to do...

Så skal jeg ta bilder og vise dere! :-)

et lite hjørne

Nå kommer noen etterlengtede bilder for noen, fire bilder av en liten del av rommet mitt. Så må jeg også bare si at mye ikke er hundre prosent ferdig enda. Skal blant annet skaffe meg ny seng etterhvert, fler puter i sengen og kurvstolen er egentlig en hagemøbel, men bruker den til jeg finner den jeg egentlig skal ha. Dette er en liten del av rommet mitt, da andre siden er litt rotete enda og ikke helt på stell.

Bildene ble tatt i dårlig lys, på ettermiddagen da det begynte å bli mørkere, så de kunne vel vært bedre.

Liten titt

Hei hei. Jeg har lenge lovet å vise bilder av rommet mitt, men det blir liksom aldri helt ferdig. Jeg mangler to knaggrekker samt. to hyller og jeg har skjønt at jeg er ute etter noe som ikke finnes, for jeg finner aldri akkurat det jeg er ute etter. Dette gjør at det meste av plasseringer blir forsinket.


Jeg vet ikke dessverre hva det svarte rundt bildene er. Det oppstod etter jeg tok bilder i RAW og Gimp forandret seg ut i fra det. Irriterende. Peiling på hva det kan være?

En to tre skritt

I går kveld da jeg gikk min siste lille tur et par meter med hårdotten av en hund fordi han er mørkredd, kjente jeg en varm bris stryke over de bare armene mine. I dag er det samme bris, men den er litt kaldere. Det er faktisk ganske deilig, jeg har vært så varm de siste dagene. 

By the way, etter min få minutters korte tur i går, kunne jeg endelig sette meg ned for dagen, sammenkrøpet i sengen min. Endelig er den oppe. Endelig. Nå er det bare noe småtteri som mangler på rommet, så begynner det og nærme seg ganske fiks ferdig.Klesstativet mitt er oppe. Det var vel det første som kom opp, men ettersom klesskapet til min mor og far ikke er på plass enda, må mamma låne halvparten. Det merkes. Kjolene mine er fortsatt nedpakket. Ops.


Denne planten står i vinduskarmen min, men er bare en foreløpig løsning. Jeg skal satse på en ekte en, så får vi se hvor lenge den holder seg. Hehe.Lysekronen. Mer vil jeg ikke si eller vise, hihi. Skulle gjerne vist rommet mitt så fort som mulig, men alt er ikke på plass, så dere må bare smøre dere med tålmodighet, noe jeg såvidt klarer selv.

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011
hits