antrekk trettiende november

Skulle for første gang på evigheter og mer enn det, ta bilder av antrekket mitt i stad. Det gikk alt annet enn bra.
bukse pieces skjorte h&m jakke lindex skjerf b-young

Lurer liksom litt på når denne vinden skal forsvinne. Ikke bare ødelegger den frisyren min før jeg har rukket å låse om morningene, men det går jo såvidt an å bevege seg ute. Venter egentlig bare på at et tre skal forsinke meg til skolen en vakker dag.

den klumpen


Det gjør så utrolig vondt å se tilbake. Jeg hadde det så bra, alt gikk med meg. Jeg skrev blant annet et innlegg på bloggen at jeg smilte døgnet rundt og bare ville hoppe av glede. Det var den gang da. Gleden som varte i et par uker, brukte under en dag på å forsvinne. Det skjedde så plutselig og uventet. Selvom jeg med hånden på hjertet kan si at jeg ikke gjorde noe galt og at det ikke er min feil. Men det endrer ingenting. Det har skjedd, og jeg sitter igjen med en tomhet. Jeg føler meg så verdiløs, så alene, selvom jeg vet jeg ikke er det. Det er ekstra hardt å se lykkelige kjærestepar og forelskelsen mellom dem. Musinnelsen stiger og jeg vil egentlig slutte å se, men jeg klarer ikke. Jeg blir så dratt inn i minnene og de lykkelige ukene jeg hadde for litt siden. Det letter ikke på situasjonen når jeg i ettertid blir anklaget for noe usant, som ingen andre enn jeg selv vet at ikke stemmer. Det er tungt - å være "hun nye", når så mye unødvendig dritt skal skje. Jeg går hver dag med en klump i magen. Hver dag. Men jeg skal vinne dette. Jeg skal komme over det, vise at jeg er sterk og vise at jeg på en måte gir faen.

i´ll be okay tomorrow

Tentamensdag i dag og jeg er hjemme før halv tolv. Utrolige greier med tanke på at det tar en halvtime å kjøre også. Sov kun fire timer i natt, så er rimelig trøtt. Skal legge meg ordentlig til rette under pleddet nå og se forrige ukes episode av trekant. Det er forresten sol i dag, og det gjør både humøret og kroppen ti ganger lettere.

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan ligger dere an med tentamener?

22:09

Til tross for fri fra skolen, har jeg nesten ikke vært hjemme i dag. Nå skal jeg lage gløgg, sette på litt julemusikk og ordne litt greier til norsktentamen i morgen. Med tanke på at jeg ikke får åpnet skolemacen (og problemet oppstod på fredag...) er jeg en smule dårlig forberedt fordi jeg har potensielle dokumenter til tentamenen i morgen på den, men får ikke gjort noe med det.

 

Mye å gjøre, må løpe. God natt!

si et lite piip

Vil bare gi et lite tegn fra meg. Aner ikke når jeg kommer tilbake for fullt, for dagene flyr avgårde, klarer såvidt å henge med og jeg aner ikke en gang når jeg skal få rukket å kjøpe julegaver.

Håper dere koser dere i adventstiden hvertfall, det gjør jeg! Prøver hvertfall.

redrum

I dag har jeg og noen jenter i klassen spilt inn noen scener til en film vi driver med på skolen. Veldig gøy, og jeg tror resultatet blir vellykket. Navnet på hva vi skal kalle filmen står i overskriften. Les det bakvendt og du vil skjønne litt mer.

we cannot learn without pain

Jeg merker jeg er så utrolig sliten for tiden. Jeg er utmattet. Får for lite søvn og har en del å tenke over. Både skole og privat. I tillegg er jeg enda ikke helt frisk, men så fort mamma kommer fra Nord-Norge skal jeg til legen. Mistenker nemlig kyssesyken.

Jeg er veldig skolelei og gjør virkelig ikke annet enn å se frem til juleferien. Det er hardt og stå opp seks hver dag, være hjemme mellom halv fem og fem for å så dra på trening fra rundt halv syv til halv ni. Jeg har så lyst å bare grave meg ned, gråte, få alt ut og våkne igjen tre dager før julaften. 

time for a break

De siste dagene har jeg tenkt lite på bloggen og det har vært ufattelig deilig. Det betyr også at jeg har gått i tankeboksen om å ha en pause, nettopp fordi jeg vet at jeg ikke vil klare å slutte. Jeg har utrolig lite interessant å komme med, det går jo bare i det samme og jeg oppfyller jo heller ikke kravene med tanke på hva bloggnavnet mitt tilsier. Kommer hjem fra skolen mellom halv fem og fem, det er bekkmørkt da og den grusomme tåken vil aldri forsvinne. Jeg har treninger, er i en travel periode på skolen og har heller ikke den samme lysten til å blogge. Mulig det at jeg oppretter ny blogg kan gjøre susen, men jeg vet ikke. Kommer med innlegg når jeg føler for det fremover. 

footlooseJeg dytter innpå med saltvannspray, så er ikke fullt så dårlig som jeg var i går. Nå skal jeg til byen!

vondt

Jeg har ekstreme smerter i bihulene, så kommer tilbake når jeg er bedre! Ha en fin helg videre.

trenger en bloggforandring

Jeg har i det siste tenkt mye på bloggen min. Skal jeg fortsette å blogge her eller starte på ny? Jeg er dødslei designet/bloggnavnet og vil ha noe helt annerledes. Jeg vil blogge annerledes. Jeg vil teknisk sett ha noe litt "proffere" også, men det vet jeg ikke helt hvordan jeg skal få til. Jeg trenger desperat en forandring!!!

Skal jeg bytte blogg eller hva synes dere?! Jeg er smålig desperat.

14:43

"Presset" meg tilbake på skolebenken igjen i dag og etter en skoledag til 12, er jeg faktisk så og si utslitt. Etter smerten rundt bihulene og dømme, er det nok en bihulebetennelse på vei igjen, og dersom jeg får det vil jeg bare krepere.

Jaja, over til noe positivt. Mamma kom nemlig hjem med noen supersøte gardiner til meg i går. 

Mangler bare 81247126412741295674 andre småting til rommet, så begynner det å nærme seg. Hehe, ja akkurat. Hva skal dere i dag daaa?

elendig blogger

Lite søvn og sykdom er en veldig dårlig kombinasjon. Jeg har vært helt vrak i hele dag.Elendelig blogging fra meg de siste dagene, men håper dere forstår! I morgen skal jeg forhåpentligvis på skolen, så da starter "hverdagen" igjen. Yey.

Jeg savner....

Jeg savner mye. Hele tiden. Men akkurat nå er det fire ting.

# Det lange håret mitt. Bare se lengden på det julen 2010. Tror jeg aldri har hatt så langt hår tidligere.

# Da Leon var lille bebi.

# Det gamle rommet mitt. Og ikke minst huset. Tror ikke jeg har lagt ut finn.no-bildene, kan sikkert gjøre det senere.


# Jentegjengen i gamleklassen. Atomkjernen ♥

Hva savner dere?

alone in the dark


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Nok en hjemmedag på meg da. Noen som har tips til mat man får i seg når man ikke har matlyst? Det skriker i magen.

trist høstdag


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

i min garderobe: topp syv skjerf

Jeg har en svakhet. En svakhet innenfor klær, som går på skjerf. For det første får jeg aldri nok skjerf, for det andre kan et skjerf gjøre et helt antrekk og for det tredje så er det enkelte dager jeg planlegger antrekket utifra skjerfet. True story.

Her kommer mine favoritter av de flerfoldige skjerfene jeg har, noen kanskje litt krøllete, hehe:


Dette har jeg kjøpt på en låve, som selger klær og interiør, hundre meter fra huset mitt, kalt På Låven. Merket er dansk om jeg ikke tar helt feil, og skjerfet kostet 299,-


Fra B-Young, 199,-
 Fra H&M, 149,- tror jeg.


Fra Match, 199,- tror jeg.


Fra H&M. Husker ikke pris. 


Fått i gave, men tror det er fra Lindex.


Fått i gave.

i totusenogti


Nikon D3000 + Nikon 18-55mm

Noen av mine bedre bilder fra nøyaktig 14. august 2010. 

dritt altsåAkkurat nå vil jeg bare............. bli frisk og få både luktesans og smakssans tilbake. Energien har forsvunnet den også. Nå skal jeg pakke meg godt inn med skjerf, votter og lue og ta meg en luftetur med hunden ned til vannet. Fler som er syke?

hvil i fred

Har vært litt satt ut i dag.


trykk på bildet for link

Du har vært sterk, i en lang stund. Men i går orket du ikke mer. Hvil i fred, gode gode du. Jeg vil savne deg.

tired of being sickNå er jeg sikkert i stand til å skrive et innlegg lenger enn veien herfra og til månen om hvor sliten jeg er akkurat nå. Sliten av å være forkjølet altså. Tror ikke jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært forkjølet dette året her. Og forkjølet som i å være borte fra skolen, for slik var jeg aldri før... Så til det klassiske med forkjølelsene mine: jeg mister smakssansen. 

Ellers minner jeg på at jeg skal starte med dagens/ukens spørsmål, så det er bare å komme med spørsmål i kommentarfeltene, så svarer jeg i eget innlegg. Høres bra ut?

this cold morning
Nikon D3000 + Nikkor 35mm + CloseUp+10

interiør: stua/sofakroken

Vi har endelig fått ny sofa, stol og pall! Det var veldig etterlengtet, for nå har stuen endelig tatt form slik vi vil ha det! Den lampen som står i hjørnet skal byttes ut etterhvert. Om vi ender opp med bordet vi har nå er ikke godt å vite fordi mamma er så usikker, men det blir ikke nytt med det første hvertfall.

Det jeg liker spesielt godt ved gruppen, er de stilige hjul-bena:Resten av stuen/stuen i helhelt får dere se en annen gang, når det er ryddig og rent.

old camera
Nikon D3000 + Nikkor 35mm

Pappas gamle kamera kommer til nytte i foto-timene fremover. Ekstra spennende er det når han har utstyr til det også! En liten utfordring er at jeg både drar og kommer hjem fra skolen når det er mørkt... 

"i give it to someone special"

Nå koser jeg meg godt her jeg sitter med julete, mandarin og julemusikk i bakgrunnen. For å bryte idyllen helt, så øver jeg også til prøven i morgen. Har egentlig bare lyst å hive boken ut vinduet, men tror ikke det er så lurt. Kjenner jeg gleder meg veldig til jul nå, en av de fineste tidene på året. Nesten like fin som sommeren, men bare nesten. Enig?

i want

Det er så mye jeg har lyst på. Ikke alle tingene er noe jeg vet vil gå i oppfyllelse med det første heller. Men det er fint å drømme, det er fint og ha drømmer. Det er fint å ønske seg noe. For den følelsen når en av drømmene eller ønskene går i oppfyllelse en vakker dag, den følelsen er virkelig fin. 

- Jeg vil ha gardiner på rommet mitt. Gardiner gjør noe med rommet, og det å åpne gardinene og se at solen skinner er fantastisk. Det gjør dagen veldig mye bedre med en gang.

Tumblr_lab6e1jf2b1qaynb1o1_500_large

- Jeg vil ha snø. Snø er så koselig og det skaper virkelig en viss julesteming selvom vi bare er i november. Nå er alt så grått og trist. Kjedelig.

Tumblr_lk2c4anlnk1qfzhkko1_500_large

- Jeg vil at tiden skal fly. Jeg vil til uken før julaften når jeg skal til London. Jeg vil til den dagen læreren sier "god jul, sees neste år!"

Tumblr_lujv4nn5zf1qgjhr2o1_500_large

- Jeg vil ha en å dele nettene med. En å ligge i armkroken til mens jeg blir pjusket i håret. Jeg vil ha en jeg kan kysse hver gang jeg møter.

Tumblr_lsm3kec0ls1qhnir1o1_500_large

Og dette er bare noe av det fine. Hva ønsker du?

interiør: badet nede

Badet nede er ikke veldig stort, men fungerer som et lite gjestebad de gangene vi har gjester ettersom det er dusj der også. Veldig greit med do oppe og nede, så slipper man og løpe opp/ned hver gang man må på do, noe jeg er vokst opp med, haha. 

søte sokkerDe to bildene er egentlig nok til å beskrive dagen min. Jeg har ikke gjort stort, men klager ikke. Var i grunn ganske deilig. Deilig å bare drømme seg helt bort i en annen verden mens fine sanger spilles av på iTunes. Jeg har også fått sett litt på designet mitt, og er ikke fornøyd. Vet akkurat hvordan jeg vil ha det, men får det ikke slik. I kveld skal vi spise kylling og se på skal vi danse finalen. Det blir koselig. 

med tiden til hjelp

Som jeg skrev i dette innlegget, var det ikke så mye annet enn tid det som skulle til for at boblen jeg var i skulle sprekke. Og nå, noen uker senere, vil jeg si at den har sprukket, så og si hvertfall. Jeg går fortsatt med en intens irritasjon over det som skjedde, men med tiden har jeg klart å gi ganske fulle faen for å si det med ærlige ord. Jeg har lært av hendelsene og vet at det er best for min egen del at det ikke gikk lenger. For som mine venner har sagt til meg utallige ganger - jeg fortjener bedre, og jeg har nå innsett det selv. Livet er virkelig som en berg-og-dalbane og jeg vil nå si at jeg er på vei oppover i en lettere oppoverbakke. Men dette er noe som brått en dag kan forandre seg helt.

laurdagI helgen var planen egentlig å dra til Bærum, men i og med at jeg er inne i en veldig hektisk periode på skolen, følte jeg at jeg ikke kunne dra. Har ikke planer om å gjøre så veldig mye skolearbeid i dag, men jeg synes søndager er en veldig fin dag å gjøre når jeg for en gangs skyld ikke har håndballkamp. Føler også at jeg må prestere i en viss grad ettersom jeg faktisk ikke er sikret plass på skolen neste år, i tillegg til at jeg betaler for å gå der. Så jeg må dessverre utsette den Bærumsturen til senere. Dermed sitter jeg uten noen planer i dag, hehehe. Hva skal dere i dag?

var på tv daa

Trykk HER om du vil se innslaget.

Ganske flaut igrunn, skjønte verken spørsmålet hans eller hva jeg selv snakket om.

fri sa du?

I dag har jeg først og fremst sovet til klokken var mye. Sov tretten timer tilsammen, og det var veldigveldig godt. Jeg var så sliten i går at jeg ikke en gang kan beskrive det. Like etter jeg våknet gikk jeg en liten tur med hunden, og nå sitter jeg her..........

Har fått brukt den insane kalkulatoren min også. Skjønner under halvparten av hvordan man skal håndtere den, men det er en annen sak.

.... Midt oppi skolearbeid fra tre forskjellige fag. Engelsk, tekst og matte. Akkurat nå øver jeg til en stor og tellende tekst-prøve vi har på mandag.
Så tok jeg et meningsløst bilde daa, med lav dybdeskarphet. Hva gjør dere søtinger?

DEN TIENDE

Startet denne dagen, som forrige torsdag også, med tre kvarter spinning. Ekstremt slitsomt der og da, men ekstremt deilig i ettertid. Sånn utenom det er jeg veldig sliten i dag, hatt en konstant hodepine hele dagen. Derfor er det veldig deilig med langhelg nå. Kommer sterkere tilbake i helgen jeg! Har dere fri i morgen?

VISSTE DU?

- Jeg blir velig engasjert. Enten det er håndball, fotball eller en vanlig gymtime. 

- Jeg har allerede bestemt at jeg skal ha Bærum skrevet på russebuksen min.

- Jeg holdt på å bestille billetter til Skrillex, men i ettertid er jeg enormt glad jeg ikke gjorde det.

- Jeg spiser veldig mye usunt og jeg legger fort på meg.

- Jeg elsker te mer enn jeg elsker mamma og pappa. Okei, nesten da. - Jeg trodde månen og solen var det samme, helt til jeg en gang i løpet av fjoråret så begge planetene på himmelen samtidig.  

- Jeg høre på radio på badet, selvom jeg bare skal en tur på do. Totalt avhengig. 

- Jeg hører på samme sanger om og om igjen, helt til jeg går så lei at jeg nesten brekker meg når jeg hører sangen.

- Jeg har en tendens til å vise tommel opp på 1/3 av bildene.

- Jeg er tetrisavhengig. Veldig.

NEW IN

Gikk en tur innom Kremmerhuset i dag mens jeg ventet på bussen. De hadde fått inn utrolig mye fint og da jeg så disse skålene til kun trettini kroner, måtte jeg bare slå til. Kjempesøt og i en perfekt størrelse til rommet mitt. Åh, jeg vil så gjerne at en fe kommer og gjør om rommet mitt til akkurat sånn jeg vil ha det, for det er fortsatt bare kaos, i mine øyne..

TRAVELT?

Joggebuksen er på, håret er satt opp, telysene er tent og et glass med cola er innen rekkevidde. Jeg er med andre ord klar for å gjøre en innsats med skolearbeidet jeg henger litt etter i. Må virkelig utnytte de dagene jeg ikke har treninger fremover, for nå starter en periode jeg ikke skal utdype meningen min så veldig mye mer om.....sier bare travelt!

Fler som har en slik periode på skolen?

EN DRØM 2


Nikon D3000 + Nikkor 35mm + CloseUp+10

HVEM ER DERE?

Ser at jeg har fått en del nye lesere, derfor hadde det vært interessant å få vite litt mer om dere.

Hvor bor du?

Hvor gammel er du?

Er du fast leser?

Eller bare innom i blant?

Hva gjør at du leser bloggen min?


THE TIME TO REPAIR THE HEAD WHEN THE SUN IS SHINING

I blant er det koselig å være syk. Har nettopp gått en lengere tur på bergene med hunden, solen tittet fram og det var deilig med litt frisk luft. Ellers har jeg sett Hotel Cæsar siden jeg stod opp, hehe. Kosekose.

SICKI dag er jeg ikke helt i form og skole var derfor det siste jeg orket. At the moment sitter jeg under dynen med macen på fanget og ser Hotel Cæsar, ettersom jeg ikke rekker å se i ukedagene. Mulig jeg må gjøre litt skolearbeid senere, har hopet seg litt opp på den fronten, hehe. Flere syke i dag?

EN DRØM
Nikon D3000 + Nikkor 35mm + Close-Up+10

THIS LIFE

Jeg har det ikke helt bra for tiden, med meg selv altså. Jeg sliter, som jeg har gjort lenge, med pusteproblemer. Det er såpass ille at det går veldig utover konsentrasjonen min, og jeg blir helt utslitt av det. Dere kan jo tenke dere, konstante problemer med å få den pusten jeg har behov av. Er helt stiv og støl i brystet pga det.Jeg har jo også i over tre uker slitt med søvnproblemer, og sovner sent om nettene. I like mange uker har jeg ikke hatt mer enn 3-4 timers søvn, og det drar virkelig på både humøret og psyken. Jeg har er blek i ansiktet og har mye hodepine. Derfor passer det så utrolig dårlig med alt det andre pisset som skjer for tiden. Jeg trenger en pause.

GIVE ME INSPIRATION
Nikon D3000 + Nikkor 35mm

November må uten tvil være den kjedeligste måneden i hele året. Det er den måneden de fleste bladene har forsvunnet fra trærne og ligger nedtråkket på bakken. Det er den måneden jeg egentlig bare går og venter på at det skal bli desember. Det er den måneden jeg er sliten og ikke har energi til tre tentamener i slutten av måneden. Det er den måneden solen såvidt viser seg og alt bare er trist ute. Det er den måneden inspirasjon er et fremmedord. Det er den måneden jeg drikker masse te. Det er den måneden jeg bare vil hoppe over. Er det fler som føler det samme?

HAPPY BIRTHDAYNå er jeg nydusjet, har hevet på meg noen klær og drar usminket til onkel. Han har nemlig bursdag i dag. Ha en fin kveld da dere!

A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEARIt takes a lot of work from the face to let out a smile, but just think what good smiling can bring to the most important muscle of the body... the heart.

KAKEKOSKvelden i tre bilder. Kaker og godteri. Verken middagsgjestene eller kusinen min kom i kveld, samtidig som at fetteren og kusinen min måtte dra, så jeg ble litt stusselig for meg selv, hehe. Like greit, i og med at jeg plutselig fikk hodepine og ble veldig blek. Har vært litt mye i det siste merker jeg..... Jeg hadde vært veldig glad for å få tips om hva jeg kan blogge om! 

KOSEDAG


Tumblr_lt5n03ldvq1qjzer9o1_1280_large
weheartit.com

♥ Cafè med kusinen og fetteren

♥ Fin bytur

♥ Kylling til middag

Tumblr_lu5kefgvt21qcmy8fo1_500_large
weheartit.com

♥ Kortere og kortere til Londonturen

♥ Det er søndag i morgen og jeg kan endelig spille seriekamper

♥ Fanta i glasset og cupfinalen på tv'en

Har dere en fin dag?

STJERNERGod morgen fininger. I dag har vi tenkt oss turen til byen. Jeg skal som sagt ikke kjøpe mer klær før Londonturen, selvom det er veldig vanskelig. Hva skal dere i dag? Ha en fin dag!

I MISS IT
Jeg savner farger. Varmen. Ferie. Sommermusikk. Båtfolket. Jeg savner sommeren.

FAMILIETID

Denne helgen har jeg besøk. Fetteren og kusinen min har kommert på en liten roadtrip og blir til i morgen, og i morgen ettermiddag kommer min andre fine kusine. Dette blir en finfin helg, det sier hvertfall magefølelsen min.


Fra skolen i dag, hehe.

Jeg vil bare si at jeg ikke er helt fornøyd med bloggingen min for tiden. Blir litt for mye "nå-skal-jeg" og "nå-har-jeg" blogging, men jeg har virkelig ikke tid til så veldig mye annet. Så det er bare å si hva dere vil jeg skal blogge mer om!? (Er ikke helt fan av outfits..)

FORTSATT I SORG

 Det har gått litt over fire måneder siden tjueandre juli. Den dagen Norge ble sterkere og også en nasjon så og si til hele verden så opp til. Lille Norge. Vårt lille land. Hver dag siden den tilsynslatende normale fredagen, har jeg tenkt på dette som skjedde. Tenkt på alle som mistet livet, og tenkt på de som mistet sine nære og kjære. Tenkt på alle mine bekjente og venner som mistet en de var så utrolig glad i. 

Selv var jeg i den søte lille hjembygden til mamma da dette skjedde. Jeg var langt unna Oslo, langt unna Utøya. Jeg var redd og gikk med hjertet i halsen i flere dager. Jeg følte meg ikke lenger trygg i landet mitt. Frem til det ble bekreftet at personen som gjorde dette ble pågrepet, følte jeg meg ikke trygg. "Det kan være han." Tenkte jeg om en hvilken som helst person jeg så i butikken, eller på hjørnet ved Narvesen.  

Det at jeg var i den lille bygda, fikk jeg etterhvert også merke. En fantastisk gutt jeg visste veldig godt hvem var, ofret livet sitt og reddet en jente. Han omkom - hun overlevde. Denne gutten, var fra bygda. Bygda med et par tusen innbyggere, som gjør at alle kjenner alle. Alle visste hvem han var. Jeg visste hvem han var. Han var slektningen min også, fikk jeg vite da han ble bekreftet omkommet. Jeg så han flere ganger sommeren før. Han virket som en gutt som ble likt av alle. Det jeg husker fra han, var smilet. Han lo. Jeg skjønte at det var han jeg så i fjor sommer.  

1214284-8-1311461305768_large 5976971498_cf03fa3395_b_large
bildene er linket og dersom du er fotografen til et av disse bildene, si fra om du vil jeg skal fjerne det. 

Jeg undret lenge på om jeg ville delta på minnesermonien og fakkeltoget som ble arrangert i den lille bygda. Men jeg gjordet det. Jeg gjorde det for å vise at jeg bryr meg. Jeg ville ikke oppleve den dårlige samvittigheten som ville kommet i ettertid om jeg ikke deltok. Det viste seg å være hardere enn jeg så for meg. Da to sanger ble spil av foran kirken, og vi kunne legge blomster fra oss på et anvist sted, innså jeg fort hvem som var hans nærmeste venner. De samlet seg, og noen klarte så vidt og holde seg på bena. Jeg har aldri, og da mener jeg aldri, sett noen gutter være så knust før. Det var et syn jeg aldri vil se igjen. Det var helt jævlig. To jenter jeg møtte tidligere i uken, som jeg satt igjen med et førstinntrykk at var veldig koselige, stod nå og klemte hverandre hardt mens de hulket høyt. Jeg gikk bort og la fra meg blomster og et flagg. Da så jeg bildet av gutten og en gutt fra nabobygda. Gutten fra nabobygda omkom han også. På bildet smilte de, begge to. Like store smil. 

Jeg er med i en veldig søt jente sin minnegruppe på facebook. Jenta var en jeg visste veldig godt hvem var, delvis fordi jeg flere ganger hadde sett henne i lokalavisen, kjempe for politikk og spesielt mobbing, men også fordi flere av mine venner kjente henne. Det og hver dag klikke seg inn på gruppen, se vennene/kjæresten skrive lange, innholdsrike og fine tekster eller bare et par hjerter, gjør at jeg ikke klarer å holde tårene inne. Det er så uvirkelig.

Nå, tre måneder etter denne tragiske hendelsen, kan jeg fortsatt sitte for meg selv og brått begynne å gråte. Og jeg kjente ingen som omkom. Jeg kan virkelig ikke fatte og begripe hvordan de som sitter igjen med tapet av enten kjæreste, venn, søster, bror, tante, onkel, kollega, bestevenn, venn, familievenn, kusine eller fetter har det. For å ikke nevne de som faktisk var vitne til at noen fikk skudd i kroppen og døde momenant. Ikke minst de som rømte fra øya - og overlevde. Vi har mistet en som muligens var Norges fremtidige statsminister. Vi har mistet et titalls med ungdom som engasjerte seg for politikk og som virkelig visste hva de drev med. Det er uvirkelig. Jeg har ikke ord. Det er over fire måneder siden, men jeg husker det som at det var i går.

ON MY OWN WAY

To bilder fra min ikke så interessante torsdag. Kan jo si at jeg startet skoledagen med verdens hardeste spinningstime. Det var veldig hardt, men så verdt det i ettertid og jeg gleder meg til neste gymtime. For øyeblikket sitter jeg under den varme dynen og knasker i meg druer, mens jeg hører på russesanger. Sier bare Dar'n It 2012 - beste sangen dersom man skjønner greia, eller i det minste er fra verdens beste Lommedalen.

