den søte daSå var jeg her igjen. Midt på natten. Uvane det der, men det er da jeg setter meg ned og henter opp macen. I kveld har jeg flydd rundt som en forvirret flue etter gjestene dro. Drar til Oslo halv ni i morgen tidlig, for å se nm-finalene i spektrum og slikt. Blir en lang dag, men jeg er heldig og skal ikke hjemover igjen på kvelden, for da drar jeg til Bærum. Der blir jeg til søndag, og tar ikke med macen. Verdens fineste bluse. Jeg elsker den søte sløyfen på lommen på brystet, for og ikke snakke om den søte kragen. Denne vil jeg bruke mye fremover, det er jeg sikker på.

gjester, hva er det...

I kveld får vi gjester igjen, men det er alltid like koselig. Jeg gleder meg veldig til maten, i og med at det er en supergod svinegryte med banan- og mandarinbiter i en veldig god saus. Hadde lagt ut oppskriften om jeg var av den typen som orket det, men det er jeg dessverre ikke. Men nå må jeg løpe å ordne meg, før jeg vet ordet av det står de her! 

svar på spørsmål: det nye objektivet

Har fått en del spørsmål om det nye objektivet mitt, og det er Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS, med stabilisator.
Tatt med Nikon D3000 + Nikkor 35mm.

heyho

Nå drar jeg til byen for å ordne noen småting, på en ellers så gråå dag. Ha en fin dag :-)

innholdsrik dag

I dag har jeg hatt forferdelig vondt i hodet. Startet smått på treningen og utviklet seg egentlig bare utover dagen. Så da jeg kom hjem fra trening, slo jeg på tven og sovnet. I et par timer. Våknet opp til en iPhone som tydelig hadde vært i andre hender aka fetterene mine sine. Hodepinene har enda ikke gitt seg, så jeg er rimelig frustrert. Drit. 

Hva har dere gjort i dag?

den ferien, altså

Dagene går så utrolig fort og jeg klarer snart ikke henge med lenger! Det var akkurat det jeg hadde regnet med også, for før jeg vet ordet av det sitter jeg vel på skolen igjen. 

Jeg storkoser meg hvertfall og regner med at dagene fremover mot nyttårsaften blir litt roligere med mindre folk. I dag var vi som sagt på Skjærhalden, men jeg tok ikke mange bilder.Nå burde jeg krype under dynen, skal på trening allerede klokken elleve i morgen tidlig. Grøss!

andre juledagGod morgen! Nå har vi fått enda fler gjester, så skal ta oss en tur til Skjærhalden fordi de aldri har vært her på Hvaler før. Hva gjør dere denne andre juledag?

litt mett bare

Tre lunchporsjoner, masse sjokolade og julekaker senere er jeg helt proppet. Skal virkelig ikke klage, for det å spise seg stappmett er jo en del av julen, hvertfall i denne familien.


"Nå får jeg ikke dobbelthake!" Haha, søta

Kan jo avsløre en julegave ettersom jeg har lagt ut disse bildene. Fikk et nytt objektiv! Kan kanskje skrive litt mer om gavene senere.

første juledag

God morgen alle sammen, her i huset stod alle opp halv tolv, selvom enkelte hadde planer om å stå opp "tidlig". Jeg koste meg masse i går og fikk mye fint. Spiste meg stappmett på pinnekjøtt, as always. Elsker det pinnekjøtt, virkelig!I dag skal vi spise den årlige julelunsjen, og jeg skal igjen sitte som en forstappet gris. 

Hva fikk dere i går?

denne kvelden
Nå er jeg pyntet og klar for kvelden! Men så lurer jeg på en ting, hvordan fungerer det med pakkeåpningen hos dere? Tar dere en og en, henter alle deres og pakker opp eller en kanskje en annen måte? Håper dere koser dere masse i kveld :-)

julemorgen

Julemorgenen, en av de koseligste morgenene i året med julestrømpe og en rekke julefilmer. Fikk en kjempefin klokke av mamma, og Love & Other Drugs + et tegneserieblad av tante. Nå durer tre nøtter til Askepott på tv´en i stua, men jeg klarer virkelig ikke det programmet, så tror jeg går opp og setter på en julefilm - en jeg har noe tradisjoner med. Er litt rart å feire jul i det nye huset, har liksom ingen tradisjoner, så må presse de frem. Hva skal dere i dag da? Kirken, slappe av..? Ønsker dere alle sammen en riktig god jul!

The polarexpress

Blir litt dårlig med blogging, men får aldri satt meg ned med macen. I morgen blir en slækk dag frem til kvelden, og jeg bare elsker julemorgenene så skal nok oppdatere bedre da! :-) nå koser vi oss med polarekspressen, herlig film!

enda mer julSå søte rommet mitt da:Har ikke pyntet rommet mitt så voldsomt fordi rødt og rosa kræsjer totalt. Ble hvertfall fornøyd med juletreet mitt! Propper bloggen med innlegg om jul nå, kun for å prøve å få julestemning. 

jul innabords

Da var store deler av huset pyntet! Juletrepyntingen ble litt utsatt fordi lysene bestemte seg for og ikke fungere. Skulle bare mangle da de ble kjøpt i 1984, så jeg og pappa måtte til byen igjen for å kjøpe lys. Men nå er treet pyntet og gavene lagt under! 


Kan vise bilder av juletreet og rommet mitt i morgen! :-) 

innkjøp fra London
Hunterstøvler. UGGs fra Office.


Veske fra River Island.
Bluse fra Forever 21.
Skjorte fra Forever 21.


Cardigan fra Topshop.


Genser fra Topshop.

Skjorte fra Bershka.
Belte fra Bershka.Ray-Ban fra Sunglasses Hut.


iPhonedeksel fra Accesorize på flyplassen.

Det ble ikke kjøpt veldig mye, men jeg fikk de fire tingene, og mer enn det, jeg var ute etter og er storfornøyd! Skal prøve å få tatt outfitbilder da jeg har på meg noe av dette.

det blir vel jul i år også da

Good morning! I dag er det bare småplaner som står på programmet. Skal ut å kjøpe juletre med pappa, tradisjon siden jeg var liten, hehe. Så skal vi pynte det i kveld, forhåpentligvis før "besøket" kommer, de vi skal feire jul med altså, som vi har feiret med i alle år. Dette blir en annerledes jul pga flyttingen, alle tradisjoner må legges om, ikke bare det sosiale, men også pyntingen i huset. Rart, rart, rart. 

Så skal jeg ta bilder av innkjøpene mine fra London! Så stay tuned :-)Hvem feirer du jul med?

faen hellerJeg er helt dæv på bloggingen fortiden. Aner ikke hva det kommer av, men jeg har bare ikke orket å sette meg ned å blogge. Nå har jeg hvertfall ferie, men det betyr egentlig ikke at bloggingen vil bli noe bedre av den grunn, for i morgen får vi besøk og de skal være her hele jula.

Akkurat nå har jeg andre ting å gjøre, skulle egentlig bare ta opp macen for å sette på en julecd. Lar bildet tale for seg.Så var det innkjøpene fra London da. Det kommer, det kommer. Har du ferie?

20 desember

I går fikk jeg en liten pakke i posten! Den var fra søte Thea.

Har hørt mye bra om denne håndkremen, og den passet meg perfekt :-) Ned i skolebaggen med en gang, hehe!

Ellers lurer jeg på - vil dere se innkjøpene fra London? Spør dere i og med at jeg faktisk ikke gidder å legge mye tid i å ta bilder dersom dere ikke er interesserte i det hele tatt.

home dear norway

Fantastisk. London var og er fantastisk. Røde busser, taxier som snur midt i veien, murhusene, stappfull Oxford Street, underground, musikal, stressede engelskmenn og trege turister er bare noe av sjarmen. Helgen har flydd og jeg føler vi har fått gjort så mye. Har storkost meg med verdens beste foreldre og selvfølgelig shoppet litt. 

Fredagskvelden dro vi på Thrillermusikalen, av Michael Jackon. Veldig bra, som jeg vil anbefale videre. Vi gikk i Oxford Street hele lørdagen, ble kjøpt en del.

Lørdag kveld dro vi til Hyde Park og winter wonderland. Hadde sett det for meg noen hakk mindre, så jeg følte at vi gikk og gikk og aldri kom ut derfra. 

Jeg kom ikke hjem før halv elleve i går, i og med at jeg dro rett fra flyplassen til avslutning med håndballjentene. Veldig koselig og jeg ble enda mettere enn jeg allerede var etter all den tunge engelske maten. Jeg var dødssliten og orket ikke blogge da jeg kom hjem. Det har jeg i grunnen ikke hatt ork til i dag heller, selvom mandager som sagt er stressdag. 

da sier jeg hei til London

I morgen tidlig drar jeg til London. Altfor lenge siden jeg var der sist, så dette blir braa. Gleder meg til å vandre gatelangs i Londons gater som er pyntet til jul og ikke minst til å shoppe. Har gått i noen uker/måneder nå og siklet etter masse, men hatt London i bakhodet hele tiden. Macen er med om noen måtte lure, men jeg lover ingenting med tanke på bloggen, vet ikke helt hvordan det er med nett og sånt på hotellet. Edit: tar ikke med macen likevel, men har jo iphonen, hehe.

 

To bilder fra en nokså normal dag på skolen. I dag presterte jeg å sovne midt i norsktimen, klarte virkelig ikke holde øynene oppe og skalv av trøtthe. Våkner opp og innbiller meg at det er jordskjelv..... trenger mer søvn kanskje?

Men nå må jeg hive meg rundt og pakke og diverse ting, så snakkes vi sikkert! :-)

it's such a wonderful life

X_967db109_large X_ee96a56d_large Tumblr_lum18sviet1qei95oo1_500_large Tumblr_lt0okweyyp1qei95oo1_500_large Tumblr_lu3gfdwi5o1qei95oo1_500_large Tumblr_ltl1t7ugyk1qei95oo1_500_large

Elsker denne sangen og går aldri lei. Finfin.

denne onsdagen da

Onsdag jaaa. Eller, nei. Tekst all fuckings day. Tekst er morsomt når det er morsomme oppgaver, DRITkjedelig når det er kjedelige oppgaver. Vi har fått utdelt en kjedelig en = kjedelig. Ganske så utrolig egentlig, at en kjedelig oppgave er kjedelig å gjennomføre. Fullføre, whatever. 

Kom hjem til herlig kakelukt! Mamma baker for harde livet for tiden, noe som faktisk får meg i litt julestemning. Har dere julestemning?

idyll


Nikon D3000

Disse bildene ble ikke tatt under en planlagt shoot om jeg kan si det. Tok de i forbindelse med noen bilder jeg skulle ta med det gamle kameraet til pappa, husker ikke en gang hvilket objektiv jeg brukte. Det er så fint her og så mye å ta bilder av, så de bildene jeg har postet fra Utgårdskilen er nok ikke de siste enda, hehe. I grunn litt ironisk at jeg har overskriften "idyll" og fortsetter med hvor fint det er her, når det for øyeblikket hagler, tordner og blåser om hverandre. 

give me some energy

Jeg er i grunn veldig glad vi ikke har mye lekser på media, for når jeg kommer hjem fra skolen rekker ikke energien min til noenting som helst. Legger meg rett ned i sengen og slapper av de få timene jeg har før jeg drar på trening. Ikke noe halv ni til to skoledager lenger nei, langt i fra.

Fine sengetøyet. Elsker blomstersengetøy. Ute er det nærmest storm og jeg må ha musikken noen hakk høyere for å overdøve regnet som slår ned på taket. Fin vinter.

shopping i london

Om ikke mer enn fire dager drar jeg til London og har allerede en liten liste over noe jeg skal kjøpe. Det jeg foreløpig har planlagt er grå UGG's, Ray-Ban Aviator og enten Røde Hunter støvler eller røde sokker til Hunterne jeg har fra før. Ellers er jeg veldig på utkikk etter gode gensere, bukser og selvfølgelig skjerf og ringer. Er grenser på hvor mye jeg faktisk kan presse i den lille kofferten, selvom jeg er sikker på at tomhendt er noe av det siste jeg vil være på hjemreisen. Jeg har jo vært i London en gang før, men da gikk jeg i åttende klasse, var uviten om alt som het klesbutikk og shoppet ingenting.

Img_0506_large 

Det jeg altså vil frem til, hvilke butikker burde jeg dra innom og hva bør jeg bare få med meg av markeder/gater o.l? Føler meg egentlig som verdens største taper med tanke på at jeg tross alt har vært i byen før, og ja, jeg har så klart hørt om Oxford Street! Hehe.

skoleflink og skolesliten

I dag tar jeg treningsfri, fordi jeg rett og slett ikke har energi. Har veldig pusteproblemer fortiden, av forskjellige grunner, så det sliter meg ut. Sov heller ikke mer enn fire timer i natt, så er ganske død nå egentlig. Sett bort fra det, har jeg det bra og blir ekstra lykkelig da jeg får tilbake prøver med godt resultat. Forrige uke fikk jeg som sagt 4 på mattetentamen, og i dag fikk jeg tilbake journalistikkprøven som viste 5+! Det får meg til å smiile.Driver jo som dere kanskje ser med designet. Ble veldig lei det jeg hadde og ville ha en stor forandring.  Er en del justeringer igjen, vet ikke om jeg orker å endre på det i kveld. Skal kose meg med vårruller, jul i blåfjell minimaraton og starte på Hotel Cæsar episoder jeg ikke har sett. Er så sliteeeeeeeen, er du?

...

HOLDER PÅ MED DESIGNET!!!!!

jentekos

Jentene dro like før halv tre i dag, og etter det måtte jeg sette meg ned med julegaven til fetteren min fordi den må bestilles før i morgen. Har jobbet med den i flere timer nå. Puh. 

Har hvertfall kost meg veldig det siste døgnet! Godt å få pratet ut om absolutt alt og ingenting, savner virkelig å gå i klasse med de jentene. 


 

Nå er det bare å lade opp til en ny skoleuke, og fredag drar jeg til London. Wii.

lørdagskos

Heihei! Idag har vi laget pepperkaker og spist taco. Nå sitter vi egentlig bare å snakker, dypt, haha. Kos dere masse i kveld!

shame on meEleeeendig blogging i det siste, med enda verre bilder. Jeg har såvidt rørt kameraet og det synes. Om under to timer kommer jentene og jeg har masse å gjøre innen den tid. Vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

follow me

Twitter: celinedahlberg

Instagram: celineda

Eller si hva du heter så kan jeg followe deg! :-)

answers

Hvem snakker du mest med på msn? msn faktisk.

Husker du hvor du var 11. September 2011? Tror jeg var i Bærum.

Er foreldrene dine gift? Nei, men heller ikke skilt.

Liker du å reise med fly? Har fått mer angst med årene faktisk, paranoid til de grader. Men det går greit så lenge det ikke er turbulens.

Hvor mange byer har du bodd i? Har aldri bodd i en by, men har bodd to steder.

Hvor mange søsken har du? Ingen.

Hva er din favorittiskrem? Softis!

Hva ser du frem til? London, juleferie og jul.

Er det noe du vil fortelle til noen? Det kan du trygt si. Går faktisk hver dag og lurer på om jeg skal si det eller ikke, men jeg bestemmer meg alltid for at jeg ikke orker å bruke den energien og de sekundene av livet mitt som skal til.

Liker du kaffe? Absolutt ikke. Æsj.

Hvor mange glass drikker du for dag, gjennomsnittelig? Random. Tre-fire, kanskje. Drikker jo mer, bare ikke fra glass.

Er noen forelsket i deg? Hvem er ikke det?

Er du forelsket i noen? .........

Har du kjæledyr? Jaa, verdens kuleste hund.Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene? Er veldig glad i å sove med andre, er mye koseligere selvfølgelig. 

Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen? Haha, seriøst. Hvem har ikke det?

Kan du spille poker? Ja, for en gangs skyld.

Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg? Ja, det gjør jeg! Søte Martine.

Hvor mange land har du besøkt? 8-9. Er liksom ikke det jeg går rundt med full kontroll over.

Har du lyst på piercing eller tatovering? Begge deler, mulig piercingdelen går i boks om ikke lenge.

Spiser du frokost daglig? Nei.

Hva er din favorittting å bruke penger på? Klær, og interiør for å være badass å nevne to ting når jeg egentlig skulle nevne en.

Hva var det siste du kjøpte? Mat, i guess. Hva ellers.....

Hva er ditt favorittprogram på TV? Hotel Cæsar og One Tree Hill.

Kan du rulle med tungen? What the fuck? Tviler sterkt.

Kan du dykke uten å holde for nesa? Nei, har ikke så brede egenskaper.

Sover du med bamser? Er Leon en bamse? Jaja, en levende bamse isåfall!

Hva er din blodtype? Er det meningen jeg skal vite det? Haha, aner ikke.

Er alt lov i krig og kjærlighet? Alt lov? Altså, jeg skjønte ikke spørsmålet..

Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene dine? Nei, jeg lar det alltid renne til neste som kommer, altså dagen etter fordi jeg er den siste på badet.

Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket? Lukket, tvangstanker. Ikke fordi jeg forestiller meg at det skal være noen der, men fordi det irriterer meg at de er åpne.

Er du voksen? Hell no!


Kan du skifte olje på en bil? Seriøst......

Har du fått fartsbot? Ja, for at jeg har gått for fort! Med andre ord, nei.

Er du avhengig av TV-en? Ikke like avhengig som jeg er av macen, men jeg tror jeg hadde blitt rimelig frustrert om den skulle forsvinne.

Liker du appelsinjuice? Usj, nei.

Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen? Hver dag skal jeg si deg! I grunn et dumt spørsmål, haha.

Om du fikk sjangsen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det? Hahahah hadde sikkert vært veldig underholdende, men tror nok ikke det. Er småredd aper..

Har du tatt sol den siste måneden? Tar den solen jeg får servert fra solen jeg, så ja det har jeg.

Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå? Ganske mye, tror ikke det finnes en person med flere ønsker enn det jeg har. 

Hva er din favorittby? New York! La oss late som at jeg har vært der. Eller London da, der har jeg tross alt vært.

Liker du håndskriften din? Den er faktisk forjævlig stygg. Alle og envher som skal lese noe jeg har skrevet, stusser alltid på ett eller flere ord.

Har du vært så full at du har besvimt? Haha nei.

Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort? Først og fremst snakket med han, for å så å bli skuffet og forbannet.

Når våknet du denne morgenen? 06.00, mareritt!!!!!!!

Har du søskenbarn? En gjeng med høns, neida. Jeg har det - en del av de.

Hva liker du med deg selv? Hallo, jeg er jente.

Hva er det verste faget på skolen? Matte.

Hvor skal du bo når du blir eldre? Jeg vet ikke, Bærum eller Tønsberg kanskje?

Hva er det meste du har betalt for en hårklipp? 1300,- or something.

Hvor ble du født? Bærum sykehus.

Hva er din favorittsang? Finnes ikke vanskeligere spørsmål.

Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en? Ja, selvom jeg har kjøpt en som vokser da..

Noen gang likt noen du ikke hadde sjanse på? Er en del av livet det.

Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett? Martin, Daniel, Axel eller noe sånt.

Har du vært på scenen? Oh yea, ikke det at det er noe jeg vil huske akkurat, men shit au.

Hva er din favorittfrukt? Jeg sliter med forskjellen mellom frukt og grønnsak, så jeg velger og ikke svare.

Irriterere vennene dine deg? Ja, men ikke på den måten jeg egentlig tolket dette spørsmålet. Om dere skjønte hva jeg mente.

Blogger du? Nei, bare later som xDxD

Er du kilen? HEHEHE nei, heheh.

Hvem er/var din favorittlærer? Martaaa, så søt og sørget for at alle hadde det bra.

Syns du gutten skal betale på første date? Ja, for jeg hater å bruke penger på mat. Nei, jeg vet ikke.

Tror du folk snakker om deg bak ryggen din? Ja og det er i slike situasjoner jeg skulle ønske jeg var en flue.

iphonee

I går hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Etter skolen kjøpte jeg julegave til mamma og en liten ting til mamma og pappa som de kan ha på rommet sitt, hihi. Så kjøpte jeg iPhone! Og da ble jeg sånn her

Var en haltvime hjemme før jeg dro på trening og satt med iPhonen resten av kvelden tror jeg. Ladet den i natt og har allerede brukt opp batteriet.. 


Nå må jeg nesten sette i gang med alt jeg skal i dag, og i morgen får jeg besøk av fire søte jenter det er kjempelenge siden jeg har sett! Wii.

07.12.11

I går kveld gikk strømmen. Midt i en spennende håndballkamp mellom Kina og Tyskland. Det var bekmørkt, helt svart, så jeg måtte dusje i mørket. Da har jeg gjort det også liksom.

I dag er det treningsfri og at the moment ser jeg håndballkampen. Etterpå skal jeg vaske rommet tror jeg, lenge siden sist.

julekjolen

Var noen som ville se kjolen jeg skal bruke på julaften. Nå må jeg bare si at jeg skal ta selvbruning til jula, for jeg hater å gå i kjoler når jeg er såpas blek som jeg er nå. Til nyttår regner jeg med at jeg begynner å ta sol, for det trengs.

Fargen på bildene over lyver, så for å få frem den ordentlige fargen bedre, tok jeg et bilde med blits.


Nelly.com, 449,-

Den satt perfekt og jeg gleder meg til å bruke den!

snowy day

Tidenes kleineste busstur hjem i dag. Stappfull buss, bokstavlig talt og jeg måtte presse meg selv og baggen min mellom folk som ikke ville flytte seg, i tillegg til at jeg så ut som en snømann med sleik. Og ja, det snødde i dag! Så jo ut som noen idioter da snøen kom, gikk ut og danset og tok bilder. Nå regner det da, så snøen lå ikke lenge. Men jeg fikk et snev av julefølelse i de minuttene snøen dalet ned.Om ikke så lenge skal jeg avgårde til hallen for å spille kamp mot damelaget. Men nå skal kose meg med gårdagens episode av blåfjell fordi jeg ikke orket i går.

Har det snødd hos dere i dag?

mandagsstress

Mandagene er egentlig bare stress. Har trening klokken seks og rekker såvidt å snu i døren før jeg må ut igjen. I dag presterte jeg også i å sovne, noe jeg ikke har tid til på mandager. Våknet et kvarter før treningen startet og uten mat i magen, hehe. Flink.

Over er to bilder fra skolen i dag, bildet til høyre (meg og Cathrine) vil jeg helst ikke si noe om. Syvende klasse, that's it. Herre. Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage meg litt varm te og se jul i blåfjell!

dagens kalendergave

Fikk verdens søtese kjole i kalendergaven i dag. Får gave hver søndag frem til jul, hehe.Tenkte å bruke denne på nyttårsaften, ettersom julekjolen kom i posten for noen dager siden (kan vise den i løpet av neste uke om dere er interesserte). Så bedre bilder av kjolen får dere eventuelt se da, haha.

there is a road from the eye to heart that does not go through the intellect
Nikon D3000 + Nikkor 35mm

fjerde desember

Heiheiheihei og god morgen. I dag skal jeg.... litt av hvert egentlig, blant annet til Utgårdskilen og ta litt bilder. Må også få hengt opp julestjernen på rommet mitt og rydde litt. Har ting strøtt utover hele huset.....

Hva skal dere denne andre søndagen i advent? Fy som tiden flyr!

da var det i boks

I dag har jeg ærlig og oppriktig ikke orka å blogge, selvom jeg egentlig ikke har hatt så mye tid heller. Har fått kjøpt inn årets julegaver. Veldig deilig å være ferdig. Fikk kjøpt småtteri til meg selv også, svart tube-bh, to strømpebukser og to dvd'er - Bad Teacher og Letters To Juliet. Måtte holde meg unna fler ting til meg selv ettersom vi skal til London om to uker, selvom det var ekstremt vanskelig da vi var på Dorothea. 

det handler bare om å prioritere

Desember måned har det med å bli travel. Arrangement etter arrangement og noe som skjer hele tiden. Jeg har allerede fullstappede helger fremover, og har også måttet takke nei til tre-fire invitasjoner rett og slett fordi jeg har andre planer. Til helgen hadde jeg planer om å dra til Bærum for å få meg en siste tur før jul, men måtte prioritere og velger å bli hjemme for å få gjort en del som har hengt over meg i det siste. Neste helg for jeg besøk, forhåpentligvis, av fire søte fra Bærum, og helgen etter der drar jeg til London. Selvfølgelig er det mye smått som skjer innimellom. Og så var det plutselig jul.

Men til tross for det, har jeg bestemt meg for å prøve å komme tilbake med et-to innlegg hvertfall hver dag. Det er jo i slike perioder det faktisk blir innholdsrike blogginnlegg! I dag har jeg bare sovet og vært på trening etter at jeg kom hjem fra tentamen rundt totiden. Er greit sliten for tiden!

Har dere mange planer i desember?

dream as if you'll live forever, live as if you'll die todayI dag har jeg fri. Jeg liker å kalle det fri, selvom et par naturfagsoppgaver venter på meg. Det er på en måte ikke bare skolen i seg selv jeg er glad for å slippe, men tanken jeg la meg med i går - at jeg ikke skulle opp klokkek seks, var befriende deilig. Har allerede vært ute og tatt litt bilder med kameraet fra steinalderen, til et fotoprosjekt på skolen.

Hva skal dere i helgen da?

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits