året 2010 i bilder

Vil bare starte med og si at jeg laget dette innlegget da jeg lastet opp bildene mine i 600px, derfor den størrelsen.

JANUAR måned startet vel egentlig med at vi så noe som åpnet øynene til oss alle: nytt byggeprosjekt på Hvaler. Etter veldig mye om og men, bestemte vi oss for å flytte.


Her ser dere det som vil bli vårt hus, vår garasje og vår hage.

Den 28 JANUAR fylte jeg 15 år, og det måtte såklart feires med venner.

Jeg fikk for det meste penger, men også min aller første One Tree Hill sesong. Den brukte jeg under en uke på å se.

I FEBRUAR var jeg med på min aller første og hele døgning! Den foregikk med håndballjentene i hallen og vi gjorde altså så mye rart og uforglemmelig. F.eks at vi fant ut at vi skulle spille håndballturnering klokken 6 om morningen.
Her har dere altså ansiktet mitt for nesten ett år siden, ved syvtiden, etter en aktiv natt! Verste jeg har sett..

Det ble vinterferie, og jeg og Malene dro til Harstad, på vår tradisjonstur. Der skjedde det mye rart, vi fikk besøkt familie, shoppet litt, opplevd det å fylle diesel på bensintank, sovet over hos kusinen og samboeren og ikke minst kost oss!

Fetter hadde nettopp fått lappen, noe som førte til en kjøretur fra den ene plassen til den andre, blant annet Gratangen, Evenes, Harstad, Bjerkvik og mange småområder. Her i Bjerkvik - nydelig plass!


Her er Malene og skjønne lille Tia. Hørte hun lyder utenfor var hun rask med å løpe opp på sofaen for å stå der å titte i all evighet. Skjønneste!♥

I MARS dro vi for å se på tomten vår for første gang.

Jeg var også med håndballgjengen igjen, på Peter Wessel cup, norgesmesterskap! Vi var såklart alle sammen veldig spente på hvordan dette skulle gå, og det viste seg at det gikk over alle forventninger! Vi burde være stolte ♥Mars ble avsluttet med en koselig påsketur med mamma og pappa til Ål langt inn i Hallingdal!

Jeg følte vi kjørte jesus'vei opp til himmelen, men heldigvis fulgte vi en verdensfast vei opp til et herlig landområde med mange skiløyper!


Ski hører såklart påsken med, og etter at vi hadde gått 1 mil på ski følte jeg meg sprek.

Så kom APRIL og alt ble mye lysere. Jeg kunne gå i lettere klær og så for første gang gresset bak all den tunge snøen! DA var jeg glad dere.Jeg presterte også i å vinne en kjole hos Annais! Jeg skjønte jo ingenting da statistikken plutselig var ekstremhøy, inntil jeg skjønner hva som var grunnen.

Så var det klart for en ny cup med jentene. Nå i Tønsberg. Det er flaut og si det, men jeg husker ikke helt hvor langt vi kom, selvom jeg tror det var et godt stykke.Bollapinsvin alltid på plass, her med mysesynet som dukker opp i skarpt lys!

I MAI var det som alltid 17. maifeiring, som ble startet hos Hege med frokost, før vi dro til Oslo. Jeg ser også her at jeg blir lei av den blåaktige redigeringen og gikk over til normalt.

I pinsehelgen var det klart for hyttetur på hytten til tante, onkel, fetter og kusine.


Jeg satt på for første gang mens Malene kjørte..I slutten av mai var det duket for enda en håndballcup og denne gangen på Lørenskog! Kom verken kort eller langt, kunne spilt bedre, men vi hadde det gøy!I JUNI ble det feirings av Hege, Euna og Pernille.

Så ble det Thea sin tur til å feire.Videre den 19. juni ble det en etterlengtet sommerferie, som startet med feiring av sankthansaften på Bærums Verk med 4000 andre naboer og Donkeyboy!


Så dro vi som alltid til mormor i Nord-Norge, og jeg og Malene gjorde som alltid der oppe......... ingenting. Stakk bare ut om nettene og gjøre masse tull... Fikk besøk av onkel og to fettere i tillegg til kusinen og forloveden en dag da, høydepunkt!
Det ble JULI og endelig klart for Partille Cup!!! Cupen vi alle hadde sett skikkelig fram til. Vi spilte kamper ute i all slags vær, snakket med folk fra overalt og hadde det rett og slet dritgøy sammen! Jeg vil aldri glemme denne turen.I semifinalen i B-sluttspill, hvor vi gikk ut. Utrolig kjipt, men vi var sykt slitne hele gjengen. Hadde en inponert trener med oss hjem.

Bare to dager etter Partille, dro jeg og mamma til Spania, med tantel, onkel kusine og fetter. Vi gjorde ikke annet enn å kose oss i 30+  grader hver dag i fjorten dager..
Bare dager etter jeg kom hjem fra Spania, dro jeg til et sted utenfor Fredrikstad, på konfirmasjonsleir. Hadde det for det meste gøy, men også dager jeg lengtet sinnsykt hjem og var utrolig langt nede.


Ellers i august bare slappet jeg av, tok bilder og ladet opp til 10. klasse.


Avsluttet august med Haslum cup, hvor vi kom på andre plass..
I SEPTEMBER hadde jeg mye og se fram til, blant annet min egen konfirmasjon!

Startet denne høstmåneden med konfirmasjon til kusinen min i Oslo, i nystripet og blondt hår!!

11. september var det klart for min egen konfirmasjon, en utrolig vellykket dag med masse familie og venner! Kunne ikke fått en bedre konfirmasjon.
Dagen etter dro vi med familien som var igjen ut i Oslos gater, Holmenkollen og Frognerparken. Det var fint vær og en koselig dag, hvor jeg fikk testet ut det nye objektivet.


Og ellers var jeg stort sett bli og fornøyd etter gårdagen..........

Helgen etter dro vi til Nesbyen, på en hytte tanten min leide gjennom jobben. Det var nydelige farger ute og vi gikk en lang tur, jeg tok masse bilder.
Jeg var fortsatt blid og fornøyd...


Det ble OKTOBER, mye kaldere og ordentlig høst. Startet med en middag laget av fetteren min en søndagskveld.

Mamma presterte i å gi en hjemmelaget homsebukett.....


Jeg måtte også dokumentere blomsterdekorasjonen som fortsatt stod ganske så fin etter konfirmasjonen
Det ble høstferie, et nytt familiemedlem kom til verden, vi dro til tante og onkel i Stockholm og fikk også besøkt lille nurket. Ni timer i bil gjorde meg..... spysyk.Vi ble som alltid når vi er på besøk der, servert tre retters middager hver dag i tillegg til kjempegode desserter.


Vi dro en dagstur til Hvaler for å se hvor langt de var kommet på huset! Dette var det som møtte oss...

En helt ny gate med 11 splitter nye hus... inkludert vårt eget:


Avsluttet oktober med en koselig kveld hos Amanda med håndballjentene.


To dager senere var det kamp mot Ammerud....... og vi vant, så fortjent.


I NOVEMBER kom frosten for fullt, og ellers skjedde det utrolig lite, sett bort fra masse skole med prosjekt, tentamner og vanlig hverdag med trening og skole.

Så kom jo etterhvert snøen....
...........og når snøen kom, ble det en stk. glad meg!

Så da var det frem med årets første julebrus!


Avsluttet med en bursdagsfest for Kristine og Sofie!


I DESEMBER startet jeg med å invitere håndballjentene på grøt og kos!


Så fylte kusinen 18 år, og vi dro til byen for å feire litt.

Den 8. desember tok Stine og jeg turen til Lillehammer, ettersom jeg vant to EM-billetter til Norge-Slovenia, av Ingrid.Jeg laget og pyntet pepperkakehus helt for meg selv!
Det ble den 17. desember og siste skoledag i året 2010.
Så kom lillejulaften og vi pyntet til jul i huset samtidig som treet fikk pynt på seg.

Jeg pyntet også lille treet mitt på rommet.


Vi spiste sild (æsj...) og juleskinke med tilbehør lillejulaften.


Så kom julaften!

Antrekksbilde før vi tok turen opp til tante og dem, måtte til.
Jeg fikk Macbook og var stolt og fornøyd resten av romjulen.

Romjulen er også en tid hvor vi har det utrolig travelt med besøk i alle kanter.


Årets siste dag, 31. desember skal jeg først spise kalkun og godt tilbehør med familien  + tante, onkel og fetter, så drar jeg ut med venner senere. Kos dere i kveld folkens, og godt nytt år!

cawoline.com

I går stakk jeg innom bloggen til Kristine Broen og leste innlegget hun skrev om hennes nye favorittblogg. Jeg tok en titt innom samme blogg og fem sekunder senere lå den som en av favorittene i bloglovin' hos meg også!


photos @ cawoline.com

Caroline (trykk) skriver ikke bare bra, hun tar fantastiske bilder og har et like fantastisk utseende. Jeg synes flere burde åpne øynene sine for denne bloggen, som har stikkordene "Foto. Design. Fashion. Blogger." - En blogg midt i blinken for meg! Vært innom?

last day in 2010

Good morning! Først jeg bare takke for alle de koselige ordene dere kom med i går. Hadde ikke regnet med så god respons og ikke minst alle de koselige ordene! Jeg blir så glad da dere sier dere er faste lesere, for da vet jeg at jeg ikke bare skriver til en vegg uten bilder. Ellers er det jo nyttårsaften i dag!!! Hallo, det er nyttårsaften liksom. Neida, bare tuller... er bare så gøy å se at folk prøver å fortelle oss andre at det er nyttårsaften, tror de fleste faktisk vet det og har visst det en god stund. Jeg har, som mange andre, planer om å komme med et oppsummeringsinnlegg med bilder og skrift om hva jeg har opplevd dette året, noe jeg faktisk har brukt litt tid på.

 

5920403.jpg 5919265.jpg 5912681.jpg

photos @ weheartit

Hvor skal dere feire kvelden?

 

hvem er dere?

I dag tar jeg en bloggfri dag ettersom vi får besøk av familien fra Hvaler, så skal jeg til spektrum på nm-finalen for herrene. Men..

For en stund siden på en gammel blogg kan jeg huske jeg skrev et innlegg der dere skulle svare på hva slags inntrykk dere har fått av meg via bloggen. Det med inntrykk har selvfølgelig mye å si, og man kan ofte dømmes via nettet til noe av det helt motsatte av hva man er i virkeligheten. Derfor spør jeg dere nå hva slags inntrykk har du fått av meg via bloggen?

Noe jeg også har tenkt på lenge er hvem dere lesere faktisk er? Og ikke minst det med alder. Tenkte derfor å høre med dere

Alder?
Bosted?
Fast leser eller bare innom?

Skriv gjerne først deres inntrykk av meg, og svar på de tre spørsmålene under :-) Ville satt veldig pris på om dere tok dere tid til dette!

merry x-mas 2009


Photos by me @ nikon D3000 18-55mm.

Det er fullstendig kaos i alle bildene mine i det nye systemet på mac og jeg frustrerer meg enda over at jeg ikke får Photoscape!!!! Så nå lastes Gimp ned, så får jeg bare sette meg ned å lære det :-)  Det vil si at bildene over her er uredigerte.

innkjøp

Heisann! Da var jeg noen klesplagg rikere enn det jeg var tidligere i dag. Jeg har egentlig alltid problemer med å finne noe jeg faktisk liker på salg, men noe fant jeg og godt var det :-) Blant annet julekjolen min til halve prisen.... fml. Ellers må jeg bare si at jeg elsker når bussen ikke kommer til tiden, eller i dette tilfellet dropper ruten her oppe og vi får som svar "jeg ikke vite, jeg er i rute!"  Altså, det var ikke det vi spurte om.....


cubus


cubus/gina tricot

indiska/h&m

onsdag

Hei dere. Nå drar jeg til Sandvika på salg!!Ha en fin dag i dag!

antrekk 28. desember

Nå drar vi snart til Slemmestad på besøk. Tradisjon er tradisjon. Her kommer kveldens antrekk! Rekker ikke å redigere de noe.kjole bikbok/jenny skavlan

under juletreet


Photos by me @ nikon D3000 18-55mm.

Blir egentlig ikke så fornøyd med bildene jeg tar for tiden, ettersom jeg ikke har andre redigeringsprogram enn iPhoto, noe jeg ser på som.. ikke så bra. Skal få knødd meg til å laste ned noe litt mer komplisert! Er hvertfall bullshit til de som sier at 18-55mm ikke kan ta bra bilder. Men jeg har bursdag om fire uker, dvs. nytt hverdagsobjektiv og utstyr!!! Det skal bli godt.

morning

Haha, jeg opplever stadig nye ting på mac, og denne gangen er det alle de merkverdige lydene som plutselig popper opp og lager de rareste tonene. Om noen har lyst å si meg hva disse lydene vil frem til, blir jeg utrolig glad. Nå sitter jeg vel egentlig her kun for å bli ferdig med overføringen av minst 10.000 bilder og 4000 sanger. Ikke det at det er gøy, men heller nødvendig. Hva skal dere i dag?

antrekk 26. desemberbluse kappahl vest bikbok strømpebukse pieces

tredje juledag

God morgen dere! Vekkerklokken funket ikke i dag heller, dermed sov jeg altfor lenge igjen. Sukk. I dag er dagen jeg tenkte "yes, ingen planer!" helt til mamma sier "i kveld skal vi spise restemat hos tante!" Julen er her ja. Men jeg klager ikke (hehehe) for det er pinnekjøtt, følte ikke jeg spiste nok av det på julaften. Akkurat nå laster jeg over bilder og diverse til den eksterne hardisken, så må jeg føre det videre over igjen på macen. Elsker slikt arbeid.

Slenger inn noen bilder fra i går.Andre enn meg som har en travel jul?

kveldens antrekkKjole vero moda

den 26. desember

Som jeg skrev i går, er julen i denne familien like travel hvert år - ettersom vi har samme tradisjoner hvert år. I kveld kommer noen venner av oss hit på kveite (eh..) Men de har barn som er et par år eldre enn meg, det vil si - ikke så interessant for meg. Det jeg gleder meg masse til, er og se om lille Tiffy blir med, en utrolig underholdende og ikke minst søt hund. Det er akkurat en slik hund jeg vil ha - ikke rasen, men personligheten.Grafikken på noen av bildene er ikke noe å skryte av, fordi jeg hadde satt på høy ISO av en eller annen merkelig grunn. Kos dere i kveld folkens, antrekk kommer senere!

http://www.formspring.me/celinedg

julegavene

God morgen! Jeg la meg veldig sent i natt, mobilen ringte ikke da den skulle i dag formiddag, noe som resulterte i at jeg sov altfor lenge. Jeg har herved snudd døgnet tre ganger på hodet. Så nå sitter jeg her innpakket i en varm og deilig morgenkåpe dere kan se bilde av lenger ned. Må vel hoppe i dusjen senere, føler jeg stinker. Får gjester også, så ja.+ boken Perfekt Kjemi og et forkle.

http://www.formspring.me/celinedg

julebrunch

I dag er den dagen i julen jeg tror jeg spiser mest mat, enten det er sunt eller ikke. Jeg føler meg hvertfall som en fyllt bombe som går av for sprening snart. Vi har hatt julebrunch med tante og familien, med masse god mat - en tradisjon som til! Senere var det kaker av alle slag og pappa satte også frem all konfekt vi fikk i går. Herre, jeg gruer meg til treningstart utpå nyåret.

Nå er det Notting Hill på skjermen, folkene har nettopp dratt hjem og jeg kan endelig slappe av litt. Julen i denne familien er lagt opp fra punkt til prikke og det er allerede noe som kolliderer.Jeg må fortsatt innrømme at det ikke går så fort på macen, og at jeg gruer meg til å begynne og overføre både bilder, musikk og litt av hvert. Jeg lurer også på hvilke program går ikke å laste ned på mac? Eller hva går an..?

litt machjelp?

Om du har litt peiling på mac blir jeg utrolig glad om du kommer med noen tips til meg! Det er bare masse småpirk jeg trenger å lære meg, både generelt rundt om på mac/internett og om ting som dreier seg om blogg.no. Tar i mot alle tips, uansett hva!strålende humør

God morgen folkens! Håper dere hadde en fantastisk kveld i går, det hadde hvertfall jeg. Jeg ble altfor fort mett på pinnkjøttet, og kvelden gikk unødvendig fort. Jeg fikk kjempemange fine gaver, blant annet en herlig etterlengtet Macbook. Endelig. Fikk også ting som parfyme, ting til det nye rommet, penger, gavekort, skjerf, armbånd, neglesett osvosv.Må bare si det, her hadde jeg altså nettopp kastet et gavekort i ansiktet på mormor. Det bestemte seg å skifte retning helt, og landet perfekt midt på nesen hennes. Vi satt der og lo oss ihjel begge to, mens ingen brydde seg og fikk med seg hva som faktisk skjedde.Ah, baby<3

Nå kommer tante og dem hit om en time, så jeg må sminke meg og rydde rommet mitt litt. Er småkaos her etter alle gavene. Hadde dere en fin kveld i går? Lyst å dele noe dere fikk?

antrekk 24. desemberKjolen er fra Hennes & Mauritz.

Nå er det ikke lenge før klokken slår 17.00 og julen ringes inn. Vi beveger oss også oppover til tante og dem for å feire julaften der. Kos dere masse i kveld folkens! God jul.

en tanke til dere

Julen er for de fleste en utrolig spennende tid, med gaver, god mat, familiekvelder og mange gode filmer/programmer på tv. Julen er for meg årets kosligste årstid og jeg kunne fint klart meg uten min egen bursdag (haha), bare jeg har julen. Men jeg vil at dere skal tenke på en ting. Tenk på at julen ikke bare er fryd og gammen for alle. Noen har foreldre som nesten drikker seg ihjel, andre sitter i fengsel, noen er uteliggere, fyllikere, alkoholikre, noen mister husene sine pga. brann eller kanskje noen rett og slett opplever at en nær venn eller familiemedlem dør. Som jeg sa, julen er ikke bare fryd og gammen for alle, og jeg vil bare få dere til å tenke på det mens dere sitter og fråtser i julemat og gaver i et velpyntet hus med pynt på juletreet til mange hundre kroner.

Tumblr FFFFOUND! | OUR COLLECTION Wonderful Christmas Time ♥

ønsker dere god jul

I dag er dagen her, dagen vi alle har ventet på i hvertfall i desember. Advent er over og vi går nå inn i julen og romjulen, med andre farger og andre forventninger enn kalenderen som venter hver morgen. Nå har jeg funnet frem julesukken og sitter og gumler i meg mens det går julefilmer på TV. Nei, ikke noe Tre Nøtter til Askepott her i huset. Unnskyld meg, men jeg har virkelig ikke tålmodighet til å sitte å se på den filmen spilt inn fra jesu tid med en mann som snakker ca. hele tiden. Veldig irriterende og ikke en film for meg.Mamma bommet litt med søndagene før jul, så jeg fikk en gave i dag også. Denne skal jeg pakke godt ned og ta opp igjen på det nye rommet. Hva gjør dere før kvelden kommer?

rommet pyntet

Da var rommet mitt også ferdig pyntet, orket ikke fylle det helt med masse tull. Tante var også nedom en liten tur i kveld, mens vi satt og lo oss skakk i hjel av hovmesteren, og kunne fortelle at det var nokså fullt med pakker under juletreet. Som jeg gleder meg!!

bildedryss fra lillejulaften
Irriterer meg at bildene har forskjellig lys og ikkeminst at den ene stjernen på det nederste bildet har det glinset i seg! Ser ut som at det er tatt med blits.

I kveld har jeg utrolig julestemning! Føler alle snakker om det, enten de har det eller ikke. Men jeg elsker stemningen, jeg elsker hvordan spenningen for morgendagen siger seg oppover i kroppen. Jeg har blitt ganske sikker på hva jeg får i julegave av mamma og pappa, om det stemmer eller ikke får jeg se i morgen kveld. Vi (jeg) har nettopp pyntet juletreet ferdig, før det spiste vi sild og juleskinke med masse godt tilbehør. Jeg kan ikke fordra sild, så spiste selvfølgelig ikke det. Men det er kos, tradisjonen vår de siste to årene har blitt å spise sild lille julaften. Nå durer Flåklypa på tv'en og jeg skal fortsette med julepyntingen på rommet mitt. Ute snør det og oppe kan jeg høre klassiske julesanger og gnist fra peisen. Ja, det er jul folkens! Og jula er herlig, eller hva?

ingen er like

Noe alle mennesker har tilfelles, er at de er forskjellige.

Plukket opp det geniale sitatet fra en reklame for litt siden og synes egentlig det var utrolig bra. Det er jo ingen, absolutt ingen mennesker som er helt like, ikke en gang tvillinger. Alle mennesker har hver sin gange, hver sin måte å pusse tennene på og hver sin måte å takle en hver situasjon på. Jeg synes derfor at det at man skal mobbe folk for at de har sin egen stil, sin egen kropp enten den er tynn eller tjukk, sin egen måte å snakke på, sin egen måte å le på eller rett og slett hva som helst. Før man dømmer, skal man heller se på seg selv, er jeg noe bedre? Eller sett deg inn i samme situasjon som den som blir mobbet. Ingen synes det er gøy og bli "sett ned på" fordi de ikke er som et A4 menneske, om jeg kan si det.

Husk det folkens, alle er forskjellige! Ingen har lik kropp og 110% like gener! Tenk på det.

day before christmas

God morgen! Jeg har egentlig ingenting å si i dag, fordi det ikke skjer noen ting i dette huset...... gleder meg bare til i kveld når vi skal pynte juletreet, elsker det. Får heller sitte og irritere meg over statusoppdateringer på facebook fra de som ikke har noe julestemning. Jaokeigreit, da vet vi det liksom. Kan jo benytte sjansen til å takke dere for kommentarene jeg fikk både til dette og dette innlegget. Det er koselig og se at dere bryr dere :-)

Ellers har det snødd i natt, akkurat så mye at det er hvitt ute og at jeg får ekstra julestemning.Nå kom jeg også på at jeg planla i går at jeg skal dusje, ordne neglene mine og ta selvbruning i dag. That's my day! Hva gjør dere på lille julaften?

little christmastree

I kveld satte jeg på listen med julemusikk på iTunes og pyntet det lille juletreet jeg har hvert år på rommet mitt. Treet betyr faktisk noe for meg, jeg fikk det av onkelen min da jeg var liten. Han døde da jeg var fire år gammel og jeg husker faktisk ingen stunder jeg hadde sammen med han. Men jeg må uansett si at jeg savner han veldig, han var, etter det jeg har hørt fra andre i pappas familie, en utrolig bra mann med et stort, stort hjerte - akkurat som datteren. Resten av pyntingen på rommet tar jeg i morgen, har jo ingen andre planer så.

Er det ikke søtt? Hihi. Nå skal jeg gjøre litt andre småting før jeg finner sengen, mulig jeg blir med ho gamle mor og mamma ut en liten tur i morgen, bare for å fylle dagen med noe.

ISO?

På fredag har jeg hatt speilrefleksen min i akkurat ett år, og er enda ikke helt proff når det gjelder manuelle instillinger som lukkertid, blenderåpning, ISO og alt det der. Jeg merker at det kommer seg etterhvert, og som mormor sier til meg hundre ganger daglig - man lærer så lenge man lever. Men jeg lurer derfor på, kan noen forklare meg med enkle ord hva ISO hovedsaklig er? Og hva slags ISO jeg burde bruke til nærbilder, bevegelser, portrett?

An Angels Revenge ? Like it. picture on VisualizeUs welcome to hell

Setter pris på alle tilbakemeldinger jeg får! Til og med så lite som "vet ikke."

juletradisjoner

Det er alltid spennende og høre hvordan andre feirer julaften! Derfor lurer jeg på hvor og med hvem dere feirer julaften med og hva dere spiser og slike ting? :-)


flickr-linket.

Selv feirer jeg med mamma, pappa, søsteren til mamma, onkel, kusine og fetter i tillegg til onkelen til pappa som alltid har feiret med oss. Han er litt spesiell og har ingen rundt seg, andre enn oss. Ettersom tante og de og vi alltid har vært nesten naboer har det blitt sånn at vi har julaften annen hvert år, og i år skal vi opp til dem. Det vil si at vi da har julefrokosten 1. juledag. I år er også mormor her, og broren (?) til onkelen min og hans samboer kommer også fordi... ja, det er ikke så viktig. Jeg gleder meg hvertfall kjempemasse, det skal bli så koselig, nå er mormor her og :-)

kattepus

Minnekortet lå under senga! Score. Nå er også rommet mitt nyvasket og der kun julepynten igjen. Deilig :-) Har dere rommet deres klart tul jul?

no minnekort

Faen fuck it. Beklager, jeg skal egentlig ikke være så grov i språket på bloggen, men jeg har klart å surre bort minnekortet til kameraet. Jeg aner faktisk ikke hvor jeg skal lete en gang, og jeg tør ikke starte å støvsuge på rommet i frykt for at minnekortet skal forsvinne inn i den. Help me!!!

Ellers må jeg bare si takk til de fire kommentarene på forrige innlegg, det betyr mye for meg at dere faktisk tar dere tid.  Jeg skal selvfølgelig jobbe masse etter nyttår, jeg skal få bedre snitt, men det er bare det.......... jeg har søkt på privatskole som tar julekarakterer. Min største frykt (i tillegg til at minnekortet skal forsvinne i støvsugeren) er å ikke komme inn på den skolen. Men jeg må bare regne med å få et KRAFTIG slag i trynet, som jeg fikk på treningen, hehehe.

estmsk t. estmsk t. estmsk t.

Nå må jeg faktisk lete litt mer etter minnekortet, før jeg hiver meg rundt og vasker! Hva skal dere?

det er hardt

Jeg må faktisk innrømme en annen liten grunn til at jeg ikke har blogget så utrolig mye for tiden. Jeg har vært utrolig nedenfor og lei meg. Jeg regnet nemlig ut snittet mitt nå til jul, noe jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke gjøre. Jeg ser nå i ettertid at jeg aldri skulle gjort det. Jeg føler meg dum når jeg skriver det jeg skal skrive nå, føler meg også alt for åpen om noe jeg egentlig ikke vil være så åpen med, men jeg gråt, gråt og gråt som bare det den kvelden. Jeg gråt meg i søvn og puten ble klissvåt. Jeg får høre av nesten hver faglærer at arbeidsinnsatsen min er til en klar 6'er, dere aner faktisk ikke hvor mye jeg jobber med skolen. Jeg leser utrolig mye til prøver og vil faktisk gjøre det bra. Jeg legger noe i det, fordi jeg vet at karakterene teller og karakteren jeg får nå til jul teller for meg ettersom jeg søker privatskole. Snittet jeg fikk nå til jul, er noe av det dårligste jeg har hatt på ungdomsskolen og jeg har, for å være helt ærlig, gått ned nesten en hel karakter, eller hva jeg skal si. Ikke fra f.eks 4,5 til 4,4 - men fra f.eks 4,9, til 4,1.

Alle sier til meg "ikke tenk så mye over det!", "Det går jo bra til slutt!" osv. Og jo, jeg bryr meg, tenker over det og blir satt ut. Jeg skal starte på en skole i Fredrikstad, som har ÈN offentlig skole med den linjen jeg vil gå, jeg vet at jeg ikke har sjans i havet til å komme inn på den linjen ettersom snittet er litt under fem. Derfor søkte jeg en privatskole/mediegymnas med lavere snitt jeg vet at jeg hadde for å komme inn. Helt til jeg får julekarakteren i år. Det lå LANGT under det hva jeg må ha for å komme inn på skolen. Ellers har Bærum utrolig mange fler skoler å velge mellom, enn det Fredrikstad har, noe andre ikke skjønner! Jeg har (nå er jeg igjen mer åpen enn det jeg egentlig vil være...) hatt privat mattelærer i over ett år, men klarer ikke å komme meg opp en karakter. Jeg kommer meg virkelig ikke opp til tre i matte! Jeg jobber utrolig mye i matte, over middels i arbeidsinnsats. Sitter to timer + mer hver uke, men kommer meg ingen vei. Det sier jo også litt hvor mye vekt jeg legger i det, når vi henter inn en privatlærer på fritiden og betaler penger for det.

Jeg må bare få dette ut, det preger humøret mitt veldig. Bare det at jeg arbeider så utrolig hardt med lekser og skoler og at det ikke gir utslag er vel egentlig et stort nederlag.

trøkk i trynet

God kveldsann. Jeg er helt tung i hodet etter jeg fikk en grusom hard ball bokstavlig talt midt i ansiktet på treningen, kunne ikke vært plassert mer midt på. Det er i slike stunder jeg bare elsker å være keeper, det må jeg si. Kom meg unna med verken brukket nese, besviming eller hjernerystelse, men jeg fikk såklart en ekstrem hodepine og begynte smått å blø neseblo. Greit jeg legger håndballen på hyllen til over nyttår da..


disse skulle egentlig med på pepperkakehuset, men som dere ser - har de knukket.

Nå skal jeg fortsette å høre på en HEFTIG diskusjon mellom ho gamle mormor og pappa, de er ALDRI enige. Herre.

kyss på kinnetEt kyss på kinnet var på denne tiden nok kjærlighet til at jeg følte at noen brydde seg om meg. Mamma fant frem klær jeg skulle ha på meg og jeg ble hentet i barnehagen. Sug i magen var ikke forelskelse den gang, heller at jeg ble hevet opp i luften og fikk oppmerksomhet.

julevask

Hei folkens! I dag er det faktisk noe som skjer her i huset, jeg har støvsuget hele andre etasje (sååå stor da) og skal snart starte smått med å tørke støv og rydde av alle duker. Alt for å hjelpe en ellers stressende mamma! Så er det et hakk i hele ferien min, nemlig håndballtrening utover kvelden og håndballmøte etter det!!! Stress. Så da vet hvertfall dere som bryr dere hva mine planer er for dagen..... endelig noe jeg kan blogge om også. Og bare for å komme med noe helt random, jeg tror det kommer en liten video på lillejulaften, hva den inneholder får dere se da!

Har nesten ikke sminke på det nederste bildet, ser ut som en unge i første klasse.  Hva gjør dere i dag da?

nypyntet pepperkakehus

I kveld satte jeg meg endelig ned med pepperkakehuset som stod nesten nedstøvet, urørt i nå.... to uker?! Jeg har bare ikke hatt ork nok til å starte på det, men om jeg hadde fortsatt i dette tempoet hadde jeg sikkert satt meg ned dagen før nyttårsaften ellernoe. Jeg fikk ikke helt de bildene jeg ville ha av det, og fant heller ikke bomullen som skulle ligge under huset (som snø) så mamma skal kjøpe i morgen, det vil si - nye bilder senere.Hva synes dere? Har dere pepperkakehus?

inspire me

Wonderful Christmas Time ♥ Gokcen Kahramans Photos - Wanna wake up in a city like... (1) Fashion Society

Things That Inspire (via popatemyheartt, justawnie) - Lucky Lindt Tumblr

I Wont Ever Be Your Cornerstone Fashion Society INSPIRED BY THIS FEELING

peut-être... Why Does it Feel so Good to Die Today? INSPIRED BY THIS FEELING

weheartit.com

Tanker om flyttingen

Har du noen gang gledet deg til en ting, mens andre ikke kan forstå hvorfor du gleder deg? Slik har jeg det med tanke på flyttingen. Venner reagerer, våre nåværende naboer, våre nye naboer, familie, familievenner - alle reagerer. Jeg har derfor ikke lyst å snakke så mye om gleden jeg har over at vi skal flytte. Jeg gruer meg jo selvfølgelig sinnsykt også, men jeg må være ærlig og innrømme at jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg. Og grunnen er det faktisk ingen som vet, jeg har ikke planer om å dele den med noen enda heller. Jeg venter til vi har flyttet for godt, det er da jeg føler det er riktig.


bilder_flickr, de er linket

Ting ble ikke helt forventningene jeg hadde til ungdomsskolen, og jeg vet ikke om det vil hjelpe om jeg hadde startet på videregående i Bærum, jeg har mine kraftige tvil. Det beste er nok å komme seg bort og til nye miljøer og omgivelser, jeg tror jeg trenger det. Det vil bli godt. Jeg mener, når man flere ganger har måttet grått seg i søvn, da har man det ikke bra. Ved siden av all flyttingen fra Bærum, må jeg også prøve å minske forventningene til mitt nye bosted. Jeg har store forventninger til at ting skal bli så mye bedre etter jeg hare flyttet, etter alt jeg vet, så kan det jo skjære seg. Det kan faktisk bli verre.

from spainBlir vel en liten arkivsnoking. Jeg vil tilbake!

bærums verk

Nå kan jeg endelig slappe av etter en nokså travel start på juleferien. Den kommende uken som også er siste uke før julaften, har jeg veldig få planer som foregår utenfor husets fire vegger, noe som skal bli godt. Jeg trenger og sove til jeg våkner av meg selv, uten en vekkerklokke som gnager inn i hodet på meg om morgenene. I dag har jeg og håndballjentene stått parkeringsvakt på bærums verk i tre dritlange timer, kalde var de også. Jeg var der nede litt tidligere for å ta bilder, men tiden føyk avgårde så fikk egentlig ikke de bildene jeg ville ha, kanskje jeg tar meg en tur nedover igjen til uken.

jeg kan puste

God morgen! Har gått litt i hundre i det siste, til og med så hundre at jeg ikke har rukket og åpne sjokoladekalenderluker, men etter jeg har stått parkeringsvakt fra klokken to til fem i dag, skal jeg endelig ta livet med ro og nyte at jeg har ferie. Og forhåpentligvis nyte seieren over Sverige og da også at Norge er europamestere. Det skjer!! Vi var som sagt innom huset på Hvaler i går også, og når jeg så flere som flyttet inn og enda flere som hadde flyttet helt ferdig inn, kriblet det i fingerne. Jeg vil også!! Men huset vårt er faktisk helt ferdig, så vi venter egentlig bare på en mail som sier at vi kan få nøkkelen.

Også er det søndag i dag, siste søndag før julaften!!! Søndag betyr gave.Nydelig sminkepung jeg har hatt lyst på lenge og en ring jeg har sett en del på. Søt sminkepung eller hva?

bad

Jeg har ikke vært hjemme i dag og i morgen skal jeg stå parkeringsvakt i tre timer, får sikkert klemt inn noen innlegg!

miss summer

holiday!

DA har vi endelig juleferie! Gud noe så deilig. Jeg skal derfor prøve å bli bedre med bloggingen fremover, den siste uken har det ikke vært så mye å skryte av. Selvom det egentlig hjelper lite og si det før en travel helg jeg har foran meg. I morgen skal jeg til Sverige, så stikker vi innom kusinen min i Sarpsborg på vei hjem før vi drar videre til Hvaler for å se på huset. På søndag skal jeg så parkeringsvakt på Bærums Verk fra to til fem.

I dag hadde jeg med kameraet på skolen, populært!Har dere juleferie nå?

jomfrutur endte bra

God kveld! Jeg merker det har blitt minimalt med blogging de siste to dagene, men jeg har levd litt uten data, hehe. I kveld etter treningen var jeg med på jomfruturen til kusinen min, ettersom hun fikk lappen i dag (!!!!) Jeg og fetteren min døde nesten av latterkrampe da vi var tre sekunder unna og bli tatt inn i politikontroll, bare for en rutinesjekk - og det første turen alene uten fører ved siden av! Hahha, dere skulle hørt dama.Fordi jeg ville få med at det snødde... noe jeg ikke klarte.

Bildene har jo selvfølgelig masse med teksten/innlegget å gjøre. Det er jo vinter. Neida, god natt!

latter

Jeg kom til å tenke på noe tidligere da jeg søkte "laughter" på weheartit.com. Latter er en utrolig fin egenskap, om jeg kan kalle det det. Jeg smilte smått for meg selv der jeg så alle de herlige bildene som inneholdt både en og flere personer som lo, med åpen munn og viste tydelig at de hadde det gøy. Jeg kjente en gladfølelse i hele kroppen og ble generelt glad av bildene. Jeg måtte smile selv, det er så gøy og le og høre en kraftig latter. Man blir så påvirket.

i went to rehab for fashion and love addiction. Just Another Bite Of a Sandwich ♥ Golden State Dream

(36) Tumblr Tumblr Apenas mais do mesmo

torsdag før fredag

Hei! Nå er vi endelig ferdig med prosjektet vi har drevet med denne uken og fremføringen gikk bra. I morgen er det en tre timers lang dag på skolen/kirken før vi har ferie i nesten tre uker. Det skal bli deilig med ferie.

Rakk jo heller ingen blogging i går, kjøpte meg to ting selv i tillegg til to-tre gaver. Så da var jeg ferdig med det!

Bluse fra veromoda og lue fra bikbok

Nå hopper jeg i sofaen og slapper av.

jeg må bli flink

Nå må jeg ta kvelden snart, gruer meg til skoledagen i morgen pga. det sinnsyke prosjektet. Jeg tror jeg tenker unødvendig mye over det, men når noe er vanskelig og vi ikke har allverdens med tid blir jeg litt stresset, for jeg er perfeksjonist til tusen når det gjelder deadline på slike prosjekter. Før jeg legger meg må jeg også skrive ut mange fatkasider fordi printerne på skolen ikke fungerer. Drittskole. Må også huske penger i tillegg til powerpointen. Håper ikke det er mer da.......Etter skolen i morgen drar Kristine og til Sandvika, så er det trening midt i kampen Norge-Nederland, skulle fått fri for å se kampen. Travel dag i morgen med andre ord, men får vel presset inn noen innlegg. Ellers MÅÅ jeg bli flinkere med bildene for tiden, rører nesten ikke kameraet - altfor dårlig! Når slutter dere på skolen før jul?

written in the stars...... a million miles away

drøm i oppfyllelse

Herregud, pappa snakker om å ta en familietur til New York! En av mine drømmereiser går mest sannsynlig i oppfyllelse i løpet av de to neste årene!! Har du vært i New York før?

photo_flickr.com, bilder er linket.


to cool for school

Hei folkens! I dag har vi hatt noe vi kaller "Gi en dag" på skolen, hvor vi skal tjene penger. Jeg gjør aldri noe spesielt disse dagene, og i dag har jeg bare vært hjemme og sovet og vasket skap på kjøkkenet. Nå holder jeg på med prosjektet vi har denne uken, skriver om Hazarabefolkningen og konflikten deres. Sinnsykt vanskelig, hadde aldri hørt om de før i går og det blir derfor ekstra vanskelig og ha foredrag om de på torsdag. Det er så unødvendig av skolen og presse et slikt prosjekt inn siste skoleuke, bare for å noe og gjøre. Karakteren teller jo ikke før etter jul uansett.

Fordi jeg ikke har noen andre bilder, ser ut som en dass i dag.

vurdering + header

Jeg tenkte og ha en vurderingsrunde der jeg trekker ut en tilfeldig som vinner en vurdering og header. Headeren er selvfølgelig valgfri om man vil ta til seg eller ikke, jeg er heller ingen mester på det og bruker kun helt enkle programmer. (Gjentar at jeg ikke har laget den jeg har nå selv.) Dette vil være en slags "test" om dette er noe jeg skal fortsette med jevnligere.

Meld dere derfor på, ved å skrive jeg er med og også lengexbredde dere vil ha på headeren! (Glemmer du det lager jeg bare en) Headeren legger jeg ut her, så får vinneren kontakte meg om hun eller han vil ha den. Avslutter runden da jeg føler for det i løpet av uken.norske jenter

Har dere tenkt på en ting? Hvor pene norske jenter faktisk er, genrelt sett. Samme gjelder Danmark og Sverige. Det finnes sjeldent jenter som faktisk er stygge i disse tre landene. Jeg ser så utrolig mange pene jenter rundt om i Norge, og det å finne en jente hvor jeg tenker "fy fader noe av det peneste jeg har sett" går ikke, for sekunder senere ser jeg en som er minst like pen. Jeg har begynt å tenke veldig mye på dette for tiden, etter som jeg ser håndballkampene i EM og ser en stor utseendeforskjell fra de norske jentene i forhold til de på f.eks Ungarn. Og bare for å få det oppklart før jeg bli angrepet, det kan finnes mange pene i de andre land også altså, selvfølgelig!

Ulrikke Lund - Velkommen til min blogg om mote. erikaduracell - Klarer du

SixFeetOverGround My Maniac and I Bikbok by Jenny Skavlan

ANNAIS - av Anna Edwin savner det (Nora Alba)Nette Nestea
alle bilder_weheartit.com

4 days

Heisann! Denne uken er det korte skoledager, noe jeg ikke klager over. Mormor er her også, så jeg tilbringer derfor det meste av tiden min etter skolen med henne :-) I kveld kommer også tante osv ned hit, så det blir koselig! Egentlig har jeg ikke så mye interessant og komme med, annet enn at vi ikke skal på skolen i morgen. D-E-I-L-I-G. Hva skal dere i dag?

 

tenn tre lys

Om ikke lenge kommer mormor og mamma fra Nord-Norge, så jeg har tent noen lys for å få det litt koseligere :-) Det skal bli så koselig og ha mormor på besøk, slik at hun slipper og sitte helt alene i jula i mørke nord. Jeg slipper også og komme hjem til tomt hus etter skolen, hehe.

Så fikk vi tent det tredje lyset i dag da, og også fler. Flere enn meg som er glad i levende lys?

det er dette som er søndag

I dag har vært en ALTFOR slapp dag, og når jeg da i tillegg glemmer å poste dette innlegget før jeg drar på kamp så... jaaa.. say noe more. Har da spilt kamp hvor vi vant, med hawaiidommer som dømte ræva. Så kommer jeg hjem og ser at Sverige leder over Norge og Norge spiler RÆVA.......... Skal ikke være mulig. Sikkert blitt smittet hele gjengen. Byttet heller over til Disney Channel, bedre underholdning! :-)

Minner om formspringen, der dere kan stille meg spørsmål! Trykk her.

gullkorn

Pappa snyter seg.
Mamma: ka i alle dager e det som skjer?

Det er lørdag. Mamma kommer med godteri.
Mamma: jeg tror pappa også skulle kjøpe til deg?
Jeg: ja, jeg skrev det på listen hvertfall
Mamma: jeg bare minner deg på at du har en ballkjole du skal inn i etter jul, begrens deg! Så gikk hun.

Jeg: pappa! de selger en Blu-Ray spiller som også leser DVD'er billig på Elkjøp!
Pappa: men hva gjør man med de da? spiller av DVD?
Jeg: eehhhhh, ja

Hos Kristine. Vi sitter på facebook.
Jeg: wtf? har jeg likt mitt eget bilde?!
Kristine: neeei, vi er på min da!
Jeg: å, hehehehe

Jeg og mamma ser på X-factor.
Jeg: MO? han gikk jo ut!
Mamma: dette er reprise Celine...........

Jeg ser på klokken.
Jeg: klokken er 10.10!!!!
Kristine: da kan du ønske deg noe!
Jeg: å, jeg ønsker meg Macbook!
Tre sekunder senere...
Jeg: faen, jeg sa det høyt..

--
Jeg: åå, nettet detter ut hele tiden!
Pappa: ja, eg skjønne ikkje ka det e for nåkka!
Jeg: nei, for det er aldri sånn om nettene!!
Pappa: nettene? det e det du gjør om nettene ja...
Jeg: mumler å faen

Mamma sier noe før hun går.
Jeg: jaaa!
Jeg: tenker faen, hva sa hun?!

Jeg og pappa ser håndballkamp.
Pappa: jamen ta hun da! Selvom hun er svart betyr det ikke at hun er skummel!?
Jeg: PAPPA?!

Stine og jeg på bussen.
Stine: service.. skal jeg bare trykke på knappen liksom, så detter det potetgull ned?!
Jeg: 'HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.

gammelt fotocrap

I går tok jeg meg tid til å rydde litt i alle fotografialbumene mine, og herregud så mye dårlig det var der! Ble flau av å se tilbake på bildene jeg tok tidligere i vinter (februar-mars), mange av de la jeg sikkert ut på bloggen også og var såå stolt av. Jeg er hvertfall utrolig glad av og se at jeg faktisk har forbedret meg med kameraet.....Jeg kunne sikkert funnet på og tatt slike bilder nå og, selvfølgelig, men det er bare... tanken som ligger bak de. Som ved lysene, tar bildet av brennende lys med blits. Og vannbildet, dritkult!!!! Not. Har ingen spesiell innstilling og har sikkert tatt alle bildene med blits. Jaja, det er dette man tar bilder for eller hva, og bevare minnene! Flere som kjenner seg igjen?

gifts make me smile

I dag er det søndag, og søndagfølelse er noe av det siste jeg har. Kanskje fordi det er èn skoleuke igjen dette året, som inneholder prosjekt tre dager, "fri" en dag og siste skoledag varer 3 timer, uten noen fag. Jeg har hatt et fantastisk år og fått opplevd utrolig mye forskjellig. Jeg holder på med et innlegg jeg skal poste siste dag i 2010 om akkurat dette.

Det jo som sagt søndag, og det vil si kalendergave! Jeg fikk et utrolig fint "pyntebrett" som jeg er i tvil om jeg skal ta i bruk før vi flytter, eller ikke. Passer ikke helt inn på dette rommet synes jeg.


Jeg ødela hele brettet ved å redigere speilet og noe av rammen til svart/hvit................

Jeg gleder meg sinnsykt til å innrede det nye rommet. Det skal bli så utrolig bra! Hva synes dere om brettet?

"din" julefilm

Hvilken film forbinner dere med jula?

- Love Actually

- Notting Hill

Mv5bmty3ntq2njgxnf5bml5banbnxkftztywmdg2mde3._v1._sx475_sy352__large

- Home Alone, eller Alene hjemme

Tumblr_l7pd7yr5tt1qbljveo1_500_large

- Tre nøtter til askepott

738988-tri-orisky-pro-popelku_large

- The Polar Express- Hjelp det er juleferie!

- Disneys julefilmer


- The Holiday- Elf

Eller kanskje noen andre?

ønskeliste #3
inspirasjon Daria Klovholt.

Jeg har allerede lagt ut to ønskelister med mye av det samme, men jeg ble inspirert til å gjøre det på en annen mer oversiktlig måte. Ønskelisten er selvfølgelig lenger, selvom jeg må innrømme jeg blir glad for alt :-)

Om dere skal si èn ting dere ønsker dere mest, hva er det?

differencefunny day

God morgen! I dag er jeg litt uggen, men jeg vet hva det er og har tatt en Ibux. Det skal ikke stoppe meg i å spille kamp senere i dag! (For 94) Er innstilt vett..

Så jeg sitter nå bare her egentlig..... kjempeinteressant liv. Om en uke sitter jeg her igjen, men da med ferie i tre uker!
Britt Nicole - Walk on the water ♥

Hva er deres planer for dagen?

/ photo kollasj

/ photo gullvinnere?
photo_me

Om ikke Norge kommer langt med det spille de spiller nå, vet ikke jeg. Blir helt varm her jeg sitter. Stolt nordmann.

it's friday evening

Haha, jeg må nesten le litt, jeg spurte i forrige hva folk pleide å gi til venninnene sine og noen svarer det de ønsker seg. Jajaa, det gjør jo jeg også, men hva ønsker de seg, var jeg vel egentlig ute etter. Haha, samma det, har funnet ut hva de fleste skal få.

I kveld har jeg ikke hørt at det skjer noe, så skal slappe av hjemme med X-factor, håndball og julebrus! Like greit, sitter egentlig bare med mark i rumpa etter å se håndbaljentene. Flere med meg?den tiende dagen

God helg folkens! Jeg har vært helt knust med tanke på soverutinene etter onsdagen og har derfor sett litt ekstra frem til helgen hvor jeg skal sove til jeg......... er uthvilt for et helt år. Har to håndballkamper i helgen, ellers ingen planer enda.

Nei, nå skal jeg fortsette å finne ut av hva jeg skal gi i julegave til folk, er langt fra lett. Hva pleier du å gi til venninner?!

christmas is welcome

10 gode ting ved jula

1. Den herlige snøen

One Love. the tea drinking english rose Milly

2. All kosen

Inspiration anotherdreamwasted_onyou on Xanga That Girl ❤

3. Julegodten/baksten

fight off your demons Satisfy your cookie craving | Life and style | The Guardian It starts with a sexy little secret.

4. Gaver

re:gine - { whimsicalities } Everything Fabulous

5. Pynte juletre og det å ha det i huset. Lukten.

cory is a pirate! ?allie Its that time of year. | Flickr - Photo Sharing!

6. Alle de koselige gatene

fight off your demons Facebook | Ana Corellas Photos - DISNEYLAND! [Tháng 12] Christmas dont be late? | [Thang 12] Christmas dont be late? - Yeah1.com Forum

7. Ferie

Gryffindors A blog full of nothing Style and Skinny

8. Julefilmene

The Holiday | Flickr - Photo Sharing! Even angels have their wicked schemes Even angels have their wicked schemes

9. Pyntingen

DSC_1165 | Flickr - Photo Sharing! Christmas by ~kiiw on deviantART » 月姫 Moonprincess ♥ -

10. Julemorgenen

Botas de Navidad para decorar tu casa | Decora Ilumina Never Grow Up  Styletastic

photo_weheartit.com

/ photo twig
photo_me // Nikon D3000

/ photo handball EM

Hei! I dag har det vært en utrolig turbulens dag med tanke på humøret mitt og jeg har rett og slett vært forvirret, sur, lei meg og alt på en gang. Satt tilsammen 8 timer i buss i går, var hjemme rundt halv to og fikk ikke sove, så jeg har sovet kun fire timer i natt og er dødssliten. Men de 8 busstimene var verdt det!

Først så vi Frankrike - Ungarn....... fikk ikke med meg så mye, kjedelig kamp. Det jeg fikk med meg var at Frankrike suger til å være sølvinner fra VM i fjor... makan.Sånn skal jeg skaffe meg!Og Ungarn vant jo såklart, ja okei, ingen bryr seg.Disse jentene var mer interessante..... håndball kunne de også spille! :-)

Tror alle drømmer om Gro sin mage... ikke èn liten fettklump der.

For et publikum........

Åsså så søt!

Så ja, her har dere min onsdag.

klar for lillehammer

I morgen blir en lang dag. Stine blir med meg hjem fra skolen klokken 12, vi spiser litt før vi tar bussen til Lillehammer for å se to EM-kamper, først Ungarn - Frankrige så Slovenia - Norge. Jeg gleder meg kjempemasse, tror det skal bli en opplevelse :-) Må jo takke Ingrid for billettene også, som jeg vant i en konkurranse hos henne.

Flere som skal til Lillehammer i morgen?

/photo colourful worldfake eller ekte

En ting som irriterer meg kraftig, er når folk begynner å påpeke om ting du går i er ekte eller fake. Jeg tenker at når en går med noe, er det vel fordi en er fornøyd og liker plagget? Hvorfor gidde og bry seg om det de har på seg er fake? Ja, jeg skjønner jo at enkelte ikke liker fake ting, men hvorfor henge seg opp i hva andre går i som er fake? Alle har sin egen stil og smak, og jeg har full forståelse for de som hater fake, men jeg selv driter i om det er fake eller ikke. Jeg blir derfor irritert når folk henger seg opp i at andre går i noe som kanskje ikke er helt 100% ekte. Akkurat som at jeg skal henge meg opp i at noen går i en rosa jakke fordi jeg hater rosa jakker.

Bare for å sitere meg selv litt, poenget mitt er ikke at man bruker fake, men at andre henger seg opp i hva andre går i.

Nok et saftig tryn av Amalie... (Ida Marie Wiik) Nok et saftig tryn av Amalie... (Ida Marie Wiik) Det sn
photo_weheartit/ida wiik

Hva tenker du om denne saken?

/photo winter wonderland

Jeg har nettopp ofret meg litt for noen bilder ute i kulda, føler jeg har hatt en liten tørke i fotograferingen en stund.

No biggie. Jeg gleder meg til å få skrapet sammen litt penger og få kjøpt meg 35mm objektiv.

spennende

God kveld! I kveld har jeg ikke hatt tanken på bloggen i det hele tatt, sløvet foran tven nesten hele kvelden og har ingen ting nyttig og komme med. Føler meg ikke så mye bedre, men har en fire timers lang skoledag i morgen så det skal jeg klare. Det er også sykt mye stress med Lillehammerturen til onsdagen, får liksom ingen med meg.... Håper det ordner seg!

Dagens lille krok, med varm peis i ryggen.Og ca. det jeg har levd på i dag, en hvitløksbaguett. Flere som elsker hvitløksbaguetter?

blåtimebullarsyk..

I dag er jeg hjemme fra skolen rett og slett fordi jeg ikke orket tanken på skole, jeg er helt utslitt! Jeg blir utslitt av halsen min, den er virkelig ikke bra selvom jeg for to år siden fjernet mandlene. Den har aldri vært bra etter det og tåler ikke denne kulden på 20 minusgrader. I tillegg brygger jeg på min tredje forkjølelse etter sommerferien. Hodet eksploderer nesten og jeg tror det blir legetime senere i dag. Før det skal jeg slappe av med kakao, te, boller, tv, pc, en varm peis og fri fra skolen. Noen ganger er det koselig å være syk, hvertfall om vinteren.

Flere syke i dag?

kosikosi

Hey ho! I kveld har jeg som sagt vært i Oslo og spist på Prima Fila, kjempekoselig sted med utrolig god mat, anbefales! Vi gikk også litt rundt i Karl Johan og var blant annet innom rådhusplassen og julemarkedet der. Jeg holdt på å fryse av meg alle kroppsdeler, det er pisskaldt ute.

Men ja, ellers koste vi oss masse i kveld.

Bildene er ikke spesielt gode, ettersom det var for kaldt til at jeg orket og stille inn. Just so you know. Hva har dere gjort i kveld?

restaurant antrekk

Ser det er flere som ikke får opp bildene mine og at det er et stort problem for mange, jeg selv har ikke det problemet, men jeg håpåer det blir rettet opp i snart.

Nå skal jeg til Oslo med mamma, pappa, tante, onkel, fetter og kusine for å feire kusinen min som fylte 18 år i går. Jeg gleder meg til og høre hvordan hun har hatt det i natt, byen for første gang!!!! HEHE.jakke cubus bukse levis bluse gina tricot

Kos dere denne søndagskvelden!

kalendergave #1

Jeg får en gave hver søndag frem til julaften og i dag fikk jeg dette nydelige sette med lue og votter fra H&M!

morgestund har gull i munn

Hei dere! I dag skal jeg, som alltid, ta søndagen med ro og ta det litt som det kommer frem til jeg og familien drar til Oslo. Har jo egentreningen og gjøre hundre prosent ferdig og levere, i tillegg til et pepperkakehus og lage.


Uklart, i know.

Det har også snødd en del i natt!Merker det blir veldig mye i dag skal jeg og i dag har jeg blogging, men sånn blir det når inspirasjonen ligger tusen meter under bakken. Håper den bedrer seg litt nærmere jul hvor det skjer litt mer :-) Hva skal dere i dag da?

min kveld

God kveld dere! I kveld har jeg bare slækket, er så sliten som jeg sa i stad, aner ikke hvorfor. Sitter også og gruer meg til neste uke. To norskprøver og en musikkfremføring (gitar), og jeg sliter for jeg kan ingen av grepene. Og sangen er lang.Leser også litt i "Expert Fotograf", en fotobok jeg kjøpte på fotomessen. Står ikke skrevet så mye, men en bra fotobok som får med det grunnleggende, med mange fine bilder.

Ellers er jeg i godt humør, for noen dager siden vant jeg et gavekort på Japanphoto (mmarika.blogg.no), og i dag vant jeg to billetter til EM på Lillehammer (ingrrrid.blogg.no). Er jo ikke akkurat det første jeg vinner heller, hihi.

Fler som skal til EM?

4th december

Heisann folkens! Svaret på en stille bloggdag er vel at jeg ikke har satt meg ned med pcen ordentlig før nå. Har ikke giddet. Startet dagen med å spille kamp og har ellers bare surret, er egentlig ganske sliten så jeg tror ikke at jeg orker og bevege meg mer ut i kveld.

Ellers sitter jeg og ser på Olsenbanden nå, fy fader som det vekker minner! Elsket Olsenbanden før, og har alle filmene. "... mens jeg går og tenker, shubidubidu! For jeg er sikker på at shalalala!" Haha, hadde jeg vært skuespiller og sett på det nå tror jeg at jeg hadde gravd meg ned bak alle dyner og pledd i huset.

Nå venter taco på meg! Hva skal dere i kveld?

veldig bra kveld

Nå har jentene dratt og jeg sitter igjen med et slitent hode, burde snart legge meg ettersom vi har kamp i morgen. Driver bare med en film til kusinen min som fyller 18 år i dag! (Altså lørdag..) Jeg skulle ha den over på en musikk-cd, funket ikke.. kjøpte dvd-cder, funket heller ikke (help me, anyone?!) og nå er siste utvei en minnestikk. Hater tekniske ting mer og mer for hver dag som går, får aldri ting til å funke lenger.

Ble ikke akkurat tatt så veldig mange bra bilder av meg i kveld.......


Som dette....


Eller dette...


Så har vi jo dette..


Og for og ikke snakke om dette!!!!!

Men vennene mine er noe helt annet.

Bortsett fra hun jenta her da, misfornøyd for at hun ikke visste hvordan en mandel så ut i grøt, to minutter senere spør hun "er dette en mandel?"

Sagt det før, sier det igjen, for en herlig jentegjeng!

sounds good

Hei! Da var det fredag igjen og i helgen er det allerede andre søndag i advent. Jeg tror og håper på at denne helgen blir veldig bra! I kveld kommer håndballjentene hit på grøt og kos, i morgen fyller kusinen min 18 år (!!!) og vi har håndballkamp. Helgen avsluttes med en bursdagsmiddag i Oslo for kusinen min med litt familie. Det er 21 dager til jul dere! Og 14 dager til tre ukers ferie. Mye og se fram til vet jeg.

Mamma har hvertfall gjort i stand en god del fra før, så jeg har ikke så mye å tenke på før folkene kommer.

Dette blir en koselig kveld, jeg gleder meg! Ha en fin fredag dere, jeg oppdaterer nok ikke før etter alle har dratt hjem.

22 daysJeg gleder meg! Flere som gjør?

fotokonkurranse

Jeg er med i fotokonkurranse på denne bloggen. Temaet er vinter eller dyr. Man kan delta med to bilder.

DYR (dette er også "hovedbilde")

VINTER

alt på en gang

Hei folkens! I dag dro jeg med mamma til Smartclub etter skolen for og få kjøpt inn litt ting til i morgen, forteller hva det dreier seg om senere. Nå må jeg sjappe meg med å skrive ferdig artikkelen om teaterhistorien og egentreningsrapporten før jeg drar på trening. Må også gjøre ferdig noe i kunst og håndverken, men jeg tror rett og slett at jeg ikke rekker det. Alt skjer på en gang, men jeg skal ikke klage! Vi er ferdig med alt prøvestress og innleveringer etter i morgen, mens mange begynner med det allerede nå, hihi.
fotografi_meg, Nikon D3000 18-55mm

Nå stikker jeg snart på trening også, så vi snakkes i kveld, forhåpentligvis. Hva skal dere i kveld?

Flytting 01

Hvilken skole skal du gå? Jeg har allerede søkt på Noroff Mediegymnas, men skal også søke Glemmen og mest sannsynlig Fredrik II også.

Hvilken linje? Medier og kommunikasjon på Noroff (Sjokk? heheh) og Glemmen (Glemmen kan jeg vel si nå med en gang at jeg ikke kommer inn på på medialinjen.........) På Fredrik II blir det studiespesialiserende og kanskje Helse og Sosial.

Er du glad for at dere skal flytte?
Glad og glad. På en måte ja, på en annen måte nei. Jeg har perioder der jeg tenker "SYKT glad for at jeg skal bort herfra!"  Andre perioder sier "hva er det jeg driver med?"

Trives du der du bor nå? Både og. Har mine perioder her også. Jeg trives vel godt, det gjør jeg. Men jeg har mine nedturer. Dette kunne sikkert bedret seg når jeg starter på Videregående, men jeg tviler.

Hva gleder du deg mest til? Oppleve noe nytt, nye mennesker og nytt miljø. Også det å flytte inn i et helt nytt hus!

Hva kommer du til å savne minst etter at du har flyttet? At en god del vet hvem jeg er og har laget sine egne tanker og meninger om meg uten og i det hele tatt ha møtt og snakket med meg!

Kjenner du mange der du skal bo? På selve Hvaler..... noen. Først og fremst tante, onkel, fetter og kusinen. Vi har en del venner gjennom dem, men ikke sånn jeg snakker med så mye.

photo_google

peisvarmeI ettermiddag har både mamma og pappa forlatt meg fremfor jobb og....... shopping, så jeg tok fatt i vedkubber og fyr i egne hender mens jeg lagde meg te. Vi er alle tre vant til en varme på minst 24 grader i huset om vinteren for at vi skal føle oss komfertabel, så da graderstokken viste 20grader var det med en gang frem med vedkubber!
Vet jo hvor glad mamma og pappa blir når de kommer hjem til varmt hus også! Flink datter.  JAJA, nå forlater jeg plutselig huset jeg også, spontan tur (jaa, denne gangen også) til Nadderudhallen for å se Haslum - Follo.

Fyrer dere mye i peisen om vinteren?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits