29 Min fritidsaktivitet

Som de fleste av dere vet, har jeg spilt håndball siden jeg var rundt 8 år gammel, noe som tilsier at jeg har spilt håndball i syv år - i strekk. Og lenger blir det ikke. Jeg begynner å bli utrolig lei, og det å være keeper må vel egentlig være noe av det kjedeligste på hele banen, i mine øyne. Når treningene blir et ork, ikke fordi jeg må bevege meg (haha), men fordi jeg ikke synes det er gøy, innser jeg at jeg kanskje har vokst det litt fra meg. Selvom det på en annen side aldri var noe valg etter jeg flyttet.

Så er det de ni andre jentene jeg spiller håndball med, som gjør det så interessant. Noen har jeg spilt med helt siden vi startet, mens andre kom for tre år siden. Vi har det alltid like fantastisk sammen, og vet at vi har hverandre om det skal være noe - noe jeg ser på som veldig betryggende. Jeg vet at det jeg forteller de, ikke kommer seg videre derfra heller. Det at vi har et så bra samhold utenfor håndballbanen, vil nok også påvirke spillet vårt på den måten at vi føler oss tryggere på hverandre. Vi hadde for litt siden en turbulens periode, med mange neduterer der spillere byttet lag osv. men etter det ble rett og slett forholdet vårt stykret masse. Vi gikk så hardt inn for at vi ikke skulle la oss knekke av alt som skjedde, noe som førte til flere kvelder sammen, flere samtaler der vi alle ble mer åpne og vi fant også slagordet vårt. Dette er en gjeng der jeg kan være akkurat den jeg er, for vi er så utrolig forskjellige alle sammen, med hver vår sære mening og personlighet, så at jeg driter meg ut foran de, bryr jeg meg ingenting om. Helgen som kommer skal vi også tilbringe sammen på Beitostølen, og jeg kan ikke annet enn å glede meg. Det skal bli herlig!

28 Savn

Jeg savner å være liten, uten bekymringer om skole. Uten presset om lekser. Jeg savner å løpe over i barnehagen mens mamma stod og tittet i vinduet og vinket. Jeg savner og alltid bli malt i ansiktet fordi mamma og pappa var litt sene med å hente meg. Jeg savner kranglene vi hadde om hvem som skulle sitte på steinen, eller hvem som fant opp leken med markene. For å ikke snakke om alle de kule barnehageassistentene, som hev oss opp i luften, konkurrerte om hvem som klarte og helle melk til oss høyest eller som stadig vekk måtte si at vi fikk mark i rumpen av å spise snø. Jeg savner gleden ved å vite at klokken slo 18.00 og spenningen om hva som kom. Var det Noddy, eller var det Mummidalen? Eller var det noe kjedligere som Thomas Toget?

Tumblr_lexx9r8maz1qg43gto1_500_large 7f0f36eb7c8a712ce3dc6d6638234220_large
photos by weheartit.com

Jeg savner gamledager. Hva savner du?

26 Favorittplasser

'
'
photos by me - nikon d3000 18-55mm

En plass jeg trives utrolig bra, er Nord-Norge. Jeg har jo vært der hver sommer i 15 år, og føler en god del av sjelen min ligger der, haha. Selvom mesteparten av været går i regn de ukene vi er der, trives jeg. For nor solen skinner, er det nydelig. Også dialekten, haha, love it ♥

**


photos by flickr.com//lenket

Også selvfølgelig Hvaler! ♥ Det er jo også hit jeg skal flytte, til de som enda ikke har fått det med seg. Så om trivselen blir på lik linje når jeg er beboer blir jo spennende og se, men jeg trives ekstremt godt her om sommeren. Er så herlig! Bilde nr. to er rett nedenfor huset vårt.

**

165533_1793360151472_1163727189_32104838_5258047_n_large 2727824889_2f10c0994d_z_large '7d946616724a38214e4e28bd06df6fbd_large Ymp_5872_large
photos by weheartit.com

En annen plass jeg også elsker, er Hellas. Dette er nok noe jeg har fått fra min far, haha. Jeg har vært på øyene Paros, Mykonos flere ganger, Thassos, Antiparos, Kos, Santorini og MANGE småøyer, blant annet på en hvor det bor tre mennesker ellernoe, haha. Jeg elsker kulturen, de hvite murhusene og vannet.

En plass du elsker?

25 Mine redsler

Det er to ting jeg er spesielt redd for, det å miste noen av mine nærmeste og døden. Dessverre er det to ting jeg må gjennom uansett, men jeg håper virkelig ikke dette er noe jeg må oppleve de nærmeste årene. Jeg må jo heller ikke glemme at jeg er dritredd for mørket og edderkopper også. Jeg lurer utrolig på hvordan det skal gå å flytte til et sted uten spesielt mange gatelykter og med en del skog rundt.

02b48c94a2e4e7cc3427c03477f6d245-d38rgcb_large 5268553148_7c89f7bcac_z_large
weheartit.com

Hva er du redd for?

23 Mitt hjem

Jeg må innrømme jeg egentlig ikke har så store behov for å vise dere bilder av huset mitt. Det blir lagt ut for salg på Finn etterhvert, så dere spesielt interesserte får jo finne det selv da, hehe. Kan heller vise dere noe i detalj :-)

Jeg kommer til å savne....... PEISEN vår. Egoistisk, men... jeg elsker usteendet! I det nye huset har vi en svart rund ovn?! Eh, ja, sier ikke mer.

Jeg er med videre i bloggvsblogg (finalen!) hos Sandra, hadde blitt superglad for stemme! Trykk her. Tusen takk for stemmene jeg fikk i den forrige "runden" :-)

22 Mine gode sider

Dag 22, er egentlig hva jeg blir opprørt av, men jeg valgte å heller skrive om mine gode sider, ettersom jeg tok for meg de dårlige i går.

◊ Jeg er til å stole på. Sier du noe til meg og ber meg om å holde kjeft, så gjør jeg det også. Jeg får ekstremt dårlig samvittighet om jeg sier noe jeg ikke bør si, videre, og vil derfor ikke gjøre det heller. Jeg vil si jeg er 101% til å stole på.

◊ Elsker å overraske og gjøre noe ut av ting! Jeg elsker å f.eks bake muffins til en som har bursdag, imponere med en gave eller å gjøre noe jeg vet den andre personen vil like. Ingenting er bedre enn å se at en person blir glad for noe jeg har gjort.

◊ Jeg er romantisk. Elsker og ha det koselig, med levende lys og godterier. Føler dette punktet går litt inn i punkt nummer to, på samme måte som at jeg liker å overraske og kose meg, gjerne med en jeg er glad i, hihi.

◊ Jeg er her for vennene mine. Vil jeg hvertfall påstå selv. Jeg er en venn du kan gå til om du har noe du vil fortelle, og jeg vil gjerne hjelpe med det jeg kan. Elsker å stille opp for vennene mine!

◊ Jeg er lam-snill. Med det mener jeg at jeg i enkelte tilfeller kan være snill som et lam. Det skal lite til før jeg får dårlig samvittighet for at jeg enten har sagt nei, eller at jeg har gjort noe jeg følte ble feil, og kanskje da vil gjøre noe igjen for det.

Tumblr_ldczmkvany1qa9sawo1_500_large Tumblr_lfvtst0l8w1qf30uco1_500_large
weheartit.com

21 Mine dårlige sider

Reagerte veldig på at det var tatt fra den negative siden - å finne dårlige sider ved seg selv. Hvorfor ikke finne bra sider ved seg selv?! Men jeg følger dagen, og har en rekke dårlige sider jeg gjerne kunne sett meg bort fra.

◊ Jeg er først og fremst sta. Veldig sta, har jeg bestemt meg for noe, står jeg på det. Det er ikke alltid det er positivt, og i de tilfellene jeg tenker på, er det ikke positivt. I de fleste hendelser skal det mye til for å få overtatt meg.

◊ Jeg er rappkjeftet. Jeg har i utrolig mange år vært nokså frekk i kjeften. Kommer med spydige kommentarer som ofte kan tolkes feil, og jeg merker fort om jeg sa noe jeg kanskje ikke burde sagt, men det er alltid for sent. Dette prøver jeg å bli bedre på, og har merket med meg selv at jeg flere ganger har holdt munnen lukket, i tilfeller der jeg heller kunne kommet med slike spydige kommentarer.

◊ Jeg banner. Utrolig mye. Det har blitt verre de siste årene, og jeg prøver virkelig og forbedre meg, selvom jeg føler det blir et litt mer fjortisspråk ut av det. Men det å banne er kanksje ikke bedre...... Som pappa sier "du banner som en gammel nord-norsk fisker!" Han har så rett.

◊ Sist, men ikke minst, jeg er negativ. Jeg ser alltid det negative i ting, tror det må være et eller annet hodet mitt er instilt med, for med en gang noen kommer med noe positivt, slenger jeg med leppen igjen - og finner det negative. En samtale kan høres slik ut: Person: åå, gleder meg til helgen! Jeg: ja, men først må vi gjennom denne drittuken.

20 'Forbilder'

Jeg har egentlig ingen spesielle forbilder, men jeg må si jeg liker stilen til Ashley Olsen og Miley Cyrus!

http://images.starlounge.com/2010/08/26/style_trend_miley_cyrus.jpg
Photos flickr / google

Ditt 'forbilde'?

19 Noe jeg angrer på

Jeg har gjort utrolig mye dumt i livet, som jeg angrer på i ettertid. Enkelte hendelser er større enn andre, og det er en stor hendelse som også pågikk en stund, som jeg angrer kolosalt på at jeg gjorde nå når jeg har blitt eldre. Jeg innser hva jeg faktisk har gjort, jeg var så utrolig ekkel mot henne. Jeg var en ordentlig drittsekk. Vil faktisk ikke skrive her hva jeg har gjort, men en ting jeg hvertfall ser nå i ettertid, er at jenta er sterk! Som på en eller annen måte klarte og heve seg over det og komme seg videre. Jeg blir rett og slett flau over meg selv, over alt jeg gjorde og ikkeminst sa. Vi jenter bruker kjeften mye og dette tilfellet er et sterkt bevis på det. Ord sårer ekstremt blant oss jenter.

Tumblr_lfriuwjcmv1qf429qo1_500_large Tumblr_lfqyl02jr51qfco4do1_400_large

Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver?

18 Ett pinlig øyeblikk

Klarer ikke tenke over og finne frem alle pinlige øyenbligg i løpet av mine 16 år, men noe jeg ikke glemmer med det første er da jeg klarte å tryne ut av stolheisen på Beitostølen, slik at hele heisen stoppet, mens jeg brukte evigheter på å få meg opp derfra. Sekunder senere stod jeg midt oppå et hopp, og var grunn til tryn blant tre gutter, som ikke var spesielt blide etterpå.

From_the_mist_by_blue_melody_large 20090729193605
Photos by weheartit.com

Si et pinlig øyenblikk du har hatt!

17 BarndomsminneDette er faktisk et minne jeg husker utrolig godt. Det er altså meg til venstre og kusinen min til høyre, og vi elsket og bade sammen. Her skulle hun overnatte hos oss og selvfølgelig måtte vi bade! Den tiden hadde hun en fetisj for de små figurene hun har i hånden, og jeg husker enda hvor mye hun styrte med de. Aner ikke hvorfor, men akkurat dette er noe jeg husker svært godt. At mamma bare måtte ha med bilde av oss. Både kusinen min og jeg elsker det bildet. Har du et barndomsminne du husker ekstra god?

16 Første kyss

firework The icons you love and adore :) a new york doll.

Mitt første kyss var også med min første kjæreste, for snart tre år siden. Dette er noe jeg husker som om det skulle skjedd for kun fem minutter siden. Det har egentlig veldig mye med hvordan vi ble sammen, noe som i og for seg er en lang historie jeg egentlig ikke vil gå inn på. Men ja, det skjedde i Danmark, i en seng - that's it. Tror det er noe jeg ikke vil glemme med det samme, hehe. Husker dere deres første kyss? Haha

15 Mine drømmer


En av mine største drømmer, er og dra til Australia. Jeg har etterhvert begynt å tenke på studiemulighetene der nede, slik at jeg i løpet av de to-tre årene etter videregående kan få med meg en venninne eller to, og dra ned for å studere, lære livet og rett og slett ha det gøy et helt annet sted enn Europa. Det tror jeg hadde blitt utrolig gøy og ikke minst lærerikt.

Keely Barrons Photos - Profile Pictures INSPIRED BY THIS FEELING With Freckles


Hahaha, dette ble nesten litt dumt. Men akkurat nå, savner jeg virkelig og ha den gutten som trøster meg når jeg er nede, som kommer med roser på døren kun for å vise hvor glad han er i meg, eller som gir jeg meg jakken hans fordi jeg fryser.

Tumblr_lfcnssh5hy1qdrm2so1_500_large - thrilld.com This is me Captured Beautifully


Mitt drømmehjem har ikke femten etasjer, en sjøutsikt uten like, med tjenere i hvert rom og basseng i hver etasje, eller i hagen for den saks skyld. Mitt drømmehjem er et akkurat passe hus tilpasset størrelsen på familien og jeg skal trives. Jeg skal kunne innrede alle rom som jeg vil, uten at det skal koste meg en hel årslønn. Det skal ha minst èn ordentlig peis og rommene til barna skal være gjennomtenkt.

Jenna Fifi Jenna Fifi We missed, you hissed.Haha, jada, planlagt det også jeg. Har veldig lyst på tre barn, fordi to er så originalt. Sier ikke nei til to jenter og en gutt, men det kan jeg selvfølgelig ikke bestemme selv og jeg blir nok glad uansett kjønn! Barn er noe av det søteste jeg vet om.

daisies are like sunshine to the ground ☀ daisies are like sunshine to the ground ☀ VK | BilderSist, men ikke minst, og lykkes i livet! Sier selvfølgelig ikke at jeg ikke vil møte på noen nedturer, men om man møter flere oppturer enn nedturer, blir gjerne nedtruene brutt ned av oppturene. Hittil har jeg alt i alt, hatt et fantastisk liv og håper resten vil bli likedan!

Living Life In Peace Benedicte - Confraria

Har mange smådrømmer, men de er det ikke verdt å skrive opp. Hva er dine store (realistiske) drømmer?

14 Favorittband

Altså jeg er ikke en person som hører på så veldig mye bandmusikk, men er det ett jeg rett og slett elsker, er det Linkin Park. Haha, husker når kusinen min og jeg kjørte rundt med fetteren vår (jaaa, haha i Nord-Norge...) så skulle han sette på en cd og spør "hørt om disse?" så ser jeg Linkin Park og bare "JAAAAA! DIGGER DE!" Han fikk nesten bakoversveis, haha.

Tumblr_ldqfr9qejr1qa84bdo1_500_large Tumblr_lce6lfpeix1qb08x4o1_400_large
Foto: weheartit

"I've become so numb, i cant feel you here"

Linkin Park - det beste bandet. Over og ut. Enig?

13 Vanlig dag hos meg

Okei, jeg aner ikke hvordan jeg skal formidle dette via bilder. Det er jo ikke akkurat det jeg gjør hele dagen, altså tar bilder av hva jeg gjør for hver time. Dette er tatt ut i fra en hverdag, helgene har jeg ikke helt rutiner i.

- Starter dagen med en brødskive og et glass melk. Om dere er en av de som drikker vann til frokost tidlig om morgenen, så har dere ALL creds fra meg. Det smaker.......grusomt. Jeg foretrekker melk, kakao eller te. Yum.

Klesproblemer og alt det der med pussing av tenner og morgenstress er dere ikke så interessert i.

4414524206_ab40266567_z_large Dsc_1284-copy-copy_116751947_large
foto: weheartit

- Så var det skolaaa. Bilde en er alle jentene i klassen minus en.


På skolen er jeg vel ca. mellom 5 og 7 timer hver dag og har det gøy med alle lærerne. Jada. Neida, klassen min er super. Digger de!

- Jeg er hjemme fra skolen rundt halv tre - tre, og fire en dag. Da er det som regel lekser som gjelder, med mindre jeg har gjort de på skolen eller ikke har så mye. ELLER at jeg ikke orker. Ja, dere skjønner - skolearbeid!- Så er det jo det hverdagene mine er lagt opp etter; trening. Trener tirsdag, onsdag og torsdag og det er også de dagene jeg stresser mest ettersom middagen også skal presses inn. Ja, vi spiser også middag hver dag sammen.

- Etter treningene er det hjem og dusje og... se på tv med macen på fanget. For å ikke glemme te'en, et must om kveldene.

Jeg følte dette ble i overkant av et litt....kjedelig innlegg. Noen som har så og si likedan hverdag?

12 Fine blogger

Ida Marie


foto: Ida Marie

Mathilde


Foto: Mathilde

Ida Wiik


Foto: Ida Wiik

Bianca


Foto: Bianca

Marlene Angell


Foto: Marlene Angell

Caroline Maria


Foto: Caroline Maria

Dette er en firedel av bloggene jeg følger, men jeg har ikke tid og tålmodighet til å ramse opp alle sammen. Daria Klovholt, Andrea Badendyck, Cawoline, Camilla Wolden, Martine Rødland +++ er bare noen til. Leser du noen av disse?

11 Ti om meg

° Jeg har sett på Hotel Cæsar siden jeg var 10.
° Jeg kan ikke fordra snuslukt.
° Jeg får frysninger av å se på at noen biter negler.
° Jeg blir sur for en minste ting, men er aldri langvarig sur.
° Jeg er frekk i kjeften, men jeg er bare sånn.
° Jeg hadde mistet alle tennene mine da folk startet med sin første, haha.
° Jeg har på følelsen at jeg ender opp med en nordlending.
° Jeg har lagt på meg kraftig de siste månedene.
° Jeg har endelig lært meg hva "lim inn" er på tastaturet
° Jeg takler ikke se på dyr som dør, blir mishandlet eller ikke har det bra. Jeg begynner å grine tvert.

10 Søsken

Dagens utfordring blir vansklig å fullføre, i og med at jeg er enebarn. Mamma hadde vanskligheter med å få barn og hun og pappa tenkte derfor mye på adoptering fra et land som Colombia før jeg ble født. Etterhvert fikk de meg og var superfornøyde med det lille nurket deres, jeg var uventet og de var derfor ekstra glade. Da jeg var fire år gammel skulle jeg egentlig få en liten bror eller søster, og jeg gledet meg masse. Som jeg nevnte, hadde mamma problemer, og min lillebror eller søster, døde dessverre noen måneder gammel i magen til mamma. Nurket hadde fått feil næring og levde derfor ikke så lenge som til fødsel. Jeg har alltid hatt kjempelyst på søsken, noe jeg faktisk har enda og mamma og pappa hadde selvfølgelig lyst på en til de også. En liten redning her, er at tante og onkel ikke har bodd lenger enn fem minutter fra oss helt siden mange år før jeg ble født. Jeg har siden dag 1 sett på kusinen min som min storesøster (var fire år da jeg ble født) og fetteren min som kom året etter meg, som min lillebror jeg og kusinen min alltid kranglet med som yngre. Vi har alltid vært og vil alltid være som ganske likt søsken. Vi blir lei av hverandre etter en lang sammenhengende stund i hverandres nærvær og oppfører oss ganske likt som om vi skulle vært søsken - alle tre. Jeg skal få barna mine til å se på de begge to som tante og onkel, og har også planer om at hvertfall kusinen min skal være fadder til et av barna mine.

Når vi har flyttet og kommet oss til rette har vi snakket om og kanskje skaffe oss et helgebarn på under fire år, som skal være hos oss en eller to helger i måneden. Vi har både hus, tid og kapasitet til det, så hvorfor ikke. Jeg gleder meg til å se hvordan det ender.


@ flickr, linket.
Har du søsken?

09 Favorittsangphoto; privat, Nikon D3000 70-300mm

Dagens vil jeg aldri klare. Tenk dere det da, det skal godt gjøres å finne èn favorittsang blant alle de milliarder av sanger som er i verden. Derfor legger jeg ut noen som for tiden spilles mye.

Akon - Just had sex

Tim Berg - Seek Seek Bromance

Baby Alice - Pina Colada BoyMadame Michelle - MP3

Iyaz - So Big

Auburn - Listen to my songTi ft. Christina Aguilera - Castle Walls, nydelig ♥Colbie Caillat - Here comes the sun

DJ Earworm - Like, OMG Baby summer 2010

Ah, men det er disse jeg kom på i farten. Nevn 1-3 sanger du liker godt.

08 Favorittsaker

Denne var teit.

' '


Bare for å nevne seks av mine "favorittsaker". Under Yves Saint Laurent leppestiften går også lepomader.

07 Venner

Venner er jo, som de fleste vet med egne erfaringer, en veldig viktig del av et menneskets hverdag. Selv er jeg i en vennegjeng på rundt 20 stk, og vi har det utrolig morsomt når vi er sammen. Det er disse jeg er med i friminuttene, og også om det skjer noe i helger osv. Av de 20, er det kun 1 jeg som regel er med på fritiden, og det er også den eneste. Dermed er det ingen i denne gjengen jeg er sånn veldig god venn med, annet enn på skolen, i bursdager, på fester osv.På håndballbanen er jeg med 9 andre herlige jenter, vi har det også fantastisk sammen. What happens in the family, stays in the family. Vi støtter hverandre om det skal være noe og vi vet at vi har hverandre. Dette siste året har vi også kommet enda tettere, og jeg gruer, virkelig gruer, meg til å ta farvel med disse. Vi er så forskjellige med så mange forskjellige meninger, men klarer alikevel og fungere som en liten familie. Det er heller ingen av disse jeg er med på fritiden eller på skolen, kun på håndballbanen, cuper eller sammenkomster med håndballen.Men jeg må ærlig si at jeg savner å ha flere slike venner jeg er med på fritiden, kan snakke med om alt og kan gå til om det er noe. Jeg vil faktisk gjerne ha flere gode venner venner en èn god. Jeg er sikker på at noen som er i samme bås, kan si det samme. Så dere som kan skrive ned over ti dere vil kalle bestevenner, dere er heldige, ta godt vare på dem!

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits