeg skoledagen for å dra hjem og jobbe med prosjektet vi driver med på skolen denne uken.

Så dette er hva jeg skal drive med frem til en som skal se på ballkjolen kommer. Hva skal dere i dag?

the flame of love is now just a cold lonelinessEr veldig sliten i dag, både psykisk og fysisk. Var en halvtime hjemme etter skolen før jeg måtte tilbake til byen på en veldig, veldig hard trening. Jeg hadde også en dårlig natt i natt, sov i underkant av fire timer og våknet flere ganger. Det er mye som skjer i livet mitt for tiden, og det sliter meg helt ut. Kommer sterkere tilbake etterhvert.

i hate..

Synes det er så morsomt å lese andres hatelister, så jeg lager en selv også, hehe.

- Jeg hater at lærerne alltid sier at vi kan gå tidligere fra skolen, tre minutter før bussen min går. YES, det var den bussen, one fuckings time to next....

- Jeg hater når pappa gjentatte ganger sier at det er så mye mas fra meg om reiser. Jeg mener, HVOR ofte reiser vi? Aldri.

- Jeg hater folk som går sakte, midt i veien, gjerne i en laang rekke så det er umulig å komme seg forbi uten og måtte risikere livet fordi jeg må gå ut i veibanen. Tenker dere noen gang på at dere faktisk ikke er alene på jorda? 

- Jeg hater å høre høy musikk, hyling og skrik av en fest et eller annet sted, også ikke være invitert! Altså, hallo.. jeg er her jeg også. Jeg har iPod med festmusikk og er en suksess på dansegulvet, så hva venter dere på?

- Jeg hater og ta med meg kameraet ut, finne det perfekte motivet og ta bilde av, helt til...... NO MEMORY CARD. Skyt meg, er som å gå på skolen og oppdage at du har glemt å ta på deg bh.- Jeg hater å våkne til piping fra hunden som gnåler som en stukken gris. Kan du aldri sove like lenge som meg? Legg deg senere enn ti om kvelden.

- Jeg hater og ha overnattingsbesøk, så sovner personen før jeg har rukket og slukke lyset. Hele vitsen med overnatting er liksom å ligge lenge oppe og snakke. Dra heller hjem og sov om du skal sove med en gang hodet treffer puta. 

- Jeg hater personer som leker blonde!!!!!!!!!! Noen er rett og slett født stokk dum, andre ikke. Ikke gidd å lek det og se deg rundt med det blikket som skal trekke til seg oppmerksomhet og setningen "hahahaha, du er så blond!" 

- Jeg hater at jenter med så og si ingen synlige tegn av fett på kroppen kaller seg feite! Verre blir det når de fortsetter med "ja, sjekk her da" og sliter med å finne frem det lille lårfettet. Altså, ingen vil vel ha så tynne ben at man ikke ser forskjell på en tannpirker og benet?

 - Jeg hater de gangene hunden rømmer og jeg må løpe etter som en idiot. Det blir enda verre når jeg prøver (skjønner ikke at jeg orker en gang..) og rope på han, for da ser han på meg med leende blikk og fyker enda lenger avgårde. Lydighet? Psss, hva er det...  

people "change" and forget to tell each otherDagen i går var grusom. Dagen i dag har vært bedre. Selvom de har vært nokså like. I kveld skal jeg pakke meg godt inn i nytt og nyvasket sengetøy med en kopp te samtidig som jeg skal prøve å fortrenge tankene som knekker meg sammen. At ting skal være så vanskelig.....................

sniktitt på stuaNoen få bilder fra stuen vår. Vi venter på ny sofa, stol og pall for tiden, når det er i hus skal dere få se stua i helhet. Hva sier dere til det?

spør meg

Har helt glemt at jeg har formspring! Trykk her dersom du vil spørre meg om noe. 

et lite lys

En ting som lyser opp dagen min. Tur med tante og dem, til fine Madrid er bestilt. Selvom det er lenge til, er tanken på at vi skal dit noe jeg smiler av. 

Tumblr_lputa9c1rx1qkuo1vo1_500_large Tumblr_lle9rf9y6m1qi0qzeo1_500_large5997351658_7638d3c626_z_large Mc3stqrwekb6mpfyaa_large
weheartit.com

Jeg har vært ganske nedenfor i dag, føler meg så og si nedbrutt. 

jeg sier hvorfor

Jeg klarer ikke gjøre noen ting. Tankene er helt andre steder og det er de som styrer meg. De styrer hva jeg orker å gjøre og hva jeg faktisk gjør. Jeg gjør ingenting. Jeg klarer ikke.

Aller helst burde jeg komme meg ut, være med venner, snakke om andre ting. Men det blir litt vanskelig når den gjengen jeg helst vil snakke med er en time og førti minutter unna. Jeg har ingen å gå til nå, det er i en slik stund jeg virkelig trenger det. Jeg gjentar meg selv, det er utrolig hvor glad en kan være en dag, for å så bli så nedbrutt. OG det av kun èn person. Hvorfor, hvorfor, hvorfor. Hvorfor. 

 

it's hard to fight when the other part isn´t there

I dag har jeg ikke orket å blogge mer enn det innlegget jeg postet i stad. Det er utrolig hvor glad en kan være en dag, for å så bli så nedenfor dagen etter. Jeg vil grave meg ned i mørket og bli der til jeg kan smile igjen.

Tumblr_lrbkqmojxe1qcqc80o1_500_large Tumblr_lqbrgatbd51qcx3cao1_400_large
weheartit.com

Håper dagen i morgen blir bedre.

turbulenstJeg har følt meg som en zombie i så og si hele dag, kan virkelig ikke huske sist jeg var så trøtt. Klare såvidt og holde øynene oppe i mattetimen, og det hjalp derfor veldig lit at vi drev med både seks og syv nuller etter ett-tallet. Ellers har jeg vært veldig frustrert i dag og føler at alt bare går til et viss sted. Det som gjorde dagen min ti ganger bedre, var at alt klaffet med buss hjem, til slutt! I ettermiddag blir det spennende og se om vi er med i dagens episode av Kollektivet på tv2, selvom jeg har mine tvil. Planer for helgen?

svaar


Vil du ha nytt kamera? 
Ja, vil det. Det jeg har nå nærmer seg to år, og det kan ikke filme - noe jeg i ettertid ser at jeg kan få mye ut av, ettersom jeg elsker å filme og lage videoer ut av det for minnenes skyld. Jeg føler heller ikke at jeg kan gjøre så veldig mye mer med det.

Hvis det var en ting du kunne fått, uansett hva den kosta. Hva ville du valgt?
Ojojoj, dette var vanskelig. Kanskje en superstilig bil? Så teit jeg er...

Hvordan mobil har du?
En dritdårlig HTC. Lyst å bare hive den ut i Glomma. 

Hvor mange land har du vært i? Hvem?
Har ikke helt tellingen. Syv? Hellas, Spania, Sverige, Danmark, England, Tyskland, Frankrike, selvom de to sistnevnte kun er mellomlandinger. Tror jeg har vært i et land til, men husker ikke hvilket.

Har du fått deg kjæreste? 
For å være helt ærlig - nei.

Hvordan er det med nye skole, nytt, sted, nye venner osv?
Det er ganske spesielt, egentlig. I og med at jeg aldri har flyttet før og at vi bor på et nokså lite sted der det er naturlig for andre å legge litt ekstra merke til en ny en. Skolen ble jo nytt for alle, så det er ikke noe jeg legger så veldig mye merke til, bortsett fra at jeg ikke kan delta i samtalene om den personen som kjenner hun som kjenner han, om dere ser tegningen. Nye venner har gått litt i det sakteste laget, men jeg merker at det sakte, men sikkert kommer seg.

Har du flest venner på Hvaler, eller i Fredrikstad, siden du går på skole der?
Godt spørsmål... må vel si Hvaler da, i og med at det er veldig få i klassen/paralellklassen som faktisk kommer fra Fredrikstad. 
 

Hva er ditt favorittsted på Hvaler?
Det var et vanskelig spørsmål. Synes Guttormsvauen er helt nydelig, også liker jeg Skjærhalden veldig godt også. 

Hvordan er det å dra fra et sted med busser sikkert hele tiden, til hvaler, med sånn en buss i timen? haha
Heheheh, det merkes! Jeg tror jeg har blitt hentet fler ganger etter vi flyttet ned hit, enn det jeg ble på ett år i Bærum. Stresser flere ganger i uken for å rekke busser og det er for å si det sånn ikke noe jeg er veldig fan av. Her kan man ikke akkurat tenke "shit happends, kommer en om femten minutter", om bussen går foran nesen på deg, slik jeg kunne i Bærum.

Hva er din favorittmusikk?
Hører på det meste en vanlig jente på min alder hører på. Alt fra house musikk til fine ballader. Er også veldig glad i Linkin Park og Eminem.

Beste minne?
Har så mange gode minner! Danmarkferien i 2008 var veldig bra, for og ikke nevne alle håndballcupene jeg har vært på! Av de er det Partille i 2010 som skilte seg mest ut. Fantastisk.

3 ting du vil gjøre før du dør?
Dra til Australia, ta tattovering og dra på konsert med en artist/ et band jeg liker veldig godt.
 

Hvem er puuuusen?
Heheh, liten overdrivelse da jeg skrev det. Men det er en veldig god venn av meg.

Fortell om puuuusen!
Føler egentlig ikke for å si så veldig mye om han enda. Vi er veldig gode venner og utrolig like, så jeg koser meg veldig når jeg er med han. Kan sikkert fortelle mer senere.

Hvordan er livet ditt nå? På en positiv eller negativ måte?
For å være helt ærlig var jeg inne i en periode da jeg så mørkt på alt her nede. Følte meg ikke helt vel og var bare gretten. Men i det siste har jeg følt at flere ting går min vei når det gjelder alt, og det er en veldig deilig følelse. Så livet mitt for tiden er veldig bra. Det gjorde også virkelig susen da jeg fikk 6 på en reportasje i lydmodulen nå i dag.

Hvem er ditt forbilde?
Har egentlig aldri hatt et forbilde jeg på en måte har sett opp til veldig lenge, men i farten svarer jeg farmor. Hun var en som godtok alle, enten de var høye eller lave, mørke eller lyse. Hun inviterte barnehagebarn som var på tur inn på boller og saft og smilte til alt og alle. Jeg savner henne. 

Fortell om bissevovven din!
Ja, okei? han er en blanding mellom 25% Shih Tzu, 25% Bichon Frisè og 50% Lhasa Apso. En liten hårdott med andre ord. Han elsker oppmerksomhet og er utrolig sosial av seg. Kan være litt bråkjekk til tider ved å boffe litt (ikke bjeffe, men varsle..) på mennesker han ikke kjenner, men så fort man gir han kos er man elsket. Han hater å være alene hjemme og følger oss i huset hele tiden, noe som faktisk er ganske slitsomt. Men ellers er han en nydelig liten dott som kan få meg til å smile selv den dagen bussjåføren ikke vil ta meg på.

liten spørsmålsrunde

Har fått inn litt spørsmål i det siste, så om det måtte være noe dere lurer på, spør meg gjerne! Drar til puuuuusen i morgen etter skolen og kommer ikke hjem før på kvelden så dere har hvertfall den dagen på dere :-) Blir med andre ord minimalt med blogging i morgen.Spør meg om alt mulig!

black and white

Til tross for at denne dagen er en av skoledagene hittil som har gått saktest (slår ikke en fredag noen uker tilbake..) så har den vært bra. I kveld skal jeg spille treningskamp igjen, gleder meg. Åh, livet smiler, jeg vil bare hoppe rundt.

jeg smiler

I dag var jeg ikke hjemme før halv ti om kvelden. Dro til Henrik rett etter skolen og rett fra han til mental trening, så nå sitter jeg her nydusjet og er greit sliten. Starter sent i morgen og godt er det.

Jeg har det veldig bra for tiden. Selvom det er mye å gjøre, stresser jeg ikke - puster normalt, og jeg smiler. Det er så deilig og ha slike dager. Jeg kan ikke huske sist jeg føler meg så lett og glad samtidig. Hvordan har dere det for tiden?

så mye å gjøre på så liten tidHei! Jeg lader vel egentlig bare opp til en hektisk skoleuke i kveld. Har ikke helt oversikt over alt som skal skje enda, men jeg tror jeg må lage meg en plan om jeg skal huske på alt det jeg har i hodet foreløpig. Har to treninger og en kamp i tillegg til en naturfagsprøve på fredag. Har fotofremføring på tirsdag og en omfattende eventyrartikkel som skal skrives. Men jeg må bare ta en ting av gangen, så overlever jeg nok denne uken også! 

this is good life

Dette har vært et bra døgn. Trengte å komme meg litt bort og til gamle trakter med venner og bekjente.

Dro rett til Thea der Euna også var, som det er kjempelenge siden jeg har sett. Spiste god mat og hadde det veldig koselig.Så dro jeg til Egon med mine gamle håndballjenter. Jeg spiste en god cæsarsalat og vi hadde mye å snakke om. Fine jentene.

Videre derfra dro jeg til Pernille og møtte de andre fine jentene. Var så bra og se de ansiktene jeg har sett hver dag i tre år, har ikke sett de på fire måneder! Så, hva har dere gjort i helgen?

åker til bærum

 

Hei alle i hoppa! Er innom for å si at jeg drar til Bærum i morgen tidlig, litt sånn småspontant. Har et trangt program og gleder meg masse til å møte gamle venner igjen! Ah, blir så bra. Så vi snakkes søndag kveld en gang! :-)

new in


Cubus


Bikbok/Cubus


The Body Shop


Søstrene Grene

Neste innkjøp er definitivt et par UGG's og svarte boots. Vet akkurat hva jeg er ute etter, og det gjør det så mye enklere.

vi er søte små tv kjendiserI går var en superfin dag. Det var sol, jeg var i Oslo med Cathrine og rundt oss var det glade mennesker. Selvom jeg etterhvert hisset meg veldig opp over tiggerne som formerer seg som fluer rundt i Oslo, koste jeg meg veldig. Det ble kjøpt noen småting og vi avsluttet dagen på Fridays med Malene og Joakim. 

Vil også bare si at vi muligens kommer på Tv2 klokken 17.30 i dag, hva det dreier seg om får dere nesten se selv, men jeg det jeg med hånden på hjertet kan si nå i tilfelle vi dukker opp, er at det var veldig pinlig for oss. 

far, far away. in my mind.

Har du noen gang hatt den magefølelsen som gjør at hele magen bare vrenger seg og er som en stor samling av sommerfugler? Den følelsen som gjør at du ikke er sulten, mens magen nærmest skriker etter mat. Den magefølelsen som egentlig er umulig å beskrive og som ofte kommer av en tilstand du, magen og hodet ditt sammen lager.Jeg har hatt den i flere dager nå. Mat er ute av tankene, til fordel for helt andre tanker. De tankene som gjør at jeg bare vil smile store, brede smil, og ikke klarer å trykke piltasten hardt nok ned slik at tetrisklossen havner på feil sted. Jeg er ukonsentrert. Klarer ikke tenke på det jeg burde tenke på. Tankene om dette sniker seg innpå og lager igjen smilet mitt bredere enn noen gang. Sommerfuglene i magen flyr løpsk. Jeg smiler igjen. Jeg må gjøre noe med dette, men hvordan? Jeg tør ikke. Har ikke mot nok.

kortere hår

Jeg har endelig fått klippet meg. Håret mitt vokser i en farlig fart, og jeg har i lengere stund følt at det bare har vært i veien. Det var slitt til de grader også.Hater (!!!!!!) bilder i speilet, men det får gå denne gangen..

Ganske forskjell, men jeg er veldig fornøyd!

no we won't get caught

dotten og megPuh, det er litt å ta igjen av Hotel Cæsar etter to uker. Trodde faktisk ikke at jeg var så travel av meg, men når jeg ikke har rukket og se det på to uker må det jo ligge noe i det, hehe. Sammen med meg ligger selvfølgelig dotten som elsker å ligge i sengen min. Hva gjør dere i kveld da?

interiør: detaljer mom and dad

Jeg har egentlig ikke tenkt å vise så veldig mange bilder fra mamma og pappa sitt rom, men det er noen småting der jeg liker veldig godt.


Min søte lille mamma er nummer fire nede fra høyre - med propell i håret sier hun.
Pappa dresset opp som konfirmant.


Speilet er ordentlig gammelt og er likedan det vi har i gangen nede, som vi har malt svart. 

sneakspeak


Nikon D3000 + Sigma 70-300mm

monday blogMandagens blogg er fine Birgitte sin. En snart 17 år gammel jente som er veldig flink til både å ta bilder og å skrive. Hun kan mye om foto virker det som, og skriver om det meste som faller henne inn, selvom det er hovedsaklig fotografi som er å finne på bloggen hennes.Jeg rett og slett elsker Danbo-bildene hennes.

an angel left her wingsBloggingen min er elendig, jeg får meg virkelig ikke til å sette meg ned å skrive slik som jeg gjorde før.

Ellers sitter jeg med tårer i øynene og ser på lederen til AUF snakke for seg til pressen som er på Utøya for første gang etter tjueandre juli. Han er så fantastisk flink til å snakke for seg og sier så mye klokt. Virkelig en bra mann.

off to my cousine

I går ble det litt sent kan man si, men jeg er oppe til denne tiden likevel. Søndag er egentlig min vaske dag, men jeg har blitt en nokså travel person på søndager. Pytt pytt. Nå stikker jeg bort til kusinen min, som jeg ser så alt for sjeldent selvom vi tross alt bor på øyene begge to. Ha en fin søndag folkens!

.

Null inspirasjon.

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits