in heaven

Om ikke lenge drar jeg til Dublin. Nå er det ikke hovedsaklig for shopping vi drar dit for, men noe er jeg sikker på at det blir og jeg får sommerfugler i magen av å tenke på River Island. Kan vedde på at jeg kan shoppe meg ferdig i den butikken. Det eneste som faktisk skuffer litt er kjoler, men det gjør meg virkelig ingenting. Er ikke det jeg trenger!
Jeg ser allerede at jeg kommer til å slite med å plukke ut enkelte ting. Dette er jo tross alt bare noen av mine favoritter, som jeg har plukket ut, det er jo utrolig mye mer jeg liker. Fant også veldig mange fine jewelleries, men jeg orket ikke ta de med i kollasjen. Hva er din favoritt av det over?

home dear norway

Fantastisk. London var og er fantastisk. Røde busser, taxier som snur midt i veien, murhusene, stappfull Oxford Street, underground, musikal, stressede engelskmenn og trege turister er bare noe av sjarmen. Helgen har flydd og jeg føler vi har fått gjort så mye. Har storkost meg med verdens beste foreldre og selvfølgelig shoppet litt. 

Fredagskvelden dro vi på Thrillermusikalen, av Michael Jackon. Veldig bra, som jeg vil anbefale videre. Vi gikk i Oxford Street hele lørdagen, ble kjøpt en del.

Lørdag kveld dro vi til Hyde Park og winter wonderland. Hadde sett det for meg noen hakk mindre, så jeg følte at vi gikk og gikk og aldri kom ut derfra. 

Jeg kom ikke hjem før halv elleve i går, i og med at jeg dro rett fra flyplassen til avslutning med håndballjentene. Veldig koselig og jeg ble enda mettere enn jeg allerede var etter all den tunge engelske maten. Jeg var dødssliten og orket ikke blogge da jeg kom hjem. Det har jeg i grunnen ikke hatt ork til i dag heller, selvom mandager som sagt er stressdag. 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits