with teeth

Før smilte jeg aldri med tennene, fordi jeg synes smilet ble så ufattelig stygt. Etterhvert har mamma tvunget meg mer og mer til å smile med tenner. Dermed smiler jeg nesten alltid med tennene nå, og synes ansiktet mitt blir "eldre" med tannsmil og ikke lukketsmil.

Hvordan smiler dere? Med eller uten tenner?

tomme ord

Nå har jeg fått fikset headeren, tror jeg! Si i fra om den ikke funker nå heller! :-)Jeg har vel egentlig ikke så mye å komme med sånn utenom det med headeren. Det er første desember i morgen og det vil si sjokoladekalender! Det som er motivasjonen min til å stå opp i desember. Haha, hvordan kalender skal dere ha i år?

ny header

Heisann! Jeg må bare starte med å si at jeg beklager at jeg ikke har blogget tidligere, men jeg fikk en ekstrem magesmerte jeg aldri har kjent maken til før, jeg lå bare på sofaen i to timer og skalv. Klarte ikke gå eller såvidt bevege meg, men nå er jeg heldigvis bedre! Og ellers elsker jeg slike skoledager vi har denne uken. Prosjektdager i UDV, det vil si...... no work. Ellers kan jeg jo også si at vi fikk vite julekarakteren i RLE, og dette lover virkelig godt for resten av karakterene mine......... jesus christus og gud og maria. Jeg håper dere forsto ironien. Jeg innser nå at jeg er rett og slett stokk dum. D-U-M. Dum som i et brød som ikke har hjerne.

Ellers ser dere sikkert at jeg har ny header, for jeg var så heldig at jeg vant en av jenta bak bloggen www.mne.blogg.no, nemlig Mathilde! Hun er utrolig flink og skal i hele desember ha julekalender hvor man kan vinne en header, så jeg anbefaler og ta en titt :-)


skjorte og ring gina tricotNå får jeg proppe i meg mat og løøøpe til trening! Hva synes dere om headeren?

om flyttingen

Jeg får stadig vekk spørsmål om flyttingen, og jeg lurer derfor på om det er noe dere er veldig nysgjerrige på når det gjelder det? Bare og spørre her, så kan jeg svare i innlegg senere :-)

 

bokeh
fotografert med Nikon D3000 + 70-300mm / ISO-400

smileI dag var jeg hos Kristine etter skolen, så det forklarer fraværet. Nå skal jeg kose meg med Hotel Cæsar mens jeg jobber litt med å innhente opplysninger om utdanning og yrker jeg kan få innenfor medier og kommunikasjon. Jeg elsker UDVprosjekt på skolen, virkelig. Ha en fin kveld!

spørsmål

Jeg minner om at dere kan stille meg spørsmål på formspring, her. Svarer på alt!

christmas in songs

Maria Mena - Home For Christmas

The Raveonettes - The Christmas Song

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

John Lennon - Happy Christmas

 

Si en (jule)sang du liker!

i wish.... you were here with me

første søndag i advent

Hei folkens! Og i dag er det første søndag i advent! Jeg våknet halv ett etter og ha sovet i nesten tretten timer. Jeg gleder meg til i kveld hvor jeg ligger i sengen og ser opp i taket i flere timer før jeg sovner noen timer før jeg skal opp igjen.

Jeg startet hvertfall dagen med en kopp te også hjalp jeg mamma med å pakke inn julegaver. Koselig. Hva gjør dere denne søndagen?advent

God kveld! Nå er jeg på vei opp til kusinen min ettersom hun også er alene i kveld. Skal vel bare proppe i oss alt usunt vi kan finne og se på en film eller noe. Der har dere oss i et nøtteskall. Eller i nuet som noen ville sagt. Så ja, kos dere i kveld mennesker!

Ellers har mamma pyntet til advent i dag!Og vi vet alle hva advent betyr!!!!!!!!!!!! Gira.

Har dere pyntet til advent?

ute etter selvbruning?

Noen av dere la kanskje merke til på bildene jeg la ut i går, at jeg var litt brunere enn det jeg vanligvis er. Om dere er ute etter oppskriften har dere den herSelvbruningskrem fra Vichy. Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruningskremer av forskjellige merker og et merke jeg har lagt mitt ekstra øye på er de fra Vichy, som den over her. Den gir en veldig fin, jevn og passe sterk brunfarge, som begynner smått å komme frem noen timer etter påsmøringen, men sees best dagen etter. Lukten er kanskje ikke noe jeg tenker å bruke som parfyme og i starten kan den kanskje være litt kvalmende, men det er noe hvertfall jeg blir vant til etterhvert. Så om du er ute etter en bra selvbruningskrem i disse travle juleukene til enten julebord, fest eller julaften når den dag kommer, vil jeg anbefale denne! Det står også på tuben at den kan brukes i ansiktet, det har jeg ikke prøvd selv.

Prisen er jeg ikke sikker på, men under 200 kroner lover jeg at den koster. Vet ikke om andre steder å få kjøpt denne enn apotek.

litt klein dag

Hei! Mye å si egentlig....... eller egentlig ikke. Kan jo si at gårdagen var veldig bra! Legger ut kun noen bilder, andre passer det seg ikke at ligger her..... hehe. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndballkamp. En klein håndballkamp. Dagen derpå håndballkamp. Say no more. Jo, vi vant da. Hallo.Birthday kids til høyreGøy hadde man det der..Nå stikker jeg vel i dusjen, så får vi se hva slags planer det blir i kveld. Jeg er alene hjemme også, kan bli morsomt om jeg bare blir sittende her... for meg selv, sturende med en pizza. Hva skal dere i kveld?

meg i kveldkjolen er fra nelly.com / rare fashion om jeg ikke husker feil. Vi snakkes senere, i kveld skal jeg ha det gøy!

det er fredag

Hei! Nå har jeg nettopp styrt lenge med en av gavene til i kveld, så nå skal jeg bare slappe av litt med varm sjokolade (kakao til de som ikke skjønte det) før jeg stikker i dusjen og begynner å ordne meg for kvelden. I kveld skal jeg i bursdag til Kristine og Sofie med mange folk, så det blir utrolig bra! Merker det er lenge siden jeg har pyntet meg....

Muligens at jeg må brenne en cd nå også, blir gal av at vi alltid skal ha det enkleste av det enkleste av alt som har med elektronikk her i huset. Nei, stemmer det! Cd-avspilleren funker jo ikke! Hva skal dere i kveld?

fire av fire

Hei! Hvor skal jeg starte? Denne dagen har gått i ett siden jeg stod opp i dag tidlig. Først var det tentamen i matte, noe som gikk litt bedre enn forventet, og med det mener jeg ikke noe karakter fem, men... det gikk ok. Så busset jeg til Sandvika og trasket der i noen timer før jeg såvidt var hjemom og spiste før jeg dro på trening.

Derfor er jeg i halvsøvne her jeg sitter, med magevondt og skal snart lakke neglene i fransk manikyr og pakke inn en gave.Nå drukner jeg snart her jeg sitter og........... av stank fra selvbruningen.

Er det forresten noe dere vil jeg skal skrive om? Flyttingen, følelser etc? Jeg er blank for tiden.

 

dagens lille innkjøp

Hei! Jeg har veldig dårlig tid, stikker bare innom og viser dere dagens lille innkjøp. Resten av det jeg har kjøpt i dag er gaver. Nå skal jeg på trening!
Ring gina tricot krus søstrene grene pappbilde mols

Jeg elsker alt! Har planer om det lille pappbildet på det nye rommet (inspirasjon fra Mols, hihi) og den søte lille koppen skal jeg bruke flittig i vinter! Ringen er også noe for seg selv.

natta

Egentlig burde jeg vært i seng for lengst med tanke på hva som venter meg i morgen............................... ja, du gjettet riktig om du tenkte mattetentamen i fem timer. Alle som vet hvor dårlig jeg faktisk er i matte burde vite hva jeg tenker om det. Etter de fem tregeste timene i året, tar jeg meg en tur til Sandvika for å gjøre diverse ærender der, blant annet muligens litt julegavehandel.

photo_flickr.com

Nå hopper jeg til sengs! Tentamen i morgen?

christmas


photo_me

Bildene er forresten tatt samme dag og få dager etter jeg fikk speilreflekskameraet, det forklarer ikke så veldig bra bilder.

see you

Hei! I dag har jeg egentlig ikke tid til å blogge så mye, vi snakkes i morgen.

complicated love

Jeg savner det. En som kan holde rundt meg en lørdagskved og stadig vekk kysse meg på kinnet. Eller en som sender nattameldinger og sier at han er glad i meg. For å ikke snakke om all kjærligheten. Kjærligheten mellom to mennesker som elsker hverandre. Den er fantastisk. Selvom den ikke alltid går på en rett line fremover uten noen svinger til enten høyre eller venstre, opp eller ned, så er kjærligheten der. Kjærligheten kan også være skremmende, jeg ser den som skremmende. Vil jeg noen gang finne en jeg tenker at han, det er han som er min kjærlighet. Han skal jeg dele livet og danne familie med. Når finner jeg ut av det? Hvordan vil jeg takle det når jeg eventuelt skjønner det?

Jeg ser stadig vekk par hvor tanken perfekt slår meg med en gang. Sammen med tanken perfekt, kommer også sjalusien. Det skal så lite til før jeg blir sjalu. Sjalu på de som har delt mange måneder med hverandre og som funker som bestevenner i tillegg til at det ligger en ekstra følelse bak. Forelskelsen. Forelskelsen som var grunnen til at de ikke lenger bare er bestevenner, men et par. Det er ikke de to, det er dem. Som to skolisser knytt sammen. I måneder. Kanskje år.

Jeg savner det sånn. Jeg vil ikke være singel. Jeg vil være forelsket og føle forelskelsen og ikke minst kjærligheten tilbake. Jeg vil finne en person jeg kan stole hundre prosent på, som hører på meg uansett hvor mye jeg klager. En jeg vet er der for meg, en jeg vet gir meg et kyss hver gang vi møtes. En jeg vet elsker meg for den jeg er. En kjæreste.

☁ 하늘에서 별 따기 ☆ Come on let me hold you, touch you, feel you,... _emdash Once upon a dream..

antrekk

bukse levis bluse vero moda cardiganjakke bikbok

liten nedtur

Jeg har egentlig lite lyst å blogge for tiden av mange grunner, men den største at jeg ikke har spesielt mye vettugt å komme med. Føler også alt ble dritt etter jeg byttet fra cdg.blogg.no, ettersom den gikk sykt bra i forhold til denne, men sånn måtte det bare bli......... folk er så voksne her........ født i 1995, men oppfører seg som fireåringer. Dere skal hvertfall vite at jeg bytter tilbake til cdg når jeg flytter, for da er det mange barnehageunger her jeg aldri kommer til å snakke, møte eller se mer!!! Før om muligens tjue år da, men det er noe annet.. Gleder meg allerede til å bytte tilbake, savner den gode gamle bloggen.Tenk så mye et smil kan skjule. Det finnes mange forskjellige mennesker, med hundre forskjellige smil. Men man vet aldri hva det ligger bak smilet. Det kan være mye.

lovely skoledag

I dag har jeg hatt en fire timer kort skoledag, fra halv ti til halv to. Om alle skoledagene hadde vært slik hadde jeg ikke klagd........... for ellers er jeg lei av alt som har med skole å gjøre, hvertfall når jeg nå etterhvert begynner å få igjen prøver jeg tror gikk ålreit, så viser resultatet noe helt annet. Hvor lenge er det til julaften forresten?! Okei tulla, burde jeg klare ettersom det er 23 november i dag, det er fire uker!!!

Etterpå kommer nok et antrekksinnlegg. Nå skal jeg vurdere om jeg skal øve matte eller hva jeg skal. Har liksom ikke så veldig lyst å gjøre matte akkurat. Men jeg lurer på en ting! Hva er deres tradisjon i jula? Hva gjør dere på lillejulaften, julaften osv? :-)

jeg har mine utsagnVært i happy mood siden bomba ble sluppet løs tidligere i dag.............. jeg vil hoppe over alt frem til jæænuar. JEG VIL FLY. FLY I TID.

Hva tror dere det er?

livet er et slit

Mandager er travle vet dere........ nå slapper jeg endelig av ettter en slitsom dag. Engelsktentamen som sendt rett fra helvete. De fleste av dere skjønner kanskje at den ikke gikk.......... så veldig bra. Etter skolen bakte jeg og Kristine kake, yum, så nå slapper jeg bare av. Er utslitt.Jeg har så interessant bloggliv for tiden, mye å skryte av!Kosekroken.

Om du går i tiende, har du hatt engelskeksamen? Jeg mener tentamen..... som var en gammel eksamensoppgave, om...... TRO DET ELLER EI, believe it or not da, fucka tema!!

everyone needs compassion

Everyone needs compassion
A love that's never failing
Let mercy fall on me
Everyone needs forgiveness
A kindness of a Savior
The hope of nations

Sem título | Flickr - Compartilhamento de fotos! livefearlesslyxo on Xanga foto - thrilld.com

My Savior
He can move the mountains
My God is Mighty to save
He is Mighty to save
Forever
Author of salvation
He rose and conquered the grave
Jesus conquered the grave

Facebook | Mine bilder - Tyrkia 2010 ♥ Nature Photography: Adrian Petrisor | smashingpicture.com Angel of Death II by ~tragicalsmiles

So take me as You find me
All my fears and failures
Fill my life again
I give my life to follow
Everything i believe in
Now i surrender

Stay Forever Sunday prudence never pays - Just believe in it | Flickr - Photo Sharing!

My Savior
He can move the mountains
My God is Mighty to save
He is Mighty to save
Forever
Author of salvation
He rose and conquered the grave
Jesus conquered the grave

Flickr Photo Download: neverending_946 Flickr Photo Download: Feather light Oh God! | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

My Savior
He can move the mountains
My God is Mighty to save
He is Mighty to save
Forever
Author of salvation
He rose and conquered the grave
Jesus conquered the grave

En nydelig sang som bringer mange gode minner og en fantastisk tid.

me todaysøndag har noe over seg

Hei! Jeg er ikke helt i humøret til å blogge i dag, men jeg gjør jo ikke noe annet så hvorfor ikke, hehe. Joda, right now spiser jeg sunn frokost og skal snart hoppe i dusjen før jeg stikker i hallen og ser på 94 spille kamp. Dere vet............bloggere har jo ikke privatliv så da deler jeg like gjerne med der hva jeg gjør en kjedelig søndag.Så må jeg vise dere et sinnsykt kult bilde jeg tok i gårHva gjør dere i dag? Nå ligger jeg allerede langt etter skjemaet mitt, vi snakkes!

from 1995Egentlig orker jeg ikke blogge i dag..........

en nattamelding

Hei dere! Jeg ble litt opptatt i kveld jeg, endte opp med å starte på CEWE fotobok fra konfirmasjonen min, ble ganske så opphengt! Gleder meg til å få det ferdig og til den dunker i potkassen. Jeg er en som elsker å ta vare på gode minner på denne måten, som jeg kan se tilbake på senere, har allerede planer om å gjøre det med en spesiell sydentur, barndåp og bryllup. Planer klare ja :-)
Og mer får dere ikke se, hihi. Tar dere godt vare på bildeminner? :-)

vinn en iPhone

Jeg er med i konkurransen hos Nina om å vinne en iPhone av alle andre ting!!!! For å komme direkte til konkurransen, trykk her. Hadde blitt sykt glad for å vinne, har hatt lyst på iPhone eller iPod touch kjempelenge og da jeg ble frastjålet mobilen i sommer tenkte jeg at jeg kanskje kunne få iphone, men tydeligvis ikke...... så jeg hadde blitt dødsglad! Man kan velge farge selv, og vinneren kåres i uke 48.

Har du iPhone?

ekstremsport

I dag har jeg funnet ut at vasking er ekstremsport på høyeste nivå. Jeg er helt utslitt. Rommet er hvertfall rent da, tror det må ha vært minst tjue hybelkaninfamilier der inne... Jeg flyttet tv'en også, det ble ikke så veldig fint, men jeg orket ikke flytte tilbake (brukte en halvtime!) så jeg får ta det neste gang :-)  Nå er jeg utsultet også, men pappa gidder ikke starte på middagen. Sløvt.Før jeg startet ekstremsporten satt jeg lenge i tvstolen og slappet av med Huntersokkene på bena. Elsker det.Nå gleder jeg meg til å legge meg i natt, tidligere har jeg faktisk følt meg skitten der jeg lå. Om dere lurte...

Hva skal dere i kveld?

slik redigerer jeg

Det er en god del som lurer på hvordan jeg redigerer bildene mine, hvordan jeg redigerte det og det bildet, og i stedetfor å ta for meg ett bilde og forklare, tar jeg alt i et innlegg. Jeg bruker egentlig den samme redigeringsmetoden hele tiden. Først: jeg bruker photoscape.Alt jeg gjør med bildene mine er dette jeg kommer til å vise dere nå, på samme bilde. Det er jo såklart varierende om jeg velger og ta med "forbedre kontrasten" f.eks. Jeg gjør sjeldent alt det jeg vil vise nå på samme bildet, håper dere skjønner hva jeg mener!


1. Jeg pleier som regel å starte med Klarhet/farge. Trykk midt på knappen, ikke på pilen til høyre.


2. Det jeg som regel gjør inne på Klarhet/farge, kan dere se over. "Mørkere" bruker jeg sjeldent, men noen ganger.  Dere ser hvilken vei pilen viser, den veien drar jeg knappene.


Nå kan dere se at bildet ikke er så klart som det første er. Ofte er det kun dette jeg gjør.


3. Nå er bildet mye dypere, fordi jeg trykket på Auto-kontrast, midt på knappen. Pilen til høyre gjør at du kan velge tre forskjellige nivåer på auto-kontrasten, selvom jeg ikke ser så stor forskjell.


4. Jeg bruker også ofte "Bakgrunnslys". Trykk midt på knappen, ikke bry dere om det som kommer opp om du trykker på pilen. På bildet over trykket jeg to ganger, og jeg håper dere ser en forskjell fra de forrige bildene. Bakgrunnslys gjør mørke pariter lysere.


5. Jeg gjør noen få ganger også noe med fargene. Da trykker jeg på pilen til høyre for "Klarhet/farge". Bildet forklarer vel alt.

6. Jeg redigerer også nesten alltid bildene skarpere, men det går jeg ikke mer inn på ettersom det er en helt vanlig sak. "Skarpere" finner dere under Auto-kontrast.

Egentlig er det vanskelig og forklare hvordan jeg redigerer, for jeg gjør så mye småting. Dette jeg har vist nå er hvertfall det jeg gjør på de fleste bildene mine, men noen ganger redigerer jeg på den måten, andre på den måten. Jeg husker også sjeldent hva jeg gjør ettersom det er så mye småpirk som til sammen gir store utslag, så om dere ser en ny redigeringsmåte dere lurer på, spør med en gang! Jeg vil også anbefale og utforske ting selv, det var sånn jeg lærte alt dette. Man failer aldri om man utforsker selv! Er det noe mer dere lurer på?

funtime


amandas macbook pro

Herregud som jeg vil savne denne klassen etter tiende. Kan skrive i evigheter alt vi har gjort i løpet av de tre årene, kan holde på i det uendelige, for vi har gjort sinnsykt mye rart. Men jeg digger det og ikke minst alle kommentarene som kommer i løpet av en dag. "Dere er en klasse som trenger lærere som har humor i seg, ellers går det ikke særlig bra.." Ingen klasser slår denne! ♥

Hvordan er din klasse?

morgenkos

Good morning! What a amazing morning! Jeg våknet opp til snø i luften og det trengs for å piffe opp litt her.. er så trist når snøen faller av trærene. Har vært en iskald vind her i det siste som ødela idyllen jeg fikk hjerter i øynene av å se. I dag skal jeg vaske rommet, noe som, også denne gangen, er en stund siden. Hater å vaske, hvertfall rommet mitt fordi jeg har så mye rart, så jeg gjør det sjeldent. Kanskje jeg går meg en tur for og ta bilder også senere i dag, får se.

Har laget meg en kopp med kakao og skal bare slappe av før jeg starter på rommet.Hva skal dere i dag?

Skal forresten gjøre noe med designet, derfor det ser litt halv åtte ut.

spør meg på formspring

Jeg har opprettet formspring, hvor du kan stille meg spørsmål! :-) Svarer som regel med en gang. Trykk  HER for å stille spørsmål.kalde trær


photos_ me // Nikon D3000, sigma 70-300mm

dagens antrekk

Lovet jo dagens antrekk, men jeg klarte å sovne i over en time......Bukse levis Pelsjakke Zara

Og jeg sier bare, for en herlig jakke! Den er kjempevarm og utrolig deilig. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne.

lutefredag

Ok, denne fredagen liker jeg ikke. Det går reklame om lutefisk hundre ganger i timen på tv'en, i tillegg til at vi skal ha det til middag dag og at jeg (!!!) må gå ned og salte den om litt. Sær som jeg er får jeg min egen pizza, skal ikke touche så mye som lilletåa mi på den mosen som lager en stank i nabolaget og ikke minst hele huset..

Men ellers er dagen bra, hehehe! Har ikke gjort en dritt på skolen i dag, og nå er det helg. Engelsktentamenen på mandag tenker vi ikke på.....Nå tror jeg at jeg skal brenne en cd fordi stereoanlegget vårt er fra den tiden det ikke var noe som het AUXledning og AUXhull eller hva man sier... Etterpå kommer antrekket for dagen også! :-)

Har du smakt lutefisk?

helena rubinsteinGlemte å vise dere mascaraen fra Helena Rubinstein pappa kom hjem med etter en tur til Bergen! Har ikke fått testet den ut enda, men jeg føler på meg at denne er en jeg vil like. Blir spennende og se :-)

Hva slags mascara bruker dere?

caramelbrown

Hei på dere! Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem fra enda en Reikibehandling og denne gangen la jeg inn litt masasje også, kjempe deilig!! Var sekunder fra og sovne... Nå venter torsk (blæææh) på meg, så skal jeg på trening i to timer for og så lese 36 sider i engelsk til forberedelsesdagen i morgen. Seriøst........... grensen går ett sted altsååå... Men jeg må løpe!

Cardigan BikBok

Lite interessant og si egentlig.... hva har dere gjort i dag? Må forresten beklage at jeg er veldig dårlig på å svare på kommentarer, jeg leser alltid alt dere skriver til meg, men det å svare tar ekstra tid, haha! Kommer nok i helgen :-)

jeg er mulig hacket!!

Jeg må bare fortelle dere noe jeg ser på som veldig ekkelt. Det er mulig jeg har blitt hacket av noen i Beliga eller hvor det var. Jeg ble plutselig her en dag avlogget av facebook, tenkte ikke mer over det og senere når jeg skulle logge inn viste deg seg at noen hadde prøvd å endre passordet mitt og jeg måtte endre passord - om jeg ikke husker feil. Det stod hvertfall at noen hadde prøvd å logge seg inn fra et annet sted facebook ikke kjente til og at dette var en svært viktig sikkerhetsrunde jeg måtte gjennom. Det ble vist en IP-adresse og et kart hvor de hadde prøvd seg fra, helt konkret, og jeg angrer på at jeg ikke i farten tok Printscreen av det.

Dagen etter, altså i går, slutter plutselig skypen min og virke, og jeg må lage nytt passord fordi det jeg alltid har brukt, ikke funker lenger. Min verste frykt nå er at de mulig hackerne hacker seg inn på e-mailen min og finner ut av alt det jeg har liggende der av diverse koder, passord og bestillinger. Det er i slike tilfeller jeg mister bakkekontakten helt og nesten hyperventilerer. Klarer ikke tenke klart. Jeg takler ikke slike ting!!

Noen som har forslag og er gode på det med hacking?

dag 25 - et fotografi og 3 ting

Dag 25, den siste dagen; et fotografi tatt av meg i dag og tre gode ting som har skjedd de 25 siste dagene1. Det er ordentlig vinter!

2. Jeg er i gladhumør fordi jeg bare er det

3. Jeg har fått ny sminke

Har det skjedd noe bra med deg i det siste?

elf: pakke i postenAlt dette ble tilsammen 106 kroner, uten frakt ettersom den var gratis.


Neglelakker medium red og (new) mint cream, blush peachy, makeup mist & set, øyenskygge blueberry, shimmer toasted

Studio Makeup Mist & Set, sprayes over ansiktet og all sminken, skal gjøre at sminken sitter bedre, litt av det samme som mineral infused face primer. Tror det kommer en vurdering av den etterhvert!

Jeg elsker sminken til Elf, men må ærlig innrømme at fargen til enkelte av tingene er lysere på nettsiden enn det de er i virkeligheten. Neglelakkene, shimmeren og blushen løy litt for meg, men jeg skal ikke klage før jeg i det hele tatt har testet det ut.

FORRESTEN. har laget formspring. trykk her.Til dere som ikke vet; du kan stille meg spørsmål der! svarer med eng gang.

det er kaldt

I dag har vi hatt nynorsktentamen, noe som i starten så ut til å gå rett vest, men det tok seg opp igjen da jeg slettet de to sidene jeg hadde skrevet og startet helt på nytt. Satt tiden ut også, noe jeg sjeldent gjør. Ellers er den brente tungen min like jævlig og jeg sliter faktisk med og prate, drikke og spise.............. skal alltid plages med noe!

Selvutløser fail.....og igjen!

Etterpå kommer et innlegg med noe som kom i postkassen i dag! Gled dere. Nå er jeg utslitt etter en hard skrivedag, vi snakkes!

Har dere tentamen eller noe denne uken?

dag 24 - her bor jeg


photo_me

Føler kanskje ikke dette innlegget ble helt... anonymt? Haha, men her har dere hvertfall vakre Bærums Verk! Ser ut som en liten bygd langt ut på landet, hehehe. Så... da var det litt over et halvt år igjen her, så er det Hvaler som er mitt nye bosted.

bare tirsdag da

Hei dere, og STINE! (<3<3<3<3<3<3) Nå skulle jeg akkurat til å skrive "endelig helg", men det slo meg plutselig at det bare er tirsdag..... lurer på hvorfor jeg sitter med helgefølelse nå, kan umulig være noe normalt ettersom det bare er tirsdag. I dag startet jeg dagen med å brenne meg som bare faen av te (unnskyld språket, men dere aner ikke!!) på tungen og har slitt med å spise og drikke, og egentlig leve, etter det. Hadde også norsktentamen i dag, gikk veldig bra. I morgen er det nynorsk...................og med en som spretter opp og viser rumpen midt i timen skal jeg ikke klage.

Bildene skyldes at jeg har vært svært opptatt i dag. Jeje. Tycks? Nå skal jeg dusje av meg svetten og klister på armene, så skal jeg muligens sende inn søknad til v. skole.......... hva er det jeg driver med, klyp meg i armen.

dag 23 - sang til humøret

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey, aner ikke hvorfor, men i kveld har jeg hatt skikkelig julestemning. Har kjøpt inn julekalender, verdens beste julete (forrige innlegg) og har sett gjennom fjorårets bilder fra julen. Det er snø som glitrer ute og lys i slalombakkene. Det er nå jeg skal skrive med store og fete bokstaver HERLIG. 15 november i dag, betyr under to uker til første søndag i advent og fire uker og to dager til juleferie. Can't wait.

midnight tea party lulma photography Simplicity

Flere med ordentlig julestemning?

christmas tee

I alle år har mamma tatt med seg julete hjem fra jobben, og den teen slår faktisk alle andre, til og med eple og kanel - favoritten i snart tre år. Men i år...................smakte juleteen fra jobben hennes dritt. Verre enn kamillete. Hva de har puttet i i år aner jeg ikke, ikke vil jeg tenke på det heller... Så i stad stakk vi innom Kaffetid på Rykkinn og kjøpte en som endelig smakte den teen jeg har drukket hver jul og aldri går lei.

Ellers fikk jeg ikke sett Hotel Cæsar i dag, søren og!!!!! OMG LIKSOM.

Drikker dere mye te? Favoritt?

parajumpers vs canada gooseantrekk for i dag

Hei! I dag sluttet vi en time tidligere på skolen, noe jeg ser på som sinnsykt deilig. Har hatt et konsentrasjonsnivå på under 0 i hele dag. Nå skal jeg ikke gjøre så mye før jeg drar på Reikibehandling nummer 2, håper det gir bedre og tydeligere utslag denne gangen! Så har jeg jo norsktentamen i morgen.................eksamen om to uker om tiden fortsetter og gå så fort som den gjør nå. Det er første gang jeg har gruet meg til en norsktentamen, læreren min skremmer meg..
Jakke Vero Moda skjorte H&M vest Nelly.com sko Uggs armbånd Espirit

Var i humøret til antrekksbilder i dag.

Når begynner dere med tentamener?

dag 22 - bakgrunnsbilde

Glemte dag 22 i går, så får heller ta den i dag.Hva synes dere?

ikke en morsom kamp

Hei. Kampen gikk alt annet enn forventet, om vi ser på det negativt og at jeg ikke spilte en dritt... Men ja, den er glemt... håper jeg hvertfall. Før kampen var vi to timer i hallen og at tiden gikk fort skjønner jeg faktisk ikke..

Digger dere jeg jenter!

Nå sitter jeg i sofaen helt utslitt etter en aktiv helg og ser på der ingen skulle tru at nokon kunne bu, fra Hvaler. Håper virkelig ikke folk tror at det er den øyen jeg skal flytte til, haha! Hva gjør dere?

daddys day

Nå har vi nettopp spist farsdagskake, og jeg er halvveis klar for en treningsøkt før jeg stikker ned i hallen. Jeg håper vi vinner, til tross for at vi møter to av våre gamle lagkamerater, to veldig gode.Håper dere koser dere på farsdagen alle sammen! Nå må jeg løpe, ligger langt etter skjemaet. Ønsk oss lykke til på kampen!

dundrende søndag

Hei og god morgen! Innlegget jeg skrev i natt kan jeg knapt huske at jeg skrev.... og nå føler jeg meg som en dass med gårdagens sminke og litt av hvert.. skal bare slappe helt av i dag, frem til jeg først må gjøre egentreningen vi har i gymmen (valgte å gjøre på fritiden, har ikke startet før jeg angrer...) også bærer det videre til håndballkamp. Dette er noe av det siste jeg vil i dag, haha!Frokosten min, om vi kan kalle det det. Hvordan er deres søndag?

en natt

Nå er jeg visst hjemme igjen....... sov godt.

dagens innkjøp

Hei! Jeg er kjempefornøyd med innkjøpene i dag! Ble ikke så veldig mye, men det gjør meg ingenting så lenge jeg er fornyød med det jeg har kjøpt. Nå er jeg dødssliten,og er usikker på om jeg skal ut i kveld eller ikke.


Skopunkten, 349 kroner


H&M, 149 kroner / 129 kroner


H&M, 19,50 shampoo/balsam, 29,50 sminkefjerner


BikBok, 299 kroner


H&M, 299 kroner - julaftenkjole!
Zara, 699 kroner. Mye finere i virkeligheten! Jeg elsker den.

Hva synes dere?

bilderedigering, hva da?

God morgen! I dag skal jeg til Oslo med mamma, kjempelenge siden jeg har vært ute, skal se om jeg finner meg kjole jeg kan bruke på julaften.Jeg skal også lage et innlegg om hvordan jeg redigere bildene mine i løpet av helgen, og trenger derfor å vite akkurat HVA dere vil jeg skal fortelle! Jeg gjør jo ikke store greiene med de, men greit å vite hva dere som vil vite hva jeg gjør er ute etter! Jeg bruker forresten Photoscape og ikke Photoshop ;-)

Hva skal dere i dag?

kveldskos

God kveld! Nå skal jeg snart en tur til Lommeda'rn med noen andre jenter, så vi snakkes senere i kveld! Ha en fin kveld!

dag 21 - min håndskriftJeg kan med hånden på hjertet si at jeg hater håndskriften min! I det siste har jeg prøvd og endret den ved og skrive mindre og ser en forskjell... men nei, jeg liker den ikke.

bad day

Hei på dere! I dag har vært en dag hvor jeg har vært veldig langt nede, jeg har mine dager, og dette var en av de. Smiler, men det litt falskt. Vil så gjerne la vær og tenke, men klarer ikke.

Så ja, har ikke min beste dag i dag!

Nå skal jeg sette meg ned med Cosmopolitan som uventet kom i posten......sa opp abonnementet for kanskje tre uker siden, men sender det ikke akkurat tilbake heller. Kos dere i ettermiddag!

dag 20 - tvshow jeg er avhengig avHar sett på Hotel Cæsar siden jeg var 11.... he-he-he. Hva er deres avhengighets-serie?

jeg er så interessant

Hei dere! Har vært litt fraværende i dag, og har egentlig ikke så mye og si nå heller..... Har trent, sovet og spist pannekaker med mamma <3 For en blogger med et interessant liv!!  Haha gud, jeg har ikke en dritt og fortelle dere. Eller jo, jeg var varm på føttene i dag, endelig! Uggs, ja..


inspirert av Mathilde.

Nå skal jeg vel skrive ferdig en naturfagsrapport og dusje. Hva har dere gjort i dag?

yves saint laurent
photo_me

endelig uggs!

ENDELIG er UGGsene mine her! De ser veldig mørke ut på bildene, men er i fargen Chestnut.

Nå har jeg forresten vært på Reiki, en veldig spennende behandlig, litt sånn Snåsamann-greier...men dette skal visstnok hjelpe for vond hals og pusteproblemer, i tillegg til at jeg får en slags indre ro, utrolig deilig! Hun sa at når hun tok hånden på høyre hofte, var det akkurat som at kroppen min sa at hun skulle fjerne hånden, det vil si at det var noe som ikke stemte der. Og når hun sier det, jeg har problemer med den hoften! Når hun tok på halsen min fikk hun selv vondt i halsen (begynte å prikke sa hun), fordi jeg har vondt og at det er noe som ikke stemmer der heller... så dette blir spennende og følge opp!

Har du UGGs?

ph: snowing

Hei dere! Da var snøen endelig kommet hit også, og denne gangen sier jeg endelig og ikke søren som for litt siden, for det er nå jeg mener snøen kan komme. Ikke i oktober.... Det er ikke snakk om mye, men det er litt hvitt her hvertfall!

Men nå må jeg faktisk løpe, travel hverdag for tiden! Hva synes dere om bildene?

dag 18 - min makeup

Har ikke sminkepung for tiden, så alt ligger i en kurv, dårlig behandling, men regner med å få kjøpt en pung i løpet av helgen, haha. Ingenting av det jeg har er sånn  WOW sminke (bortsett fra pudderet jeg vant..), men huden min tåler veldig lite (får fort uren hud) så jeg må egentlig bare bruke det jeg føler huden tåler :-)

Foundation fra Vichy (apotek), primer og børste fra Elf.


Pudder fra Guerlain, børste fra H&M.


Blush og børste fra H&M, mascara fra L'Oreal, mascara fra Rimmel London (til øyenvippene nede)

Dette er det jeg har foreløpig, i tillegg til at jeg venter på mer som snart dulter i postkassen! Det skriver jeg om senere.. Hva synes dere?

ringedilla

Pamela Love  Kenneth Jay Lane  Roberto Cavalli  Roberto Cavalli  Daisy Knights  Roberto Cavalli 
net-a-porter.com

Litt spesielle, men jeg liker det! Skulle gjerne tenkt meg noen av disse! Tycks?

Hvorfor vi flytter

Hvorfor skal du flytte? - hundreogførti forskjellige lesere på den forrige bloggen

Det er egentlig en ganske lang historie. Like før jeg startet i 1.klasse holdt vi på å bygge i Fredrikstad, men huset ble forsinket og heller ferdig julen samme året som jeg hadde startet i 1. klasse, så mamma og pappa avbrøt prosjektet fordi de ikke ville dra meg ut skolen når jeg nettopp hadde startet i tillegg til at mamma plutselig begynte å tvile og følte seg lite klar. Etter det har vi faktisk snust på hus/tomter i Fredrikstad/Hvaler området, men har ikke vært veldig ivrige fordi jeg går på skole her i Bærum og vi hadde lite lyst å ta meg ut av skolen midt i et skoleår.Da vi fant dette byggeprosjektet på Hvaler i vinter, som stod ferdig utover våren 2011, passet det veldig bra med tanke min skolesituasjon slik at jeg startet på videregående i Fredrikstad, da alt er like nytt for alle - selvom jeg får ekstra utfordringer.. Jeg har vært på Hvaler nesten hver sommer siden jeg ble født, pga famile og familievenner. Vi har lenge drømt om hytte der nede, men så ville vi alle tre litt bort fra Bærum, jeg har sakte, men sikkert begynt og mistrives her, så hus ble plutselig et bedre alternativ. Vi var fryktelig usikre i starten, og bestemte oss for og slå til, så angret vi, men så slo vi til og da med underskriving av kontrakt.

Er det noe mer dere lurer på om flyttingen?

nå er jeg glad igjen

Haha, sorry for innlegget mitt i går, jeg var bare trøtt, lei og småsur. Hadde bestemt meg for å drite i antall kommentarer på denne bloggen, men når jeg fikk en kommentar på over fire timer ble jeg litt lei meg, haha. Jeg merker meg jo også hvem som er flinke til å kommentere, hihi. Men nuu er innlegget slettet og jeg tar i mot alle forslag om hva jeg kan skrive om! :-)  Bare bra at dere sier i fra hva dere vil lese om!

Har nettopp skrevet nesten to sider geografisammfunnsfag eller hva det er, til prøven i morgen, så fikk jeg så vondt i både rygg og hånd at jeg måtte ta en pause. Flink arbeider.

Skulle ta litt bilder ogsånn i stad, så bare....... strøk kameraet og jeg har ikke tid til å lade det, så dette er det dere får. Dere ser hvertfall de fine ringene mine da <3<3 random.

Har dere prøve denne uken?

ph: vi har ikke snø
photo_me fordi JEG IKKE HAR INSPIRASJON TIL NOE ANNET.

dag 17 - ønskeliste atmØnskelisten min i år er ikke like stor som den alltid har vært........ ønsker meg for det meste ting jeg vet jeg ikke kommer til å få, men håpet ligger i Macbook.

Hva er ditt største ønske til jul?

det er mandag

Hei alle sammen! Nå sitter jeg med et glass julebrus ved siden av meg og skal egentlig øve til sammfunnsfagprøve og jobbe med en fremføring, men jeg klarer ikke konsentrere meg, blir distrahert av alt annet. Åå, herregud så lei jeg er av skole. To uker med tentamen etter denne, så tar jeg juleferie. Føler jeg kommer inn en sånn periode der alt er negativt nå.

Lovely uren hud!Skjorten er fra Gina Triocot. Jeg er forresten ikke så interessert i å vise antrekk for tiden, føler heller ikke det er veldig viktig for dere å se, hehehe.

Hva skal dere folkens i dag da?

søndag kveld

Hei og god kveld! Nå er jeg nettopp hjemme fra kamp, vant så fortjent over Jardar og leder nå tabellen. Herlig! Ellers skal jeg vel hoppe i dusjen snart og slappe av resten av kvelden med te eller kakao og nyte seieren.

Også kom de random bildene igjen da..... var ute og tok litt nye bilder i dag, om dere lurte :-)

Veldig interessant, haha. Hva synes dere?

dag 16 - noe jeg har lyst på

Det er så mye jeg har lyst på mer enn noe annet, men... en shoppingtur til New York, uten å tenke på penger!

Manhattan Skyline at Dusk on Flickr - Photo Sharing! YOULL NEVER WALK ALONE. ♡ Subconsciously Dreaming

Hva med deg, hva vil du mer enn noe annet nå?

er med i fotokonkurranse

Jeg er med i en konkurranse hos svenske Mimi om å vinne et valfritt close-up+4 filter fra Tvspelsweb. Konkurransen finner du her.

Jeg har lenge ønsket meg et close-up filter!Jeg er faktisk fornøyd med bildet, fargene og at fiskestangen kom så godt med. Det er meningen at årene skal stå rett ut, og jeg synes dette er et annerledes høstbilde, for at det er høst kan man jo se i bakgrunnen.

Hva synes dere om bildet?

rom-randomLitt randoms fra rommet mitt. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg gleder meg til å få et helt nytt rom med mye nytt invetar............. er så lei! Gleder meg til å innrede noe helt nytt og vise det til dere :-)

hairspray

Mv5bmtgzmzewmzixnf5bml5banbnxkftztywmdiynzy3

Mv5bmtg4mjy0nju0mf5bml5banbnxkftztywmzyynzy3 photos_weheartit

Jeg burde egentlig vært i seng for lengst, men innser at jeg burde finne puten nå. Gleder meg til å legge meg ned i en iskald seng! Skal også se litt videre på Hairspray som jeg startet på i går, den ser morsom ut så jeg gleder meg til og se mer :-) God natt!

Sett Hairspray?

følg meg på weheartit

Følg meg gjerne på Weheartit.com!Jeg heter cdg og er ikke så veldig flink til å legge ut bilder, men det kommer noen i blant :-) Så følg meg gjerne!

Har du bruker på weheartit.com?

dag 15 - et bilde av varen jeg kjøpte sist

Denne var bare teit.Tok en random ting jeg kjøpte for ikke så lenge siden, skjorte fra Gina Tricot. Hva synes du?

spontant er bra

Hei dere! Nå er jeg hjemme etter en spontan tur til Nadderudhallen med Runa, Emily og Stine. Først Stabækjentene som såklart vant, så Haslumguttene som også vant over Drammen!! Kjempebra. Derfor tror jeg at jeg skal slappe av i kveld, er litt ør i hodet, haha.

Og sånn ellers er jeg tom for ord..... snakkes!

Hva skal dere i kveld?

frosten tar tak

God morgen! Jeg våknet av meg selv klokken 10 i dag, og allerede da klokken var 11 hadde jeg rukket og dusje, spist og sittet lenge ved bordet. Det er slike morgener jeg liker i helgene, ikke de hvor jeg våkner 12........ Ellers har jeg faktisk ingen planer i dag og må innrømme jeg savner litt at folk tar kontakt med meg.

Var nettopp ute og tok litt bilder av frosten!Gleder du deg til snøen?

Fotoutstyr

Jeg har kameraet Nikon D3000 og det fikk jeg i julegave i 2009. Det er ikke veldig avansert og funker derfor veldig bra som nybegynnerkamera. Dessverre er dette nå blitt litt i det enkleste laget for meg, og jeg vil derfor erstatte det med et av de nyeste til Nikon. Når det skjer har jeg virkelig ikke peiling på.

Objektiver:
-
Nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6 G
- Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro
- Nikkor 35mm 1:1.8 G
- Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC Macro

Annet utstyr:
- Velbon cx-300 Lightweight Tripod
- Solblender til Sigma 70-300mm
- Solblender til Nikkor 35mm
- Solblender til Sigma 17-70mm 
- Remote Control For Nikon/Fjernkontroll

- Close-up+10 filter ø52mm
- Effektfilter 8x Star ø52mm
- Skylight Filter ø52mm
Nikon ML-L3 Fjernutløser

Neste kjøp:
- Sigma Flash EF-530 DG ST
- Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6 ED-IF
- UV-filter 58mm og 52mm
- Soft focus filter ø52mm
- Gråfilter ND ø52mm

Kontakt meg

Om du har spørsmål, kritikk, ris eller ros, send meg gjerne mail til celine.blogg@gmail.com. Du kan også skrive det i kommentarfeltet under her, eller spørre via formspring.

Vintage Diary Fragile: Handle with care Film 30 by ~SidBlack on deviantART

dag 14 - et bilde av noe/noen du har lyst på


photo_flickr, weheartit.com

Uten tvil.

Har du kjæreste?

thank god it's friday

Etter en framføring og noen skoletimer, er det nå helg. I dag har vært en skikkelig gladdag for meg, uten grunn egentlig. Men det er bra og ha slike dager innimellom! Det trenger jeg. Har sett litt på sminke fra ELF nå og tror jeg blir og bestille meg litt før tilbudet går ut i ettermiddag.

I helgen skal fetteren min være her igjen, fordi kusinen min er kul, tror hun, og drar på fester i Røyken. Av alle andre steder....også Røyken. Hva vi to turtelduer skal finne på er det ingen som vet. Føler meg hvertfall pliktig til å være litt med han selvom han sikkert ikke bryr seg om hvor jeg er. Hva skal dere i helgen?

ballkjole er i boks

God kveld! Da ble det ballkjole på meg, endelig! En ting mindre å tenke på. Den er kjempefin og jeg er fornøyd.Mer får dere ikke se før i januar, dessverre. Eller hvertfall ikke foreløpig, hehehhe. Men hva tror dere? Ser den bra ut?

hard, tung og slitsom årstid

Hei! Nå skal jeg snart til Oslo for å prøve ballkjole, gruer meg i redsel for at den ikke skal passe, for den var dødsfin! Jeg beklager også om jeg klager mye for tiden eller vil gjøre det de kommende dagene, jeg har bare veldig mye å tenke på. Altfor mye til tider, og jeg ser at jeg mister utrolig mye tid til håndballtreningene. Ikke er jeg så engasjert heller.................  Tung tid.Nå har jeg gjort ferdig treningsprogrammet og snart spansken. Som dere ser gjorde jeg stemningen litt koseligere med lys rundt meg, for dere skulle sett meg i stad, satt og slo i bordet og ropte. Mamma sa heldigvis ikke noe i mot, hehehehe. Vi snakkes når jeg er hjemme fra ballkjoleprøving, spennende om jeg kommer hjem med kjolen eller ikke! Og dere daa, kommenter!

dag 13 - et bilde av deg, ikke tatt selvPå konfrimasjonsdagen den 11 september. Fikk nettopp mange fine bilder sendt over av venninnen til mamma som tok mange fine bilder, blant annet dette.

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
hits