Hva gjør dere fininger denne ettermiddagen da?

JEG ELSKER

♥ Å få sitteplass på bussen hjem. Til skolen er aldri noe problem i og med at jeg er ca. den femte som går på, men hjem igjen, etter en lang skoledag, er det virkelig lykke når jeg får sitteplass på den eller så stappfulle og klamme bussen.

♥ Å møte verdens gladeste hund når jeg kommer hjem. Jeg blir angrepet med en tunge i ansiktet og man skulle trodd jeg har vært borte i ett år. Fine fine hunden min. 

♥ Å få komplimenter. Det kan gjøre så mye med selvtillitten min, spesielt de komplimentene som går på kroppen min. 

♥ Og sitte inne med kakao, fyr i peisen og se snøen dale ned utenfor. Jeg virkelig elsker det. 

  

♥ Å se andre bli glade for noe jeg har sagt eller gitt dem. Ikke bare gir det mottakeren lykkerus, men jeg kan kjenne det i kroppen min jeg også.

♥ Å gjennomføre noe jeg har strevd med i over lengere tid, alt fra skolearbeid til andre mål. Det er da jeg føler at jeg svever på rosarøde skyer opp gjennom himmelen.

♥ Å reise. Det er så fint og oppleve andre kulturer, annen mat og annen natur, og dette selvfølgelig med kameraet mellom hendene.

Dette var bare noe. Det er så mye fint å leve for, kan ikke ordsette alt heller. 

Nevn tre ting du elsker!

 

I'M STANDING OUT HERE AND I'M CALLING YOU

I picture you now, Right in front of me
Your beautiful eyes, Looking right at me
Remember the warmth you used to give me
Wish I could bring it back,
Wish I could take it back

Can you hear me calling, Calling for you
Can you hear me screming, Screaming for you
Its like I'm naked out in the rain
Alone and dealing with the pain
Can you hear me calling, calling, calling 

LEKSEDAG

Jeg kler meg slaskete på skolen typ. en gang i måneden, om ikke enda sjeldnere. I dag var en av de dagene jeg slang på meg en bukse og skjorte, og i dag skulle vi selvfølgelig ut og ta bilder, av hverandre. Fint. 
(Skulle lage kollasj med masse bilder, orker ikke legge ut de)

Til tross for ingen trening og at jeg er hjemme litt tidligere enn vanlig, har jeg to krevende "lekser" jeg må gjøre. Skrive om ytringsfrihet fra 2. verdenskrig og fortsette litt med et portrettintervju, wish me good luck.. 

KVELDSRO

 

Nå sitter jeg nydusjet etter en deilig trening mens jeg drikker kakao med krem. Hører på fin musikk og spiller tetris. Tror jeg snart skal se en episode med Hotel Cæsar, før jeg legger meg for å sove. Lang dag med kun mediefag (journalistikk) i morgen. Sov godt!

EVERYDAYKom hjem for under en time siden og fyker til trening om ikke lenge, må bare hastlade iPoden litt ettersom jeg blir sittende en halvtime forever alone i hallen. Trodde hverdagene mine skulle bli litt mindre stress etter jeg flyttet, men det var før planene om å starte på håndball kom, haha. Flere med stressende hverdager?

HELLO NOVEMBER

I dag er det første november. Fire uker, så er det desember. Den fineste måneden.Noen bilder fra skoledagen i dag. Tirsdag er ptf-dag og vi er i mørkerommet hver tirsdag fremover til jul, så det er ikke en fullt så stressende dag. Er verdens søteste cafè her, med veldig god mat. Slutter om tjuefem minutter, da suser jeg avgårde med Cathrine for å kjøpe ny mobil. Ble forresten linket av Martine Egenland, veldig gøy! Så tusen takk for det :-)

Ha en fin dag!

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits