winter wonderland

Slækk dag, sett bort fra seiern over Råde tidligere. Selvom kampen kunne virket slækk den også. Etter jeg tok meg en tur ut med hunden og kameraet i dag, sovnet jeg faktisk på gulvet og senere i sofaen. Føler det eneste jeg gjør om dagen er å sove.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Nikon D3000 + Sigma 17-70mm

Er egentlig ikke helt fornøyd med bildene - akkurat i det jeg gikk ut, forsvant solen og dermed det fine lyset også.

It makes me blind when it stares at me.


Nikon D3000 + Sigma 17-70mm 

idyll


Nikon D3000

Disse bildene ble ikke tatt under en planlagt shoot om jeg kan si det. Tok de i forbindelse med noen bilder jeg skulle ta med det gamle kameraet til pappa, husker ikke en gang hvilket objektiv jeg brukte. Det er så fint her og så mye å ta bilder av, så de bildene jeg har postet fra Utgårdskilen er nok ikke de siste enda, hehe. I grunn litt ironisk at jeg har overskriften "idyll" og fortsetter med hvor fint det er her, når det for øyeblikket hagler, tordner og blåser om hverandre. 

alone in the dark


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Nok en hjemmedag på meg da. Noen som har tips til mat man får i seg når man ikke har matlyst? Det skriker i magen.

trist høstdag


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

this cold morning
Nikon D3000 + Nikkor 35mm + CloseUp+10

it is autumn

Tok meg en liten luftetur med hunden, kameraet og 18-55mm linsen jeg ikke kan huske sist jeg brukte, egentlig for å ta litt fler bilder til fotooppgaven som skal være ferdig til i morgen. Jeg elsker høsten. Ikke bare er vi omringet av fine farger, men det gir også et fint lys, spesielt de dagene det er overskyet. Fargene reflekteres til de hvite skyene og skaper et lys hvertfall jeg synes gjør seg bra på bilder.

Selvom mange av bildene blir sånn,

fordi jeg har med en stk. utålmodig hund, så fikk jeg en del brukbare bilder.Nikon D3000 + Nikkor 18-55mm (æsj)

utgårdskilen #1
Nikon D3000 + Sigma 70-300mm. Redigert i Photoshop.

Fine Hvaler. Jeg er en stolt Hvalerboer, hvertfall når det er på sitt beste. Da er det så fint her at det kribler i magen og kameraet går varmt.

part one


Nikon D3000 + Nikkor 35mm 

Over er noen bilder jeg tok på skolen i dag. Har mange fler å vise. Dette har vært en finfin dag med kun foto på skolen og jeg lærer stadig nye ting. Glede!

høsttegn?
Det største høsttegnet på Hvaler er vel blåbærbuskene hyttefolket har ransaket. Vi må vel lenger inn i skogen for å bli blå rundt munnen eller i hvertfall på fingerne.

raindropes


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 Jeg hadde også brukt close up+10 filteret dersom det ikke var på ville veier den dagen.

Sjøen


Dette er visstnok en typisk skjærdgårsplante.

Nikon D3000 + Nikkor 35mm

Beside the water


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Jeg har selvfølgelig klart og rote bort macrofilteret mitt, det jeg bruker mest av de jeg har. Dette ble et lite innlegg jeg poster i pausen min, rydder rommet så godt jeg klarer. Og når jeg sier jeg rydder rommet, rydder jeg ut av pappesker, hehe.

Green and blue


Nikon D3000 + nikkor 35mm f/1.8

For to dager siden var jeg ute like etter det hadde regnet, og over ligger tre av bildene. Jeg liker regndråper, det skaper sin egen sjarm.

Som dere ser har jeg endret litt på designet. Er ikke helt ferdig, men nesten. Derfor lurer jeg på hvilken fil dere pleier å laste opp headeren i? Har prøvd JPG og BMP, sistnevnte er det jeg har på den nye headeren, men den er nokså uklar dersom du ser litt ekstra etter. Trenger litt hjelp på den fronten, hehe.

Du vet det går mot sommer..

 

.. når gresset blir grønt.
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Vårfnis
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

I dag kunne jeg virkelig kjenne duften av vår. Ikke bare luktet jeg det, jeg så det også. Det er grønne trær som slår mot deg uansett hvilken vei du ser. Dalen tetter seg. Av en forfriskende grønnfarge. Det er vår. Og det er deilig.

Første påskedag..

.. bildedryss.Nikon D3000 + Sigma 70-300mm f/4-5.6

Ikke de mest kreative, men jeg ble fornøyd med mange av de, blant annet de jeg la ut her. Det har vært en herlig dag i dag og jeg har fått en fin farge på kroppen. Skille fra shortsen til og med. Herlig.

AnonymtKjedelig. Derfor skal det bli fint med fargerike blomster og grønne sletter og trær. For og ikke snakke om en kropp i annen farge enn hvit, og jeg er godt på vei.

Hagetid

I dag er det nydelig vær og kjempevarmt, så jeg har vært ute i flere timer, og fått fingerne mine ekstra grønne. Lærer stadig noe om hagen av mamma, hehe. Ellers er det fantastisk at jeg hvertfall har to lesere! :-)


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Closeup+10 filter
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Star filter 8

Håper dere også er ute og nyter det fine været dersom dere har det! :-) Hvordan vært har dere?

Gåseunger
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

It seems to be spring


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 - 1/2 500 iso: 100

SpeilbildeNikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 ikke mye redigert

kom jeg på at jeg for utrolig lenge siden sa ja til å skrive lukkertid og sånne interessante ting under bildene mine, men jeg har aldri hatt det som en vane, derfor ble det aldri startet med heller. Skal prøve å bli flinkere til det! :-) Så til bildene over, er det rart jeg gleder meg til å flytte? Say no more.

Hvaler idyll #2


Bollapinsvin chillern i ny sofa da..


Tante er flink å hjelpe til hvertfall!


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8 + Skylight filter på bildene tatt ute

 

Grunnen til den lille turen vår ut var at vi skulle gå ned til havet... men kom altså ikke helt ned, selvom vi kunne se det... Fant liksom ikke helt veien. Og ja, det er tydeligvis mulig når man er på Hvaler - en øy omgitt med vann.

A day in the nature

Hadde jo skidag i forbindelse med skolen på fredag og jeg orket ikke alt styret med slalomsko og sånt, jeg foretrakk uggs og kamera, men så var jeg heller ikke den eneste! Hehe.
Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Dark night


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8

Ikke så mye å skryte av, men jeg likte at stjernene kom såpass godt med.

Stop snowing!


Nikon D3000 + 35mm f/1.8

All grunn til å være lei når det har snødd i to dager. I strekk.

I hide myself within my flower


Nikon D3000 + Sigma 70-300mm f/5.6

Fra seks til en


f/6.3


f/1.8

Hvilket likte du best, det med høyest eller lavest blenderåpning?

Freezing

I går hadde jeg med kameraet på skolen, og ettersom jeg gikk hjem tidligere var jeg alene på veien. Om vinteren har skoleveien utrolig mange fine motiver til bilder, og enda finere er det når solen skinner. Veien går like ved en elv, så det er alltid mye kaldere der nede enn den vanlige temperaturen ellers. Både trær og strå har hvit frost på seg, og bak de hvitkledde nakne træerne står det hester. Tenkte at dette var en perfekt anledning til å få noe bilder herfra.


Nikon D3000 35mm f/1.8

Jaja, ikke sånne wow-bilder, hadde planer om å ta minst 20 til å gjøre meg mer flid med de, men kamereaet gikk jo selvfølgelig tom for strøm etter kun fem bilder...... Søren.

Vacation eyes see more than everyday eyes


Nikon D3000 18-55mm 1:3.5-5.6 G

Kan vel kalle dette en liten arkivsnok.

Look out the window


Nikon D3000 Sigma 70-300mm F4-5.6

Jeg gleder meg til det nye objektivet kommer, nå er jeg lei altså! Har også fått en del penger i gave, så endelig skal familien Fotoutstyret forstørres.

Three picturesHvilket likte dere best? Savner høsten skikkelig ved å se tilbake på alle bildene jeg tok da. Som blant annet turen til Frognerparken og hytteturen til Nesbyen. Vinteren er liksom så.... død.

Arkivsnoking
Nikon D3000 70-300mm. Location: Frognerparken.

Noen av dere har sikkert sett disse før.

Pink is the colour that girls likes


Nikon D3000 18-55mm.

Jeg har forresten søkt skoler nå!! Wiii, er litt sykt. Gjenstår bare og se hvor jeg ender opp! Hjeeelp.

In the glory of our night


photo: me

Crap

God kveld! Jeg irriterer meg veldig nå, over at en video jeg har laget til dere ikke går an å laste opp noen steder! Har prøvd youtube (misslykket av ukjent feil) tinypic.com (står og "laster" i evigheter) og på blogg.no (laster i evigheter her også, flere timer..) Dermed ble innlegget jeg skulle komme med i kveld helt miss og jeg har egentlig ikke tid å sitte her å skrive masse crap til dere. Jeg må stikke hodet ned i bagen igjen og holde hodet kaldt.
photos @ me, Nikon D3000 70-300mm. Ukjente innstillinger.

Noen som tror de vet hvor jeg skal? Eller vil gjette?

Colourful world


photo @ me, Nikon D3000 70-300mm. Innstillinger er ukjent.

Likte veldig godt "oppdelingen" av fargene her. Hvitt helt øverst, blått i midten og oransje nederst.

kattepus

Minnekortet lå under senga! Score. Nå er også rommet mitt nyvasket og der kun julepynten igjen. Deilig :-) Har dere rommet deres klart tul jul?

from spainBlir vel en liten arkivsnoking. Jeg vil tilbake!

miss summer

difference/ photo twig
photo_me // Nikon D3000

/photo colourful world/photo winter wonderland

Jeg har nettopp ofret meg litt for noen bilder ute i kulda, føler jeg har hatt en liten tørke i fotograferingen en stund.

No biggie. Jeg gleder meg til å få skrapet sammen litt penger og få kjøpt meg 35mm objektiv.

fotokonkurranse

Jeg er med i fotokonkurranse på denne bloggen. Temaet er vinter eller dyr. Man kan delta med to bilder.

DYR (dette er også "hovedbilde")

VINTER

litt klein dag

Hei! Mye å si egentlig....... eller egentlig ikke. Kan jo si at gårdagen var veldig bra! Legger ut kun noen bilder, andre passer det seg ikke at ligger her..... hehe. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndballkamp. En klein håndballkamp. Dagen derpå håndballkamp. Say no more. Jo, vi vant da. Hallo.Birthday kids til høyreGøy hadde man det der..Nå stikker jeg vel i dusjen, så får vi se hva slags planer det blir i kveld. Jeg er alene hjemme også, kan bli morsomt om jeg bare blir sittende her... for meg selv, sturende med en pizza. Hva skal dere i kveld?

kalde trær


photos_ me // Nikon D3000, sigma 70-300mm

ph: snowing

Hei dere! Da var snøen endelig kommet hit også, og denne gangen sier jeg endelig og ikke søren som for litt siden, for det er nå jeg mener snøen kan komme. Ikke i oktober.... Det er ikke snakk om mye, men det er litt hvitt her hvertfall!

Men nå må jeg faktisk løpe, travel hverdag for tiden! Hva synes dere om bildene?

ph: vi har ikke snø
photo_me fordi JEG IKKE HAR INSPIRASJON TIL NOE ANNET.

søndag kveld

Hei og god kveld! Nå er jeg nettopp hjemme fra kamp, vant så fortjent over Jardar og leder nå tabellen. Herlig! Ellers skal jeg vel hoppe i dusjen snart og slappe av resten av kvelden med te eller kakao og nyte seieren.

Også kom de random bildene igjen da..... var ute og tok litt nye bilder i dag, om dere lurte :-)

Veldig interessant, haha. Hva synes dere?

er med i fotokonkurranse

Jeg er med i en konkurranse hos svenske Mimi om å vinne et valfritt close-up+4 filter fra Tvspelsweb. Konkurransen finner du her.

Jeg har lenge ønsket meg et close-up filter!Jeg er faktisk fornøyd med bildet, fargene og at fiskestangen kom så godt med. Det er meningen at årene skal stå rett ut, og jeg synes dette er et annerledes høstbilde, for at det er høst kan man jo se i bakgrunnen.

Hva synes dere om bildet?

frosten tar tak

God morgen! Jeg våknet av meg selv klokken 10 i dag, og allerede da klokken var 11 hadde jeg rukket og dusje, spist og sittet lenge ved bordet. Det er slike morgener jeg liker i helgene, ikke de hvor jeg våkner 12........ Ellers har jeg faktisk ingen planer i dag og må innrømme jeg savner litt at folk tar kontakt med meg.

Var nettopp ute og tok litt bilder av frosten!Gleder du deg til snøen?

en dag i frognerparkenVar i Frognerparken med familien som var igjen dagen etter konfirmasjonen min, da var også objektivet 70-300mm en dag gammelt og jeg fikk testet det ut!

sunny day in stockholm

det er høst
photo_me Nikon D3000 18-55mm

drops from another world

Jeg vil fremover legge ut en del fotografier jeg tidligere har lagt ut på cdg.blogg.no, bare for å komme litt i gang her.
Nikon D3000, 55mm

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits